Видео преглед на печата

петък, 19 август 2016 г.

Списание GoodFood - 162

Това е броят, от който ще научите кои са модерните трендове това лято, как да приготвите вкусно барбекю с месо и зеленчуци и колко вида сладолед може да направите у дома.

Източник - списание GoodFood

Рубриката Новини и трендове представя в ГОРЕЩО ОТ КУХНЯТА новите чудовищни шейкове, 5 вида ароматни масла, коктейла на сезона и още любопитна информация. ЗНАЕМ КАКВО ЩЕ ЯДЕТЕ ТОВА ЛЯТО и за това ни помогнаха четирима специалисти, които наблюдават тенденциите и ни казват какво ще има в чиниите. ЛЕТНИТЕ ТРЕНДОВЕ НА 2016 включват модерни летни рецепти, които може да приготвите у дома.

 Рубриката Този месец запознава със СЕЗОННАТА КУХНЯ НА ТОМ. Той готви с череши, зелен боб, цариградско грозде и телешко месо. ЗАПАЗЕТЕ СЕЗОНА, като направите Конфитюр от цариградско грозде с моден вкусен нюанс. Поредната ЗВЕЗДНА СЪСТАВКА: АРТИШОК разкрива нови начини за приготвяне на този интересен зеленчук.
Рубриката Хранете се добре всеки ден започва с четири МОДЕРНИ ЗАКУСКИ за добро начало на деня. Следват идеи за БЪРЗА ВЕЧЕРЯ със зърнени ястия с няколко семпли съставки. НАПРАВЕТЕ ЛЕСНО ви дава свежо вдъхновение за десет нови седмични ястия. ЛЯТНО НЕДЕЛНО ПЕЧЕНО включва актуални предложения за сочно и вкусно барбекю.
Рубриката Вдъхновете се представя в BG РЕЗИДЕНТИ Джоан от Малайзия, която приготвя за нас ориз, пикантни скариди и бисквитки. ХРАНЕТЕ СЕ ЗДРАВОСЛОВНО и приемайте вашите 5-на-ден порции зеленчуци с вегетарианско барбекю. В ЛИЦА ще се запознаете с Георги Колаксъзов и три рецепти за обяд в градината. ПРОСТО ДОБРА ХРАНА или средиземноморско меню за шестима - впечатляващо и много лесно. МОДЕРНО СЕМЕЙСТВО дава нови идеи как да предложите на децата Зеленчуци под прикритие във формата на сладолед.
Рубриката Тест кухня показва СТЪПКА ПО СТЪПКА как се приготвят португалските Паштеис де ната, полезни съвети и техники.
Рубриката В този брой ще намерите ИНДЕКС НА РЕЦЕПТИТЕ, от който може да изберете и приготвите рецепти по ваш вкус и предпочитания. Продължава НАШИЯТ КОНКУРС "ЗДРАВЕЙ, ЛЯТО!" с нови красиви и вкусни читателски предложения.


Вестник Галерия

Вестник Уикенд, брой 46- целия брой

Участие в проучвания срещу заплащане

Времето в момента

Ads