Видео преглед на печата

понеделник, 14 ноември 2016 г.

Седмичен хороскоп

14.11-20.11.2016 г.

Седмичен хороскоп подготвен от Астро М Хороскопи

Седмицата започва с Пълнолуние, което се свързва с пик от информация или събития засягащи нашето благосъстояние и сигурност- в глобален и личен аспект.
Теми за приходи-разходи, финансови потоци, възвръщане на дългове- морални или материални- ще са в началото на други процеси, които перманентно ще се завихрят и ще зададат тон не само на настоящия период, а ще са в основата на значими трансформации, засягащи всичко ценно за нас до края на ноември. Понеделник и вторник са много показателни за бъдещи перспективи, в частност- онова, което имате, можете да разчитате, че ще придобиете или да се готвите за загуби и съответно- какви мерки да вземете.
През втората част на ноември и до средата на декември, мнозина ще успеят да постигнат и най-честолюбивите си планове и мечти, но не без борба и противопоставяне, не без заемане на твърда позиция, без преследване на целите до краен предел, а и готовност да се разруши нещо старо, така че върху него- да се съгради ново.
Тенденцията, както става ясно, ще засегне държавни структури и управление, международни отношения, които няма да останат същите или ще претърпят сериозни, осезаеми реформи до края на януари.
Ако пренесем това в личния си живот и се върнем в настоящето, следва да споменем, че ако желаем да задържим статуквото в живота си- ще трябва да влагаме подчертани и съзнателни усилия за това. Социалния ни статус- кариерно развитие, брак- ще се тестват за устойчивост и в по-голяма или малка степен ще се преобразят през идния месец и половина.
Меркурий вече транзитира през Стрелец- насочва мисълта ни към далечни хоризонти и  перспективи- буквално или в преносен смисъл. От този сектор „Вестоносецът на боговете” активира теми главно- с чужбина, международни отношения, правни казуси и законови рамки, обучение, пътувания и т.н. Развитие извън границите на съществуването в момента е друг акцент, който ще подтикне огнените знаци и/или личности с подобен темперамент да полетят на  крилете на мечтите си, да действат рисково…и да успеят!
Групи от хора се обединяват около водещи за тях горе-споменати интереси и водят до забележително висок, усилен информационен поток, който през последните дни на ноември може да прерасне в нещо по-сериозно като „словесна война” например.
През първата част на седмицата- това, което говорим, това и вършим или изречени думи възбуждат бързи реакции и действия.
През втората част на седмицата обаче, намесва се нова и паралелна проява- усилват се манипулациите, които ловко могат да ни подведат-умишлено. А в друг случай-намеренията ще са по-добри от реалните действия.
Венера вече транзитира през Козирог- не можем да разчитаме на романтика, но на практичност и здрав разум-да. Въпреки всичко, ако има натрупани недоразумения в миналото, те ще  се окажат превратни от 20 до 26 ноември, освен, ако не вземете превантивни мерки.
Венера в Козирог ни подтиква винаги да бъдем по-пестеливи- както в чувствата си, така и в паричните потоци! А може и да има реална причина за това до края на ноември, например, във връзка с финансите- промени в доходите, курс на валутата, нараснали принудителни разходи, нестабилно социално положение и т.н.
Помислете- кое е ценното за вас, искате да задържите,  каква цена сте готови да платите още през първите дни на новата седмица /при Пълнолуние/ и ще се движите в сравнително предсказуема последователност поне през идните две седмици…
Овен
Марс- вашият покровител, през идните два месеца близо ще ви направи социално много активни, вие- по желание или принуда ще се въвлечете в борба за лидерство в колектив, ще ви се налага да се доказвате пред другите повече от обикновено или пък- ще се оказвате в център от събития, завихряте процеси, които се отразяват както на вас самите, така и на околните.
През идните дни ще сте склонни да експериментирате повече от обикновено, да рискувате, ще се целите на далеч и на високо и действително ще преуспявате, като контактувате с хора извън близкото ви обкръжение, влиятелни личности, чужденци…
Някой от вас могат да оформят и/или да сключат дълготрайни договори, да се справят успешно с юридически казуси, да приключат успешно преговори..След сряда обаче, тенденцията се премесва с вероятност, опасност от измами, подвеждане, изкривяване на истини, появяване на подробности, които могат да ви подведат или объркат-внимавайте!
От октомври до януари вие можете да преобразите социалния си статус- кариерно развитие или брачни връзки, като в основата е способността ви да градите „мостове”, а не обратното, да се стремите да трансформирате статуквото, като излезете извън границите на познатото, промените линията си на поведение. От тази седмица вие поетапно, съзнателно или-не, ще промените линията си на поведение, факт, който до края на ноември ще обнови имиджа ви и нека това да бъде с положителен знак за вас. И, да, можете да успеете, ще получавате силна енергийна подкрепа, закрила от –Венера…
Понеделник и вторник са важни, показателни за материалното ви състояние, сигурност-общо. Обръщайте внимание на случващото се- преобладават „подаръците” /материални или морални/ или загубите, разходите? Ако е второто-опитайте се да отстраните пробойните през идните две седмици. А може би и това по един естествен начин ще се превърне във водеща тема.
В сряда и четвъртък- интересни, полезни новини. Пазете се от неконструктивни спорове, особено с по-възрастни, авторитетни лица.
В петък и събота- сте много емоционални, не бъдете крайни, дребни действия имат голямо отражение…
В неделя- огнената ви енергия и ентусиазъм ви правят доста пробивни и почти нищо не може да застане на пътя ви.
Телец
Седмицата започва с Пълнолуние, което пряко ви засяга и предизвиква пик от събития или информация, която е свързана с партньорските ви отношения, положение в обществото, популярност, имидж. През тези дни /понеделник и вторник/ можете да влияете на тенденциите да ги накланяте в една или друга посока, възползвайте се оптимално, после и поне през идните две седмици, въпроси от този сектор ще се движат повече по инерция, имайте го предвид!
Вашата покровителка Венера вече е в Козирог, така че ще създаде друг фокус- теми свързани с обучение, преквалификация, пътувания, разрешаване на юридически казуси, общуване с хора извън близкото ви обкръжение- е способно на превърти ритъмът в ежедневието ви, векторът на професионалната ви реализация. Вие може да се превъртите на по-високо ниво, но може и да ви се наложи генерално да смените посоката си на развитие, според това- каква подкрепа успявате да получите. Всъщност, трябва да се концентрирате точно върху това, да избягвате конфронтации с вид авторитети. В друг случай- трябва да се съобразите до края на ноември с нови изисквания на работното място, понякога- принудителни командировки, премествания…
Генерално, основен акцент в живота ви от октомври до края на януари трябва да е професионалната ви реализация. Създайте си план график и го преследвайте стъпка след стъпка- по етапно и ще преуспеете ще се превъртите на друго и по-високо социално ниво.
През настоящия период това е свързано с борба за надмощие- над конкуренти и не само или пък- по един адекватен на повишените ви амбиции начин.
В сряда и четвъртък се пазете от спонтанни и необмислени разходи, въпреки че не са изключени и принудителни.
В петък и събота- не са изключени разяснителни разговори, важни известия, новини, които ще докоснат сърцето ви или ще имат широко отражение.
В неделя- имате нужда от почивка или предпочитате компанията само на най.близките ви.
Близнаци
Пълнолунието от понеделник и вторник „осветява” вашата професионална реализация или предстоят пик от събития и информация, които могат да пренесат бъдещите ви перспективи на съвсем други релси. В оптимален случай- вие получавате награда за положени от вас усилия до този момент, като в дните на Пълнолунието все още можете да насочвате, да въздействате, а после и през идните две седмици всичко ще се развива повече по инерция…
Вашият покровител Меркурий вече е в Стрелец и ще зададе друг фокус, вниманието ви може да е силно концентрирано от необходимостта да си сътрудничите, да заздравявате връзките си-лични и делови. Вие инициирате разговори, но също сте търсена и предпочитана компания, получавате полезни, важни известия, включително и от хора извън близкото ви обкръжение, способни да разширят хоризонтите пред вас, да създадат условия за вид алтернативи, избор, от който да се възползвате.
Някой от вас ще впрегнат основните си ресурси, така че да разчупят статуквото ,да излязат извън границите на познатото- чрез реални пътувания, създаване на нови и вълнуващи контакти, идеи за разрешение на юридически казуси, премествания, които ще се окажат ползотворни.
В този процес, чувствата ви или онова, което отчитате за „ценно”-от хора до придобиване на материални блага се променя, ревизира се стойността му, през настоящия период и през следващата седмица. Това може да превратен момент за онова, което отчитате за „близко до сърцето ви” и на този етап е полезно да усетите на къде „духат ветровете”  и да вземете своевременни мерки.
Вероятно ще задържите онова, което искате, но на базата на компромис, сътрудничество, като се опирате на придобит опит, авторитети от миналото, които няма да ви подведат. Сряда и четвъртък акцентират, осветяват възможността да влияете в този план.
В петък и събота се пазете от загуби-буквално или в по-общ смисъл.
В неделя- новини, разяснителни разговори.
Рак
Пълнолунието от понеделник и вторник „осветява” въпроси свързани с хора близки до сърцето ви- приятели, партньори, деца, ако имате такива. В друг случай- това може да са творчески проекти, към които сте се стремили дълго. Събития и новини в горе-споменати теми могат да зададат тон на цялата седмица, а от друга страна- пълнотата от знание може да ви насочи- към силните и слабите звена в този сектор, на какво можете да разчитате, кои звена следва да елиминирате или да се откажете от тях. Все още можете да влияете и да насочвате в началото на седмицата- възползвайте се, после събитията ще се движат повече по инерция.
Същевременно Венера ще обнови чувствата ви спрямо вашата половинка или избраник в живота, поради нови обстоятелства и/или променена линия на поведение от негова страна, сега получавате първи сигнали в тази посока с пик от събития през последните дни на ноември.
В друг случай- тенденцията може да е свързана с обществения ви имидж, популярност, би следвало да наблегнете на тяхното подобряване, като се ориентирате към влиятелни личности, заздравите връзката си с тях, възползвате се от подкрепата им-ще имате подобен шанс.
Всъщност, професионалната ви реализация се превръща в паралелен фокус, получавате интересни, важни известия, обсъждате ги, вашата собствена инициативност- също може да се окаже доста полезна, особено през първата част на периода- думите ви ще имат чуваемост и позитивен отклик.
През втората част се появяват и други нюанси, които са свързани с неяснота, обърквания в ритъма на ежедневието ви по външни и независещи от вас причини или пък попадане в мрежата на чужди кроежи и некоректност! Внимавайте! Може би водещ фактор, за да се справите с текущите предизвикателства е да отсявате „сеното от плявата” или по друг начин казано- истинската подкрепа, шансове, от измамните и подвеждащи. Но възможности ще имате, варианти също, особено що се отнася до работата ви. В сряда и четвъртък- дните са динамични, натоварени, разбирате какво ви подкрепя, а от къде евентуално получавате „удари под кръста”. Ако има нещо тайно или извън контрола ви- се проявява.
В петък и събота привличате внимание, на повърхността изплуват всички трупани емоции, вие определяте „правилата на играта” в значима степен, възползвайте се и действайте – целесъобразно и с визия за по-далечното бъдеще.
В неделя- можете да се поглезите с нещо, да си доставите удоволствие. Материални въпроси се дискутират и нека да не застават между вас и близките ви.
Лъв
Пълнолунието от понеделник и вторник осветява ключови за живота ви приоритети- като дом, семейство, но и кариерно развитие, професионална реализация…
Може да сте изправени пред избор или да ви се налага усилено да обсъждате с важни за вас хора бъдещи перспективи.
В подобен процес, ваши партньори могат да заемат енергична роля, която се стреми да ви напътства, така че да влезете в по-бурни дебати, но също и ползотворни. Някой от вас могат да имат усещането, че отнемат част от „правомощията им” и ще ги бранят, но всъщност сега е полезно да се вслушват в мнението на отсрещната страна, да се възползват от идеи или импулсът за действие, който се отключва точно- благодарение на околните.
Обединявайте се, съюзявайте се и можете да реализирате сърдечно желание, творчески проект…
Информационният поток продължава да е много усилен, задава нови перспективи в професионалната ви реализация, възможно е да се актуализират въпроси относно възнаграждение на труда ви, които ескалират по различни поводи до края на ноември. Ако статуквото не ви удовлетворява, тогава нее изключено да скъсате някой договори и да се ориентирате към други алтернативи, на този етап „зелена светлина” получават дейности, в които можете да вложите и лична, частта инициатива, да имате по-голяма свобода на действие. И на помощ- ще бъдат точно- партньори, влиятелни личности…на кого и в каква степен е уместно да разчитате се прояснява в сряда и четвъртък.
През втората част на седмицата не са изключени обърквания на финансовото ви състояние, защото се налага да инвестирате, да се разплащате…
Възможно е да се проявят съмнения в душата ви относно близостта и искреността във връзките ви. Полезно е да се доверявате на интуицията си…
В петък и събота дните не протичат по предварителен график, а в неделя постепенно възвръщате самоувереността си и не само. Склонни сте обаче да афиширате по един по-краен начин емоционалните си преживявания. Внимавайте да не преминете определени граници на добрия тон.
Дева
Ежедневието ви става все по-динамично и изпълнено с ангажименти. Вие може да се раздвоявате между приоритети на работното ви място и не по-малко значими- свързани с дома и семейството ви. В друг вариант-обсъждате активно бъдещата ви реализация с близките ви, а тяхното мнения-явно има значение за вас и е способно да промени векторът ви на развитие.
Ако горе-споменатото не е водеща тема за вас, тогава можете да отделите значим енергиен ресурс, за да се справяте с битови, имуществени въпроси и да, сега можете да ги насочвате в положителна посока.
През втората част на седмицата обаче е полезно да се вслушвате повече в собственото си мнение и преценка, защото ваши партньори, съзнателно или не, по-скоро могат да ви подведат и объркат, отколкото обратното.
Не е изключено през това време да възникнат разяснителни разговори, които засягат въпроси, които дълго сте отлагали, но действат подмолно и ерозивно на връзките ви. Не позволявайте през това време съмнения или неискреност да се настанят в живота ви.
През идните дни ви се налага да инвестирате в любими хора /партньори, деца/ и/или финансовото благополучие силно влияе на привързаността между вас и може да доведе до недоразумения, отчуждение или нещо по-сериозно. Внимавайте!
В понеделник и вторник сме под влияние на Пълнолунието, което ще ви донесе пик от информация, полезни, интересни новини, отнасящи се до по-далечни хоризонти- буквално или в преносен смисъл.
В сряда и четвъртък- тенденцията от предходните дни продължава, „осветява” социалния ви статус- кариерно развитие, брачни отношения, обръщайте внимание и на най-малките „сигнали”.
В петък и събота- няма да ви липсва компания, околните ви въздействат силно, оставят траен отпечатък в съзнанието ви.
В неделя- имате нужда от почивка, възможно е нервно напрежение, което да се прехвърли в близката ви среда…
Везни
Новолунието от понеделник и вторник дава пик от информация или събития, които „осветяват” материалното ви благополучие. През тези дни все още можете да насочвате, а после тенденциите през идните поне две седмици се движат повече по инерция.
Социалната ви активност нараства по различни поводи, вие може да сте в център от събития или информационният поток е усилен по различни поводи и ви дава шанс да утвърдите позициите си и/или да заемете по достойно място, да сбъднете мечта, да реализирате творчески проект.
През това време може да се появи енергична личност, която силно да подкрепя честолюбивите ви планове и/или да докосне сърцето ви.
През втората част на периода не е изключен известен хаос на работното ви място, пазете се да не ви въвлекат в манипулации и/или да не станете жертва на некоректно поведение.
В друг вариант, настъпва известно напрежение в ежедневието ви, то излиза от обичайния ритъм поради допълнителни и непредвидени ангажименти. Полезно е и да сте по-внимателни към здравето си!
Друг водещ акцент е домът, семейството ви и/или битови, имуществени въпроси за разрешаване. Те ескалират до края на ноември и може да изискват вид инвестиция, за да спечелите нещо и/или хармонизирате най-близката си среда.
Личният ви просперитет и ръст на развитие пряко се влияе от трансформации- в начинът ви на мислене и/или те действително ще засегнат обстановката около вас до февруари, все едно се „сменят декорите” и нека това да е във ваша полза- все още и особено през декември- можете да насочвате, да вземате важни и целесъобразни решения в подобен план.
В сряда и четвъртък хора стоящи далеч от вас-буквално или в преносен смисъл обсебват вниманието ви. Изяснявате си истини, таван от възможности и бъдещи перспективи. Интересни, полезни новини и преговори, сключване или разтрогване на договори…
В петък и събота – дребни инициативи имат широко отражение върху имиджа ви и не само! Дайте най-доброто от себе си и не позволявайте емоциите да ви водят.
В неделя- разтоварвате се в приятна компания.
Скорпион
Пълнолунието от понеделник и вторник пряко ви засяга, показва до колко могат да се увенчаят с успех действията ви през изминалите поне две седмици. Сега можете да оберете плодовете на минали инициативи, да повишите популярността си, да заздравите партньорски отношения, ако желаете разбира се, но ще имате подобен шанс и често ще се оказвате в център от събития или като минимум-внимание.
Вие градите енергийна програма за цялата ви нова лична година, така че е полезно да сте максимално инициативни и с поглед към по-далечното бъдеще.
Актуализират се теми свързани с материалното ви благополучие, те се обсъждат активно с най-близките ви хора, не е изключено  енергична личност в този аспект да ви указва силно въздействие- по кой път да поемете, какви да са следващите ви крачки на развитие.
В друг вариант- разговорите се свеждат до реформи в дома и семейството ви, евентуални ремонти, разрешение на битови казуси, които да подобрят атмосферата. Възможно е и член на семейството ви да обсебва голяма част от вниманието, времето и енергията ви. На този етап- това се счита за подходящо, има оздравителен и полезен ефект.
Все пак, през втората част на седмицата, хора близки до сърцето ви внасят смут в душата ви, чисто материални теми могат да застанат между вас и/или ви се налага да инвестирате в тях.
Информационният поток перманентно се усилва и до края на ноември може да постави връзките ви на съвсем ново ниво. Ако има нещо не изяснено, тайно и/или извън контрола ви като тенденция и/или необходимост да утече от живота ви, защото е изгубило своя смисъл и перспектива- вие ще го разберете със съответните последици. Паралелно с това се появяват и алтернативи, вижте, усетете на „къде духат ветровете” и вземете превантивни мерки. Показателни за това, на какво можете да разчитате са сряда и четвъртък- като допълнителни шансове за печалба, евентуални слаби звена, водещи до загуби и т.н.
В петък и събота- знакови, понякога превратни разговори и новини.
В неделя- можете да въздействате благотворно на имиджа си и да спечелите нещо.
Стрелец
Пълнолунието от понеделник и вторник осветява професионалната ви реализация, понякога теми свързани със здравословното ви състояние, показва също- какво трябва да оставите зад гърба си, като минимум- препятствията по пътя ви на успеха, коя част от приоритетите, че и линията ви на поведение следва да бъдат трансформирани, преди да  продължите напред и съобразно променена обстановка, на която трябва да сте максимално адекватни, за да получите и подобни оптимално добри резултати.
Меркурий вече транзитира през вашия зодиакален знак, така че думите ви ще имат по-голяма чуваемост, вие сте по-склонни да влизате в словесни битки, аргументирано да защитавате позициите и правата си и действително- чрез повишената ви съобразителност и креативност- имате шанс да преуспеете, да създадете нови и полезни контакти, да заздравите стари връзки и т.н.
Няма да ви липсват интересни събеседници, хора с които да обсъждате бъдещи перспективи, полезни съюзници и т.н.
През втората част на седмицата домашни, битови или семейни въпроси внасят смут в душата ви, пазете се от ескалация на недоразумения, не са изключени разяснителни разговори, които се стремят да изчистят дълго трупани и неизказани емоции, преживявания…и нека това да се случи по оптимално добър и конструктивен начин, така че да разрешите евентуални проблеми, а не да ги задълбочавате.
Друга водеща тема е материалното ви благополучие. Бъдете внимателни, не поемайте излишни рискове, усетете на къде духат ветровете, за да не претърпите крупни загуби до края на ноември.
В оптимален случай- това може да са инвестиции и/или необходимост от разплащане на дългове, но все пак е полезно да се пазите от подвеждане, неправилни ходове в това поле, указващи неблагоприятно въздействие на финансите ви…
В сряда и четвъртък популярността ви расте, ваши партньори-лични или делови, привличат вниманието ви, подходящо време да заздравите връзките си, да бъдете по-гъвкави в общуването, така че да извлечете ползи, а не обратното.
В петък и събота- повишени разходи, пазете сигурността си и онова, което имате- в  по-широк смисъл.
В неделя- ентусиазмът ви постепенно се възвръща.
Козирог
Новолунието в понеделник и вторник осветява въпроси- като обществено положение, позиции в колектив, също- теми свързани с хора близки до сърцето ви. Вие можете да заемете ново и по- достойно място, своеобразна награда- за положените ви усилия до този момент. Но ако крайният резултат не ви удовлетворява, тогава подтикът да смените най-близката си среда- ще е значим. Като минимум- променяте линията си на поведение, адекватно на обновената обстановка и отношения. През първите два дни- ясно можете да разберете на кого и в каква степен да разчитате. От друг страна- сега подчертано трябва да се стремите да получавате подкрепа и одобрение от околните, защото успехите ви подчертано се влияят от това условие и „тестват” стабилността ви.
Венера вече е във вашия зодиакален знак, от този сектор тя ви закриля, подтиква ви и ви подпомага да извършите положителни промени в имиджа ви, дори статуса ви-кариерно развитие, брачни отношения, но се прокрадва и някакъв елемент на принуда или необходимост да се плати адекватна цена, тенденцията ще се усети особено силно до края на ноември и може да ви превърти на съвсем други „релси”, нека те да ви водят в правилна посока и действително е важен изборът, който ще направите, защото мнозина ще са изправени пред дилема…
Мисълта ви се насочва към алтернативни ходове и варианти за печалба- в частност и общо- изграждане на по-стабилни основи под краката ви и сега- имате не малки шансове  да потърсите и откриете по-добри перспективи за бъдещия ви просперитет. Ще сте доста инициативни в това поле през идния близо месец…
Все по-малко сте склонни да афиширате намеренията си, започват да се проявяват подробности, които сте пренебрегвали до този момент, но все повече обсебват вниманието ви- това може да вид нечестност, манипулация или подвеждане…Или вие може да не сте достатъчно открити в своите намерения или хора от близкото ви обкръжение ви лъжат, действат подмолно и деструктивно, а това ще се усеща, влияе…особено през втората част на периода. Внимавайте, пазете си гърба!
В сряда и четвъртък сте доста натоварени, дните не протичат по предварителен график, планувайте стъпка след стъпка, за да можете да реагирате.
В петък и събота- партньори /лични или делови/ привличат вниманието ви, не са изключени важни, разяснителни разговори ,нека да са и целесъобразни, а не емоционални.
В неделя можете да се поглезите…
Водолей
Пълнолунието от понеделник и вторник засяга пряко социалния ви статус- кариерно развитие или брачни връзки. Тези дни са показателни- не е изключен пик от новини- внасящи значима яснота. Същевременно дните са подходящи да сте максимално инициативни, така че да оберете плодовете на всички положени до този момент усилия, в конкретна за вас посока.
Любовта, всичко ценно за вас- преминава във фаза на много сериозни преоценки с развръзки или други важни трансформации- до края на ноември. Някой от вас ще трябва да оставят нещо значимо зад гърба си /любим човек, начин на печелене на средства/, а като минимум- да промени тяхната стойност- буквално или в преносен смисъл…
Същевременно самоувереността ви, борбеността и пробивността ви рязко се покачват, а резултатите от вашата инициативност ще ви влияят дълго, понякога- през идните две години.
Можете да влияете в известна, но не в пълна степен на хода на всички събития, защото едно или друго проявление е дълго трупано и е по-скоро разплата, следствие на процес…
Ако водите юридически дела- внимавайте, може да са съпътствани със загуби на различни нива, в друг случай- стартират подобни и дълги спорни казуси, които ще изискват не малко усилия, за да спечелите…
През втората част на седмицата ескалират недоразумения, пазете се от финансови загуби, не позволявайте да ви въвличат в интриги, особено в сряда и четвъртък.
В петък и събота ежедневието е доста натоварено, не са изключени допълнителни или непредвидени ангажименти, но дните са и резултатни, така че усилията ви няма да останат незабелязани.
В неделя- подходящо време да заздравите партньорските си отношения, ако желаете, разбира се…
Риби
Пълнолунието от понеделник и вторник носи пик от информация- важни новини, разяснителни разговори, относно по-далечни хоризонти за развитие и/или пътувания, разрешение на правни и спорни казуси. На тези сфери можете и най-силно да влияете.
Положението ви в колектив също е на път да се обнови, защото променяте средата си на съществуване или позициите, които заемате по външни и независими от вас причини и тенденцията се усилва до края на ноември. Паралелно с това е полезно да се стремите да търсите и получавате подкрепа от вид авторитети в живота ви, защото те са ключът към успехите ви и/или определящо условие за по-добър статус, а и възможност да се предпазите или минимизирате загуби и не само, до края на ноември.
Усилва се социалната ви активност- вие защитавате аргументирано мнението си или влизате в словесни двубои, но в тях не е изключено да се роди истината, да осъзнаете подробности, а също- да се оформят допълнителни алтернативи за просперитета ви, можете да чуете интересни предложения, известия, „осветяващи” неподозирани възможности.
През втората част от седмицата- сбъдвате мечта или се разделяте с илюзии, според това- до колко и до този момент желанията ви са кореспондирали с реалността. Сряда и четвъртък са показателни в този смисъл…
В петък и събота сте много емоционални, любими хора докосват сърцето ви.
В неделя „почивате” активно.




Няма коментари:

Вестник Галерия

Вестник Уикенд, брой 46- целия брой

Участие в проучвания срещу заплащане

Времето в момента

Ads