Видео преглед на вестник Уикенд

неделя, 6 ноември 2016 г.

Хороскоп - 07.11 - 13.11.2016 г.



Предстои една динамична седмица, с бързо променящи се обстоятелства около нас, а ние постоянно ще трябва да се пренастройваме- психически, но и на чисто физическо ниво, за да сме адекватни на случващото се, а също- да запазим добрия си тонус, здраве и т.н.
Да видим на какво се гради тази прогноза! Важно събитие за седмицата е преминаването на Марс във Водолей, както повечето от нас знаят, тази планета според астрологията влияе на адреналина, на хормоните, на кръвния състав-общо, а като невидимо и огледално отражение- върху начина, по който сме склонни да действаме, да реализираме и имплантираме потенциала си в обикалящата действителност. Марс във Водолей винаги се стреми да се включи в актуални, социални, водещи теми, като търси и намира нови, оригинални пътища за тяхното разрешение, за постигането на успехи. Често Марс във Водолей се проявява в трудно контролируеми и спонтанни реакции, вид инициативи, които най- силно влияят на „младите по дух”, на революционно настроени личности, на интелектуалци…Не случайно, най-много спонтанни и/или масови протести се проявяват точно по това време…
Паралелно с това, ескалира желанието да се отърсим от онова, което е изгубило своя смисъл, тенденцията е валидна за всички, но подчертано- за представителите не мъжкия пол…
Нараства и стремежът към социална активност, споделяне, обединение със сходни на нашите интереси персони, факт, който през идните близо два месеца ще се почувства най-осезаемо в социалните мрежи, в организации и т.н.
Вид конкуренция или наместване на пластове в колективи- ще е значима и разбира се- моментът е подходящ да отстоите своето „място под Слънцето”, на практика, по желание или принуда- действително ще отделите не малък енергиен ресурс в тази посока, защото амбициите ви  са големи или пък претенциите към вас…
Звездите все намират някакъв начин да утвърдят и наложат посланията си. Към настоящия момент- да се обединим около идея или кауза е важно или ще бъдем увлечени в подобен поток…При прехода на Марс-09-10 ноември, не е изключено да изпитате главоболие или друг дискомфорт!
На 12 ноември Венера ще премине в Козирог- ще обнови имиджа на мнозина през идните 3 седмици, особено на власт-имащи, а в институции и „официални структури” предстоят реформи.
На лично ниво- по-яростно от обикновено ще браним всичко свое и няма да желаем губим, да се разделяме с онова, което сме придобили или заслужили вече. В любовта страстите ще утихнат постепенно, ще преминат през фаза- ясни констатации, това може да утвърди и заздрави някой отношения, но други ще охладнеят до „точка на замръзване” през следващия близо месец. При всички случай, към всичко ,което отчитаме за „ценно” ще се отнасяме много отговорно, но ще го виждаме без украси и „розови очила”, без доза романтика дори…Какво ще отключи в сърцето и душата ни Венера- разбираме като „първи сигнали” на 12 и следващите дни…
Овен
Материалната ви сигурност, подкрепа от страна на „другите” е водещ приоритет, а през настоящия период можете да направите много в тази посока и да преобразите социалния си статус. Понякога промените ще са „козметични”- обновена линия на поведение, която ще ви представи в по-добра светлина, пренареждане на приоритетите, които ще се отразят на ритъма в ежедневието ви…Но трансформациите могат да бъдат и по-значими- да увенчаят с успех минали ваши действия или да стигнете до развръзки. На чисто психологическо ниво обаче, вие се преобразявате, особено след 10 ноември, когато вашия покровител Марс- навлезе във Водолей. Тази тенденция ще отключи и без това- революционния ви дух, може да ви направи доста по-неспокойни, непредвидими, но и свободни, независими, паралелно с това ще нарасне социалната ви активност и вие ще се откроите като лидер в колектив или ще влезете в по-остра конфронтация с онези, които не ви подкрепят, не застават зад гърба ви.
През следващите няколко седмици- умело ще успявате да се възползвате от енергията на другите или пак така умело- ще им влияете, защото заемате нова позиция, нараснали са амбициите ви, а не рядко и конкуренцията и т.н.
В понеделник и вторник около вас е шумно, напрегнато, интересни, полезни новини!
В сряда и четвъртък тонусът ви не е висок, възможни са непредвидени обстоятелства, обърквания, така че дните ви да не преминат според предварителен график. Подсъзнанието ви работи на пълни обороти, имате силни предчувствия, показателни сънища, мечтите са ярки- разбирате кои от тях са осъществими, кои в сферата на илюзиите.
В петък, събота и неделя- всичките ви преживявания изплуват на повърхността, за добро или зло- трудно ги прикривате, привличате внимание и притежавате достатъчно сила и енергия, за да определяте вие „правилата на играта”.
Телец
Водеща тема за вас продължават да бъдат партньорските ви отношения-лични или делови, общественото ви положение, популярност,  като през настоящия период предстоят пик от събития, които после ще  ви влияят дълго, поне като фон.
Успехите ви, дори и в чисто професионален аспект, подчертано се определят от одобрението и подкрепата на околните, но добрата новина е, че сега можете да ги получите, паралелно и с по-добри позиции в колектив.
От 12 ноември Венера, вашата покровителка- ще транзитира през Козирог, от това поле ще ви направи по-устойчиви, целеустремени и с визия за по-далечното бъдеще, вероятно и не без причина. Стремите се  да „разширите хоризонтите пред вас”- като получавате допълнителни възможности, като увеличавате  кръга си на общуване, включително и с влиятелни лица, като пътувате, повишавате квалификацията си, ако настоящата ви работа позволява ръст в това поле.
През втората част на седмицата ескалира и една нова тенденция, която ще мобилизира потенциала ви- да се борите да подобрите имиджа и социалния си статус или поне да съхраните статуквото. Причините за това може да се продуцират от вас самите, но понякога и от външни, независещи от волята ви фактори. Онова, което успеете да постигнете чрез инициативността си, по-активната ви позиция, сега и през следващия близо месец, после ще се закодират трайно в ритъма ви в ежедневието, в професионалната реализация и т.н.
В понеделник и вторник- дребни действия имат голямо значение и влачат след себе си перманентни следствия.
В сряда и четвъртък- разбирате на кого можете да разчитате или-не. Пазете се да не станете жертва на внушения и манипулации. В друг случай- точно обратното, изтрезнявате от такива.
В петък, събота и неделя, всичко, което се е натрупвало в душата ви „избива”, ако има нещо тайно или неопределено, то се изяснява.
Близнаци
Най-важните приоритети трябва да са свързани с професионалната ви реализация, в това поле се случват важни събития или ежедневието ви е по-напрегнато от обикновено. До края на тази седмица можете да получите важни новини свързани с положението в колектив, на работното място, същевременно е подходящо да влияете точно на този сектор, така че да получите оптимални резултати, които после ще се закодират в профила ви, в бъдещата ви реализация…
През втората част на седмицата преминавате в етап, през който стартира период, обновяващ материалното ви състояние, теми като приходи-разходи ще стават все по-актуални, както и подкрепата от страна на влиятелни лица или институции. В друг вариант- ескалират допълнителни или принудителни разходи, в края на тази и през следващите 2-3 седмици. „Предупреденият войн е въоръжен войн”, вземете мерки своевременно, гледайте в по-далечна перспектива, така че да се предпазите от дестабилизация.
Чувството ви на привързаност, партньорските отношения също ще преминат във фаза на преоценки и често ще се влияят от чисто практични съждения- за ползи, вреди и т.н., особено след 12 ноември…
Мнозина в подобен процес ще се устремят към разширение на своето влияние, ще общуват с влиятелни особи и такива, които са извън близкото им обкръжение и това ще доведе до успехи, до нови възможности…
Може да се почувствате по-свободни или да изберете по-далечни цели през последните дни и тенденцията ще се усилва…
В понеделник и вторник звездите са на ваша страна- възползвайте се!
В сряда и четвъртък дребни действия имат значимо въздействие върху бъдещи перспективи или имиджа ви като минимум, имайте го предвид, дайте най-доброто от себе си, не пренебрегвайте и най-малките детайли, „сигнали”, които получавате, това е валидно предимно за родените през първи деканат, но и всички останали в различна степен.
В петък, събота и неделя- интересни, важни известия, информационният поток е усилен, разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате.
Рак
Хора близки до сърцето ви- от партньори до деца обсебват вниманието ви по различни поводи, провокират силни емоции в сърцето ви, пренареждат пластовете под краката ви и бъдещи перспективи. Сега най-много можете са влияете на този сектор, а пик от  събития- под формата на разяснителни разговори или взети решения- предстоят в края на седмицата. Опитайте се да се възползвате по оптимален начин от аспектацията на звездите и да насочите събитията във ваша полза, с визия за по-далечното бъдеще- такава ,каквато искате да бъде. Ще имате подобна възможност, като благоразположението към вас ще се усили през втората част на периода. Всичко това се случва на фона на ключови трансформации в дома ви, може би компромиси, които трябва да направите, условия диктувани от енергична личност от близкото ви обкръжение, която ви влияе подчертано.
В понеделник и вторник ви занимават чисто материални приоритети, може да имате усещането, че се намирате на житейски кръстопът. Теми като приходи-разходи или други практични въпроси се отразяват и на връзките ви. Ярки емоционални преживявания.
Тенденцията ще ескалира през идните дни в трудно овладяеми страсти.
В сряда и четвъртък сте настроени по-философски, виждате обстоятелствата от една по-отдалечена перспектива. Вълнуват ви и подобни теми, интуитивно откривате отговори или те са резултат на проведени разговори.
В петък, събота и неделя- сте крайни, отстоявате мнението си, получавате значима яснота…
Лъв
Въпроси свързани с дома, семейството ви, условията ви на съществуване-общо, обсебват вниманието ви по различни поводи, същевременно сега можете най-силно да влияете на този сектор, но е факт и че близките ви- също ви указват значимо въздействие, могат да променят вектора ви на развитие, а пик от събития или развръзки, разяснителни разговори, предстоят в края на седмицата.
През втората част на седмицата социалната ви активност ще нараства, вероятно от появата на енергична личност, която ви стимулира да сте по-активни ,да дадете най-доброто от себе си. Ежедневието ви постепенно ще забърза своя ритъм, появява се и „светлина в тунела”, относно професионалната ви реализация, но това все още са далечни и първи сигнали, които ще регистрирате. Появява се необходимост да предоговорите контракти- служебни и не само. Ако крайния изход не ви удовлетворява, вероятно през следващите две седмици ще потърсите и други области, в които да демонстрирате потенциала си ,да получавате онова, което действително заслужавате. Тенденцията ще се осъществи с подкрепа, от страна на важни личности по интересуващия ви профил и вие ще наблегнете на тях- спонтанно или по принуда.
В любовта сте хладни, склонни на преоценки, особено след 12 ноември ,внимавайте да не преминете определени граници…
В понеделник и вторник- популярността ви расте, привличате погледи, възползвайте се. Подходящо време да стабилизирате или наклоните във ваша полза лични и делови отношения.
В сряда и четвъртък тонусът ви не е твърде висок, но притежавате силна интуиция. Склонни сте да преувеличавате, пазете се от грешки, които могат да доведат до реални загуби.
В петък, събота и неделя- ентусиазмът ви се възвръща, изненади, новини, които оставят траен отпечатък в съзнанието ви, могат да обновят плановете ви.
Дева
Знанието е сила, а вие продължавате да получавате интересни, „осветляващи” ви новини, с пик от информационен поток в края на седмицата. В подобен процес, вие ще скрепите някой връзки, обаче други- могат да бъдат и скъсани.
През втората част на седмицата се променят условията ви на работа, ежедневието ви постепенно ще забърза своя ритъм, основната ви енергия ще бъде концентрирана- да се докажете професионално, да извоювате по-добри позиции, да се справите с евентуална конкуренция или да си намерите по-подходяща реализация. Ако това не ви е приоритет, следва да сте по-внимателни към здравето си, да намерите подходящ начин да повлияете положително на психическото и физическото ви състояние.
Появяват се шансове да скрепите или подобрите отношенията си с хора близки до сърцето ви- от партньори до деца, да се оформят по-положителни трансформации в този сектор. Вероятно това може да ви струва скъпо-буквално или в преносен смисъл, а ако не се случи, през следващите две седмици ще промените коренно линията си на поведение и не само. Настъпва своеобразен тестови период в тази сфера и първи сигнали получавате след 12 ноември.
В понеделник и вторник ежедневието е доста натоварено, но и резултатно. Може да се раздвоявате между лични и служебни приоритети или едното влияе  подчертано на другото.
В сряда и четвъртък се осветляват теми свързани с водещи в живота ви личности, можете да насочвате връзките си, но нещо се променя и нека да е във ваша полза!
В петък, събота и неделя ви занимават финансови приоритети, пазете се от спонтанни или необмислени харчове.
Везни
Сега водеща тема за вас трябва да бъде материалното ви благополучие, което тясно е свързано с условията ви на съществуване, в частност-дом, семейство, подкрепа от страна на близките ви или в друг вариант- уреждане на имуществени въпроси.
Благоприятен момент да изберете правилната посока, която да ви гарантира сигурност и стабилност, на онова, което имате-общо. Пик от събития се проявяват през втората част на седмицата, действайте, за да получите максимални ползи, да укрепите позициите си.
Вашата покровителка Венера преминава в Козирог и след 12 ноември ще ви подтиква настойчиво да ревизирате чувствата си, ще действате по-отговорно, ще промените линията си на поведение, която ще изгради нови основи в живота ви поетапно и през следващите месеци.
Тенденцията може да означава, че започвате нещо от начало или че се налага да укрепите фундамента, върху който надграждате всичко останало и да, сега моментът е много подходящ за това, а и звездите ви насочват да се концентрирате точно в този план, така че следващите етапи от развитието ви да са по-успешни, подчертано- в чисто материален аспект, но не само.
В понеделник и вторник с по-голяма лекота осъществявате намеренията си, възползвайте се!
В сряда и четвъртък ежедневието е наситено с ангажименти и предизвикателства извън обичайното,  подходящо време да се докажете и спечелите нещо.
В петък, събота и неделя- ескалират разяснителни разговори, не са изключени и изненади, осветляват се спорни ситуации, които можете да изгладите, ако искате.
Скорпион
Вие продължавате да сте във важен, ключов период през годината, когато благодарение на собствената ви инициативност можете да преобразите начина си на съществуване, да стартирате някакво ново начало, което да прораства през идните месеци. Ако статуквото не ви удовлетворява, тогава може би ще забележите и оцените вид алтернативи, от които да се възползвате, предимно, за да стабилизирате материалното си положение, но не само.
През втората част на седмицата социалната ви активност нараства по различни поводи, факт, който ще отключи допълнителни шансове- да наложите мнението си, постигнете желанията си и т.н.
Постепенно ескалира и друга тенденция- необходимостта да обръщате повече внимание на семейството и близките си, на домашни и битови въпроси. Причините могат да бъдат от различно естество, но да „хванете кормилото” от начало, да направлявате събитията е важно, ще ви спести известни усилия на по-късен етап, да се борите за него например- метафорично казано…
В любовта- чрез дар словото си все повече ще влияете на избраника си, възползвайте се, а и вероятно-така ще бъде…
В понеделник и вторник може да изпитвате известен дискомфорт поради различните, разнопосочни или противоречиви ангажименти, които трябва да отхвърлите, може да не ви е лесно да изберете посоката и почти през цялата седмица ще реагирате на момента, според обстоятелствата…
В сряда и четвъртък сте романтично настроени, все някой ще докосне сърцето ви.
В петък, събота и неделя ежедневието е много динамично, едва ли ще ви остане време за почивка, освен, ако не я съчетаете с активни мероприятия. Изненади, дните не протичат по предварителен график.
Стрелец
Подкрепата от страна на околните към вас перманентно се усилва, но не без причина. В едни случаи това е в резултат на натрупан вече авторитет, а в други- настойчивото ви поведение точно в тази посока- да утвърдите позициите си сред „другите”, защото от тях подчертано зависи стабилността и успехите ви, понеже точно сега можете и трябва да се възползвате от одобрението на околните, така че да се превъртите на по-високо ниво. Като минимум- изпитвате удоволствие да разчупите статуквото, да излезете извън границите на задълженията, които в последно време може да ви идват в повече…
През втората част на седмицата се появяват шансове да стабилизирате доходите си, да получите бонуси или някакви „подаръци”-материални, но и морални. За сега получавате първи сигнали в тази посока, които трябва да уловите още във въздуха.
Социалната ви активност перманентно се усилва- вие все по-агресивно ще преследвате желанията си, ще използвате „думите като оръжие”, няма да ви липсват спорове, но и победи…
В любовта- насочвате се съвсем практично към онова, което е по-устойчиво, целесъобразно или чувствата ви силно се влияят от теми като приходи-разходи, а понякога- могат в подобен процес на анализи и ретроспекции силно да изстинат.
В понеделник и вторник- интересни, полезни новини и разговори. Възползвайте се!
В сряда и четвъртък- тонусът ви не е много висок, ако има нещо ,което ви тревожи или отчитате за извън контрола ви- то изплува, принуждава ви да търсите варианти и изход, който на този етап е в съчетание с компромиси…
В петък, събота и неделя- ентусиазмът ви постепенно се възвръща, няма да ви липсва компания и подкрепа. Но не са изключени и изненади, бъдете по-умерени, за да не предизвикате „пожар”.
Козирог
Вие сте в период, през който можете и трябва да се възползвате от вид колективна подкрепа- на приятели, съдружници, хора на работното ви място и т.н. Сега е моментът да се докажете ,така че да заемете по-престижна позиции, да утвърдите авторитета си и т.н.
След 12 ноември Венера вече ще транзитира през вашия зодиакален знак, така че ще ви подкрепи по различни начини- на практика, вие можете да промените нещо в линията си на поведение, дори външен вид и това ще се отчете за положително, подкрепящо ви обстоятелство.
С по-голяма лекота печелите симпатии и привличате погледи- възползвайте се максимално от опеката на тази планета!
През втората част се появяват първи „сигнали” за необходимостта да се борите повече от обикновено, за да получите по-добри финансови резултати и  не само. Понякога усещате на къде духат ветровете по отношение на вашата сигурност-генерално, а това ще мобилизира потенциала ви, ще ви направи по-инициативни, така че да стабилизирате или подобрите материалното си положение. Успехите, които постигнете сега и през следващите близо два месеца- ще са с дълготрайно отражение, да кажем- през идните близо две години. За това е препоръчително- действително да сте максимално отдатени на подобна кауза.
В понеделник и вторник- подходящо е да въздействате на този сектор, но и да се пазите от необмислени харчове.
В сряда и четвъртък- новини, които ще ви окажат силно въздействие, осветляват се теми, които се трупат от доста време.
В петък, събота и неделя- занимават ви основно битови и семейни въпроси, опитайте се да запазите спокойствие и да създадете хармоничен фон.
Водолей
До края на тази седмица ескалират събития с пик от осветляващи въпроси в края на периода, които засягат социалния ви статус- кариерно развитие или брачни отношения, имидж като минимум. Насочвайте до колкото е възможно в силно динамична и променлива обстановка, защото после тенденциите ще се движат повече по инерция, според натрупани вече емоции и не само.
От 10 ноември Марс се настанява за близо два месеца във вашия зодиакален знак, ще ви зареди с много енергия, която ще отключи повече инициативност, само-увереност, вяра в собствените сили, борбеност. Но в подобен период вие изпитвате подсъзнателна необходимост да влеете ресурсите си в конкретна цел, а ако това не се случи- може да изпитате вътрешно напрежение, да се въвлечете в конфликти.
Само-изявата ви ще бъде водещ мотив, както и да вземете нещата в свои ръце- защото са нараснали амбициите ви или понеже се чувствате предизвикани.
Чувствата ви преминават в процес на преоценки, ще сте склонни все повече да ги ревизирате, да се връщате към миналото, да търсите варианти, така че да почувствате удовлетворение, щастие, взаимност и обич…В подобно положение, някой от вас ще изпитат вътрешно спокойствие- все едно са открили своя остров на надеждата, а други- ще „изтрезнеят” от вид илюзии като отчетат подробности, които са обикаляли и до този момент, узнаят тайна и т.н.
В понеделник и вторник привличате внимание, дайте най-доброто от себе си.
В сряда и четвъртък ви занимават чисто материални приоритети и на това поле-влияете най-силно.
В петък, събота и неделя- водите напрегнати, разяснителни разговори ,получавате ценна информация, изненади! Опитайте се да не вземате прибързани и емоционални решения.
Риби
Акцентът за вас е да разширите границите на собствената ви реализация и постижения,  като общувате с нови хора, целите се в по-далечни перспективи, разрешите правни казуси или повишите квалификацията си..Ако желаете нови резултати, трябва да промените и подхода си- нещо подобно ще се случи при мнозина от вас по един естествен начин. Ориентирате се към алтернативи и обходни пътища, които могат да се породят поетапно и да засегнат предимно материалното ви благополучие, което беше дестабилизирано поради допълнителни разходи…най-общо казано. Тенденцията да намерите допълнителни или други източници на доходи ще се усилва през следващите няколко седмици. За сега се пораждат подобни вътрешни нагласи у вас самите или сигнали за бъдещи шансове.
През втората част на седмицата се появяват благоприятни възможности да хармонизирате работната среда, да получавате повече подкрепа от страна на колеги и приятели и да се възползвате от това.
Изтича някаква житейска програма, която е стартирала през изминалите около две години и половина, помислете дали искате да я обновите- това означава, че ще имате шанс да я удържите, но с вид реформи или пък- ще пожелаете окончателно да оставите нещо зад гърба си, което се оказва непечелившо, изживяло своето време. Както знаем- ако искаме да позволим нещо нова да нахлуе в живота ни, ние трябва да освободим място за него…Така се случва и сега-по желание или принуда. Разбира е, препоръчително е още в началото сами да насочваме събитията ,като усетим- на къде духат ветровете.
Понеделник и вторник- осветляват мечти и по-далечни перспективи, варианти.
В сряда и четвъртък сте доста емоционални, ако има нещо скрито ,което ви тревожи- то изплува на повърхността, за да вземете адекватни мерки. Оказвате се под „светлината на прожекторите”, дайте най-доброто от себе си.
В петък, събота и неделя- основна тема са приходи-разходи, търсене и намиране на изход за разрешение на казуси свързани със стабилността ви-общо. Пазете се от спонтанни и необмислени разходи или такива теми да не застанат между вас и близките ви.

Вестник Галерия

Вестник Уикенд, брой 46- целия брой

Участие в проучвания срещу заплащане

Времето в момента

Ads