Видео преглед на печата

четвъртък, 16 февруари 2017 г.

Списание GoodFood, брой 168 - Февруари 2017

Източник - списание GoodFood



Рубриката Актуално представя вафлени балончета, полезна информация, новини и трендове в коктейлите, както и пет варианта за чипс от зеленчуци, приготвени на фурна.

Рубриката Здравословно започва с мнението на Джоана Блитман защо никога няма да стане веган. Идва ред на нашия СЕДЕМДНЕВЕН ДИЕТИЧЕН ПЛАН с нови здравословни предложения за закуска, обяд и вечеря за цялата седмица. Завършваме с ВЕГАН ИЗКУШЕНИЯ или Бисквитени барчета със солен карамел.

Рубриката Винаги лесно предлага лесни ДЕЛНИЧНИ РЕШЕНИЯ - бързи и достъпни ястия за работните дни през седмицата. ГОЛЕМИ ЗАКУСКИ включва четири варианта за специална закуска за двама или четирима. БЪРЗА ВЕЧЕРЯ дава бързи и семпли идеи с тортили, вдъхновени от класически ястия. В ХРАНА ЗА ДОБРА ФОРМА ще намерите рецепти, които ще ви заредят с енергия и сила. ОСНОВИ НА УИКЕНДА означава да приготвите по едно вкусно ястие или десерт в петък, събота и неделя. В МЛАДИ КУЛИНАРНИ ЗВЕЗДИ ви представяме вегетарианското чили с печен патладжан на Изи.

Рубриката Вдъхновете се включва НАЙ-ДОБРОТО ОТ СЕЗОНА - шест предложения със зимни продукти в техния сезонен пик. В ТЕХНИКИТЕ НА ТОМ ще научите как се готви бавно на тих огън. ЗВЕЗДАТА НА МЕСЕЦА е червеното цвекло в три необичайни съчетания. СВЕТОВНАТА КУХНЯ НА РОУЗИ представя нови продукти и аромати в рецепти, вдъхновени от уличната храна по света. ПОКАНЕТЕ ГОСТИ на модерна азиатска кухня. В МАСТЕРШЕФ ПРОМЯНА вижте домашните мезета на Джон Тород. Научете как да говорите, за да звучите като експерт по виното.

Рубриката Тест кухня представя СТЪПКА ПО СТЪПКА как се приготвят калмари темпура със сос нам джим, полезни съвети и техники. В ПОСЛЕДНА ХАПКА ви предлагаме йоркширски пудинг на руло.

Няма коментари:

Вестник Галерия

Вестник Уикенд, брой 46- целия брой

Участие в проучвания срещу заплащане

Времето в момента

Ads