Видео преглед на вестник Уикенд

понеделник, 16 май 2016 г.

Хороскоп за 16.05-22.05.2016г.

Седмичен хороскоп подготвен от Астро М Хороскопи

До 20 май пет планети са в  земните знаци и са така аспектирани, че  могат да доведат до материализирането на някаква практична цел. Настоящите аспекти са много редки и в известен смисъл човек трябва да направи всичко възможно да се възползва от тях, така че да спечели и подобри социалното си положение, благодарение на своята инициативност в избраната посока.
Земните знаци като цяло изключват ентусиазма, но пък ни подтикват към  подчертано  реалистични, прозорливи съждения, които  са толкова задълбочени, че  допринасят за  постигането на значими успехи, а като минимум- вземане на целесъобразни решения, разрешаване на сложни въпроси, излизане от заплетени ситуации и да, понякога с крайни мерки.
Случващото се или не се приема толкова драматично, или мислите са ориентирани към конкретни постижения с визия- всичко „за”, всичко „против”, а това също е повод за вътрешна уравновесеност, повече вяра в личния потенциал и сили, защото обикалящата действителност  в значима степен се модифицира от варианти, които възникват спонтанно в търсенето и намирането на изход, просперитет по приоритетна тема.
На 21 май Слънцето преминава в сектора на Близнаци, през този и следващите два дни настроението рязко се променя и ще бъде съпътствано с нервно напрежение, липса на концентрация и устойчивост в поведението. Търпението се заменя с  внезапни емоционални изблици, които са способни да ни превъртят в съвсем друга обстановка.
На 22 май Меркурий обръща своя ход в директен и ще премине отново през същите въпроси и ситуации, които в близкото минало са ни вълнували и са останали „висящи”, но този път с бързи и окончателни развръзки…
Тенденцията през юни ще прерасне в информационна „война”, предстои да видим…
Овен
Информационният поток относно вашето кариерно развитие, други важни теми засягащи- „сигурността ви” в един по-общ смисъл, включващи ежедневни процеси, навици, че и здраве е много усилен и може да предизвика пик от новини, разяснителни разговори, които да дадат повече яснота, възможност да постигнете успехи чрез преговори и най-накрая да постигнете желанията си. Ако поетото направление не води до очаквания резултат- пред вас бързо се оформят и други варианти, така че преди да продължите на пред, вероятно ще бъдете изправени пред своеобразна дилема, избор…
Подходящо е да сте максимално социално активни до 20 май и да спечелите нещо- повишение, финансов бонус, по-изгодни позиции, морално удовлетворение…
В понеделник и вторник сте много натоварени с ангажименти, но действията ви са резултатни, а успехите в повечето случаи пропорционални на положените усилия. Ако възникват препятствия, то те ще са продуцирани от по-сложното взаимодействие с по-възрастни или авторитетни лица, хора „стоящи далеч от вас”, представителни бюрокрацията и др. С горе-посочените- трябва да сте по-гъвкави в общуването и да избягвате преки пререкания.
В друг вариант- рутината ви изморява, мечтите и желанията ви не кореспондират със статуквото, а това генерира значимо вътрешно недоволство и изисква крайни решения, предизвиква и подобни реакции…
В сряда и четвъртък заложете на дипломатичността и сътрудничество, заздравявайте връзките си- ще имате такъв шанс, въпреки че дните изискват значима адаптивност към бързо променящи се ситуации, изисквания и настроения от страна на околните.
В петък, събота и неделя звездите ви даряват с много енергия, но трябва да я канализирате в правилна посока иначе може да прерасне в нервно напрежение, спорове и то предимно по чисто финансови въпроси.
Телец
До 20 май вие сте в изключително благотворен период, през който можете да осъществите и най-смелите си мечти, стига да направите нужните стъпки в избраното направление- звездите ще ви подкрепят, а постиженията и успехите ви ще прорастват и през следващите месеци. Припомням, че докато Слънцето е във вашия зодиакален знак, вие градите енергийна програма за следващата ви лична година, а изглежда промените през нея ще са значими, посоката насочвате в оптимална степен сега, набелязвате силните и слабите звена, с които предстои да се справяте…
Общувайте, преговаряйте, думите ви се чуват и имат широко, дълготрайно отражение, особено, ако са свързани с - юридически дела, далечни пътувания, роднини…
Хора близки до сърцето ви /от деца до любовници/ също намират повод да ви зарадват, но често и хабят значим ресурс- финансов и не само. Тенденцията може да предизвика разяснителни разговори, повод да се търсят варианти, които да стабилизират бюджета ви и в повечето случаи идеите ще идват от вас самите.
Всъщност, въпроси отнасящи се до приходи-разходи постепенно ще ескалират и ще се превърнат във водеща тема по различни поводи. От петък до неделя са първите „сигнали”, за „обновлението” в тази сфера . Наблюдавайте, преценявайте, насочвайте- в началото винаги най-лесно се влияе! Не позволявайте финансови теми  да застават между вас и близките ви. В повечето случаи успехите ще се генерират от собствената ви инициативност, така че разчитайте предимно на себе си, а не на другите ,за да избегнете недоразумения, че и разочарования.
Понеделник и вторник ви даряват с доза късмет.
Сряда и четвъртък са натоварени, носят и елемент на изненада- внезапни, бързи постижения, но и обрати, ако не внимавате за подробности…
През последните дни- непланувани или допълнителни харчове.
Близнаци
През тази седмица може да се „отпушат” вид алтернативи, нещо като „аварийни изходи”, при условие, че се стремите към подобни варианти или отдушници от иначе напрегнатото ежедневие. Те може да са свързани с подкрепа от личности, които не са от близкото ви обкръжение, но също и от семейство и роднини…В друг случай- решавате да пътувате, да смените средата си, да се откъснете по различен начин от обикалящата действителност и да, това може да се окаже доста полезно за бъдещото ви развитие, чувство на удовлетвореност и щастие.
Ако до 20 май някой или нещо си отива от живота ви не бива да съжалявате, защото ще отвори място на нови и по-подходящи за вас перспективи на развитие.
На 21 май Слънцето навлиза във вашия зодиакален знак и ще ви надари със сили и ентусиазъм, които да ви подтикнат да се борите за собствените си права, позиции. Ако има хора, които са ги  препятствали- влизате в остра конфронтация, често изключваща компромиси и със съответните последици. Тенденцията ще ескалира през следващите седмици и е способна да размести пластовете под краката ви- в отношения- лични или делови, в социалния ви статус като цяло. Борете се за щастието си, защото „колелото на Съдбата се завърта” и нека ви превърти нагоре, благодарение на собствената ви активна позиция и инициативност, а не обратното, при условие, че се движите по течението…Ще притежавате достатъчно ресурси, за да се справите, но звездите отново ще изискват от вас гъвкавост, а не праволинейност…
В понеделник и вторник изпитвате вътрешен конфликт, може да сте изправени пред дилема, включително и морална, по кой път да поемете. Обсъждайте, разговаряйте с близки и важни за вас хора и ще получите много отговори, могат да се отключат внезапни шансове.
В сряда и четвъртък притежавате доза късмет, дните са динамични, изпълнени с предизвикателства, но и възможности.
В петък, събота и неделя имате доста ангажименти, понякога и непредвидени, пазете се от нервно напрежение, настроението е силно неустойчиво и предразполага към прибързанот, пропуски ,че и грешки.
Рак
До 20 май сте в прекрасен период, през който чрез общуване можете да постигнете значими резултати, на които после да разчитате дълго. Закодирате нови позиции в общество- поради променени позиции, смяна на обстановката или друго, но можете да влияете на тенденциите в пълна степен и да ги насочвате по максимално изгоден за вас начин.
Възползвайте се от подкрепата на звездите, заздравявайте връзки-лични и делови, създавайте нови и те ще ви носят ползи или удоволствие, морално удовлетворение.
След 21 май- ежедневието забързва своя ритъм, ако има пропуски, те се проявяват рязко и изискват адекватни мерки. Ако има обстоятелства, които сте пренебрегвали, подробности, на които не сте обръщали внимание, но са ви дразнили през последните седмици- да кажем в ежедневието и/или на работното ви място- вече компромиси трудно ще се правят…
Събитията до голяма степен са набрали скорост и е полезно да се движите повече по течението, отколкото да правите резки завои. Завършете започнатото, „обирате плодовете” на „посятото” и зададеното направление. През следващите седмици е целесъобразно да утвърждавате постиженията си, а не да започвате кардинално нови неща. През това време може да получите своеобразна награда за положени усилия, ако има нещо, което ви дразни- отстранете го, за да не го „влачите” дълго след това. Ако нещо си отива от живота ви, то в края на юни ще бъде запълнено от други и по-подходящи за вас варианти…
В понеделник и вторник информационният поток е много усилен, влияете подчертано на околните-възползвайте се, но бъдете и гъвкави в общуването, „за да не извадите очи, вместо да изпишете вежди”.
В сряда и четвъртък сте много емоционални, възможни са изненади, планувайте на момента ,за да можете да реагирате по  най-добрия начин.
В петък, събота и неделя хора близки до сърцето ви обсебват вниманието ви, не са изключени разяснителни разговори, все още имате значима поддръжка от планетите- възползвайте се, насочвайте…
Лъв
До 20 май е оптимален срок, през който можете да повлияете положително на социалните ви статус- кариерно развитие, имидж, заплащане и т.н. Възможни са разговори и обсъждания в тази посока, а ако не ви удовлетворява настоящата ви позиция, можете да потърсите други варианти, ако имате творчески идеи- смело ги изразете и те ще получат адекватен отклик- под формата на подкрепа, положителна оценка, възможност да просперирате чрез тях и да получите желания резултат.
След 21 май влизате в остра необходимост да се доказвате, да отстоявате вече завоюван авторитет. Хора, които се отчитат за важни в живота ви ще изискват повече внимание, а понякога- нужда от разяснителни разговори, разтоварване на евентуално напрежение и възникнали недоразумения в близкото минало. Наблюдавайте, анализирайте, насочвайте- в началото винаги по-лесно се влияе на бъдещи тенденции.
През следващите няколко седмици връзките ви с околните- лични и делови, ще са в основата на вашия просперитет и вие сами ще се убедите в това,  вероятно ще мобилизирате силите си спонтанно, под натиска на текущи събития или благодарение на нарастващи амбиции. Действайте, разширявайте хоризонтите пред вас с нови идеи, познанства, инициативност…
В понеделник и вторник ви занимават финансови въпроси, пазете се от прибързани и необмислени ходове, неконструктивни спорове на подобни теми. През тези дни получавате „първи сигнали” за материални приоритети, при това отнасящи се предимно за „общ бюджет” , а в един друг смисъл- „какво давам, а какво получавам”, тези анализи ще продължат да ескалират и изискват гъвкавост, толерантност, прозорливост с поглед в по-далечното бъдеще.
В сряда и четвъртък информационният поток е много усилен, изненади, внезапни възможности, но и обрати.
В петък, събота и неделя- повечето от вас се нуждаят от почивка или уединение.
Дева
До 20 май звездите силно ви подкрепят във възможността да разширите хоризонтите пред вас- като общувате с влиятелни лица, като пътувате, като разрешите успешно вид юридически дела, като се докажете в избраното от вас направление и вложите целия си потенциал- там и ще ви провърви…
От 21 май влизате в ключов период относно вашето социално положение, като промените набират бърза скорост под влияние на вече директния Юпитер, а сега той развърта енергия- „подобно на навита пружина”, която се е натягала през изминалите няколко месеца. Отражението може да е в кариерното ви развитие, начин на живот, който трябва да се приближи до вашите мечти, да отговаря генерално на вашата предопределеност и път на развитие, нещо като база, отправна точка за следващите няколко години. Новите тенденции в значима степен се оформят в края на май и през юни, продължават стремителен ход до септември.
Друга сфера, която се засяга е семейството ви, домашни условия на съществуване. „Сигнали” в този сектор-положителни или не толкова подкрепящи се показват в понеделник и вторник. В оптимален вариант- през тях обсъждате бъдещите си намерения с близки и роднини…Бъдете по-настойчиви и твърди, иначе енергична личност ще наложи своето мнение и не е задължително да се съобрази с вас.
В сряда и четвъртък ви занимават финансови въпроси, не са изключени спонтанни или принудителни разходи. Дните не са подходящи за рисковани операции.
В петък, събота и неделя водите емоционални разговори, получавате интересни новини, влияете силно на околните, думите ви се чуват…
Везни
Периодът продължава да е силно трансформиращ за вас, занимават ви финансови, семейни приоритети, наследствени дела, въпроси свързани с общи ресурси- на партньори /лични или делови/. До 20 май на всичко горе-споменато можете да повлияете доста положително и да спечелите- материална или морална подкрепа, която после да отвори нови и по-широки хоризонти пред вас. Вероятно тенденцията ще ескалира в по-крайни мерки, а също, че за да спечелите нещо, ще трябва да оставите друго зад гърба си. И колкото са по-големи амбициите и желанията ви за промяна, толкова ще е по-значима цената, която трябва да платите, а вие ще прецените дали тя си заслужава. От юни до септември пред вас се показват „таван от възможности”, а също и ограничения, при условие, че някаква тема от живота ви е изчерпана.
От 21 май вашата социална активност нараства в пъти, защото попадате в обновена среда, защото са нараснали амбициите ви, защото енергично отстоявате мнението и правата си под въздействието на външни фактори.
В понеделник и вторник сте натоварени, понякога с ангажименти извън обичайното. Някой от вас разкриват тайна, подробности, на които не са обръщали внимание до този момент.
В сряда и четвъртък сте под „светлината на прожекторите”, привличате внимание, но и сте подчертано емоционални. Дайте най-доброто от себе си- ще се забележи, оцени по достойнство. Въпреки всичко- околните се държат предизвикателно или ви изненадват с реакциите си, така че е целесъобразно да сте по-гъвкави в общуването.
В петък, събота и неделя се пазете от загуби или финансови въпроси да не застанат между вас и близките ви.
Скорпион
До 20 май е оптимален срок, през който можете да заздравите връзките си-лични или делови, да изгладите евентуални недоразумения с близките си, да си намерите партньори, които да се окажат надеждни и подкрепящи вашите собствени успехи и просперитет. Колкото сте по-социално активни, толкова  повече възможности могат да се разкриват пред вас.
От 21 май все по-остро започват да звучат чисто финансови въпроси- не позволявайте подобни теми да застават между вас и любими хора. Въпреки всичко ще сте склонни да ревизирате чувствата си, да анализирате повече от обикновено- какво давате, а какво всъщност получавате. Тенденцията ще се усили през следващите седмици и дано равносметките са положителни.
В понеделник и вторник сте търсена и предпочитана компания, ако търсите взаимо-помощ, направете го през тези дни.
В сряда и четвъртък ежедневието е извън обичайния ритъм, планувайте на момента, за да можете да реагирате по най-целесъобразен и адекватен начин.
В петък, събота и неделя сте под „светлината на прожекторите”, привличате внимание, но ви е трудно да сдържате емоциите си. Разговорите могат да имат благотворен ефект, стига да не се преминат граници на добрия тон.
Стрелец
До 20 май ежедневието ви е много натоварено, но също така ви предлага богати възможности, за да се превъртите на ново и по-високо социално ниво, а като минимум- да утвърдите авторитета си, да докажете на какво сте способни и да получите адекватна оценка. Променя се имиджът и визията ви пред околните, изглежда сте все по-безкомпромисни, твърди и праволинейни в действията си, изграждате непробиваема защитна стена, но понякога и бариера между вас и околните. В положителен вариант тенденцията ще укрепи позициите ви, но в не толкова позитивен- ще ви струва не малко нервни напрежения и усилия. Внимавайте, пазете психическото и физическото си здраве!
От 21 май и почти през целия юни все по остро ще стоят теми свързани с ваши партньори- лични или делови. Причините може да са различни- понеже вие не сте същите и гледате с други очи на околните, защото обстоятелствата около важни за вас хора се променят и рефлектират върху вас или пък- насъбрали са се твърде много неясноти, за които е дошло време да бъдат изчистени.
В понеделник и вторник получавате различни „сигнали” за бъдещи перспективи- на какво можете да разчитате, с кое трябва да се справяте. Дребни действия имат широко отражение, дайте най-доброто от себе си, тези дни са от онези, които може да се окачествят за „превратни”.
В сряда и четвъртък няма да ви липсва внимание и подкрепа, но същевременно не са изключени и изненади.
В петък, събота и неделя имате нужда от почивка, а все ще излиза нещо „неотложно”, което трябва да бъде свършено…
Козирог
До 20 май вие сте подкрепяни от Съдбата по различни начини, дори и с доза късмет, така че можете да постигате планувани успехи, да осъществявате намеренията си, да превъртате евентуални негативи в позитиви, а като минимум- да смекчите вид негативни тенденции. Възползвайте се максимално от този подкрепящ период, като водите разяснителни разговори, преговаряте, общувате с влиятелни личности и т.н. Бъдете социално активни и все нещо ще зарадва сърцето ви.
От 21 май ангажиментите ви постепенно нарастват и ако има хора или обстоятелства, които са препятствали чувството ви за щастие, пренебрегвали сте някаква тема от начина си на живот, то тя ще се прояви до неделя, така че ясно да я идентифицирате. Анализирайте, отстранявайте своевременно, не правете компромиси, поне – не големи, за да не ги „завлачите” през юни и не само.
Понеделник и вторник са успешни, сряда и четвъртък са напрегнати, но важни за имиджа или кариерното ви развитие. В петък, събота и неделя няма да ви липсва компания- търсите и получавате внимание, помощ, ако се нуждаете от такава.
Водолей
До 20 май водеща тема по различни поводи си остава семейството ви или пък имуществени въпроси, условия на съществуване…Това е оптимален срок, през който най-силно можете да влияете на всичко горе-споменато, а после фонът или тенденциите, които се оформят ще ви влияят дълго.
Благоприятно време за уреждане на наследствени дела и други приоритети от типа „общи ресурси”. Подобни теми ще ескалират от 21 май в различни варианти и в значима степен сърдечността ще се влияе от съвсем практични оценки, а понякога дори пряко от приходи-разходи, подобно на скачени съдове. В друг вариант- назрява моментът, когато действително трябва да си уточните базови, прозаични, но съществени въпроси, относно общо благоденствие или „сигурност”- в един о-общ смисъл. Показателни в това отношение са понеделник и вторник, когато получавате „първи сигнали” …
В сряда  и четвъртък звездите са на ваша страна, но дните са много динамични, предразполагат към изненади и обрати, така че бъдете внимателни.
В петък, събота и неделя може да вземете крайни решения, на хоризонта се очертават нови перспективи ,поне като идея на този етап.
Риби
До 20 май сте в прекрасен период, през който можете да постигнете значими резултати, да сбъднете желание, да насочвате събитията в избраното от вас направление, като разчитате на дар словото си и сте максимално социално активни.
Общувайте ,преговаряйте, срещайте с повече хора, може би щастието ви очаква някъде там…
Въпреки всичко, над вас продължава да тегнат някакви принудителни ограничения, граници, които неможете да преминете или пък ви принуждават да сте в пъти по-амбицирани и мобилизирани. Това може да са хора или външни обстоятелства- разбирате в понеделник  и вторник. Това са дни, през които популярността ви расте, но за сметка на подкрепа от страна на влиятелни личности.
От 21 май постепенно ескалират домашни или семейни приоритети ,които ще ви накарат да се раздвоявате между лични и служебни ангажименти.
В друг случай- изпитвате вътрешна дилема, вид неудовлетворение и съмнения- по кой път да поемете. Звездите ще ви насочват през следващите седмици и през юни могат да преобразят живота ви.
В сряда и четвъртък- печелите подкрепа или друго- с благоприятно отражение върху имиджа ви. Но не са изключени и спонтанни разходи.
В петък, събота и неделя- се връщате към стари теми, които са се трупали дълго, а са доста важни за бъдещето ви. Търсите варианти, често извън близкото ви обкръжение. Информационният поток е много усилен.


Вестник Галерия

Вестник Уикенд, брой 46- целия брой

Участие в проучвания срещу заплащане

Времето в момента

Ads