Видео преглед на печата

неделя, 22 януари 2017 г.

Седмичен хороскоп

23.01- 29.01.2017 г.

Седмичен хороскоп подготвен от Астро М Хороскопи



Слънцето вече е във Водолей, традиционно през тази част от годината се отключва желанието ни за повече свобода, с по-голяма лекота изразяваме собствения си потенциал и желания- без особено да се съобразяваме с правила, задръжки…Ескалира стремеж да се разчупи статуквото, в подобен процес възникват оригинални идеи, поведението става по-ексцентрично, проявяваме се като индивидуалисти…
Същевременно, в този отрязък от време се наместват платовете в колективи и на различни нива- сред колеги, приятели,  социални групи, включително държавни и частни организации. Докато Слънцето е във Водолей ние демонстрираме на какво сме способни, за да се изкачим по йерархичната стълбичка или поне да утвърдим вече заети позиции.
Контактуването и обмена на идеи с повече хора, използването на електронни технологии, могат да преобразят живота ни. Ако извършим нещо нетрадиционно, резултатът също ще е различен от обичайния. Понеже Слънце във Водолей съдейства за нашата прозорливост относно по-далечното бъдеще, през това време се правят и не малко планове, препоръчително е да ги обмислим точно през настоящия период.
Все пак е полезно да се спомене, че Слънцето във Водолей не е събрало достатъчно сили към настоящия момент, за да се прояви в пълна степен, това ще се случи да кажем- след средата на февруари. За сега обаче, полезно е да маркираме своите приоритети, да действаме в избраната посока, а инициативите ни постепенно ще прорастват, ще дават резултат, ще водят до съответните последици, дори и това да е по-очевидно, осезаемо на един по-късен етап.
Новолунието от 28 януари е подходящо да се използва като своеобразен рестарт, пусков механизъм…
През цялата седмица Луната е или намаляваща или в орбис на Новолунието, така че ще се движим предимно по зададени вече тенденции и отново, според „указанията” на Луната. Тоест- битови въпроси, също свързани с потребление, емоционални настроения…Овладяваме емоциите и владеем положението. Това не винаги ще е лесно, защото можем да се сблъскваме със сурова действителност, миналото да ни застигне, без украси и розови очила. Можем да стигнем до прозрения, заключения или развръзки на процеси проявили се в средата на декември 2016г. Но истината винаги освобождава, дарява мъдрост и варианти, особено в четвъртък и петък.
Чисто материални въпроси за разрешаване влияят и на чувствата ни, нека да не е и на отношенията ни!
Щастлива и успешна седмица за всички!
Овен
Социалната ви активност е висока, вероятно, защото все още получавате важни новини относно  социалния ви статус- кариерно развитие, партньорски отношения, а вие търсите своето място под Слънцето или поне ви се налага подчертано да отстоявате мнението и позициите си. В подобен процес популярността ви постепенно ще нарасне, възможно е да преосмислите някой връзки, но задължително ще се появят и хора, на които да можете да разчитате, да ви носят радост и топлина.
С Новолунието на 28 се поставя своеобразно ново начало за положението ви в колектив- на работното място или сред приятели. За сега се проявяват „първи сигнали” за тенденции, които ще прорастват през идния близо месец. Насочвайте, анализирайте, хванете „приливната вълна”.
Може да имате усещането, че потокът от събития е извън контрола ви, но скоро всичко ще се промени. На този етап е полезно да проявите предимно търпение и прозорливост и в чувствата, и в печеленето на материални блага. Изглежда се оформят пробойни, ако има скрити процеси свързани с всичко ценно за вас- те стават повече от очевидни.
Оформянето на документи, пътувания, юридически казуси, взаимодействие с хора стоящи далеч от вас-буквално или в преносен смисъл- са теми, които ви напрягат, но могат да започнат да се разплитат във ваша полза след 03 февруари.
Понеделник и вторник са позитивни, дават ви шанс да раздвижите границите на възможното пред себе си.
В сряда и четвъртък- получавате важни известия, такива, които са способни да докоснат сърцето ви, да ви дадат значима яснота, да преобразят статуквото, зависи от индивидуалния ви път на развитие и амбиция.
В петък, събота и неделя- сте в център от внимание.
Телец
Навлизате във важен период относно социалния ви статус- кариерно развитие и/или брачни отношения, като своеобразно ново начало се поставя с Новолунието от 28 януари, усетете на къде „духат ветровете”, за да си насочите в правилна посока платната, а инициативността ви постепенно ще прораства, ще дава нужните резултати, ако не веднага, то поне през втората част на февруари. За сега е полезно да си набележите печелившите звена, да отстраните- слабите. А вероятно ще има кой да се опитва да сложи „прът в колелата ви”. Взаимоотношенията с вид авторитет в живота ви, хармонизирането на отношенията с него, ще се превръща в ключово условие или крайъгълен камък за успехите ви, дори пряко- за финансовото ви състояние. Помислете, изградете си стройна система от задачи, които да следвате стъпка след стъпка и ще постигнете почти всяка поставена цел.
Възобновяват се въпроси свързани с повишение, пътувания, юридически казуси, далечни роднини /хора стоящи далеч от вас/, необходимост от подобряване на квалификацията ви- тенденцията е съпътствана с развръзки на процеси стартирали в средата на декември, новини и т.н., особено в сряда и четвъртък.
В петък, събота и неделя- визуализирайте бъдещия си просперитет, мечти и поставете символично, идейно или реално ново начало…
Близнаци
За вас сега е важно да излезете извън близкото си обкръжение- чрез пътувания или разширение на кръгът ви от познати, хора, на които можете да разчитате, да ви бъдат полезни. Каквото и да е- границите на познатото или възможното постепенно ще се разгърнат пред вас, ще ви надарят с внезапни нови възможности, но и предизвикателства, които трябва да преодолеете конструктивно.
При някой от вас, тенденцията е свързана с необходимостта да се стабилизират стари партньорски връзки /лични или делови/, да се изчистят евентуални недоразумения, които пряко влияят на общественото ви положение, имидж като минимум. Изглежда, че околните ви поставят все по-сериозни предизвикателства, но е препоръчително да се съобразите с тях, поне с някой, защото са носител на стабилност-финансова и не само. Показателни и подходящи да въздействате на тези процеси са понеделник и вторник.
М-да, паричните ви потоци са като скачени съдове за близки, роднини, влиятелни лица. Чрез тях можете много да спечелите, но и загубите, показателни или превключващи са четвъртък и петък. През тези дни се проявяват и развръзки на онова, което се е проявило от средата на декември.
В петък, събота и неделя може да изпитате своеобразна трансформация, все едно попадате на друг коловоз на развитие- реално или  като усещане…В повечето случаи това ще е  облекчение, освобождаване, дори и да не е напълно…
Рак
Все по-силен акцент става финансовото ви състояние, а за неговото подобряване изглежда предстоят и по-радикални мерки. Влияят- решения на ваши партньори /лични или делови/, подкрепа от страна на вид авторитети, също- може да решите да уредите въпроси свързани с  недвижимо имущество, наследствени дела, банки…В този сектор от приоритети се задава „ново начало”, особено след Новолунието на 20 януари. Колкото по-значими са целите ви, толкова по-крупни могат да бъдат успехите ви, дори и това да не се случи веднага, а да се реализира постепенно и през идния месец, особено след средата на февруари.
На този етап е полезно да си изградите стратегия, да я следвате стъпка след стъпка, като я обсъдите с любими хора.
Лица „стоящи далеч от вас”- буквално или в преносен смисъл, обсебват вниманието ви по различни поводи и „разбъркват” ежедневието ви. То е по-забързано, натоварено, но и резултатно.
Внимавайте при подготовката и подписването на документи, опитайте се да не се конфронтирате с по-възрастните …
Теми проявили се в средата на декември, засягащи отношенията ви с околните, популярност и/или имидж- отново се активират, клонят към развръзки, интересни, важни новини, особено в сряда и четвъртък.
Понеделник и вторник са динамични, не са изключени ангажименти извън обичайното, а в петък, събота и неделя- можете да повлияете на благосъстоянието си, дните са трансформиращи на различни нива.
Лъв
Все по-силен приоритет са партньорските ви отношения-лични и/или делови, обществено положение и популярност.  Задава се ново начало в този сектор, особено след Новолунието на 28 януари, подходящо е през настоящия период да насочвате в една по-позитивна посока връзките си, да зададете или утвърдите хармонична среда, фон на съществуване, а „посетите” тенденции ще прорастват дълго, през идните месеци, да кажем- полугодие.
Подходящо време да изчистите недоразумения трупани в миналото, те може да са свързани с хора близки до сърцето ви, включително и пораснали деца, ако имате такива. Те обсебват вниманието ви, нуждаят се от подкрепа- емоционална или финансова. В друг вариант- не бива да позволявате материални теми да застават между вас, особено в понеделник и вторник…Звездите ви надяряват с достатъчно „козове”, за да се правите, да насочвате в своя полза.
Ежедневието ви е натоварено, на работното ви място ескалират въпроси проявили се в средата на декември и клонят към развръзки. Показателни новини и събития в сряда и четвъртък , но не само…
Не се претоварвайте, нека доброто ви физическо състояние е също водещ приоритет.
В петък, събота и неделя- звездите ви надаряват с повече „въздух”, пространство да се проявите, изразите, разтоварите и осъществите намеренията си.
Дева
Ежедневието ви е все по-натоварено и изглежда ще трябва да разпределите вниманието си върху много и различни приоритети- от такива, които са свързани с недвижимо имущество и/или дома, семейството ви, роднини и партньори до служебни ангажименти, които се обновяват или променят…Подходящо време- да се докажете като специалист на работното ви място или да си потърсите-намерите реализация, която да ви удовлетворява, но предимно след Новолунието на 28 януари и през идните няколко седмици…
Теми възникнали в средата на декември отново се актуализират, те засягат основно сърдечните ви връзки и дела, творчески прояви или частна практика, ако имате такава- получавате важни новини или клоните към изясняване, развръзки, най-показателни са сряда и четвъртък, същевременно през тези дни силно можете да насочвате тези процеси.
В понеделник и вторник имате усещане, че сте на житейски кръстопът, дребни действия имат широко отражение, а в петък, събота и неделя- ежедневието е извън обичайния ритъм, планувайте на момента, за да сте максимално адекватни на случващото се.
Везни
Слънцето във Водолей ще ви даде малко „въздух”- да изразявате по-добре чувствата си, да получавате повече обич, взаимност…и не само. Слънцето във Водолей ви надарява и с доза късмет, от който ще можете да се възползвате пред идните седмици, така че да сбъднете свое съкровено желание или пък да порадвате сърцето си с любими хора, включително и пораснали деца, ако имате такива.
Отключва се творческият ви потенциал, желание да експериментирате, да проявявате оригинален подход при осъществяването на намеренията ви. На този етап това са идеи, варианти, способни да преобразят  и да облекчат иначе напрегнато ви ежедневие. Ако сте служител във фирма, вероятно се променят изискванията към вас, взаимодействието с по-възрастни и/или авторитетни лица не винаги е лесно. Звездите изискват от вас да се мобилизирате, да дадете най-доброто от себе си, за да утвърдите позициите си или пък да се изкачите по йерархичната стълбичка, при условие, че обстоятелствата го позволяват.
Интересни, знакови новини и разговори, способни да пренаредят, изменят взаимоотношенията с най-близкото ви обкръжение. В подобен процес сте склонни да проявявате твърдост, прозорливост, осланяте се на вече натрупан опит, особено в понеделник и вторник…
Тенденции, които са се оформили  в средата на декември и засягат недвижимо имущество, домът и семейството ви- водят до пик от информация, развръзки и клонят към разрешение, излизане от своеобразен водовъртеж. Показателни са сряда и четвъртък или през тези дни най-силно влияете на бъдещите перспективи.
Петък, събота и неделя бележат стартирането на нов цикъл, през който ще имате шанс да стабилизирате връзките си или да създадете нови, при условие, че още не сте срещнали любовта.
Скорпион
Информационният поток в последно време е доста интензивен при вас, така е и през настоящия период, възможно е да си изясните спорни казуси от декември, да се разплетат и насочат към развръзки теми стартирали преди около месец…Може да узнаете тайна или нещо силно да докосне сърцето ви, особено в сряда и четвъртък, но и през останалите дни в различна степен. Каквото и да е- знанието винаги е полезно, защото можем да се възползваме от него, така че да вземем оптимално точни и адекватни решения.
Изглежда, че на този етап е от водещо значение да пренаредите приоритетите си, като се ориентирате- какво може да ви послужи за здрава основа, вид опора и ориентир. Често това ще бъде вашето семейство, дом, условия на съществуване, като сега и през идните няколко седмици е подходящо да хармонизирате най-близката си среда, да подобрите атмосферата чрез вид обновление- в отношенията или пък в интериора. Вариантите са много, а моментът е особено подходящ по време на Новолунието- в петък и събота, както и през идните няколко седмици. Вероятно ще има и поводи, които ще ви насочат в тази посока.
Разходите ви отново могат да нараснат, защото инвестирате в любими хора /включително и пораснали деца, ако имате такива/, в частна инициатива и/или хоби…Това е оптимален и полезен случай. В не толкова подкрепящ- материални въпроси могат да застанат между вас и любими лица. Още в понеделник и вторник ескалират подобни тенденции  и е хубаво съзнателно да ги канализирате в по-подходяща посока, за да не се почувствате накрая ощетени.
Стрелец
През настоящия период може да се почувствате притиснати от някакви приоритети свързани с дома и семейството. Повечето въпроси от този сектор ви натоварват над обичайното, може да са досадни или по задължение, също- да ви струват скъпо-буквално или в преносен смисъл, понеже се налага да инвестирате в близките си, в недвижимо имущество и условия на съществуване или сте склонни да оценявате всичко ценно за вас, но изборът е ваш дали ще решите да платите или  не…Фонът, който ще зададете до 03 февруари, после ще ви съпътства през идните месеци, имайте го предвид! Събитията от понеделник и вторник „осветяват” подобни казуси и могат да зададат тон на цялата седмица.
Същевременно социалната ви активност перманентно се усилва и ще зададе нов тон във връзките ви-лични или делови, предимно след Новолунието от петък, събота и неделя. Тогава стартирате своеобразно ново начало за отношенията ви и общественото ви положение.
Сряда и четвъртък са показателни за онова, което имате и гарантира вашата стабилност- финансова, но не само. През тези дни не са изключени развръзки, новини засягащи материалното ви благополучие.
Изненади от любими хора, пораснали деца, ако имате такива.
Пазете се от необмислени харчове.
Козирог
През тази седмица може да вземете определящи решения, които да ви измъкнат от заплетени ситуации, да чуете важни новини, да водите разяснителни разговори ,които да финализират или очертаят по-дългосрочни перспективи, касаещи ключови теми за социалния ви статус като-  дом и семейство, кариерно развитие…Получавате пълнота от знание, ако има скрити процеси, които са зад „гърба ви” или извън контрола ви- идентифицирате ги ясно и по различни поводи, особено  в дните до четвъртък . Възползвайте се! Това ще е отличен повод да набележите варианти и/или обходни пътища за печалба- приоритетно в материален аспект, но не само.
Вие навлизате в нов цикъл, през който финансовото ви благосъстояние може да се промени, вие имате шанс да реализирате намеренията си, като този сектор от живота ви се обновява с Новолунието в петък, събота и неделя.Усетете на къде „духат ветровете”,изградете си стратегия,  и идеите ви могат да прорастват през идния месец, особено през втората част на февруари и да ви помогнат да спечелите нещо значимо, да се изкачите по йерархичната стълбичка и т.н. Все пак- нивото на успехи зависят и от собствената ви амбиция, инициативност и т.н.
Водолей
Слънцето вече е във вашия зодиакален знак- Водолей, това е ключов период, когато вие стартирате енергийна програма за идната година, съобразно целите, които си поставяне, на къде насочвате усилията си и т.н.
Слънцето ще ви зарежда с достатъчно сили, ще ви стимулира  да  изразите личния си потенциал в пълна степен. Тенденцията ще се усили през идната седмица, на този етап обаче, вие все още сте приковани към теми от миналото, по-скоро текущи приоритети... Това не означава обаче, че не е полезно да обмисляте варианти за нови и по-добри перспективи, да ги споделяте и обсъждате с важни за вас хора. Напротив- това са „посети семена”, способни постепенно да прорастват, особено, ако действате по време на Новолунието в петък, събота и неделя, също- след това.
В понеделник и вторник- популярността ви расте, стари приятели се сещат за вас, можете да разчитате на подкрепа от по-възрастни или авторитетни лица.
В сряда и четвъртък- ежедневието е напрегнато, извън обичайния ритъм, не са изключени обрати, изненади. Внимавайте и планувайте на момента, за да сте максимално адекватни на случващото се. Новини, развръзки.
Риби
Вие сте на път да приключите личната си година и традиционно през това време   вие спонтанно или според текущите предизвикателства се замисляте с какво трябва да се разделите, какво да оставите зад гърба си, с какво да продължите напред. Тенденцията може да породи промяна в линията ви на поведение, дори външен вид, пренареждане на онова, което отчитате за ценно и си поставяте за цел да задържите…
До края на тази седмица Марс е във вашия зодиакален знак, на 29 януари той ще премине в Овен и ще настъпи нов етап от развитието ви, през което ще трябва да материализирате всичките си идеи или пък те ще дадат резултат, често според  зададената инерция на инициативи и идеи възникнали през втората част на декември и през  януари.
За сега е от водещо значение да правите равносметки, анализи на отминал опит и още в понеделник и вторник ще получите важни подсказки за „таван” от възможности, които можете да постигнете според така зададената посока.
Сряда и четвъртък са показателни за материалното ви благосъстояние, до колко можете да разчитате на подкрепа, а в петък, събота и неделя- мнозина имат нужда от почивка, интуицията ви е силна, оформят се алтернативи, особено, ако ги търсите.


Няма коментари:

Вестник Галерия

Вестник Уикенд, брой 46- целия брой

Участие в проучвания срещу заплащане

Времето в момента

Ads