неделя, 28 август 2016 г.

Хороскоп - 29.08-04.09.2016 г.

Седмичен хороскоп подготвен от Астро М Хороскопи


Настъпва един от най-важните периоди за цялата 2016 година. Причината за това е, че на 01 септември предстои Новолуние, което е съчетано с частично Слънчево затъмнение. Както знаем, тези астрологични феномени винаги са повод за промени, които ни пренасят на нови релси на развитие и не винаги по наша воля, а по външни и независещи от нас причини, на  които трябва да реагираме и ни принуждават да действаме.
Трансформациите могат да са на различни нива- линия на поведение, навици, приоритетно-нови условия на работа, ритъм в ежедневието-общо…
Освен с трудовия процес и професионална реализация, Дева се свързва и със здравословното ни състояние. Изглежда, че ще е необходимо да му обърнем повече внимание, а в оптимален вариант- това е прекрасно време да се освободим от вредни навици.
Друг мощен акцент са партньорските взаимоотношения- в тях настъпва ключов момент на осъзнаване, „отрезвяване”, което бележи най- силен пик точно сега и нека той да не е свързан с разочарования…Но дори и да се проявят такива, нека те са повод за равносметки и внимателно обмисляне на варианти за тяхното разрешение. Трябва да се отбележи, че Меркурий вече е ретрограден и от една страна действително ще ни даде шанс да изправим евентуални грешки и недоразумения от миналото, а от друга- напомня, че не бива да се вземат прибързани решения. Добрата новина е, че преобладава „земната енергия”, която ще ни възпира от емоционални реакции,  ако все пак действаме крайно, значи- това не е случайно, а много добре обмислено и вероятно-окончателно.
Напомням, че всички обновления в живота ни в месеца на затъмненията са трудно отменяеми и още по-трудно контролируеми. Така че е препоръчително преди да предприемете каквото и да било- в началото да видите на къде „духат ветровете”, а после да избирате сами посоката- дали ще се движите в насрещен вятър, при това доста силен или пък ще опънете попътно платната-образно казано.
Ако избраното направление не е правилно-много лесно ще разберете и ще получавате всякакви „сигнали” или намеренията ви ще се сблъскват с перманентни препятствия и обрати, така че да ви принудят да смените посоката, съответно- намеренията си…
Ако настоящото ви положение кореспондира с бъдещото ви развитие, тогава събитията ще се случват почти от само-себе си…
Почти през целия септември ще се налага да си сверяваме позициите подобно на часовников механизъм, в който едно зъбчато колело задвижва друго и в крайна сметка премества стрелките, отбелязва „ново време”…
Овен
Слънчевото затъмнение от 01 септември акцентира върху професионалната ви реализация или да сте по-внимателни към физическото ви състояние. Вероятно ще се наложи да пренаредите своите приоритети, дори навици в ежедневието, но тенденцията може да има силно оздравителен ефект, ако отстраните от пътя си онези обстоятелства, които внасят известен хаос, не кореспондират с очакванията ви или пък действат подобно на спирачка към успехите ви. Ще имате шанс ясно да идентифицирате подобни обстоятелства, а също волево да насочвате събитията, стига в този процес да не се конфронтирате с влиятелни лица, да не прибързвате в своите действия, а и на този етап да не се целите твърде високо и на далеч- в пряк и преносен смисъл.
Иначе, Ретроградният Меркурий ще ви даде възможност да изправите евентуални грешки от миналото, да попълните пропуски и изчистите недоразумения- на работното ви място приоритетно, но не само- това може да е друга тема също, която кореспондира с взаимоотношенията ви, водеща тема през последния близо месец.
Амбициите ви са много големи, желанието да разширите хоризонтите пред вас и това е напълно възможно, ако изберете правилно посоката ви на развитие. В този смисъл е полезно да се ориентирате от текущи събития и „сигнали” , които получавате, да се движите по направление с най-малко съпротивление, а не да се стремите да разбивате „стена с глава”- в месеца на затъмненията това едва ли ще е възможно…В месеца на затъмненията е може би най-важно действително да изберете вярна посока внимателно и като се възползвате от текущите тенденции- гъвкаво, шлифовайки знанията, уменията си, променяйки ги, така че да отговарят на съответната реалност и обновена обстановка…
На 30 август Венера преминава във Везни и ще съдейства за покачването на вашата социална значимост, популярност в обществото като цяло или в частност- да хармонизирате партньорските си връзки през идния месец.
В понеделник и вторник преобладава ентусиазмът, творческият подход, съпътствани от доза късмет- възползвайте се, за да довършите успешно нещо, което вече сте започнали.
В сряда, четвъртък и петък дните са напрегнати, може да имате усещането, че сте в буен поток от предизвикателства и е необходимо да се мобилизирате, за да стигнете далеч, а не да потънете…
В събота и неделя – подходящо време да заздравите личните си отношения, не са изключени разяснителни разговори и изненади.
Телец
Слънчевото затъмнение на 01 септември ще сложи на нова плоскост сърдечните ви взаимоотношения- с партньори или приятели. Изглежда, че промените в това поле ще изискват и обновление в начина ви на комуникация като минимум и през следващия близо месец звездите ще ви подтикват да изчистите евентуални недоразумения, при това трупани от дълго време.
Връщате се към стари и неизяснени въпроси от миналото, но сега имате шанс да ги изчистите, така че те да не действат ерозивно и деструктивно на чувството ви за привързаност. Ако има тайни или подробности, които сте пренебрегвали до този момент- те ще се превърнат във фокусна точка на озарение, доста полезно за вас, защото звездите ви подкрепят все още и можете в пълна степен сами да насочвате потока от събития. Ако това все пак не се случи, тогава се ориентирате към други варианти за разрешаване на проблема, без да считате, че със стари методи ще получите различен краен резултат. Всъщност, сами ще се убедите в това и спонтанно, почти инстинктивно-повечето от вас ще сменят тактиката, линията си на поведение.
Личните ви връзки се влияят подчертано от чисто материални и прозаични теми, в оптимален случай- разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате. В негативен аспект- финансови затруднения охлаждат чувствата, но е хубаво да не забравяте, че трансформациите са трайни през месеца на затъмненията, така че нареждайте внимателно приоритетите си- без да губите от поглед визията си за по-далечно, светло бъдеще…
Ако имате пораснали деца или собствен бизнес- вероятно ще се наложи да инвестирате в тях.
На 30 септември Венера- вашата покровителка, ще премине във Везни и ще ви надари с повече свобода- на ниво-усещания, преживявания, но не само. Ежедневието ви постепенно ще забърза своя ритъм и ще ви среща с щастливи възможности за себе-реализация. Ако сте сами, можете да срещнете любовта до средата на септември на работното ви място.
Ако сте обвързани, ще искате да разчупите рутинното съществуване, като се замисляте все повече и върху собствените ви, лични нужди.
В понеделник и вторник се справяте с дела, които са отлагани или „затлачвани” и това ви носи полза.
Сряда, четвъртък и петък- може да се окажат превключващи за важни за вас взаимоотношения, привързаност и т.н. Виждате близките си в реален образ и нека това не води до разочарования, а взаимно уважение и споделена обич. Дребни действия през тези дни имат широко отражение- не го забравяйте.
В събота и неделя „почивате” активно.
Близнаци
Слънчевото затъмнение от 01 септември изисква някакви трансформации в дома и семейството ви, а може да се отрази и на социалния ви статус /кариерно развитие и/или имидж/, като едното влияе силно на другото, подобно на скачени съдове. Например, може да ви се налага да избирате между лични и служебни приоритети, да трябва преди да вземете някакво решение, да го обсъждате с близките ви, а мнението им да играе определяща, подчертана роля, с която да се съобразявате и т.н.
През тази седмица разбирате ясно до колко вашата визия за бъдещо развитие си пасва с околните, приоритетно- партньори /лични и делови/. Вид равносметки, анализи или превратни събития в това направление ще превъртят „колелото на Съдбата” в една по-конструктивна за вас посока, като ви раздели с хора или идеи, които по-скоро ви ограничават и препятстват успехите и чувството ви на щастие, отколкото обратното.
В оптимален случай- връщате се към миналото, откривате пропуски, но и варианти за разрешаване на казуси- отнасящи се до условията ви на съществуване-общо, при това като разчитате на подкрепата на околните и се стремите да се подкрепяте с тях, а не да се противопоставяте, дори и дави се струва, че не получавате нужното разбиране.
Подобно на останалите зодиакални знаци, вие също трябва да се движите по посока на попътния вятър, ако той се сменя и вие се „понесете” с него, а онова, което ще остане зад гърба ви- асоциативно ще прилича на товар, който сваляте от гърба си.
Ако възникнат „празни места”, то те много скоро ще бъдат запълнени от нови и по-добри, качествени възможности за просперитет.
В понеделник и вторник най-силно можете да влияете на тенденциите, като водите разяснителни разговори, като сте социално по-активни…
Сряда, четвъртък и петък са превключващи на различни нива, дните са показателни, дребни действия имат широко отражение- внимателно насочвайте!
В събота и неделя- намирате подходящ начин да се разтоварите…
Рак
Слънчевото затъмнение от 01 септември акцентира върху близкото ви обкръжение, промени свързани с него се отразяват и на вас самите, като ви носят ценна информация, благодарение на която ще си „сверите часовника”- ще пренаредите приоритетите в ежедневието си като може да се наложи да поемате по-големи отговорности, но те  трябва да повишат собствения ви авторитет и/или независимост през идните месеци.
Новините, които получите през настоящия период, разговорите, които проведете ще се окажат ключови за професионалната ви реализация в частност, а в по-глобален аспект ще ви насочат към теми свързани с по-далечното ви бъдеще.
В подобен процес може да се наложи да избирате дали да се съобразявате с вид авторитети и обновени условия на съществуване или кардинално да смените своите намерения и планове.
В друг случай- налага се да сте по-внимателни към вашето здраве, а може би и да забавите темпото, така че да не пренебрегвате собствените ви преживявания, усещания, нужди и т.н.
В понеделник и вторник- шанс да спечелите нещо или да се увенчаят с успех дълго полагани усилия.
В сряда, четвъртък и петък- превратни известия, решения, „озарение”-способно да преобрази живота ви. Изказани думи през тези дни имат широко отражение, не го забравяйте!
В събота и неделя- предпочитате своето семейство или се справяте с по-голяма лекота с въпроси свързани с него.
Лъв
Слънчевото затъмнение на 01 септември се отразява на финансовото ви благополучие или сигурност- в един по-глобален аспект.
Вероятно през следващия близо месец ще трябва да идентифицирате всички пробойни, през които изтичат ресурсите ви- финансови, но не само и да ги запълните. В някой случаи ще се налага просто да следвате хода на събитията, да се съобразявате с обновени условия засягащи предимно приходи-разходи, но те пряко или косвено са свързани и с взаимоотношенията ви с близки до сърцето ви хора. В оптимален случай- инвестирате в тях и/или в общото ви и по-светло бъдеще, но друг- отстоявате мнението и правата си, интереса си- повече от обикновено, за да не претърпите загуби-буквално или в преносен смисъл.
Ако сте служител в чуждо предприятие- ще имате шанс да превъртите евентуални негативи в позитиви и да повишите доходите си, да се докажете като отлични специалисти…
Ако имате частен бизнес или заниманията ви са по-скоро творчески, тогава е препоръчително да избягвате всякакви рискове, да обмисляте внимателно всяка стъпка и на „момента” според текущите предизвикателства.
В романтичните връзки- съзнателно или не се замисляте до колко те са ви изгодни и това ще има ключово значение със съответни последици…
Понеделник и вторник- звездите са на ваша страна, възползвайте се, за да „оберете плодовете” на минали усилия, за да демонстрирате качествата си, а те да бъдат забелязани и оценени по достойнство.
В сряда, четвъртък и петък- получавате „сигнали” за  благополучието ви, до колко основите под краката ви са стабилни.
В събота и неделя- интересни, приятни известия.
Дева
Слънчевото затъмнение от 01 септември ви засяга пряко и ще се отрази в значима степен на всички, но подчертано на родените през първи деканат от зодиака. През тази и следващата седмица ескалират ключови събития, които са нормален завършек и пик от развръзки или поне важна информация, отнасяща се до приоритетни теми, в които сте влагали не малко усилия.
През тази и следващата седмица вие все още волево и стратегически  можете да насочвате тенденциите, разбира се като се съобразявате и с други възникнали обстоятелства, които вече се движат повече по инерция…Но е факт, че докато е Слънцето във вашия зодиакален знак вие градите енергийна програма за цялата следваща година и ви се дават достатъчно ресурси, за да направлявате бъдещи перспективи, въпреки че по обективни причини сега и повече от обикновено- те не зависят само от вас.
Един от основните акценти и фокусна точка за мнозина например е най-близката среда- в частност семейство, роднини, евентуално-битови и/или имуществени казуси за разрешаване. Те са като клин, който ви застопорява към ангажименти и отговорности, които не можете да обиколите, а трябва да  разрешите. В този смисъл- получавате ценна информация, вид прозрения като минимум, способни да ви помогнат да вземете оптимално точни и рационални решения, дори и това да не е винаги по ваше желание.
В понеделник и вторник можете да набележите варианти или спонтанно да възникнат алтернативи, които да разтоварят трупащо се напрежение.
В сряда, четвъртък и петък- дребни действия, събития имат широко отражение, не пренебрегвайте случващото се, отнесете се към него с повишено внимание, защото е не случайно и показателно.
В събота и неделя- получавате подарък или морално удовлетворение.
Везни
Слънчевото затъмнение от 01 септември за вас е подобно на превключване от едни релси на житейско развитие към други, но на този етап вие набелязвате- с какво ще продължите напред, а какво трябва да оставите зад гърба си, като ще получите ясни сигнали в тази посока, които ще преобразят живота ви до края на септември. Онова, което е полезно за бъдещото ви развитие и можете да доразвиете- ще идва към вас, подобно на подарък за всички полагани усилия през изминалата близо година. А ако трябва да се разделите с определени обстоятелства- от среда на съществуване до служебна реализация- също ще получите указания, при това, достатъчно ясни…
На 30 септември Венера навлиза във вашия зодиакален знак и през следващия месец ще ви закриля, може да промени имиджа ви, линията ви на поведение и то в посока-полезна, благоприятна за вас.
В понеделник и вторник получавате ценна подкрепа, ако се нуждаете от такава.
В сряда, четвъртък и петък- може да разберете истина, понякога  ескалират скрити обстоятелства или подробности, които сте пренебрегвали, но на този етап действат подобно на озарение, способно да преобрази животът ви.
В събота и неделя погледите са  върху вас- възползвайте се.
Скорпион
Слънчевото затъмнение от 01 септември ще повлияе на общественото ви положение, имидж и вероятно почти през целия септември ще ви се налага да се доказвате повече от обикновено сред околните, защото позициите ви са други или сте сменили средата си, или понеже повече от обикновено материалното ви състояние и сигурност-общо, зависят от одобрението и подкрепата на другите.
До края на тази седмица е важно да заздравите връзките си с важни за вас хора, а също да внимавате, да се пазите от лица, способни да ви дестабилизират по различни поводи и начини. Не поемайте излишни рискове и преди да предприемете, изкажете или решите нещо- го обмисляйте многократно.
В понеделник и вторник можете да получите възнаграждение, поощрение, подарък за положени вече от вас усилия. Дните са своеобразен лакмус като асоциация- дали сте поели в правилна посока и действията ви са съпътствани от адекватна възвръщаемост.
В сряда, четвъртък и петък- разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате, анализите са способни да предизвикат своеобразна чистка до средата на септември.
В събота и неделя- имате нужда от почивка или предпочитате компанията на най-близките.
Стрелец
Слънчевото затъмнение от 01 септември засяга социалния ви статус- кариерно развитие или пък брачни отношения, имидж като минимум. Седмицата може да се окаже превратна за мнозина и приоритетно за родените през първи деканат, но и всички останали в различна степен.
Вие сте склонни да преследвате целите си до край, действате волево и находчиво, така че да получите онова, към което се стремите, но вероятно то ще ви струва някаква съизмерима цена и е добре още в началото да прецените дали тя си заслужава или пък-не.
В друг вариант- пик от събития, под формата на естествена развръзка и резултат на вече зададени тенденции и нека те се окажат във ваша полза, а не обратното.
Звездите ви подтикват да се пренесете на други релси на развитие, в оптимален случай- известен хаос в дома ви и/или неразрешени казуси в семейството се изясняват, подреждат и намират своя отговор. В друг случай- прозрения, които ще ви принудят да смените тактиката или бъдещите си намерения, ако не по желание, то по принуда, понеже статуквото не може да бъде съхранено.
Важното е, че ще имате достатъчно „козове”, за да въздействате и насочвате, но ваш е изборът-как ще ги изиграете-образно казано.
Понеделник и вторник са позитивни, възползвайте се!
Сряда, четвъртък и петък могат да се окачествят като превратни, обръщайте подчертано внимание на случващото се, на детайли и т.н.- те са не само показателни, но имат и дълготрайно отражение.
В петък и събота можете да се разтоварите в приятна компания.
Козирог
Слънчевото затъмнение от 1 септември набелязва нови и по-широки възможности за собствената ви реализация и развитие, но същевременно подсказва, че трябва да сте внимателни ,да се пазите от „удари под кръста” или външни обстоятелства, хора, които застават на пътя на успехите, а и чувството ви за щастие.
Изглежда, че през септември вие волево трябва да отстраните тези препятствия, като разчитате предимно на себе си и преследвате целите си до край, като не позволявате външни фактори и вмешателства да дестабилизират положението ви.
Изход или подкрепа можете да откриете също като разчитате на личности стоящи далеч от вас, на роднини, ако решите да пътувате или да се премествате на ново място- това също ще е глътка въздух и се отчита за положителна перспектива.
В понеделник и вторник е подходящо да потърсите и намерите алтернативи, обходни пътища са печалба- буквално или в един по-общ смисъл.
В сряда, четвъртък и петък- информационният поток е много усилен, водите напрегнати разговори, способни да ви превъртят в съвсем нова обстановка, насочвайте, анализирайте…
В събота и неделя- сте крайни в реакциите си, според случилото се в предходните дни.
Водолей
Слънчевото затъмнение от 01 септември акцентира върху материалното ви благополучие и ако желаете да го стабилизирате, това задължително трябва да се случи чрез подкрепата на околните- партньори, роднини, колеги или приятели. До колко сте се справили с тази задача, намирате отговор- в реално, финансово изражение. Трябва да се има предвид, че звездите изпитват вашето търпение, напрежението в близката ви среда не е малко  и ако сега не можете да овладеете ситуацията, да превъртите негативи в позитиви, тогава ще се наложи да смените тази среда, независимо дали става въпрос за дом, семейство или пък професионална реализация…
В понеделник и вторник е подходящо да се възползвате от подкрепата на звездите и да хармонизирате взаимоотношенията си, да ги насочите в една по-позитивна за вас посока.
Сряда, четвъртък и петък- може да се окажат превратни за начина ви на съществуване, дребни действия имат широко отражение- не губете крайните си цели от поглед и действайте конструктивно, а не емоционално и прибързано.
Ретроградният Меркурий може да играе ролята на полезна спирачка в този смисъл.
В събота и неделя- звездите са на ваша страна.
Риби
Слънчевото затъмнение от 1 септември акцентира върху партньорските ви взаимоотношения приоритетно, но това да ги насочвате в една по-позитивна за вас посока е определящо също за кариерното ви развитие, имидж и обществено положение като цяло.
Вероятно няма да можете да влияете на всички тенденции, защото голяма част от тях вече са зададени и се движат повече по инерция, клонят към развръзки. Не са изключени и външни, понякога внезапни обстоятелства ,които да ви пренесат на други релси на развитие във важни за вас връзки. Но докато Меркурий е ретрограден /22 септември/- не всичко е окончателно, особено мнението на отсрещната страна, така че е подходящо да се търсят и намират варианти, които ще скрепят доверието и чувствата ви, а не обратното. Не забравяйте, че в периода на  затъмненията, предприетите трансформации трудно се отменят или дори това е невъзможно да се случи, поне не- в същата форма и както е било преди. За това анализирайте, обръщайте внимание на детайлите, не прибързвайте…
Ако все пак сте достигнали някакъв предел, таван от възможност за развитие според настоящата ви линия на поведение – това ще стане ясно в пълна степен сега и през идните 2-3 седмици.
В понеделник и вторник ежедневието ви е натоварено с ангажименти, но също резултатно и ползотворно.
В сряда, четвъртък и петък- дните са много показателни, често превратни- за близките ви, важни за вас отношения. Дребни действия имат широко отражение, не пренебрегвайте сигналите на Съдбата.
В събота и неделя- някой от вас ще бъдат крайни в своите решения. Занимават ви чисто материални въпроси и до колко можете да разчитате на другите.


Участие в проучвания срещу заплащане

Времето в момента

Ads

Етикети

Вестник Телеграф вестник всеки ден вестник труд вестник 24 часа Вестник "Телеграф" Вестник "ВСЕКИ ДЕН" Вестник "ДНЕВЕН ТРУД" Вестник "24 ЧАСА" Вестник "БЪЛГАРИЯ ДНЕС" Вестник БЪЛГАРИЯ ДНЕС Вестник Уикенд Вестник Галерия Вестник "СТАНДАРТ" Вестник Ретро Списание STORY Вестник "ПРЕСА" Вестник Минаха години Хороскоп Вестник "НОВИНАР" СПИСАНИЕ БЛЯСЪК Вестник "МЕРИДИАН МАЧ" Вестник "ТЕМА СПОРТ" Вестник "ДУМА" Седмичен хороскоп Вестник Стандарт Вестник "7 ДНИ СПОРТ" Вестник "СЕГА" Вестник Монитор Вестник "КАПИТАЛ Daily" Списание LOVE style Вестник "МОНИТОР" Вестник "ШОК" Вестник "ШОУ" вестник Шоу Вестник "УИКЕНД" Списание "БЛЯСЪК" вестник "Земя" Вестник "КЛАСА" Вестник "СТРУМА" Благоевград Вестник Дума Вестник Преса Списание Cosmopolitan "БЪЛГАРИЯ ДНЕС" 24 часа Вестник "168 ЧАСА" Списание JOY Вестник "ТРУД" "ВСЕКИ ДЕН" vestnik Вестник "ГАЛЕРИЯ" Вестник "РЕТРО" Вестник 19 минути Вестник Лична драма Списание Тема вестник "ТЕЛЕГРАФ" БЪЛГАРИЯ ДНЕС Вестник "АТАКА" Вестник "Всичко за семейство" Вестник "МИНАХА ГОДИНИ" Вестник 168 ЧАСА Вестник Всичко за семейството СПИСАНИЕ EVA Списание "Журнал за ЖЕНАТА" Списание 8 "24 ЧАСА" telegraph vestnik vseki den Вестник "19 МИНУТИ" Вестник "Mobile.bg" Вестник "СТРУМА" Списание "Story" Списание "ТЕМА" Списание ELLE вестник Досие "ДНЕВЕН ТРУД" Вестник Земя Вестник Меридиан Мач Вестник Новинар Вестник Шок Списание Auto Bild Списание Hello! Списание OK Списание PLAYBOY Auto Bild Playboy Вестник "НАД 55" Вестник "ХОБИ ФЕРМЕР" Вестник Жълт Труд Всеки Ден Списание Списание "AUTO BILD" Списание "GoodFood" Списание Harper's Bazaar Списание LIFE Списание Биограф ТРУД "ПРЕСА" LOVE style Вестник "Досие" Вестник "КАПИТАЛ" Вестник Сега Списание Glamour Списание MODA Списание Жената Днес вестник 7 дни спорт телеграф "СТАНДАРТ" vestnik Show vestnik retro vestnik telegraf Ванга Вестник "ВЕСТНИК ЗА ДОМА" Вестник "Жълт ТРУД" Вестник "ПАПАРАК" Вестник "СТРОИТЕЛСТВО И ГРАДЪТ" Вестник "Седмичен ТРУД" Вестник КАПИТАЛ Daily Всичко за семейството Преса Списание "BRAVO" Списание GoBio Списание Top Gear Списание ЗНАНИЕ вестник Капитал уикенд "МЕРИДИАН МАЧ" "ТЕМА СПОРТ" Amica GLAMOUR Story Telegraf vestnik Presa vseki den Вестник "АКЦЕНТ" Вестник "БАНКЕРЪ" Вестник "БЪЛГАРСКИ ФЕРМЕР" Вестник "ВЯРА" Благоевград Вестник "ЖИВОТЪТ ДНЕС" Вестник "ТВ ГИД" Вестник "ТРЕТА ВЪЗРАСТ" Вестник Тема Спорт Всичко за жената ДНЕВЕН ТРУД КАПИТАЛ СТАНДАРТ Седмичен ТРУД Списание "GRAZIA" Списание "LOVE STYLE" Списание "Всичко за Жената" Списание 9 месеца Списание ClubS1 Списание Go Bio Списание Good Food Списание Grazia Списание OK! Списание Всичко за жената Списание Клуб Z Списание Про-Рок Шоу "ГАЛЕРИЯ" "СТРУМА" Благоевград BBC TOPGEAR ELLE EVA Esquire Bulgaria GRAZIA Show covid-19 vestnik dosie vestnik novinar vestnik shok vestnik standart vestnik struma vestnik telegraph vestnik trud vestnik weekend Вестник "ДОКТОР" Вестник "Здравословно" Вестник "ЛЕЧИТЕЛ" Вестник ХОБИ ФЕРМЕР СТРУМА- Благоевград Сватбен каталог Списание "COSMOPOLITAN" Списание "Coiffure Beauty" Списание "HELLO" Списание "JOY" Списание "Top Gear" Списание BBC GoodFood Списание Harper's Bazaar България Списание auto motor und sport Списание life.bg Списание Авто Труд Списание Лична драма Списание Осем Списание Политика брой вестник Посредник вестник струма ковид-19 списание "Life" списание hello списание мениджър "168 ЧАСА" "ДУМА" "НОВИНАР" "СЕГА" "Седмичен ТРУД" 168 часа 24 chasa AUTO BILD България BBC GoodFood България BIOGRAPH Cosmopolitan Good Food Harper's Bazaar Hello! Joy LIFE.BG Men's Health Mobile.bg TREND Top Gear auto motor und sport balgaria dnes covid galeria galeriq novinar shou spisanie bliasak spisanie politika spisanie tema standart telegraph.bg vestnik 24 chasa vestnik balgaria dnes vestnik duma vestnik sega vestnik shou vestnik uikend vestnik zemia vsekiden.com Авто Труд Автокаталог 2015 БАНКЕРЪ В-к "24 часа" Вестник "ДУМА" Вестник "Computerworld" Вестник "Бряг" Русе Вестник "Бургас днес и утре" Вестник "ЕВРОФУТБОЛ" Вестник "ЗДРАВЕ ЗА ВСИЧКИ" Вестник "КЛУБ 100" Вестник "ПОЛИТИКА" Вестник "СТАНДАРТ" . Вестник "Строго Секретно" Вестник "ЧЕРНО МОРЕ" Варна Вестник Mobile.bg Вестник Атака Вестник Бургас днес и утре Вестник Вяра Вестник Нов Живот Вестник Работническо дело Вестник ТВ ГИД ЕНРИКЕ ИГЛЕСИАС Жълт Труд КЛУБ Z Лична драма Пловдив Политика РЕТРО Списание "360" Списание "AMICA" Списание "BIOGRAPH" Октомври 2014 г. Списание "ELLE" Списание "Esquire" Списание "NATIONAL GEOGRAPHIC" Списание "Playboy" Списание "auto motor und sport" Списание "АВТО ТРУД" Списание "ВВС ЗНАНИЕ" Списание "ИКОНОМИКА" Списание "КУЛИНАРЕН ЖУРНАЛ" Списание "НАШ ДОМ" Списание "Обектив КИТАЙ" Списание "Политика" Списание "РЕГАЛ" Списание "СВАТБА" Списание AUTO BILD България Списание Bazaar Списание Glamour Bulgaria Списание Men's Health Списание OFF-road.BG Списание TopGear Списание autoclub.bg Списание Агрозона Списание Кенгуру Списание Моето дете Списание Наш Дом Списание Плейбой Списание Рецепти за здраве Час Пик бензин в. "БЪЛГАРИЯ ДНЕС" в. "ВСЕКИ ДЕН" вестник "ВЯРА" вестник Българска Армия вестник Деветнадесет минути вестник Строител злато коронавирус петрол приложение Час Пик рак "168 ЧАСА" 03 октомври 2014 г. "19 МИНУТИ" 06 октомври 2014 г. "24 ЧАСА" 01 октомври 2014 г. "24 ЧАСА" 05 октомври 2014 г. "24 ЧАСА" 18 септември 2014 г. "7 ДНИ СПОРТ" "7 ДНИ СПОРТ" 01 октомври 2014 г. "A-SPECTO" "Coiffure Beauty" "LOVE STYLE" "Mobile.bg" "STORY" 01 октомври 2014 г. "БАНКЕРЪ" "БЛЯСЪК" "БЪЛГАРИЯ ДНЕС" 02 октомври 2014 г. "Бременност и раждане" "ВСЕКИ ДЕН" 01 октомври 2014 г. "ВСЕКИ ДЕН" 02 октомври 2014 г "ВСЕКИ ДЕН" 03 октомври 2014 г. "ВСЕКИ ДЕН" 15 октомври 2014 г. "ВСЕКИ ДЕН" 20 септември 2014 г. "ВСЕКИ ДЕН"- 25 септември 2014 г. "ВСЕКИ ДЕН"/ 29 септември 2014 г. "ВЯРА" Благоевград "ГАЛЕРИЯ" 02 октомври 2014 г. "ДНЕВЕН ТРУД" 01 октомври 2014 г. "ДНЕВЕН ТРУД" 02 октомври 2014 г. "ДНЕВЕН ТРУД"/ 29 септември 2014 г. "ЖИВОТЪТ ДНЕС" "ЗЕМЯ" "ЗЕМЯ" 01 октомври 2014 г. "КАПИТАЛ Daily" "КЛАСА" "Клуб Z" "МЕРИДИАН МАЧ" 01 октомври 2014 г. "МИНАХА ГОДИНИ" "ПОЛИТИКА" "РЕТРО" "СТРОИТЕЛСТВО И ГРАДЪТ" "ТЕЛЕГРАФ" 01 октомври 2014 г. "ТЕМА СПОРТ" 01 октомври 2014 г. "Твоят ден" Бургас "Твоят ден" Варна "ХОБИ ФЕРМЕР" "ШОУ" 01 октомври 2014 г. 14 януари 2015 г. 2015 г. 22 август 1999 24 24chasa.bg 7 дни спорт AMICA Magazine BBC Good Food Bulgaria BBC GoodFood BG truck trend Bazaar Blagoevgrad Bravacasa Coiffure Beauty Cosmopolitan Юни 2015 DAF Dacia Dosie ELLE България Esquire Ford GEO: Гърция GOODFOOD Go Bio Google Great Wall Harper's Harper's Bazaar Колекции Hello Hristina Topiashtata Iveco Krone LEUROPEO LIFE Lethocerus patruelis MAN Mercedes Moda NASA NATIONAL GEOGRAPHIC National Geographic KIDS OK! Playmate of the year 2014 Pleven Pro-Rock Rammstein Telegrapg. Telegraph.bg Top Gear Bulgaria TopGear TopGear България USA Utilities Vanga Wanga autocatalog benzin bulgaria dnes charlie citroen doll duma duma.bg facebook ferrari racing days fiat horoscope horoskop http://www.lechitel.bg/ hyundai jult trud kovid-19 mazda petrol posrednik sega shok smart Apps spisanie spisanie LIGHT spisanie manager spisanie menidjur spisanie ok spisanie pro-rock spisanie svatba sporten vestnik standartnews.com struma struma.bg tema sport trud vesnici vestnici vestnik Borba vestnik Galeria vestnik Galeriq vestnik Kapital vestnik Zemq vestnik bulgaria dnes vestnik cherno more vestnik desant vestnik dneven kapital vestnik narodno delo vestnik nov jivot vestnik posoki vestnik posrednik vestnik treta vuzrast vestnik viara vestnikataka.bg weekend westnik zemia АФП Авиокатастрофа в Тайван Автокаталог Агрозона БГ Алманах Април- Май 2015 БРОЙ 1 НА "ЖЕНАТА ДНЕС" БРОЙ 14 / ФЕВРУАРИ 2015 БТА Наука и техника Баба Марта Биляна Евгениева Биограф Блясък Бойко Борисов Брой 22 на списание Life Брой 50 Брой 8 България 4×4 2015 - каталог на OFF-road.BG Български транспортен вестник В-к 168 ЧАСА В-к Демокрация - 25 август 1990 г. ВВС ЗНАНИЕ ВЕСТНИК ЗА ДОМА ВИП Брадър Вестник "24 ЧАСА" Вестник "БЪЛГАРИЯ ДНЕС" Вестник "ВСЕКИ ДЕН" Вестник "ДНЕВЕН ТРУД" Вестник "Жълт ТРУД" Вестник "ЗЕМЯ" Вестник "ТЕЛЕГРАФ" Вестник "УИКЕНД" Вестник "24 ЧАСА" 02 септември 2014 г. Вестник "24 ЧАСА" 08 декември 2014 г. Вестник "БЛЯСЪК" Вестник "БЪЛГАРИЯ ДНЕС" 02 септември 2014 г. Вестник "БЪЛГАРИЯ ДНЕС" 22 ноември 2014 г. Вестник "БЪЛГАРСКА АРМИЯ" Вестник "Борба" Вестник "ВСЕКИ ДЕН" . Вестник "Всеки ден" 02 септември 2014 г. Вестник "Всичко за семейството" Вестник "Габрово Днес" Вестник "ДНЕВЕН ТРУД" 08 декември 2014 г. Вестник "Десант" Вестник "Десант" Бургас Вестник "ЖИВОТ БЕЗ РАК" Вестник "ЗЕТРА" Вестник "Знаме" Вестник "Знаме" Пазарджик Вестник "КОНКУРЕНТ" Враца Вестник "МЕРИДИАН МАЧ"/10 декември 2014 г. Вестник "МОНИТОР" 02 септември 2014 г. Вестник "МОНИТОР". Вестник "НАЦИОНАЛНА БИЗНЕС ПОЩА" Вестник "НОВ ЖИВОТ" Вестник "Народно дело" Варна Вестник "ПОСОКИ" Плевен Вестник "ПОСРЕДНИК" Плевен Вестник "ПРЕСА" 26 ноември 2014 г. Вестник "Посредник" Вестник "РЕТРО" 13 ноември 2014 г. Вестник "СЕГА" 09 януари 2015 г. Вестник "СТАНДАРТ"- 08 декември 2014 г. Вестник "СТАНДАРТ"/ 02 септември 2014 г. Вестник "СТРУМА" Благоевград . Вестник "СТЪРШЕЛ" Вестник "Седмичен ТРУД"/10 декември 2014 г. Вестник "ТЕЛЕГРАФ" . Вестник "Телеграф" 08 декември 2014 г. Вестник "Телеграф" 16 декември 2014 г. Вестник "Телеграф" 28 януари 2015 г. Вестник "Телрграф" Вестник "УТРО" Русе Вестник "Утро" Вестник "Фактор" Бургас Вестник "Черноморски фар" Вестник 168 Вестник 24 Часа - 02.05.2015 г. Вестник 24 Часа - 04.11.2015 г. Вестник 24rodopi.com Вестник Борба Вестник Всеки Ден - 30.03.2015 г. Вестник Всеки Ден 10 февруари 2015 г. Вестник Всеки Труд Вестник Всеки ден - 01.02.2016 г. Вестник Всеки ден - 01.07.2015 г. Вестник Всеки ден - 02.12.2015 г. Вестник Всеки ден - 03 Септември 2015 г. Вестник Всеки ден - 09.12.2015 г. Вестник Всеки ден - 16.06.2015 г. Вестник Всеки ден - 29.05.2015 г. Вестник ДНЕВЕН ТРУД- 02 септември 2014 г. Вестник Демокрация Вестник Демокрация - 30 август 1990 Вестник Дневен Труд Вестник Доктор Вестник Дума - 28 август 1990 Вестник ЖИВОТЪТ ДНЕС Вестник Здравословно Вестник Конкурент Вестник Народен глас Вестник Отечествен фронт (27 ноември 1989 година) Вестник ПРЕСА- 18 септември 2014 г. Вестник Папарак Вестник Стандарт- 10.03.2015 г. Вестник Струма Благоевград Вестник Телеграф - 01.12.2015 г. Вестник Телеграф - 03.07.2015 г. Вестник Телеграф - 04 Септември 2015 г. Вестник Телеграф - 06.04.2015 г. Вестник Телеграф - 12.11.2015 г. Вестник Телеграф - 20.04.2015 г. Вестник Телеграф - 24 Февруари 2016 г. Вестник Телеграф - 26.04.2015 г. Вестник Телеграф 17 Февруари 2015 Вестник Телеграф- 10.03.2015 г. Вестник Телеграф. Вестник Труд - 01.04.2015 г. Вестник Труд - 06.04.2015 г. Вестник Труд - 17.06.2015 г. Вестник Труд - 17.12.2015 г. Вестник Труд - 19.07.2015 г. Вестник Труд - 24.11.2015 г. Вестник Труд 03 Февруари 2015 г. Вестник Труд – 1 март 1980 г. Вестник Търговишки новини Вестник Уикенд - 05-11 Ноември 2011 г. Вестник Уикенд - 12 ноември 2011 г. Вестник Уикенд - 25 ноември 2011 г. Вестник Утро Вестник Черно Море Вестник Щурец Вестници - 04.03.2015 г. Вестници - водещите заглавия Всичко за градината Втора Младост ГАЛЕРИЯ ГОДИШЕН КАТАЛОГ ЗА КОМЕРСИАЛНИ АВТОМОБИЛИ И МАШИНИ Гигантска водна буболечка Годишното издание „Светът през 2015” Д-р Емилова ДНЕВЕН ТРУД" Дарина Павлова Ден на детето Док Макплюшинс Еврофутбол Елена Кучкова Емануела ЖИВОТЪТ ДНЕС Желю Желев Жената днес Заглавията от вестниците Замръзналото кралство Земя Зима 2014 Знамената на славата Зорница Линдарева Ивановден Идеален дом Издание на Капитал Йога за всички КЪЩИТЕ НА ХОРАТА Как ще изглеждате след 20 години Каталог 2015 Катето Евро Класация НАЙ-ДИНАМИЧНИТЕ МАЛКИ И СРЕДНИ КОМПАНИИ В БЪЛГАРИЯ 2014 Клуб Z брой Корица Лили Иванова Лудогорец - Реал Мадрид Марина Борисова Мартин Карбовски Минаха години Мис Плеймейт 2014 Моето дете НАРОДЕН ЛЕЧИТЕЛ НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК НЛО НС Най-печелившите спортисти и отбори Наш Дом - март 2015 г. Николета Лозанова Николета показа зърно Никулдeн Петък 13-ти Пижо и Пенда Плейбой Пловдив 2019 лого Пловдив европейска столица на културата Практично земеделие Първа сбирка на българския фен клуб на Чаатай Улусой Първите в бизнеса – поглед отвътре РАБОТНИЧЕСКО ДЕЛО Разпределението на мандатите Росен Плевнелиев СПЕЦИАЛНО ИЗДАНИЕ СПИСАНИЕ MOTO CLUB СТРУМА Благоевград Свети мъченик Неофит Светлана Василева Седмичен астрологичен хороскоп Ски и борд Сп. КЪЩИТЕ НА ХОРАТА Специално издание "Бременност и раждане". моето дете Специално сувенирно идание Специалното издание "Готови ли сте за зимата" Списание "BAZAAR" Списание Good food Списание InGlobo Списание TopGear Списание "8"- брой 11 Списание "AUTO BILD" ноември 2014 г. Списание "BANKER SPECIAL" Списание "BBC TopGear" България Списание "BEAUTY WOMAN" Списание "BULGARIA ON AIR" Списание "Biograph" Списание "BravaCasa" . Списание "Business Week BG" Списание "COSMOPOLITAN" Октомври 2014 г. Списание "EVA" Списание "GLAMOUR" Списание "GLAMOUR" Октомври 2014 г. Списание "Go Bio" Списание "Go Bio" БРОЙ 12/ДЕКЕМВРИ 2014-ЯНУАРИ 2015 Списание "HiComm" Списание "MODA" Списание "MODA" Декември/ Януари 2014/2015 г. Списание "National Geographic KIDS" Списание "NetworkWorld" Списание "OFF-road" Списание "OK" Списание "TG" Списание "TopGear" Списание "VOYAGE" Списание "АВТО МОТО СВЯТ" Списание "ЕВА" Списание "ЖЕНАТА ДНЕС" Списание "ЗНАНИЕ" Списание "ИДЕАЛЕН ДОМ" Списание "Идеален дом ДЕКОР" Списание "КЛУБ Z" Списание "Мениджър" Списание "ОКЕАН dreams" Списание "СВАТБЕН КАТАЛОГ" Октомври-Ноември 2014 г. Списание "ФОТОМАНИЯ" Списание BBC TopGear България Списание BBC ЗНАНИЕ Списание BRAVO Списание Club S1 Списание Coiffure-beauty Списание Esquire Списание Esquire Bulgaria Списание Eva - Брой 190 / Септември 2014 Списание Good Food Bulgaria Списание GoodFood Списание Hi Drive Списание LoveStyle Списание Men's Health България Списание Meчо Пух Списание Mobile.bg Списание Mobile.bg брой 2 Списание NG Списание OFF-road Списание PALACE PETS Списание Playboy - Брой 152 / Май 2015 Списание TG BG Списание Top Gear - Брой 126 Списание auto motor und sport Bulgaria Списание АЕРО Списание Аптека Списание Браво Списание Всичко за семейството Списание Грация Списание Грация - Юни 2015 Списание Езда Списание Журнал за жената Списание Идеален Дом ДЕКОР Списание Икономист Списание Йога Списание Йога за всички Списание КОСА И КРАСОТА Списание КУЛИНАРЕН ЖУРНАЛ Списание Лична драма - Брой 12 (1085) 24-30.III 2015 Списание МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ: БУНТОВНИЦИТЕ Списание Маша и Мечока Списание Мода Списание Моето бебе и аз Списание ОК! Списание Отечество Списание Принцеса Списание Ски и борд Списание Ютилитис Списание “Сватбен каталог” Списание „9 месеца” Списание „AUTO BILD” Списание „Amica” Списание „BAZAAR” Списание „ELLE” Списание „Forbes Woman” Списание „LIFE” Списание „Mobile.bg” Януари 2015 Списание „Prime time” Списание „auto motor und sport” Списание „Авто Труд” Списание „Блясък” Списание „Меню“ Списание „Рецепти за здраве” Списание „Списание GEO България” Списание"ELLE" Строго Секретно Строител Твоят ден Телеграф. Telegraf Тема Тодор Живков Факт Февруари 2015 Ферари Рейсинг Дейс Хороскоп 04.05-10.05.2015г. Хороскоп 16.03-22.03.2015г. Хороскоп 23.02- 01.03.2015 г. Хороскоп 23.03-29.03.2015 г. Хороскоп 30.03- 05.04.2015 г. Хороскоп за периода Хороскоп за периода 12-18.01.2015г. Хороскоп за седмицата Христина Топящата Цар Симеонова градина в Пловдив Цветан Василев Чавдар - българско село за чудо и приказ Шарли ебдо бабинден бакшиш безплатен вестник безплатно саниране братя Галеви брой 10 - 2016 г. брой 13 - 2016 г. брой 44 брой 5 - 2016 г. брой 5/2015 г. българия българка бори рак с чесън в. "ВСЕКИ ДЕН" 15 август 2014 г. в. "ЛЕЧИТЕЛ" в. "ПАПАРАК" 01 септември 2014 г. в. "ПРЕСА" 15 август 2014 г. в. "СТАНДАРТ" 15 август 2014 г. в. "СТРУМА" Благоевград- 02 септември 2014 г. в. "УИКЕНД" 29 август 2014 г. в. УИКЕНД вестник Труд вестник Втора Младост вестник Политика вестник Час Пик вестници вирус възнаграждения гаф грабеж деветнадесет минути депутати диета за здраве на Ванга диета на Ваня Червенкова жълт вестник заплати извънземни катастрофа клипове коефициент концесионери корона вирус лечение на рак лого любовна магия лятно часово време магия мартеница мартенички най-търсената любовница нулев брой/2008 г. откриха лечение на рак почина Желю Желев пресата прилика проблем със самолета на Борисов професионално списание разваляне на магии репортаж саниране седмичник секс сп. BAZAAR сп. „PERSONAL COMPUTER WORLD” септември 2014 г. списание Biograph списание National Geographic списание джой спортен вестник тютюнопушене фейсбук френски вестници „Работническо дело” – брой 307 от 2 ноември 1988 г.