Видео преглед на печата

понеделник, 21 декември 2015 г.

Седмичен хороскоп

Хороскоп 21.12- 27.12.2015 г.




На 22 декември Слънцето навлиза в зодиакалния знак Козирог, който винаги е показателен за онова, което сме постигнали през изминалата година и по един естествен начин ни подтиква да се връщаме назад, да правим равносметки, но същевременно- да се мобилизираме и да вземаме едни от най-важните решения. Тенденцията ще ескалира през януари, ретроградните Меркурий и Юпитер през това време ще объркват и спъват бързия развой на прорастващите нови намерения, но за това пък ще се трупа потенциал от енергия, който ще отпуши поток от преобразувания през февруари, април, юни и август.
Вероятно голяма част от решенията ще бъдат продуцирани от натрупан опит, по-възрастни или авторитетни лица- в личния ни живот, а в обществен план това са държавни и управленски структури, които ще вземат значими и крайни, трансформиращи  решения /за първи път за тях ще се чуе около и след средата на януари 2016 година/, така че до лятото ни очаква един наситен с много интензивни събития и предизвикателства период. За това ще пиша по-подробно следващия път…
Да се върнем на настоящия период, който ни подкрепя в сърдечните дела или поне в тази част, която ще ни помогне да изразим чувствата си по един ярък и неповторим начин. Да, много обяснения в любов, разяснителни разговори на подобни теми предстоят, като че ли всички ще изпитат дълбока нужда да споделят своите преживявания. Така и ще бъде- моментът е много подходящ да видите или усетите истинското отношение на близките ви хора.
И все нещо ще има, което да ви поощри, а някаква „светлинка в тунела”, надежда или друг повод ще се появи, който да порадва сърцето, да озари лицето…
Дамите ще бъдат по-спокойни, ще получават подаръци и внимание…Това сигурно се отнася и до кавалерите, но за тях ще добавим- повече адреналин и нервно напрежение, което трябва да избягват.
През тази седмица празнуваме Коледа, а не случайно още от древни времена са считали, че през това време се случват чудеса!
Не забравяйте да си пожелаете нещо прекрасно и аз ви го пожелавам!
Овен
В края на годината вие по един естествен начин си правите равносметка за онова, което сте постигнали или не сте успели. Вероятно ще го обмисляте или коментирате активно под влияние на различни провокации, а в този процес и там някъде в далечината ще се появят някакви нови алтернативи и възможности ,които са ви убягвали до този момент или пък спонтанно застават на пътя ви, но за това пък могат да сбъднат тайно или съкровено желание, а като минимум да ви разтоварят от напрежение, което ескалира перманентно около вас в края на ноември и почти през целия декември.
На какво още можете да разчитате? На поощрения- морални или чисто материални от различни „чужди източници”, да кажем- на ваши партньори /лични или делови/, допълнителен бонус или повишение на работното ви място, уреждане на въпроси с банки и т.н.
Вероятно и важните новини свързани със социалният ви статус ще продължат да ви настигат, но на този етап се движат повече по инерция, отколкото да сте способни да им повлияете.
Както казах в началото- предстои период на равносметки, но събитията като цяло- сега и през януари могат да се окажат решаващи, превратни за бъдещото ви развитие.
Вглеждайте се в „знаците на Съдбата”, опитайте се да уловите попътния вятър и протегнатите ръце, които ще ви помагат, ако поискате.
В понеделник и вторник- шансове за печалба, но и доста разходи.
В сряда и четвъртък- няма да ви липсва компания, информационният поток е много усилен.
В петък, събота и неделя повечето от вас ще предпочитат семейството пред шумните компании или поне ще имат нужда от почивка.
Телец
През тази седмица възникват идеи за пътувания или се замисляте за други варианти, които да ви откъснат от рутината и напрежението. Ако е невъзможно да пътувате, тогава ще помечтаете за „по-далечни хоризонти”, ще обмисляте бъдещето, мечтите ви ще са ярки, съпътствани от крайни емоционални преживявания. Поводи за това ще има. В значима степен това ще са проекции свързани с вашия партньор или провокации- отново от него страна.
През настоящия период вие трудно ще сдържате чувствата си. Вероятно някой ще разкрие сърцето си пред вас, не са изключени любовни обяснения, а ако съществуват недоразумения между вас и близките ви- сега е прекрасен период да ги изчистите и разрешите.
Ако реално събитията не са такива, значи имате сериозни проблеми във връзката ви и следва да се замислите дали и как можете да се справите…
Ако сте сами пък- шанс да срещнете вълнуваща личност, която да развълнува и то за дълго сърцето ви.
В понеделник и вторник сте доста емоционални, привличате внимание, думата ви се чува- дайте най-доброто от себе си.
В сряда и четвъртък са твърде вероятни спонтанни или принудителни разходи.
В петък, събота и неделя информационният поток е много усилен, изненади, пазете се някой недоразумения да не прераснат в разгорещени спорове и противопоставяне.
Близнаци
За вас настъпва един от най-трансформиращите периоди, през който предполагам ще се замислите сериозно за въпроси свързани със социалния ви статус генерално- кариерно развитие и/или брачни отношения. Това е своеобразен „лакмус” за това дали и до колко сте поели в правилна посока. Колкото по-лесно преминете през този „изпит”, толкова по-дълго можете да разчитате на просперитет, защото се движите в подходящо за вас направление.
На какво можете да разчитате през това време- на семейството си, на роднини…На работното ви място също съществува голяма вероятност да хармонизирате отношенията си с колеги и не само- някой от вас ще преминат от лек флирт в любовна авантюра.
Ескалират спорове за „чужди ресурси”- това може да са въпроси свързани с банки,  материални блага на партньора ви, необходимост да се уредят някакви наследствени или друг вид правни дела.
В такъв случай имате значим шанс да превъртите нещата във ваша полза, но като „бързате –бавно”, внимавате за подробности и „подводни камъни”.
В понеделник и вторник сте разсеяни, възможно е все нещо да възниква, което да обърква предварителните ви планове. За това пък печелите нещо от скрити или неочаквани източници.
В сряда и четвъртък привличате внимание по различни поводи, налага ви се да се „нагаждате” към нова обстановка. Изненадват ви и вие изненадвате околните с реакциите си.
В петък, събота и неделя се пазете от спонтанни или необмислени разходи, а в друг вариант-подобни теми се обсъждат и могат да прераснат в спорове и недоразумения.
Рак
През тази седмица постепенно във фокусна точка се превръщат вашите партньори /лични или делови/, защото обстоятелствата около тях са се променили или в отношенията ви настъпва „тест-период”, през който трябва да докажете своята привързаност и лоялност един към друг и не само, а да зададете една по-позитивна посока за отношенията ви. И това е напълно възможно сега. Вие водите конструктивни и разяснителни разговори, бих казала „оздравяващи”. Повечето от вас ще чуят някакви хубави новини, които ще зарадват сърцето ви.
Може да решите да пътувате с любим човек и това ще бъде много приятно.
При всички случаи – изключително благоприятно време за скрепване на стари и създаване на нови контакти, които ще ви носят ползи или удоволствие.
Подходящо е да се сключват договори, да водите преговори.
Деца, ако имате такива, също ще са повод за гордост и хубави преживявания.
Бъдете максимално социално активни, за да не пропуснете някой шанс по пътя ви, защото „Господ дава, но в кошара не вкарва”.
В понеделник и вторник сте търсена и предпочитана компания, приятели се сещат за вас, не са изключени и изненади.
В сряда и четвъртък възникват обстоятелства, които объркват предварителния ви график, научавате тайна или друго, което може да ви изведе от равновесие.
В петък, събота и неделя вие сте под светлините на прожектора, трудно прикривате всичките си преживявания и сами можете да предизвикате някой обрати. Внимавайте!
Лъв
Предстои ви един хубав семеен празник или най-голяма радост и топлина ще усещате в дома си. Възможно е да решите да инвестирате в него и да закупите някаква ценна вещ, която ще носи късмет и ще се отчита за положителна инвестиция. В друг вариант- получавате ценни подаръци от роднини и близки.
Като цяло- всички въпроси свързани с вашия дом и семейство сега могат да се наредят напълно успешно и хармонично, подходящи са и ваши собствени инициативи в тази посока.
Същевременно ежедневието ви е много динамично, ако сте служител във фирма, тогава важните новини и разговори продължават, като се допълват от нови варианти за собствената ви реализация, понякога продуцирани от собствените ви желания.
Ежедневието ви постепенно ще забърза своя ритъм, вие ще сте или все по-ангажирани или трябва да обърнете превантивно внимание на здравето си през следващия месец.
Много е полезно да намерите вид релаксиращи процедури- с музика, масажи или друго, което ви прави щастливи.
В понеделник и вторник дребни действия имат широко отражение върху имиджа ви, а и не само.
В сряда и четвъртък приятели се сещат за вас, налага ви се да се „приспособявате” към някаква обстановка и сте склонни да харчите повече…
В петък, събота и неделя сте доста емоционални и може да изгубите контрол над ситуацията. Изненади, които ви извеждат от обичайния ритъм или да кажем-търпение.
Дева
Вие сте позитивни, сърдечни и като че ли- „закриляни”. През тази седмица комплекс от обстоятелства, които са съчетани с ваши качества ще ви помогнат да проведете много приятни или полезни разговори.
Все нещо ще има, което да „погали ухото ви” или да зарадва сърцето ви, понякога това ще е спонтанно и като „награда” от близки и любими хора, а в други случаи ще е провокирано от вас самите.
Но вие ще умеете да владеете „публиката” или „ситуацията” според собствените ви желания и намерения.
Речта ви е въздействаща и можете да се възползвате по няколко начина- като водите преговори, сключите договори, изясните евентуални недоразумения, създадете нови и полезни контакти- професионални, но и интимни, такива, които ще можете да поддържате дълго във времето…
Полезно е да сте максимално социално активни…
В понеделник и вторник притежавате доза късмет, благодарение на който можете да разширите хоризонтите пред вас- в пряк и преносен смисъл.
В сряда и четвъртък се чувствате „предизвикани” да отговорите на вид провокации, вие по правило сте разумни и премерени, но все пак- пазете се от прибързани и спонтанни ходове. През тези дни- дребни действия имат широко отражение.
В петък, събота и неделя- любими хора ви изненадват, емоционално сте много приповдигнати.
Везни
Основна тема и приоритет за вас постепенно ще станат вашия дом и семейство, защото там са най-големите преобразование или необходимост от подобни, защото ви се налага да инвестирате повече ресурси в него или защото сред близките си сега можете да откриете най-голямата подкрепа.
През цялата седмица сте много емоционални, но звездите ви дават шанс да спечелите нещо- под формата на подарък, бонус, повишение или някаква друга алтернатива, която е извън полезрението ви или се отчита за „помощ свише”.
Каквото и да е, то все ще намери начин да падне в скута ви, възползвайте се максимално, като самите вие сте по-активни, инициативни, защото иначе Марс от вашето поле ще генерира вътрешно напрежение.
В понеделник и вторник ескалират допълнителни разходи, полезно е да се пазите от загуби или необмислени харчове.
В сряда и четвъртък сте позитивни, общителни, възможно е да възникнат идеи за пътувания, които ще ви разведрят и заредят с положителни емоции, въпреки че и изненади не са изключени, така че бъдете по-внимателни.
Важна новина, информация свързана с по-възрастни или влиятелни личности в живота ви.
В петък, събота и неделя привличате погледи, сами генерирате светни събития и преживявания, само се пазете да не излизате от определени граници и „вместо да изпишете вежди- да извадите очи”.
Скорпион
Вие ще сте като „щастието” за мнозина, онази „звездичка”, която ще разстила топлина и светлина около себе си, но можете да очаквате и подобно отношение към вас, което си е напълно заслужено разбира се- приятели и любими хора се сещат за вас, чувате интересни и приятни новини, но също така водите разговори ,които оставят траен отпечатък в съзнанието ви и могат да се отчетат за „превратни” относно бъдещите ви планове.
И тази тенденция ще се усили през следващите седмици, защото има още много неща, които трябва да си изясните – независимо дали става въпрос за личните ви отношения или в професионален аспект.
Но за сега вие в значима степен сте закриляни, притежавате доза късмет и е редно максимално да се възползвате от „попътния вятър”.
Пазете се от претоварване на работното ви място, конфронтации или други обстоятелства, които ще подринат положението ви.
В понеделник и вторник популярността ви расте, подходящо е да изгладите евентуални недоразумения с ваши партньори.
В сряда и четвъртък може да вземете някакви важни за вас решения под влияние на текущите събития.
В петък, събота и неделя информационният поток е много усилен, възможни са изненади, разяснителни разговори, обрати…
Стрелец
Водеща тема за вас постепенно ще се превърне  материалното ви състояние, което е на път да се преобрази сега и през януари под влияние на различни провокации- нови позиции на работното ви място, променени доходи, стари дългове или принудителни разходи, с които трябва да се справите и да уредите…
През тази седмица се очертават допълнителни варианти за печалба, някой от тях са в резултат на собствените ви търсения и желания, а други са продуцирани от щастливи обстоятелства, които застават на пътя ви и вие можете да се възползвате от тях.
Инвестирате в дома си или намирате начин да разрешите сложен и заплетен въпрос.
Чувствата ви са силни, но също сте склонни да ги ревизирате, а някой Стрелци ще се подадат на тайни желания и връзки или ще мечтаят силно да разчупят статуквото и да изживеят пламенна любов, която иначе е все на една ръка разстояние и да, ще имат шанс за това, но е хубаво да гледат и в по-далечното бъдеще, когато премине еуфорията…
В понеделник и вторник ежедневието е много натоварено, но също и продуктивно, а успехите и постигнатите резултати пряко ще се отразяват на имиджа ви и няма да останат незабелязани.
В сряда и четвъртък- фокус е вашият партньор, който страда от липса на внимание или ще изисква по-специално отношение.
В друг вариант- вие изисквате повече от любимия човек и това е подходящо време, така че да изгладите различията.
В петък, събота и неделя сте много емоционални, пазете се от крайни и спонтанни реакции. Възможно е чисто материални въпроси да застана между вас и близките ви.
Козирог
От 22 декември Слънцето вече ще транзитира през вашия зодиакален знак и вие постепенно ще го усетите на енергийно ниво, което ще повиши тонуса, а и самочувствието ви, способността ви да „вземете нещата във ваши ръце” и съответно да ги направлявате.
Ще има и на кого да разчитате- приятели, колеги, хора, които стоят далеч от вас, влиятелни личности ,че и покровители.
На хоризонта се очертава някаква нова перспектива, която първоначално възниква като идея или новина, но е нещо, за което ще можете да се захванете и да извлечете ползи, да намерите алтернативни и обходни пътища за въпроси, които генерираха значимо напрежение през изминалия месец.
Притежавате силна интуиция и е полезно да й се доверите, както и да бъдете максимално социално активни до 05 януари, защото ще можете да постигнете много чрез преговори, контакти, създаване на връзки или като разчитате на стари партньори…
В понеделник и вторник притежавате доза късмет, хора близки до сърцето ви – носят щастие.
В сряда и четвъртък ежедневието е напрегнато и динамично, възникват допълнителни ангажименти, които ви натоварват или объркват предварителните ви намерения.
В петък, събота и неделя- вашият партньор ви провокира и може да проведете вид разяснителни разговори. Пазете се от спонтанни и необмислени реакции.
Водолей
Вие сте на път да приключите един  годишен цикъл и по съвсем естествен начин сте склонни да правите равносметки, да се връщате назад в миналото и да търсите пропуски, да се взирате в бъдещето и да се вглеждате в най-правилния път за реализация, все едно се намирате на житейски кръстопът и своеобразни дилеми…
Всъщност, някой неща сами ще излязат от живота ви сега или през януари, защото са изживели своето време и трябва да отворят място за едно ново начало.
Не би следвало обаче, да „насилвате” и/или „бутате” тенденциите- те в значима степен се движат по инерция, а и дори да решите да задържите вид статукво е хубаво първо да се замислите дали си струва „цената”…
През настоящия период вие променяте своя имидж, защото променяте нещо във външния си вид или поведение, защо трансформациите засягат положението ви в обществото. Но в това отношение звездите ви закрилят и ви дават шансове да просперирате, да се изкачите едно стъпало по-нагоре по йерархичната стълбичка с чар или пък късмет.
Всъщност, положението на звездите е такова, че вие действително ще сте съпътствани от рядка възможност да преобразите положението си и то в положителна посока. Но е факт също, че понякога сами трябва да търсим своето щастие  и то не въпреки всичко и против обстоятелствата, а напротив – като следвате „знаците на Съдбата”, понякога и с трудни решения.
В понеделник и вторник тонусът ви не е твърде висок или се раздвоявате между лични и служебни приоритети.
В сряда и четвъртък умеете да налагате мнението си.
В петък, събота и неделя ежедневието е много динамично и изпълнено с изненади.
Риби
През тази седмица вие постепенно ще наложите едно нежно и много приятно присъствие, което е способно да промени положението ви в обществото.
Същевременно все повече се налага да се доказвате пред другите- сега и почти през целия януари, независимо дали става въпрос за приятели или колеги, защото успехите ви зависят от тяхното съдействие, защото сте сменили средата си на съществуване, защото са нараснали изискванията към вас и т.н.
Въпроси свързани с далечни пътувания премествания или преквалификация се урежда чудесно.
Подкрепа или радост от хора „стоящи далеч от вас”- в пряк и преносен смисъл.
Добре се уреждат юридически казуси, особено с подходяща подкрепа на ваши партньори-лични или делови, компетентни адвокати, специалисти по интересуващия ви профил, които ще застанат зад вас.
В понеделник и вторник информационният поток е много усилен-интересни и/или приятни новини, изненади.
В сряда и четвъртък предпочитате домашния уют, а не шумните компании.
В петък, събота и неделя- любими хора са повод за силни емоционални преживявания, но се пазете от крайности и спонтанни реакции.


Вестник Галерия

Вестник Уикенд, брой 46- целия брой

Участие в проучвания срещу заплащане

Времето в момента

Ads