Видео преглед на вестник Уикенд

понеделник, 11 януари 2016 г.

Хороскоп 11.01-17.01.2016 г.

Хороскоп 11.01-17.01.2016 г.

Седмичен хороскоп подготвен от Астро М Хороскопи


   През настоящия период ще се владеем от някаква здрава практичност, която ще ни помага да вземаме правилни и целесъобразни решения. Съвсем естествено и под влияние на подобна тенденция ние ще се върнем към близкото минало, ще го анализираме и после ще афишираме ясно своите намерения. Стара ситуация се възвръща на „нов глас”, но с ново решение, което окончателно ще се реализира едва в края на януари или през февруари.
Коя е важната тема от вашия живот, която звучи като рефрен и постоянно, натрапчиво изисква внимание, защото определя социалният ви статус? Точно на нея сега трябва да обърнете внимание и ще имате шанс да огледате ситуацията в един много реалистичен вид, преди да продължите напред. Това са въпроси от миналото предимно, които са се трупали дълго време и вече не могат да бъдат заобикаляни, а изискват разрешение. В друг вариант- настъпва момент, през който оставяте нещо зад гърба си, поне като намерение и на идейно ниво.
Добрата новина е, че спонтанно ще възникват още оригинални идеи, внезапни възможности  и алтернативи пред нас, а в значима степен е валидна поговорката: „когато се обърне колата, пътища много”. Всъщност ще е точно така и  почти всички приоритети, които се окачествяват като „нещо ценно за нас”- от материални блага до хора- се променят, на хоризонта се оформя друга реалност, замисляме се в повечето случаи инстинктивно за „обходни маршрути” към собственото ни щастие…
През тази седмица можем да очакваме тактичност, гъвкавост и стратегически прояви на  действия, които малко по малко ще започнат да  „изпушат” през почивните дни и от петък до следващия понеделник  изненадващо и неусетно да ни прехвърлят на нови „релси” на съществуване. Но при ретрограден Меркурий, вероятно не всичко ще е окончателно, а ще изисква окончателно „изкристализиране” след 25 януари…
В обществен аспект това са теми свързани със здравеопазване, условия на труд, хуманитарни и социални дейности…
„Умните хора се учат от своите грешки, а мъдрите- от грешките на другите”- по различни поводи ще препрочитаме своите уроци, а от нас ще зависи дали ще ги повторим или не.
Овен
През тази седмица звездите отново акцентират върху въпроси, които се отчитат с голяма важност за цялостния ви социален статус и имидж като минимум. Дребни действия имат широко отражение в този смисъл, така че вие почти инстинктивно сте склонни повече от обикновено да се замисляте за бъдещата ви посока на развитие. Склонни сте да се връщате към миналото и да го анализирате, същевременно имате уникален шанс да вземете възможно най-правилни и целесъобразни решения, да изправите евентуални стари грешки…
Огненият ви темперамент и висока инициативност, креативност, сега е съчетан от земна практичност, които водят до едни от най-продуктивните периоди в живота ви.
Възможно е да получите някакъв „втори шанс” или вие да получите такъв по приоритетни теми от начина ви на съществуване, но той ще се разгърне в пълна степен и окончателен вид едва в края на януари и през февруари.
Ключов и благоприятен момент да утвърдите позициите си на работното място, стига не излизате от рамките на „познатото” и не правите „резки завои”.
В любовта ви „държат” стари чувства и преживявания, а повечето от вас имат силна нужда от вид обновяване и/или рестарт в тази област, особено представителите на мъжкия пол.
Влагате много страст, но и стратегия в почти всички начинания, така че нови алтернативи и на различни нива се разкриват пред вас.
В понеделник и вторник имате на кого да разчитате, търсена и предпочитана компания сте.
В сряда и четвъртък сте разсеяни, може да имате силни предчувствия, някой от вас научават тайна, тонусът не е твърде висок.
В петък събота и неделя постепенно адреналинът се покачва, вие вземате „нещата в свои ръце”, често сте в център от събития или внимание.
Телец
Въпроси свързани с „хора стоящи далеч от вас”- в пряк и преносен смисъл, набират нова скорост, шанс да изправите евентуални грешки, да погледнете вид перспективи, които да ви помогнат да разширите хоризонтите пред вас като пътувате, разширите кръга си от познати, като се осланяте на влиятелни лица, които освен ползи, могат да ви носят и удоволствия.
В друг вариант- приоритет са някакви юридически казуси, които в пълна степен можете да разрешите в края на януари и през февруари, но като сега си изработите вид стратегия и „подготвите почвата” с целесъобразни действия.
През тази седмица сте склонни да действате стратегически, влагате усет, интуиция, находчивост, прозорливост и креативност, все качества, които ще се отразят на положението ви сред околните и то в широки граници- от партньора до вас, който ще ви погледне по нов начин, до приятели и колеги, на които ще можете да разчитате все повече.
Всъщност, сега е моментът да заздравите всички важни за вас връзки, да привлечете на своя страна съмишлениц и други креативни персони, които подобно на „моторче” да ви дърпат напред и нагоре.
Иначе- попадате под влияние на властна личност, която се стреми да доминира над вас и да налага своята воля и правила в живота ви и има свойството повече да ви дразни, отколкото да ви помага.
По различни поводи разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате. Хубавото е, че към настоящия момент освен „план А” пред вас има и „план Б”, но във втория случай от вас ще се изисква повече смелост да разчупите статуквото и да платите съответна цена.
В този смисъл- ценностите за вас сега се трансформират, ревизират /от хора, до материални блага и източници на облаги, доходи/.
В понеделник и вторник се приспособявате към някаква нова обстановка, дните са важни и показателни за силните и слабите звена…
В сряда и четвъртък- интересни разговори, някой от които със силно въздействие върху психиката ви. Но вие също оказвате значимо влияние върху околните и ако се нуждаете от подкрепа- потърсете я през тези дни.
В петък, събота и неделя- изненади, някой от които могат да излязат и извън контрол, внимавайте, не предизвиквайте Съдбата.
Близнаци
За вас продължава „трансформиращия период”, през който ви се дава шанс да изправите евентуални неуредици от близкото минало и основно свързани с дома и семейството ви. Едва ли това ще се случи веднага, но вид стратегия и нови варианти на хоризонта, които ще възникнат и ще се анализират, ще се появят на хоризонта и ще ви проправят път в края на януари и февруари, ще определят бъдещата ви посока на развитие е важно да се оцени.
При ретрограден Меркурий вие сте силно неустойчиви в намеренията си. Но добрата новина е, че умеете да вниквате в по-голяма дълбочина във въпросите, които ви вълнуват и да откривате едни от най-добрите решения на различни нива. По отношение на работата- забележителна находчивост, гъвкавост и креативност, които ще бъдат оценени по достойнство и могат да подобрят позициите ви, имиджа- като минимум.
В личните взаимоотношения- стара любов или партньори се възвръщат в живота ви, в друг вариант- преоценявате ги, намирате „внезапен изход” и поставяте вид ново начало за отношенията си. Но алтернативи и/или възможност да повлияете положително на това поле- съществуват.
В понеделник и вторник звездите са на ваша страна, възползвайте се.
В сряда и четвъртък дребни действия имат широко отражение върху социалния ви статус- внимавайте, не бързайте, оглеждайте всички детайли, доверете се на интуицията си. Някой- научават тайна, прозират истина и се изясняват заплетени казуси…
В петък, събота и неделя- изненади от близки и приятели, около вас е шумно и напрегнато.
Рак
За вас основен приоритет и фокус на внимание продължават да бъдат партньорските взаимоотношения /лични или делови/, като звездите ще ви върнат към някаква стара ситуация, въпроси за разрешение, които можете да изправите с „план А”, „план Б” и т.н., които се обсъждат или възникват на хоризонта под формата на алтернативи.
През тази седмица чувате важни, интересни новини, повечето, от които трябва да са положителни, а разяснителните разговори- успешни.
Хора близки до сърцето ви- от деца до любовници – ви мобилизират, ентусиазират, подтикват ви да действате и да влагате голям енергиен ресурс, ентусиазъм и креативност в бъдещите ви планове.
Въпреки всичко, любовта е някак на една ръка разстояние и в повечето случаи съществуват обективни причини или невидими прегради, които препятстват възможността да й се насладите до край.
На работното ви място проявявате отговорност, която се оценява по достойнство и може да се отрази благотворно на позициите ви. Не са изключени и изненади в това поле. Бъдете максимално отдадени, не пестете ресурси и усилията ви ще бъдат възнаградени почти право пропорционално.
Някой Раци ще открият покровител или интимен/влиятелен партньор на работното си място.
В понеделник и вторник ежедневието е натоварено, но продуктивно.
В сряда и четвъртък звездите са на ваша страна, а вие влияете силно на околните.
В петък, събота и неделя сте доста емоционални, пазете се от спонтанни и прибързани реакции. Вид ново начало или рестарт за мнозина.
Лъв
Ежедневието ви продължава да е натоварено с ангажименти, а през тази седмица звездите ви връщат към някакви стари ситуации, които можете да изправите, да подобрите, да намерите благоприятен изход от евентуални усложнения, да възникнат алтернативи за тяхното разрешение и те са свързани предимно с условията ви на труд на работното място ,включително и шанс- да се открият допълнителни варианти за повишение на доходите, нови източници на ресурси и т.н.
В друг случай, ескалира необходимост да обърнете повече внимание на здравето си и сега можете да повлияете положително на подобни теми от живота ви.
Към любовта се отнасяте сериозно, склонни сте да се привързвате, да анализирате. Някой от вас ще се върнат към отминала любов, която ще ги „изненада”, други ще подобрят взаимоотношенията си с хора от миналото, но ще се колебаят за посоката си на развитие…
Хора близки до сърцето ви- от деца до любовници- ще „точат” значими количества психически, емоционални, но и чисто материални  блага от вас. Ако подобна перспектива се е изчерпала в съзнанието ви, тогава ще поглезите себе си, за да си доставите удоволствие.
В дома ви все повече назрява необходимост от ремонти, преустройства, а може би и изясняване на спорни въпроси, наместване на „пластове” от приоритети, че и авторитети…Сега можете обаче да канализирате в една по-положителна посока подобни приоритети…
В понеделник и вторник популярността ви расте, вие правите силно впечатление- дайте най-доброто от себе си.
В сряда и четвъртък сте разсеяни, раздразнителни, пазете се от грешки.
В петък, събота и неделя преобладава ентусиазмът, който постепенно ще ви завладее, ще разшири хоризонтите пред вас по различни начини. Изненади.
Дева
През тази седмица звездите ви дават шанс да изправите всички въпроси, които се отчитат като „близки до сърцето ви”- от деца до любовници, теми свързани с благосъстоянието ви, творчески и/или бизнес проекти и начинания. При това според нивото ви на инициативност постоянно ще възникват допълнителни алтернативи за пътя ви на развитие.
В този смисъл- повечето от вас могат да се намират на своеобразен житейски кръстопът, да се колебаят коя посока да изберат, вероятно ще съществува и някакъв елемент на принуда, който ще ги подтиква към точно подобни мисли- за вариант А, Б и т.н.
Докато Меркурий е ретрограден едва ли всичко ще е окончателно, но на „хоризонта” се очертават нови и допълнителни пътища…
Водите активни преговори, информационният поток е усилен, защитавате позициите си, привличате нови партньори, действате стратегически, факт, който може да увеличи популярността ви и/или да изправи евентуални недоразумения и неясноти между вас и важни за вас личности.
В дома или за семейството си разходвате много средства, факт, който може да провокира недоразумения в края на периода и не само. Повлияйте на това поле сега, за да не се задълбочи тенденцията…
В понеделник и вторник ежедневието е натоварено с ангажименти, налага ви се да се приспособявате към нови условия или да отговаряте на вид претенции.
В сряда и четвъртък- разбирате на кого можете да разчитате, съответно-не. Водите вълнуващи разговори, някой от които могат да оставят трайна следа в съзнанието ви.
Петък, събота и неделя са трансформиращи, емоционални, пазете се от крайни и необмислени реакции.
Везни
Звездите ви връщат към някакви неразрешени въпроси свързани с дома ви, условия на съществуване, роднини и семейство, като сега възникват някакви допълнителни алтернативи, които могат да подпомогнат тяхното разрешение, понякога и по един неочакван начин, може и добре обмислен, трупан във времето като потенциал и тенденция, която сега се „отпушва”.
Научавате нещо „ценно” или получената информация влияе силно на вашето благосъстояние, в друг вариант- променяте стойността на хора и обстоятелства, които сте отчитали като „ценни” за вас до този момент.
Знанието е сила, възползвайте се, чрез речта си сега вие можете да привлечете нови партньори, да разширите хоризонтите пред вас и то по един неочакван начин, но всичко ще зависи и от нивото на собствената ви инициативност.
Енергично и все по-целенасочено започвате да действате в посока собствения ви интерес, който сега ви помага да повишите доходите си, особено, ако работите „на процент”, в друг вариант- упоритият ви и целенасочен, стратегически подход ви помагат да спечелите нещо- бонус, подарък, морално поощрение и др., които до края на март ще се превърнат в стабилна и нова основа на благосъстоянието ви.
В понеделник и вторник звездите са на ваша страна, с по-голяма лекота постигате намеренията си.
В сряда и четвъртък ежедневието е напрегнато и извън обичайния ритъм, получавате важни известия, някой от вас научават тайна и/или за скрити обстоятелства, които им влияят.
В петък, събота и неделя- „контролният пакет” е извън ръцете ви-образно казано, внимавайте и не предизвиквайте Съдбата.
Скорпион
Новини и разяснителни разговори могат да ви върнат към отминали теми, нещо от рода на „старата песен на нов глас”, свързана с близкото ви обкръжение, приятели, колеги, също и роднини-братя, сестри и т.н.
Връщането „назад” винаги помага за един по-задълбочен и/или различен поглед върху действителността и нещо подобно ще се случи с вас, но се отчита за полезно, така че би трябвало максимално да се възползвате от настоящата обстановка- да изгладите или поне изясните възникнали различия, евентуални недоразумения, иначе- късате договори и отношения, ако не сега, то в края на януари и през февруари. Помислете, кой път искате да изберете и задайте посоката през тази седмица, ще имате подобна възможност и силно въздействие върху хората около вас.
Вие сте все по-енергични, инициативни, активно обмисляте стратегии за бъдещото ви развитие, които ако не са подплатени от реални действия ще прераснат в нервно напрежение, но едва ли ще се оставите на подобни тенденции, особено родените в първи деканат, но и всички останали в различна степен, защото ще се почувстват притиснати да са по-натоварени и дейни…Така до края на март току виж сбъднете някаква ваша съкровена мечта.
Шанс да откриете стабилен източник на доходи, да повишите заплатата си, въпреки че сега не е желателно да се подписват нови договори.
Любовта се определя или силно зависи от материалното ви положение.
В понеделник и вторник тонусът ви не е висок, нуждаете се от пренастройка.
В сряда и четвъртък се пазете от необмислени разходи, под влияние сте на преувеличени емоционални преживявания, но имате силна интуиция..
В петък, събота и неделя сте доста ангажирани, не са изключени и изненади, така че едва ли ще скучаете.
Стрелец
Стара тема относно приходи-разходи, финансова обезпеченост се активира отново, като сега поглеждате на подобни приоритети от друг ъгъл, възниква възможност да изправите евентуални грешки, възникват допълнителни варианти и нови възможности, които да повлияят положително не само на благосъстоянието ви, а и на социалния ви статус, имидж като минимум. Вие печелите нещо- морално или материално, а в края на януари и през февруари тенденцията ще разшири хоризонтите пред вас.
Сега сте под закрилата на Венера, която допринася за харизмата ви ,способността ви да влияете на околните, така че все някак ще намери начин да порадва сърцето ви и/или погали самолюбието ви.
Някой от вас могат да решат да променят нещо във външността си ,да се разделят със стари навици, привички, онова, което са ценели преди, вече да има друга стойност или въобще да се окаже обезценено, защото вие сте други…Това е период на съзряване при младите и научаване на важни уроци при по-възрастните…
Ако има обстоятелства, които ви тревожат и са свързани с дом, семейство и роднини- през настоящия период имате шанс да откриете обходни пътища за тяхното разрешение, някой от които и неочаквани.
В понеделник и вторник новини, някой от които могат да осветят въпроси, които са извън контрола ви, но са трайна тенденция, така че се опитайте да им повлияете своевременно. Други научават тайна, воят интересни и/или ползотворни разговори.
В сряда и четвъртък тонусът ви не е висок, не се претоварвайте, пазете се от негативни енергийни влияния-буквално.
В петък, събота и неделя постепенно възвръщате огнения си ентусиазъм, а и пробивност.
Козирог
Слънцето е във вашия зодиакален знак и изисква по-активна позиция, която после ще ви влияе дълго, а сега само се набелязват бъдещи перспективи. Под влияние на ретроградния Меркурий вие ще сте склонни да ревизирате стари решения, същевременно ще имате шанс да изправите евентуални допуснати грешки в поведение, изказано мнение, особено, ако то е свързано с влиятелни личности в живота ви, хора стоящи „далеч от вас”-в пряк и преносен смисъл, правни казуси, теми свързани с чужбина и т.н.
Съществен нюанс в тази сложна обстановка е, че възникват различни алтернативи ,така че в значима степен всичко ще се свежда до избор, който вие трябва да направите, но в обстановка на известна принуда, а и тежестта на отговорността от едно или друго решение – не винаги е лесно.
През тази седмица информационният поток около вас е много усилен, вие сте емоционални, водите разговори, които оставят траен отпечатък в съзнанието ви, особено в сряда и четвъртък, но и във всички останали дни- вероятността да чуете нещо, което да ви въздейства силно е значим.
Възникват „внезапни” нови варианти около условията ви на съществуване, семейство, дом и т.н. Обмислете ги, защото трансформациите ще се окажат трайни или с подобни последици. В друг случай „обновлението” в тази сфера е по-скоро извън контрола ви и според натрупан вече потенциал, който ще се разгърне през идните месеци.
В понеделник и вторник ви занимават чисто финансови теми, на които можете да повлияете положително.
В петък, събота и неделя-изненади, пазете се от прибързани и необмислени реакции.
Водолей
Повечето от вас изпитват силни вътрешни колебания по кой път да поемат, преоценяват минали решения, събития, хора…
Тенденцията продължава и през тази седмица, като звездите ще ви върнат към нещо старо, което се отчита за „важно”, а сега можете да  го изправите или подобрите, чрез допълнителни варианти и възникнали перспективи пред вас, често-неочаквани,  но с шанс да сбъднат съкровено желание.
През цялото време възможностите, които застават на пътя ви зависят от собствената ви и по-активна социална позиция, от начина, по който вие комуникирате, заявявате претенциите си. Информационният поток продължава да е усилен, изненадва ви и ви сблъсква с авторитети, влиятелни за вас личности, които могат да ви помогнат в нужния момент или поне да разведрят настроението ви.
Материалното ви благосъстояние също може да се подобри чрез поощрения, подаръци, че и повишение, ако работата ви го позволява- сега е моментът да действате в тази посока.
В понеделник и вторник- вие привличате внимание и в значима степен владеете тенденциите. Борите се за своите позиции и място под Слънцето и не без повод разбира се…
В сряда и четвъртък- печалба, но и повишени разходи, че и агуби, ако не внимавате.
В  петък, събота и неделя- разгорещени дебати, новини, изненади.
Риби
Въпроси вързани с ваши партньори /лични или делови/ отново звучат остро, връщат ви към стари теми, които се отразяват на отношенията ви, трупани са във времето, а на този етап се отразяват върху бъдещите ви намерения, благосъстоянието ви и/или позиции в колектив- сред приятели, колеги, че и клиенти, ако работите на свободна практика. Сега имате уникална възможност да изправите евентуални недоразумения в това поле, да изправите възникнали спорни ситуации, като възникнат нови възможности за общото ви бъдеще и/или погледнете на тях с „други очи”, преоцените ги.
Ключов етап от развитието ви, през който можете да промените имиджа си, социалния си статус, да откриете нови източници на доходи, да се доберете до по-добри позиции.
Седмицата е показателна за благоприятни възможности ,но и за онова, което се отчита като „слабо звено”, което трябва да преодолеете.
Възползвайте се от закрилата на звездите и може да направите своеобразен скок напред и нагоре към собствените ви мечти. Въпреки че някой от „даровете” на Съдбата сами ще застават пред вас, като развръзка, разплата и т.н.
Ако не ги отчитате като положителни, а напротив, значи ще ви се наложи да направите „остър завой”, вероятно след февруари.
В понеделник и вторник- притежавате силна интуиция, изясняват ви се скрити обстоятелства и е хубаво да се възползвате от тях, а не да им се противопоставяте.
В сряда и четвъртък сте под светлината на прожекторите и по различни поводи оказвате силно въздействие върху околните, не са изключени предчувствия, ясновидски сънища, „сигнали” на Съдбата.
Петък, събота и неделя-  показват нивото на благосъстоянието ви /в морално и морално измерение/, обсъждат се приходи-разходи, нови идеи в това поле…



Вестник Галерия

Вестник Уикенд, брой 46- целия брой

Участие в проучвания срещу заплащане

Времето в момента

Ads