Видео преглед на печата

неделя, 14 февруари 2016 г.

Хороскоп 15.02-21.02.2016г.

Седмичен хороскоп подготвен от Астро М Хороскопи


През настоящия период три планети ще преминат от един зодиакален знак в друг, така че  ще трябва почти през цялото време да пренастройваме физическото и психологическото си състояние.
Първо Меркурий ще направи преход от сектора на Козирог  в този на Водолей. Информационният поток, идеите ни, визията ни за бъдещото придобиват нов облик. Ако до скоро сме били по-склонни да ревизираме миналото си, да се връщаме назад с вид равносметки и сме се само-ограничавали от някакви субективни задръжки- сега това много бързо ще се промени. Ще го усетим в спонтанно нарастваща нужда- да комуникираме по-усилено с приятели, да търсим подкрепа и да си сътрудничим в колектива, в който работим…на практика-социалната активност- на ниво общуване ще се ускори в пъти.
Задръжки в преговори и вземане на решения- ще се отстраняват и ще разширяват възможностите пред нас.
Мисълта е затормозена в земния Козирог, а Водолей ще „полети на въздух”- по-свободна и необременена, спонтанна във всички сфери, които управлява Меркурий- сключване или разтрогване на договори, пътувания, премествания, визия за по-далечното бъдеще. Меркурий във Водолей- почти цял месец все с нещо ще ни изненадва.
За да можете да осъществите мечтите си- говорете, искайте, питайте, може би зад ъгъла ви чака дългоочаквания успех или мечта…
В сряда Венера също ще направи ингресия във Водолей и ще донесе хубави вести за мнозина до края на седмицата- някой ще са лични, а други ще засегнат цели групи от хора.
От петък Слънцето ще е в Риби и постепенно ще ни настрои на по-романтични, носталгични нотки. Нараства способността да се разбират, усещат- чуждите нагласи, в някой случай- направо може да ги попиваме като „гъба”. В положителен вариант- ще ескалира взаимо-помощта, можем да разчитаме на прояви на повече щедрост, съпричастие, вероятно ще се усили хуманитарната дейност или ще има важни решения в това направление през следващия един месец.
Обстановката е бързо променяща се, за това е хубаво да планувате на момента или да оставите място и за импровизации, да имате и втора алтернатива за всеки случай.
Развийте интуицията си докато е Слънцето в Риби и няма да се „изгубите”…
Овен
Още от началото на седмицата с преминаването на Меркурий в сектора на Водолей, картината около вас ще се раздвижи- с нови приятели, колеги или пък стари, но които се сещат за вас.  информационният поток между вас и околните се усилва рязко- в обмен на идеи, вземане на решения, разяснителни разговори, възможност да си сътрудничите. Няма да ви липсва компания и не само- все ще се намери някой, който да ви зарадва или да ви помогне, ако поискате и имате нужда, особено в понеделник, вторник и сряда но и през останалите дни в различна степен.
Популярността ви расте, а заедно с нея и шансовете ви да постигате намеренията си като разчитате на по-голям кръг от хора.
Работата ви може и да е натоварена, но е много продуктивна и ако условията позволяват- това ще доведе до повишение или поне някакво поощрение.
В петък Слънцето ще премине в Риби и ще понижи леко тонуса ви, някой от вас ще се почувстват по-объркани, при-други ще ескалират предчувствия, а в следващия един месец- вътрешния ви глас едва ли ще ви подведе, така че е хубаво да му се доверявате. Навлизате във фаза- на приключване на годишен цикъл, хубаво е през това време да се опитате да наваксате евентуални пропуски, а ако нещо е на път да си отиде, защото е извън контрола ви- нека така да бъде, ще отвори място после за нещо, което явно трябва да се обнови в живота ви.
В четвъртък и петък е възможно нервно напрежение, не спорете и избягвайте неконструктивно противопоставяне.
В събота и неделя сте много емоционални, получавате пълнота от знание по въпроси, които ви засягат сърдечно или ще докоснат сърцето ви.
Телец
Важният период за социалния ви статус продължава, като сега на „помощ”  ще се притече точно вашата покровителка- Венера, която ще ви закриля през следващия близо месец. Под нейна опека- вие променяте реално нещо във визията си, в начинът, по който се представяте пред другите. При всички случаи и по различни поводи- имиджът ви се трансформира, но според начин, който вие предпочитате и сами задавате като тенденция.
Седмицата е съпътствана с важни или интересни новини относно кариерното ви развитие, ако през изминалите месеци е ескалирало напрежение на работното ви място или в личните ви връзки-сега можете да ги изгладите.
Подходящо е да преговаряте, да искате, за да ви се даде, особено в дните до сряда- вероятността да получите нещо заслужено или под формата на бонус, подарък е значима.
През втората част на седмицата вашето влияние в колектив също започва да расте. От друга страна-подчертано зависите от одобрението на другите и все по-пренаселено в близкото ви обкръжение.Някой хора са доброжелателни, но има и манипулативни, също и такива, които искат да се възползват от вас или силно да ви повлияят за лична изгода. Внимавайте и отсявайте сеното от плявата иначе може да попаднете в объркващи и трудни ситуации в четвъртък и петък.
В събота и неделя- предпочитате семейството си или имате нужда от почивка.
Близнаци
Можете да излезете от сложна ситуация през настоящия период или по-ведро ще погледнете на събитията от близкото минало, които или ви затормозяваха или ви действаха силно трансформиращо на психика, бъдещи намерения и т.н.
Е, сега спонтанно пред вас могат да се разкрият нови и по-широки хоризонти,  възможности, а като минимум- на чисто идейно ниво сте по-находчиви, по-свободни, по-позитивни, а това непременно ще отключи и съответните благоприятни перспективи.
Хубави новини от хора стоящи далеч от вас, евентуално чужденци, влиятелни и висшестоящи особи. 
Възникват идеи за пътувания, разширяване на социалните контакти, „знанията”- чрез повишаване на квалификацията, обмен на информация, голяма социална активност.
Ако водите юридически дела-можете да им повлияете успешно, особено в дните до сряда- звездите ще ви дадат не един коз в ръцете, дори под формата на „тънък манипулативен усет”, но и към вас могат да приложат подобна тактика, внимавайте!
Пазете се от загуби или необмислени харчове в четвъртък и петък.
В събота и неделя няма да ви липсва компания, част от чутото- може да внесе значима яснота в по-дълго срочен план.
Рак
През настоящата седмица е много подходящо да водите преговори, разяснителни разговори, да питате, да искате, за да сбъднете съкровена мечта или да осъществите намеренията си. Понякога добрите новини ще идват сами при вас или като следствие на вече натрупан потенциал и ваши минали действия, особено, ако са свързани с творчески проект, частна инициатива или пък децата ви, ако имате такива- те все с нещо ще ви зарадват.
При всички случаи е полезно да сте максимално социално активни, защото така можете да „срещнете” щастието и то по един траен, много подкрепящ за вас начин- в лицето на човек, но също и събитие.
Можете да разчитате на чужди ресурси- на партньора, на банки или възниква подобна необходимост, която повлиява положително материалното ви положение.
Любовта и всичко ценно за вас започва да се трансформира, като постепенно ви отдалечава от привързаности или обременяващи мисли, задръжки, от навици, от миналото, което ви е носило повече равносметки, отколкото чувство на удовлетворение. През втората част на седмицата- нарастват философските нагласи, също- шансовете да разчитате на по-голям кръг от хора, ако желаете това.
В понеделник, вторник и сряда са възможни изненади, да научите тайна или ескалират събития, които извеждат ежедневието ви извън обичайния ритъм. „Бързайте бавно”, за да имате шанс да реагирате на момента.
В четвъртък и петък привличате внимание, на повърхността изплуват всички трупани емоции със съответните последици, понякога и под въздействие на външни провокации.
В събота и неделя ви занимават основно финансови теми- яснота по подобни теми или пък разговори, решения.
Лъв
Продължава да ви върви в чисто финансов аспект, ако пък това не са точно материални ресурси, може да е под формата на друга подкрепа и подаръци от Съдбата, например- шанс да благоустроите, разширите, промените и/или хармонизирате най-близката си среда- дом и семейство, като разчитате на близките си, като вземете решения в този сектор, които ще се отчетат за много полезни, като събитията в тази посока ще имат щастлив характер.
Още в първите дни от седмицата популярността ви рязко се покачва. Появяват се партньори, които могат да ви носят ползи или пък удоволствия, тенденцията се усилва след сряда, особено за мъжете, но и всички останали в различна степен- звездите все по някакъв начин ще зарадват сърцето ви или пък ще ви провърви в любовта. В друг вариант-хубави новини от настоящата ви половинка.
От петък постепенно се очертават нови, смътни силуети на подробности, които са ви убягвали или сте пренебрегвали, но през следващите няколко седмици ще мобилизират и концентрират усилията ви.
В понеделник, вторник и сряда-сте търсена и предпочитана компания, но не всеки ще е безкрайно искрен или доброжелателен- пазете се от манипулации и подвеждане, които могат и реално да ви ощетят.
В четвъртък и петък се пазете от „удари под кръста”, изненади, а понякога и обрати.
В събота и неделя сте под „светлината на прожекторите”.
Дева
Напрежението, което ескалира през изминалата седмица – на работното ви място основно /при условие, че работите/, постепенно ще се замести от някакво чувство на удовлетворение за успешно свършена работа или високи оценки, които можете да получите.
Периодът е изключително благоприятен за сключване на договори, за водене на преговори, за вземане на важни решения и подобни въпроси ще са силно активни под влияние на текущи събития или неизяснени ситуации от миналото, но могат да се развият в една доста подкрепяща собствения ви просперитет посока.
В ежедневието ви настъпва повече хармония, полезна, важна информация ви съпътства почти на всяка крачка. Ако нямате работа-подходящо е да си потърсите, а с нея и да срещнете любовта …
Дребни флиртчета, с шанс да прераснат в нещо повече в службата ви е доста вероятно.
В понеделник, вторник и сряда- всички действия имат широко отражение върху социалния ви статус, дори и по-незначителни на пръв поглед. Можете да канализирате тенденциите в една по-позитивна за вас посока. В този процес се пазете от манипулации и подвеждане. Дните са показателни за бъдещи тенденции относно кариерно развитие, че и брак- силни и слаби звена.
В четвъртък и петък изненади и не винаги приятни, не позволявайте да ви въвличат в емоционални и безсмислени спорове.
В събота и неделя- предпочитате най-близките си или имате нужда от почивка. Разбирате някаква тайна или други подробности- важни за вас.
Везни
Ежедневието ви постепенно ще забърза своя ритъм с повишени или нови ангажименти. Преобладава желанието ви да се доказвате, а също фокусът ви е върху стабилизиране на доходите ви, търсене и намиране на допълнителни алтернативи в тази посока. И да, мнозина от вас ще получат подобен шанс, стига да го поискат и потърсят- той може да ви споходи по един неочакван начин, понякога и като сбъдне ваша съкровена мечта, като получите тайна подкрепа или пък събития, които не сте отчитали за важни или възможни- се очертават на хоризонта.
В друг вариант-намирате изход от сложна ситуация, която се е натягала дълго.
Радост от деца или други близки до сърцето ви хора. Ако работата ви е творческа или имате собствен бизнес- подходящо е да дадете някакъв тласък, който ще се отчете после за правилен и подкрепящ социалния ви статус.
В понеделник, вторник и сряда- информационният поток е много усилен, хора стоящи далеч от вас, влиятелни личности- ви указват силно въздействие.
Четвъртък и петък са напрегнати, но важни, могат да са и превратни- крайният изход ще зависи от способността ви да владеете емоциите си, а и от вашите желания- стоящи в основата и определящи посоката, която ще зададете.
В петък и събота- няма да ви липсва компания.
Скорпион
Вашата активна позиция в последно време ще ви извоюва влиятелни покровители, шанс да указвате влияние на много хора, а също и да разчитате на тях. Вероятно има много приятели около вас, демонстриращи лоялността си или пък колеги и други значими особи- могат да се окажат мост към собствените ви успехи и по-добър социален статус.
Но сега, ако искате да постигате по-високи и значими резултати- вие можете ,но и трябва да разчитате на „другите”, действайте, звездите ще довеждат до щастлива развръзка инициативността ви в избраното от вас направление.
През втората част на седмицата романтичните нагласи все повече че нарастват у вас и ще ви увлекат след някоя персона през близкия месец. Ако имате деца- може и те да обсебят вниманието ви, а понякога тенденцията ще се реализира в хубав творчески проект, хоби, частна инициатива…
В понеделник, вторник и сряда- ви занимават материални въпроси, пазете се от недоразумения в такъв аспект, а също и подвеждане, неконструктивни спорове.
В четвъртък и петък- изненади, полезни новини.
В събота и неделя- склонни сте на крайни решения. Дните са много показателни и/или определящи за бъдещи перспективи.
Стрелец
Относно добрия ви социален статус- вие можете да разчитате на скрити източници, вид алтернативи, които ви подкрепят, понякога и по един неочакван начин, а в други случай- като целенасочени действия извън обичайното, близкото ви обкръжение.
Информационният поток се усилва значително и вие получавате приятни новини, водите успешни преговори, можете да сключите изгодни договори. Някой от вас срещат  щастието или любовта по един скоростен, бързо развиващ се начин. Ако сте сами- полезно е да сте максимално социално активни- все пак „Господ дава, но в кошара не вкарва”.
Постепенно фокусът ви от внимание ще се насочи към дома и семейството ви- там ескалират събития, които изискват това. Оформят се дълготрайни перспективи и фон в този сектор, а в началото винаги най-лесно се влияе на бъдещите тенденции.
В понеделник, вторник и сряда- популярността ви расте, ваши партньори са повод за радост, но и равносметки, анализи, понякога- изчистване на недоразумения водещи до тревога. Налага ви се и повече да се съобразявате с околните.
В четвъртък и петък сте напрегнати, емоционални, пазете се от финансови загуби и не само.
В събота и неделя- ентусиазмът отново „пробива” и не без повод разбира се.
Козирог
През следващия близо месец вашата социална активност ще определи нивото на успехите ви. Общувайте с хора стоящи далеч от вас- в пряк или преносен смисъл, с влиятелни личности и ще успеете да реализирате намеренията си. От друга страна- подобна тенденция сама се проявява, защото трябва да изясните сложни въпроси с далечни родини или пък вид правни въпроси, защото съществувате в сложна и конкурентна среда, в която трябва да се доказвате.
Усилията ви могат да бъдат възнаградени- с бонус, повишение, морална или материална подкрепа, която е като резултат на всичките ви усилия и напрежение, които ви съпътстваха през изминалите месеци. Всъщност, до колко сте били на прав път ще разберете по различни поводи през настоящия период.
Любовта и чувствата силно се влияят от финансовите потоци и въпроси в това поле.
В понеделник, вторник и сряда- ежедневието е много динамично, напрегнато, изпълнено с допълнителни ангажименти, но също и резултатно.
В четвъртък и петък успехите ви силно се влияят от одобрението на околните- наблегнете на това и градете мостове, не се поддавайте на емоционални съждения, които могат да повлияят негативно на връзките ви /лични или делови.
В събота и неделя се приспособявате към обстановка,която може и да не ви е твърде по вкуса.
Водолей
През тази седмица  Меркурий и Венера ще преминат във вашия зодиакален знак и всичко, което е стояло зад гърба ви като информация се изяснява, получавате важни новини, относно чувства, парични потоци- всичко, което отчитате за „ценно”. Венера е малкото щастие, така че ще ви надари с доза късмет, ще повиши самочувствието ви, възможно е да промените нещо във външния си вид през следващия близо месец, което ще се отчете като положително и ще повиши имиджа ви, съответно- възможност по-лесно да постигате намеренията си, да влияете на околните с харизма, чар и добре обмислен подход.
Променя се начинът на ви на мислене- въпроси, които са ви се стрували трудни, потискащи или извън контрола ви- сега ги виждате от друг по- оптимистичен ъгъл, защото сте получили добри новини, защото сте намерили решение или изход от заплетена ситуация, защото пред вас се оформят и други варианти- дори и това да е само на идейно ниво, поне първоначално.
През втората част на периода постепенно се оформя и една друга тенденция- необходимост да стабилизирате доходите си. Моментът е подходящ или пък изисква повече от обикновено да се доказвате в колектив, за да затвърдите позициите си или да подобрите заплащането. Ще имате подобен шанс, както и да разчитате на подкрепата на ваши партньори-лични или делови, същи и влиятелни личности.
В понеделник, вторник и сряда- се пазете от необмислени харчове, но може да е полезна инвестиция в деца или други любими личности, които привличат вниманието ви.
В четвъртък и петък- ежедневието е натоварено, понякога с допълнителни ангажименти или такива, обстоятелства, които не сте предвидили.
В събота и неделя- шанс да прекарате приятни мигове с вашата половинка и/или да изгладите възникнали недоразумения.
Риби
Любовта и оценките ви всичко ценно за вас преминават във някаква нова фаза на преоценки и анализи. Причината може да са ескалирали недоразумения в близкото минало, а може и да са някакви скрити процеси, които се продуцират от ваша страна или тази- на любими хора. Вероятно това ще доведе в близко време до осъзнаване на някаква истина, разяснителни разговори и т.н.
В положителен вариант- разделяте се с деструктивни идеи и илюзии, насочвате към вид алтернативи, които да сбъднат съкровена мечта- в този случай- помощта идва от неочаквани места, понякога далеч от близкото ви обкръжение.
В петък Слънцето ще премине във вашия зодиакален знак и постепенно ще ви подкрепи-енергийно и не само.
В понеделник, вторник и сряда ви занимават дела и теми свързани предимно с дома и семейството ви. Пазете се от недоразумения, не се поддавайте на внушения и преувеличени емоционални преживявания.
В четвъртък и петък- деца и други близки до сърцето ви хора са повод за силни емоционални преживявания.
В събота и неделя „почивате” активно.

Вестник Галерия

Вестник Уикенд, брой 46- целия брой

Участие в проучвания срещу заплащане

Времето в момента

Ads