Видео преглед на печата

неделя, 29 май 2016 г.

Хороскоп - 30.05- 05.06.2016 г.

Седмичен хороскоп подготвен от Астро М Хороскопи

В месеца на Близнаци най-важна е информацията, която все повече набира скорост и ни залива с най-различни новини. Някой от тях може да са ни много полезни, други да са само „дим”, който да ни заблуди, други да ни разтревожат, изненадат, учудят…Каквото и да е, трудно ще останем безразлични към чутото, то може да е толкова значимо, че да ни превърти в коренно различна обстановка, особено в края на тази и началото на следващата седмица.
В личен план, тенденцията осветява нашите чувства, по-добре ги разбираме, анализираме, а според това- изстудяваме или попадаме в плен на още по-силна привързаност. Всеки в по-малка или голяма степен ще ревизира своите връзки /лични и делови/. Това е водещо правило за настоящия период!
В по-глобален аспект- отново настъпва ключов момент за финансовото ни благополучие, парични потоци, курс на валутата, особено след Новолунието в събота и неделя. Причините могат да се коренят в променени между-народни отношения,  законови разпоредби, разтрогване или преподписване на договори и т.н., трансформации, които ще прорастват през следващия Лунен месец и обещават той да е много динамичен, изпълнен със знакови събития и преобразувания…
Ретроградният Марс ни връща към ситуации от края на февруари и началото на март, имаме шанс да изправим минали грешки от това време, да попълним пропуски.
Започването на юридически дела ще се проточва дълго, не е препоръчително да стартирате нови начинания, а да завършите започнатото, да стабилизирате и утвърдите постигнатото  и то отново- като използвате комуникативните си умения, вид стратегия и дипломатичност в общуването…
Овен
От една страна е желанието ви да успеете и да изглеждате стабилни, да просперирате и надграждате успехите си, а от друга- у вас се надига буря, която трудно контролирате. Крайният резултат силно зависи от това, кои желания ще надделеят, дали ще сте готови да рискувате като се подадете на силните си емоционални преживявания или здравият разум и практичност ще ви водят до край.
Ключова седмица за вашите връзки- лични и делови, склонни сте да ги ревизирате, според проведени разговори, направени анализи, получени новини…Сега можете да стабилизирате някой ваши отношения, но онези, които ви носят повече загуби /понякога-буквално/- ще отпаднат от обкръжението ви.
Информационният поток е много усилен и в края на седмицата бележи своеобразен пик, който няма да ви остави безразлични и ще ви бъде много полезен- като яснота, след която всичко е възможно, а пътищата пред вас се преумножават – в пряк или преносен смисъл.
Все още сте в много силен период да спечелите нещо- повишение, бонус, морално удовлетворение и/или стабилни позиции. Възползвайте се бъдете максимално инициативни, но като разчитате на дипломатичния тон и вид стратегия, а не действате пряко…
В понеделник тонусът ви не е много висок, склонни сте да се връщате към миналото, занимават ви въпроси, които отчитате за извън контрола ви или други- които са натрупани в душата ви като преживявания. Може да разберете някаква тайна, да се вгледате в подробности, които са ви убягвали до този момент.
Във вторник и сряда постепенно „набирате скорост”, вашата инициативност е значима, принуждавате околните да се съобразяват с мнението ви, социалната ви активност нараства в пъти и често може да се оказвате в център от събития. Притежавате достатъчно ресурс, за да направлявате тенденциите в по-изгодна за вас посока, възползвайте се!
В четвъртък и петък действията ви са много продуктивни, усилията ви се увенчават с успех по интересуващия ви профил.
В събота и неделя се опитайте да овладеете емоциите си, избягвайте спорове, които сега не водят до консенсус, но могат да ви окажат съществено влияние и то за дълго.
Телец
Меркурий все още е във вашия зодиакален знак и ви подкрепя силно, помага ви да вземате целесъобразни решения, да изразявате прекрасно мислите и желанията си.
 Все пак не винаги ще ви разбират, особено ,когато става въпрос за финансови приоритети. Тогава може да ескалира напрежение между вас и важни за вас хора /близки, партньори-лични и делови/. Чувствата през тази седмица подчертано се влияят от прозаични теми като „приходи-разходи”, внимавайте това да не усложни връзките ви.
Вие сте в ключов период относно материалното ви благополучие, следва да действате  стратегически, за да избегнете евентуални загуби,  трябва да не предприемате никакви рискове, които могат да ви дестабилизират /теглене на кредити, даване на пари на заем и т.н/.
В друг вариант- възникват принудителни плащания, под формата на стари дългове, инвестиции в деца, любими, частна инициатива…
Ако се осланяте на прословутата ви упоритост и практични съждения, ще успеете да превъртите евентуални провокации в позитиви, а постиженията ви ще са повод и за  вид морално удовлетворение.
В понеделник околните ви указват значимо въздействие, обградете се с позитивни и доброжелателни личности, пазете се от манипулации.
Във вторник и сряда ежедневието ви е извън обичайния ритъм поради допълнителни ангажименти и попадане в непредвидени ситуации, защото се раздвоявате между различни приоритети… Възникват вид алтернативи и обходни пътища към собствените ви желания и цели.
Четвъртък и петък са най-хубавите ви дни, всичко по-важно го задействайте тогава, но нека да е в рамките на вече зададени тенденции, а не да започвате- генерално нещо ново…
В събота и неделя сме под влияние на Новолунието, което за вас може да означава „ново начало” за финансовото ви благосъстояние или вид рестарт. Мислете, през тези дни е много подходящо да обмисляте идеи, които после да реализирате…
Близнаци
Вие сте в един от най-важните периоди в годината, когато колелото на Съдбата може да ви превърти в друга ситуация, това е валидно за всички, но подчертано за родените през втори деканат.
Докато Луната е намаляваща, вие   интуитивно ще се замислите- какво следва да оставите зад гърба си, с какво да продължите. Разбира се, вероятно ще има и провокации в тази посока, изискващи да вземете важни решения относно социалния ви статус- кариерно развитие или пък брачни отношения и т.н. В основата на трансформациите често се оказват околните, ваши партньори /лични или делови/. Най-показателен е понеделник, но и останалите дни в различна степен.
В този сложен и превключващ за вас период,  семейството и близките ви са най-голямата подкрепа, оазис, в който се чувствате защитени.
Можете също да търсите и намирате вид алтернативи за вашите желания и цели- извън близкото ви обкръжение и/или по един неочакван начин.
Имиджът ви се трансформира под влияние на различни фактори и нека да е в по-положителна и изгодна за вас посока, като действате стратегически, стъпка след стъпка  така, както вие умеете най-добре и ще преуспеете.
През тази седмица можете да промените нещо във външния си вид, линя на поведение или друго, което ще накара хората около вас да ви погледнат с „нови очи”.
Във вторник и сряда е подходящо да преговаряте, можете да разчитате на помощ при нужда от страна приятели и колеги, по-възрастни и авторитетни личности.
В четвъртък и петък повечето от вас се нуждаят от почивка или поне да намалят темпото, да се отдадат на свои лични приоритети.
В събота и неделя сме под влияние на Новолунието, а то пряко ви засяга, защото се случва във вашия зодиакален знак и може да бележи стартиране на едно голямо ново начало, което за вас ще прораства през юни и не само. Обърнете внимание на случващото се през тези дни, доверете се на интуицията си…
Рак
Ежедневието на повечето от вас е извън обичайния ритъм поради перманентно нарастващи ангажименти, нови изисквания и/или обстоятелства около вас.
Информационният поток може да създава известно напрежение на работното ви място или при изпълнение на текущи задачи, но за сметка на това сте в силен период, през който можете да търсите и намирате подкрепа от страна на приятели ,колеги, ваши партньори /лични или делови/.
Не позволявайте обаче- служебни и други външни фактори, които ви уморяват, да рефлектират върху добрият тон между вас и любими личности.
Чувствата и всичко, което отчитате за „ценно” продължава да се ревизира, понякога можете да имате усещането, че все по-трудно владеете събитията. В известен смисъл е така. Вие приключвате годишен житейски цикъл и сега по-скоро можете да „берете плодовете на посятото”, отколкото да „сеете” нещо ново. Тенденциите са набрали значима скорост, движат се по инерция, която е по-добре да следвате, да се съобразявате с нея, а после в края на юни и през юли отново енергично да се включите в потока от събития, като разчитате на собствения си потенциал и инициативност.
Пазете здравето си- по-уязвимо е от обикновено.
В понеделник- емоционални новини и разговори.
Във вторник и сряда дребни действия имат широко отражение върху имиджа или социалния ви статус-генерално. Дайте най-доброто от себе си- ще бъде оценено по достойнство. Действията ви са особено продуктивни.
Четвъртък и петък са най-хубавите ви дни- възползвайте се!
В събота и неделя имате нужда от почивка, опитайте се да избягвате нервно напрежение, конфронтации и спорове.
Лъв
Вие можете да разчитате на вашия опит, знания и авторитет, които действително допринасят за успехите ви- финансови и не само. Но околните в последно време като че ри играят по-скоро деструктивна роля в живота ви, отколкото обратното. Вероятно в такъв процес – ще погледнете с „други очи” на ваши приятели, колеги ,любими личности. Вероятно ще има и такива, които ще стоплят сърцето ви, но с останалите, способни буквално да ви нанесат щета- повече няма да правите компромиси.
Полезно е и да „пазите гърба си”, да не се предоверявате.
Понеделник е сложен, трансформиращ психиката ви по различни поводи, може предимно въпросите, които ви вълнуват да са предимно материални, но не по-малко важна е за вас и моралната подкрепа, а сега не я получавате, поне – не така, както очаквате. Всичко е временно, но поне изводите след своеобразната емоционална „буря” трябва да останат.
Във вторник и сряда постепенно възвръщате ентусиазма си, по лесно постигате целите си, „стар” другар или друга важна за вас личност може да стопли сърцето ви.
В четвъртък и петък сте успешни, някой от вас ще получат награда, бонус, вид поощрение…
В събота и неделя сме под влияние на Новолунието, за вас то може да „смени декорите” на най-близкото ви обкръжение- дните са показателни за бъдещи тенденции в това отношение.
Дева
 Вие сте в ключов период на промени, които могат да разширят хоризонтите пред вас- в пряк или преносен смисъл. Същевременно това се случа на фона на по-голяма натовареност или други събития, които  ви принуждават да се мобилизирате, да реагирате на бързо променящата се обстановка около вас.
Колкото сте повече социално активни, толкова по-големи предизвикателства ще има пред вас, но те са напълно преодолими и могат да ви превъртят на по-високи или благоприятни за вас позиции.
От една страна се натяга напрежение, провокирано основно от важни за вас личности в близкото ви обкръжение, а от друга- имате избор, нещо като „авариен изход”, ако ви се наложи…
Често играете роля на  опора за близките ви, но тенденцията може да ви натоварва психически и/или физически. До колко пък вие можете да разчитате на околните, разбирате в понеделник. Ако са на лице недоразумения между вас и ваши партньори /лични или делови/- те се изясняват през този ден. Случващото се през него може да рефлектира дълготрайно върху важни за вас връзки, понякога-имидж…
Във вторник и сряда действията ви имат благотворен ефект върху имуществени и семейни въпроси за разрешаване.
В четвъртък и петък звездите са на ваша страна.
В събота и неделя сме под влияние на Новолунието, то е показателно за базисни приоритети, които могат да ви влияят до есента. Новолунието за мнозина ще е своеобразно ново начало или вид рестарт за кариерно развитие, дълготрайни взаимоотношения…
Везни
Ежедневието на повечето от вас протича динамично, под известно напрежение поради необходимост от пътувания, в други случаи-  от усвояване на допълнителни знания, повишение на квалификацията, така че да се отговори на нови условия и изисквания. Не е изключено и да ескалира желание да смените обстановката около вас и сами предприемате съответни действия и инициативи в тази посока и ако е така- оформените нови тенденции ще са дълготрайни и ще действат подобно на „колело на Съдбата”.
Някой Везни пък ще започнат юридически дела, които могат да преминат стресово, но да завършат благополучно. Всъщност подобни теми са актуални почти през целия юни…
До края на тази седмица е препоръчително да не влизате в остри спорове и конфронтации с по-възрастни и авторитетни личности, въпреки че могат да ви указват значимо въздействие и да ви провокират.
В понеделник сте много натоварени, не са изключени допълнителни ангажименти и непредвидени ситуации. Планирайте стъпка след стъпка, за да можете да реагирате. Не се претоварвайте, вслушвайте се във вътрешния си глас.
Във вторник и сряда можете да стабилизирате връзките си с важни за вас хора. Популярността ви расте, има на кого да разчитате, но успехите ви зависят пряко от одобрението и подкрепата на околните.
В четвъртък и петък печелите нещо, което ще има благотворен ефект върху настроението ви. Може да обсъждате теми свързани с благоустройството на дома ви, ремонти в него и т.н.
В събота и неделя се оформят нови хоризонти пред вас…
Скорпион
Вие сте в период на сериозни трансформации, ако не на събитийно ниво, то поне на психо-емоционално. Ревизирате всичко ценно за вас. Основни теми, които ви вълнуват са вашата сигурност-общо или конкретно- финансовото ви благополучие, което по различни поводи е дестабилизирано. На какво можете да разчитате? Получавате мощна подкрепа от страна на ваши партньори-лични или делови, на приятели, на влиятелни личности. За вас сега е важно да преговаряте, да бъдете социално активни, в известен смисъл, почти всяка цел е постижима, ако заложите на комуникативните си възможности, връзки с околните. Искайте, за да ви се даде, питайте, за да ви се каже…
Прекрасен период да стабилизирате контактите  си, да създадете нови и надеждни отношения.
В понеделник хора близки до сърцето ви – обсебват вниманието ви, възможни са ярки емоционални преживявания. Става ясно –какво ви събира или разделя с тях…
Във вторник и сряда ежедневието е динамично, натоварено, но действията ви водят до добри резултати, можете да спечелите финансов бонус или друг вид поощрение.
В четвъртък и петък популярността ви расте, има на кого да разчитате.
В събота и неделя се пазете от крайни и емоционални реакции, не позволявайте чисто материални приоритети да застават между вас и любими личности.
Стрелец
Звездите „наместват пластовете” между вас и околните, приоритетно- ваши партньори /лични и/или делови/. През тази и следващата седмица „колелото на Съдбата” може да превърти връзките ви и съответно социалното ви положение в съвсем обновено положение, защото вие гледате на човека до вас с други очи, защото около него ескалират промени, които рефлектират и върху вас самите. В едно не бива да се съмнявате обаче- в доброжелателността от страна на близките ви. Ако в отношенията ви се появят „пукнатини”, но те са продуцирани предимно от външни фактори, които не бива да позволявате да ви влияят и да нахлуват в живота ви.
Имате отлични предпоставки да получите повишение, финансово поощрение или друго, което да има благотворен ефект върху социалното ви положение. От друга страна, самите вие можете да предприемете стъпки, които да допринесат за комфорта ви, но това ще изисква финансова инвестиция, която може да се отрази и на джоба ви, но се отчита за положителна и правилна като инициатива.
В понеделник тонусът ви не е много висок, раздвоявате се между различни задачи и това може да внесе известен хаос или объркване.
Във вторник и сряда възвръщате самоувереността си, притежавате доза късмет и все нещо може да зарадва сърцето ви, да ви стимулира и въодушеви.
В четвъртък и петък сте под светлината на прожекторите, дните са динамични, натоварени с ангажименти,  но много резултатни и могат да ви направят голям подарък или поне да доведат до морално удовлетворение…
В събота и неделя сме под влияние на Новолунието, което за вас носи вид рестарт или ново начало в партньорските отношения, дните са показателни за бъдещи перспективи, които ще порастват през юни  и не само…
Козирог
Основен приоритет за повечето от вас е професионалната реализация, като следва да защитите позициите си като отговорите на нови или повишени изисквания. Възможно е текущите ви задължения да ви натоварват повече от обикновено, да ескалират външни причини, объркващи предварителните ви планове. В такъв случай можете да се замислите за други варианти, включително да се отдадете на хоби, частна инициатива, която да се реализира успешно. Ако не друго, поне може да ви разтовари и да ви откъсне от задачи, които не са ви твърде по вкуса.
Препоръчително е все пак да не се претоварвате твърде, за да не рефлектира това и върху физическото ви състояние. Мнозина имат нужна от почивка и пред вас със сигурност има и обходни пътища, потърсете ги- ще ги намерите, при условие, че статуквото ви натоварва прекалено…
В понеделник информационният е усилен, водите емоционални разговори,които могат да ви оставят трайно впечатление, да ви укажат силно въздействие.
Във вторник и сряда може да изпитвате вътрешни колебания, които да ви подскаже вид алтернативи и обходни пътища за постигане на собствените ви желания и чувство на удовлетвореност.
В четвъртък и петък притежавате доза късмет- възползвайте се!
В събота и неделя е Новолунието за вас то бележи вид рестарт в ежедневните процеси или ново начало в работните ви ангажименти, при всеки отражението ще е различно и според взети решения, натрупан потенциал за промени.
Водолей
Занимават ви въпроси свързани с хора близки до сърцето ви- от деца до партньори. Възможно е около тях да ескалират промени, които да рефлектират и върху вас самите, а в друг случай- ревизирате чувствата си и важни за вас връзки. Прозаични и чисто материални теми указват силно въздействие върху емоционалните ви преживявания, защото ви се налага повече да инвестирате в близките си, да им обръщате повече внимание, защото това е свързано с вашето усещане за сигурност, защото сте склонни да преценявате всичко „за” и всичко „против” повече от обикновено, под влияние на текущи събития.
Някой Водолеи обсъждат важни теми отнасящи се до дома и комфорта в него и в такъв случай се оформян благоприятни алтернативи, които могат да подобрят атмосферата му- от премествания до ремонти, закупуване на скъпи вещи или уреждане на наследства.
Ретроградният Марс ви връща към ситуации от края на февруари и началото на март. Ако през това време е възникнал важен казус за социалните ви позиции /кариерно развитие, брак/, сега той се възобновява и ви дава шанс да изправите евентуални грешки ,да попълните пропуски и т.н.
Понеделник е показателен за бъдещи финансови тенденции- обърнете им внимание.
Във вторник и сряда водите конструктивни разговори, получавате интересни или емоционални новини. Изненади.
В четвъртък и петък придобивате вътрешна самоувереност, може да вземете целесъобразни решения, които ще засегнат и вас и близките ви.
В събота и неделя е Новолунието за вас то е вид рестарт или ново начало в сърдечните взаимоотношения, което ще прораства през юни, понякога и по-дълго.
Риби
Водеща тема за вас е семейството и близките ви, които ви подтикват към промени или с тях обсъждате важни въпроси относно кариерното ви развитие. Може и да се раздвоявате между лични и служебни приоритети, които правят животът ви много динамичен. През това време отново можете да разчитате на ваши партньори, полезно е да сте социално активни, за водите преговори, включително и с влиятелни лица, които могат да подпомогнат осъществяването на вашите собствени цели и желания.
Понякога може да изглежда, че околните са по-строги към вас, поставят ви по-големи изисквания, но не бива да се забравя, че тяхната опека е в основата и на стабилността ви. От юни до септември връзките ви с околните са сила, която може да ви превърти нагоре или надолу, да предизвикат значими и трайни трансформации. Анализирайте, насочвайте в една по-позитивна за вас посока, която по някога ще е за сметка на известни компромиси и по-голяма отдаденост от ваша страна.
В понеделник получавате „сигнали” коя част от намеренията ви е реалистична и коя повече в сферата на вашите мечти. Привличате внимание, може да се окажете в център от събития, дайте най-доброто от себе си и наблегнете на практичните и целесъобразни съждения, а не на емоционалните преживявания.
Във вторник и сряда звездите ви дават шанс да спечелите нещо- финансов бонус, морално удовлетворение, шанс да повишите доходите си.
В четвъртък и петък бъдете максимално социално активни, преговаряйте, търсете подкрепа и ще я намерите.
В събота и неделя е Новолунието за вас то е рестарт или вид ново начало в дома ви, което може да прораства през юни, понякога и по-дълго. Наблюдавайте, насочвайте, в началото винаги по-лесно се влияе на тенденциите …

Вестник Галерия

Вестник Уикенд, брой 46- целия брой

Участие в проучвания срещу заплащане

Времето в момента

Ads