Видео преглед на печата

неделя, 6 декември 2015 г.

ХОРОСКОП ЗА ПЕРИОДА 07.12 - 13.12.2015 г.



Предстои един цветен и изпълнен с ярки емоции период. Вероятно ще ни е трудно да сдържаме желанията си, ще ги следваме спонтанно и почти неудържимо.
Ако до скоро сме се чувствали привързани към някакъв дълг в лицето на човек, институция или житейско обстоятелство, сега по-лесно ще можем да махнем с ръка и да си кажем: “Животът продължава, съществуват и други хоризонти, освен тези- пред очите ми”! И всъщност ще се окаже точно така за мнозина- онова, което ги е притеснявало, притискало и обвързало в миналото се „обновява” или окончателно остава зад гърба им, защото се замества от нещо ново и по-вълнуващо с дъх на „свобода” и „тръпка”, защото е преминало своеобразен тест за издръжливост скоро, защото много бързо ни връхлитат нови преживявания, чувства, мисли, провокации, които буквално ни подтикват да продължим напред, особено след Новолунието в петък.
Да видим, ще е интересно за всеки един от нас- какво ще е готов да „жертва” в името на щастието си, до колко е смел да преследва мечтите си, по какъв начин е способен да преумножи възможностите пред себе си. Ако не друго, то поне варианти се очертават, стига човек да е готов да ги види и приеме.
Продължаваме да имаме шанс да надникнем в по-далечното бъдеще, да можем да зададем курс в по-подходяща за нас посока.
Реакциите на околните много ще ни изненадват през настоящата седмица. Те ще са крайни, „внезапни”, но в резултат на натрупвания във времето и много искрени, а не случайни. Леко „побутване” или провокация ще дава „на късо” там къде има „неизправност” или ще води до избухването на пожари по „мрежата” от комуникации.
И да, все ще имаме усещането, че „другите” ни провокират, в позитивен случай-стимулират, а ние сме длъжни да отговорим. Така и ще бъде…
Марс отговаря за мъжките хормони и не само разбира се, но под негово влияние са твърде възможни прояви на „чудеса от храброст”.
Дамите пък ще се насочат към чувства, които са дълбоко заложени в тях, мечти и блянове, прикривани и неявни желания, които по-скоро ще „увиснат” към настоящия момент или пък ще намерят удовлетворение някъде по-далеч…
По отношение на бъдещето се изкушавам да ви предам един цитат на Кърт Вонегът с пожелание да се наслаждавате на всеки миг и да бъдете щастливи: „ Не се притеснявайте за бъдещето. Или пък се притеснявайте, но знайте, че притеснението ви ще бъде от полза не повече от дъвченето на дъвка при решаване на уравнение по алгебра. Истинските ви беди в живота ще дойдат от неща, които никога не са се появявали в обезпокоената ви глава, а ви заслепяват в 4 часа следобед на някой мързелив вторник. Всеки ден правете нещо, което ви плаши. Пазете старите си любовни писма. Изхвърляйте старите си банкови извлечения. Опознайте родителите си. Някой ден те ще си отидат завинаги. Приемете някои вечни истини. Цените ще се повишават, политиците ще флиртуват и крадат. Вие също ще остареете. И когато това стане, ще си въобразявате, че когато сте били млади, цените са били поносими, политиците благородни, а децата са уважавали възрастните. Слово на Кърт Вонегът пред випуск 97 на Масачузетския университет”.
Овен
„Другите” едва ли ще ви оставят да скучаете през настоящия период.  Вие все за нещо ще трябва да се борите и да отстоявате позициите си, които всъщност се „тестват” по различни поводи- отношения в семейството, на работното място и т.н.
Същевременно огненият ви темперамент е доста напрегнат, така че ще сте склонни да действате спонтанно, понякога неконтролируемо. Но това не е задължително да е лошо. Напротив, по този път изпълнен с предизвикателства възникват и много нови възможности, които могат да разширят хоризонтите пред вас.
Отключвате  забележителна креативност, инициативност
изобретателност, под натиска на вътрешно напрежение. Тенденцията обаче, подобно на стрелочник може да ви прехвърли на други релси на развитие и то за дълго. Новите възможности се развиват бързо и скоростно…
Пътувания, повишение на знанията, уреждане на правни казуси- са други теми, на които можете в значима степен да влияете и звездите насочват вниманието ви.
Любовта преминава в някаква по-дълбока и трансформираща фаза- на силни преживявания, преоценки, търсене и намиране на скрити канали за удовлетворение…
В понеделник и вторник задавате нов курс за собствената ви обвързаност, онова, което считате за „ценно” придобива променени стойности до края на декември.
В сряда, четвъртък и петък сте динамични, ентусиазирани, пробивни, но е хубаво да си припомните правилото „казана дума, хвърлен камък”, което ще е доста актуално…
Събота и неделя по различни поводи могат да се окачествят за критични, превратни, внимавайте…
Телец
Продължава периодът на трансформации в живота ви, защото текат предизвикателства и промени на различни нива- на работното ви място, в личен аспект, а при някой и здравословен.
Служебните ви ангажименти са все по-натоварващи, поради възникване на „внезапни” и допълнителни обстоятелства, с които трябва да се съобразявате. Не са изключени и принудителни пътувания, подчертано влияние от страна на хора „стоящи далеч от вас”, включително роднини и власт имащи, разрешаване на правни въпроси…Паралелно с това възникват и паралелни, допълнителни варианти, които действат като „авариен изход”, допълнителен и обходен шанс, дори сбъдване на някаква съкровена, може би тайна мечта.
От началото на седмицата възникват нови обстоятелства, които могат да подпомогнат хармонизирането на дългите ви и значими партньорски връзки. В друг вариант- едно приятелство прераства в нещо повече, ако сте сами и желаете разбира се.
До края на декември каквото и да правите то ще извира от душата ви, ще влагате много страст, ще изпитвате силни и запомнящи се емоции и ще ви е все по-трудно да правите компромиси със себе си.
В понеделник и вторник популярността ви расте, привличате внимание със съответните последици. Дните са показателни за връзките ви с любими хора, същевременно сега е моментът да ги насочвате в по-положителна за вас посока.
В сряда четвъртък и петък се пазете от спонтанни и необмислени действия, включително и такива, които ще опразнят джоба ви.
Събота и неделя са показателни за по-далечни перспективи.
Близнаци
През тази седмица напрежението между вас и околните /от деца до партньори, приятели, колеги/ достига своеобразен пик, който ви принуждава да изясните спорните въпроси и/или влияят силно на бъдещите ви планове, статус, имидж... Тенденцията може да се реализира по един много бърз и неочакван начин, с  нови и непредвидени събития, основно около „другите”, под формата на претенция, променени житейски обстоятелства и.н.
Същевременно възникват допълнителни шансове, отново отнасящи се до условията ви на съществуване, включително и в дома ви, позиции в колектив. През тази седмица можете да получите значима яснота и то в по-дългосрочна перспектива, а сряда, четвъртък и петък са много показателни- на какво можете да разчитате, съответно-не.
При всички случаи се вдига „мъгла от неясноти”…
Дните са под влияние на Новолунието, които ще ви превъртят още един месец към теми свързани с партньорите ви-лични и делови. Тенденциите, които ще зададете, после ще ви действат като фон почти през цялата следваща година.
Възможност да внесете по-голяма хармония в ежедневието, да оздравите начинът си на съществуване-в пряк и преносен смисъл.
В събота и неделя постепенно трансформирате гледната си точка, начин, по който възприемате предизвикателствата. Ентусиазмът се замества от други и по-практични  оценки, които ви подтикват да се „приземите” от страна на непродуктивни мечти, а може би и да се амбицирате към обновени и по-високи цели.
Рак
Ако е съществувало напрежение на работното ви място, то през настоящата седмица можете да откриете внезапни възможности, които да изправят трудностите, а в друг вариант да ви подтикнат да се устремите към съвсем други перспективи, понеже настоящите са изчерпани.

Професионалните ви ангажименти може и да ви натоварват, но също така да са прекрасен отдушник на друг вид недоразумения, които постепенно се трупат между вас и партньорите ви- лични и/или делови.
Колкото сте по-акуратни, детайлни и изпълнителни, бих казала самостоятелни, толкова по-малко ще попадате в ситуации на принуда, а понякога „водовъртеж от събития” , възникнали повече от околните, отколкото от вас самите.

Голям енергиен ресурс ще отделяте, за да подобрите атмосферата си на съществуване. В позитивен вариант- ремонт, а в негативен- енергична личност от семейството ви е тази, която е способна да ви изкара от търпение, принуждава ви да играете по нейните правила, да вземате важни решения относно бъдещето и т.н.

В края на седмицата тенденцията се усилва и мислите ви ще бъдат също обсебени от идеи, търсене на решения, които са свързани предимно с близките ви.

Венера вече ви закриля, увеличава харизмата ви, надарява ви и с доза късмет, който е способен да минимизира и по-сериозни проблеми.

До края на декември тя ще е причина да преживеете силни и запомнящи се емоции и все нещо ще зарадва сърцето ви.

В понеделник и вторник разбирате на кого можете да разчитате.
В сряда, четвъртък и петък ежедневието е динамично- много задачи, понякога и непредвидени, също и шансове. Планувайте на момента ,за да можете да реагирате на момента, а и да не се разминете с благоприятни възможности.

Дните са под влияние на Новолунието и е хубаво да поставите вид ново начало.

Събота и неделя- околните се държат непредвидимо. Много показателни са за отношенията ви с важни за вас хора…

Лъв

През настоящия период можете да намерите решение почти за всеки въпрос, който се изпречи на пътя ви и да- той трябва да кореспондира със сърдечните ви желания, усещания, виждания за бъдещето. Алтернативи и поводи, които да ви зарадват ще възникват.

Но е истина и че ежедневието ви протича под голямо напрежение, което ви принуждава да влизате в словесни двубои, спорове, защото не искате да отстъпвате от идеите си или пък околните ви изненадват с реакциите и думите си…

Някой Лъвове може да решат коренно да променят ритъма на ежедневието си, да скъсат договори, да пътуват, да предприемат премествания и т.н.

Важното е, че продължават да са под опеката на звездите и винаги ще имат шанс да превъртят вид негативи в позитиви, стига да имат ясно начертана цел, към която да се устремят енергично и последователно.
В понеделник и вторник тонусът ви не е много висок, защото сте твърде емоционални или се раздвоявате между лични и служебни въпроси.

В сряда, четвъртък и петък кипите от ентусиазъм- преследвайте мечтите си смело, въпреки че някой нови перспективи ще възникнат сами пред вас.

В събота и неделя пазете здравето си, не са изключени различни инциденти, внимавайте!

Дева

Съществен фокус в живота ви е финансовото ви състояние, защото то е дестабилизирано, защото имате шанс да откриете нови източници за печалба, защото сте решили да инвестирате в дома си или харчите повече за любими хора…различни варианти, но все в посока да отделяте значим енергиен ресурс, така че да попълните празнините, възникващи предимно в чисто материален аспект.
И да, през настоящия период можете да направите много в тази посока, като разчитате на партньори- лични или делови, като проявите по-голяма социална активност и предприемчивост- това пряко ще ви се отрази.
Можете да проведете приятни и/или ползотворни разговори, а в други случай чувате думи, които се запечатват трайно в съзнанието ви.

Интересни новини и разговори в понеделник и вторник.

В сряда, четвъртък и петък е Новолунието, което ще ви превърти и през следващия месец към теми свързани с дом и семейство.

Възможно е да вземете важни решения, а също е подходящо да зададете посока, която е най-благоприятна за вас.

В събота и неделя хора близки до сърцето ви-  ви тревожат или ви извеждат извън обичайния ритъм.

Везни
Вие заемате все по-активна позиция в живота или сте въвлечени в подобни ситуации, от ваши партньори- лични или делови, които ви принуждават да реагирате и енергично, а понякога и агресивно да отстоявате мнението си.

Вероятно ще водите разгорещени дебати, през които ще се набележат внезапни нови варианти относно бъдещото ви развитие.

Ако решите да пътувате, това ще ви носи удовлетворение или шанс да се срещате с креативни личности, които да ви носят ползи или удоволствия.

Като цяло е полезно да сте максимално социално активни ,така че да не пропуснете някой благоприятни и нови възможности, които се очертават на хоризонта.

Но се пазете от спонтанни действия, способни да ви превъртят в коренно различна от очакваното обстановка. Мнозина от вас изпитват вътрешно напрежение, което трябва съзнателно да канализират в една по-продуктивна посока. Все едно сте включени в мрежа с високо напрежение, която може да даде на „късо” и да ви изненада във всеки един момент.  За това е полезно да „бързате бавно”, да внимавате за подробности и детайли…
Съществува голям натиск да преобразите и семейната среда- от ремонт до преместване, покупко-продажба, промени на броя на членовете от семейството и т.н.

Увеличават се шансовете да спечелите нещо- подарък, повишение, бонус, като минимум- морално удовлетворение, особено в понеделник и вторник.

В сряда, четвъртък и петък- важни, интересни новини и разговори. Новолунието ще ви подтикне да поставите някакво ново начало, насочете го в най-удачната за вас посока.

В събота и неделя- приоритети свързани с дом и семейство са показателни, превключващи…

Скорпион

През настоящия период можете да спечелите нещо под формата на бонус, вид алтернативни занимания, подкрепа от хора стоящи далеч от вас, а при някой- да си намерят и нова по-доходна работа, да постигнат повишение и т.н.

От началото на седмицата сте под опеката на Венера, която ще ви закриля почти до края на декември, а вие с по-голяма лекота ще постигате намеренията си ,ще печелите симпатии и мнозина ще изпитат доста романтични преживявания, които ще стоплят сърцето им.
Всичко това се случва на фона на някакви напрегнати разговори, стресови новини или такива, които ви извеждат извън обичайния ритъм и са под формата на изненада. Внимавайте ,опитайте се сами да избягвате рискови ситуации. Между впрочем това е валидно и при пътувания, принудителни премествания…
В понеделник и вторник привличате внимание и сте под „светлината на прожекторите”- възползвайте се.

В сряда четвъртък и петък- спонтанни разходи, но и приходи не са изключени. Дните са под влияние на Новолунието и е подходящо да бъдете по-инициативни в това поле, а действията ви ще прорастват през следващия близо месец и не само.

В събота и неделя избягвайте спорове, крайни и прибързани реакции, решения.

Стрелец

Притежавате силен импулс да продължите напред без тежести, ако се наложи и да оставите нещо за д гърба си, което повече ви натоварва и ограничава, отколкото да допринася за чувството ви на щастие.

Огненият ви и независим темперамент се пробужда по различни поводи, но допринася за по-добрите ви позиции в общество, което съществувате- колеги, приятели и т.н. Атмосферата там е напрегната, поради нараснали претенции, ескалация на вид конкуренция, смяна на положението и т.н. Но каквито и да са  причините, сета е във ваша власт да се справите с всичко застанало на пътя ви, само трябва да сте по-енергични и постоянни в намеренията си.

Недоразумения свързани с дома и семейството ви могат да бъдат изгладени по един неочакван начин. Ако това не се случи- чувствата ви ще потънат в ретроспекции, а може би тайни желания, алтернативни възможности със съответните последици.

Материалното ви състояние е силно дестабилизирано, избягвайте всякакви необмислени и рискови стъпки в това поле, ако е нужно- търсете „буфер”- специалист, посредник, партньор.

В понеделник и вторник тонусът ви не е много висок, нужна ви е пренастройка, за да бъдете по-продуктивни, пробивни, за да овладеете силните си емоции.

В сряда, четвъртък и петък е Новолунието, което ще засегне и вашият зодиакален знак, ще ви подтикне още един месец да пренареждате базисни приоритети, към които ще се придържате после цяла година. Подходящо е сами да зададете някаква по-положителна енергийна програма , която да прораства после, да обръщате внимание на тенденциите, да елиминирате слабите звена своевременно.

В събота и неделя-спонтанни или принудителни разходи.

Козирог

По-голяма част от събитията в живота ви сега се движат по инерция и според натрупания вече потенциал по индивидуални и строго приоритетни теми за всеки един от вас- независимо дали става въпрос за жителство, кариерно развитие, семейство и т.н.

Добрата новина е, че дори и да ви се налага да оставите нещо зад гърба си, на хоризонта през тази седмица се появяват и допълнителни възможности, вид алтернативи, на които ще можете да разчитате, а и искате или не, ще трябва да възприемете ,за да продължите напред.

През настоящия период, но и почти през целия декември ще получавате много полезна помощ и поддръжка от страна на приятели и колеги. Възползвайте се подчертано в понеделник и вторник.

В сряда, четвъртък и петък е Новолунието, което и през следващия месец ще се стреми подобно на стрелочник да ви прехвърли на нови релси от развитие. Какво  сте готови да жертвате или оставите зад гърба си в името на едно по-добро и обновено бъдеще, изяснява се през това време.

В събота и неделя сте крайни, емоционални, дните са критични, но и показателни.

Водолей

През тази седмица общуването с околните може да разкрие пред вас внезапни нови  алтернативи за себе-осъществяване. Колкото сте по-активни социално, толкова повече шансове възникват пред вас. Електронни източници като телефони и интернет са проводници на изненади, възможности и обрати. Все пак „знанието е сила”, а сега вие получавате „големи порции” от новини, прозрения, че и разкриване на тайни, избистряне на недоразумения, крайни решения и т.н.

Дори и не всичко да е по вкуса ви сега, едни „скъсани” договори и отношения ще бъдат заменени бързо от други.

Имиджът ви се повишава със съответните ползи. Можете да разчитате на креативни приятели и колеги, а в друг вариант- налагате с в обновено и променено общество.

Ескалира вероятност да спечелите нещо материално или под формата на морално удовлетворение. Показателни за възможностите ви в подобен план са понеделник и вторник. Дребни действия през тези дни имат широко отражение.

В сряда, четвъртък и петък- задавате нов вектор на развитие, който се свързва с най-близкото ви обкръжение.

Събота и неделя за рискови.

Риби

През настоящия период възникват нови и допълнителни варианти, които да стабилизират материалното ви положение, възможно е да се сдобиете с бонус, повишение на заплатата или друг вид поощрение, включително и морално. Колкото е по-голям подаръкът, толкова са  по-значими заслугите ви, защото сега ще получите своеобразна разплата за вложените от вас ресурси-физически, психически…

Истината е, че паралелно с това се увеличават и рисковите фактори за финансовото ви състояние. Пазете се от внезапни и необмислени харчове, въпреки че в повечето случаи повишените разходи ще са неизбежни. Може да се получи така, че с едната ръка ще вземате, а с другата-ще давате…Но поне можете да си намерете алтернативни пътища, които да увеличат паричните потоци.

Новолунието от сряда, четвъртък и петък ще ви превърти още един месец към значими задачи за разрешаване, такива, които могат да преобразят целия ви имидж и статус в обществото-кариерно развитие, брак…Още в началото винаги най-лесно се насочват тенденциите, действайте, „посейте” такива, които ще прорастват като минимум през следващата година.

През цялото време сте под закрилата на звездите, които увеличават харизмата ви, а паралелно с това и шансовете ви да влияете на околните, особено родените в първи деканат, но и всички останали в различна степен.

Можете да разчитате на хора стоящи далеч от вас- в пряк или преносен смисъл, уреждате успешно пътувания, правни казуси, предимно в понеделник и вторник.

В събота и неделя са възможни загуби и/или спорове относно парични потоци, теми свързани със „сигурността”.



Вестник Галерия

Вестник Уикенд, брой 46- целия брой

Участие в проучвания срещу заплащане

Времето в момента

Ads