Видео преглед на вестник Уикенд

неделя, 8 ноември 2015 г.

ХОРОСКОП

09.11-15.11.2015



През цялата седмица сме под влияние на повишени емоционални преживявания, които могат да отключат подобни разговори- приповдигнати, съпътствани с ярки и крайни изказвания, а също и решения.
Начинът ни на мислене се променя, запечатват се нови впечатления, които ще се отразят на отношението ни спрямо околните, съответно се трансформират идеите за бъдещото ни развитие.
Тенденцията ще се подсили от Новолунието на 11 ноември, което ще зададе друг курс на развитие с пряко отражение върху ежедневни задължения- на работното място или свързани с битови въпроси- в зависимост от индивидуалните приоритети и начин на съществуване.
Основно и обединяващо направление- полезно вникване в детайли, действащо подпомагащо и оздравяващо на различни нива от живота.
Ако нямате подходяща работа, след Новолунието и почти до края на ноември е благоприятен периодът да си потърсите и намерите.
Звездите ще толерират преобразувания свързани с администрация, банков сектор, силови структури и прокуратура, здравеопазване.
При това, някой от тях  ще бъдат продуцирани и от „власт имащи”, така че ще имат по-широко отражение. В частен аспект- търсете покровители, които да ви съдействат, а в друг вариант- попадате под „сянката” на волята на вид авторитет…Очертава се подчертана зависимост на успехите от способността  да си сътрудничим, да градим „мостове”, а не да ги рушим.
Планувайте стъпка след стъпка, „посейте семената” на собствените ви мечти, „запечатайте” ги с адекватни инициативи и те задължително ще допринесат за по-добрия ви социален статус и ще дадат своите „плодове” през идния близо месец.
Продължаваме да имаме силни предчувствия- умеем повече от обикновено да „усещаме” какво можем да очакваме, мнозина ще търсят изход интуитивно, а не според чистата логика, ще реагират на предизвикателствата по подобен начин и ще успяват…
Овен
Вие се намирате в силно трансформиращ период, който може да се отрази пряко на социалният ви статус- кариерно развитие или брак, като минимум- начин по който ви възприемат околните.
Струва си да сте по-инициативни на работното ви място, да предприемете действия, които ще са почти пропорционални на получените резултати, а понякога и по-високи от очакваното.
Партньорските ви връзки също преминават на друго ниво. От началото на седмицата постепенно ескалира обстановка, която ви насочва да заздравите настоящите взаимоотношения, да създадете нови партньорски контакти, които между впрочем ще се окажат доста надеждни.
Някой от вас ще търсят и ще намерят влиятелни личности, които да са им от полза и да извлекат облаги от тях или да се превърнат в покровители, полезно звено и „стъпало” към личните ви интереси, особено, ако са свързани с пътувания, повишение на ценза и водене на юридически казуси, разширение на хоризонтите- в един по-общ смисъл.
Вниманието ви е насочено към „чужди ресурси”- банки, на близки хора и роднини, а и благосъстоянието ви ще зависи в значима степен от подобна поддръжка.
В понеделник ежедневието е динамично, но и доста резултатно. Имплантират се нови навици или провокациите в тази посока са силни. Денят е показателен за бъдещи тенденции в този смисъл.
Във вторник и сряда популярността ви расте, подходящо е да изгладите евентуални недоразумения и спорни въпроси.
В четвъртък и петък сте доста емоционални, не вземайте прибързани и крайни решения преди да ги обмислите добре.
В събота и неделя- важна информация, разговори, прозрения…
Телец
Новолунието ще е своеобразно ново начало за партньорските ви отношения-лични или делови, в друг вариант- почти до края на ноември около вас ескалират събития, които ще се окажат съществени, ще се превъртят във фон /поне за следващото полугодие/ за собствения ви имидж, положение в обществото, връзки с важни за вас хора.
Прекрасно време да изгладите евентуални недоразумения, да изградите нови и по-добри перспективи с любими хора.
Ако имате половинка в живота- тя е добронамерена и вие не бива да съмнявате в това. Ако нямате- можете да я срещнете през следващите 2-3 седмици, разбира се всичко зависи и от собствените ви желания и интереси, но е факт, че сте в силен и доста подкрепящ период и е целесъобразно да сте максимално активни, за да не се разминете с някой шансове, които се очертават на хоризонта…
Ежедневието ви става все по-динамично, откривате покровители на работното си място, а някой от вас и любовта в лицето на колега/колежка.
Въпреки всичко, не всички ще са чак толкова искрени към вас, паралелно се появяват конкуренти или откровени манипулатори, използвачи и хора, които да подриват стабилността ви-материална и не само. Внимавайте, отсявайте „сеното от плявата”, доверявайте се на интуицията си и се водете от точни ориентири-натрупан опит, авторитет и т.н.
В понеделник притежавате доза късмет, а във вторник и сряда сте доста натоварени, не са изключени и изненади.
В четвъртък и петък се пренасяте в нов цикъл от развитие, получавате първи сигнали за бъдещи перспективи.
В събота и неделя ви занимават чисто финансови въпроси, обсъждате ги и вземате подходящи решения.
Близнаци
Ежедневието ви става все по-динамично, поради допълнителни ангажименти или променени условия на съществуване у дома или пък на работното ви място.
По различни поводи периодът може да се окаже доста важен за професионалната ви реализация, обновявате позициите си, които ще се окажат база за развитие през следващото полугодие.
Ако нямате подходяща реализация или настоящата не ви удовлетворява- през следващите близо три седмици е подходящо да сте максимално активни, така че да превъртите вид негативи в позитиви и да изкачите едно стъпало по-нагоре по йерархичната стълбичка.
Новини, определящи разговори и преговори през това време и в горе-споменатата сфера са в повечето случаи успешни.
Въпреки всичко, в близкото ви обкръжение съществуват авторитети, партньори, които влияят силно на социалният ви статус, но и го дестабилизират, а като минимум- предприемат действия, които се разминават със собствените ви виждания или очаквания.
До края на ноември тази тенденция е способна да ви постави в нова и трансформирана, понякога-неочаквана ситуация, при това с дългосрочно отражение.
В понеделник получавате силен старт, а във вторник и сряда продължава да ескалира вълна от събития, която ви пренася подобно на стрелочник по други релси за бъдещи перспективи и развитие.
Дните са много показателни, не пренебрегвайте „знаците на Съдбата”.
В четвъртък и петък популярността ви расте, околните ви въздействат подчертано и влияят на собствените ви намерения.
В събота и неделя сте склонни на крайности, емоциите и страстите са силни, но и ви даряват съзидателна устойчивост.
Рак
През настоящия период хора близки до сърцето ви- от деца до любовци се превръщат във фокусна точка по различни поводи- промени около тях, които се отразяват и на вас самите, вземане на важни решения, новини и т.н.
Информационният поток е много усилен и ще остави дълбок отпечатък в съзнанието ви, а в някой случаи чутото ще ви превърти в нова посока на развитие.
Струва си да сте максимално активни, да преговаряте, да търсите и получавате подкрепа, да сключвате договори, особено от сряда и почти до края на ноември.
В дома ви също предстоят преобразования, в оптимален вариант- ремонт, гости, повишени ангажименти към близки и роднини. В други случаи- премествания поради професионални ангажименти, промяна на проя на членовете у дома. На този етап- трансформациите се сълкуват като полезни и оздравяващи.
В ежедневието ескалират стресови ситуации и/или доста голямо натоварване. Пазете психическото и физическото си здраве, имунитетът ви е занижен, вземете превантивни мерки.
В понеделник тонусът ви не е висок, раздвоявате се между различни идеи, задачи за изпълнение.
Във вторник и сряда- своеобразно ново начало, което постепенно ще започне да ви издига нагоре, към собствените ви мечти и сърдечни желания.
В четвъртък и петък възникват допълнителни въпроси за разрешаване, планувайте на момента, за да можете да реагирате.
В събота и неделя е подходящо да стабилизирате връзките си с важни за вас личности- ще имате такава възможност, а и поводи.
Лъв
Основните преобразувания при вас ще засегнат дома и/или най-близките ви хора, семейство, роднини и т.н. В  пълна степен можете да разчитате на подкрепа от тяхна страна или те ще намерят начин да порадват душата ви. Ако съществуват недоразумения между вас- подходящо е да ги изгладите.
В друг случай- вземате важни решения по имотни въпроси, които се отчитат за положителни на този етап- инвестиции в недвижимо имущество, покупко-продажби на имоти, премествания.
Социалната ви активност постепенно нараства, вие влияете чрез дар словото си, печелите с по-голяма лекота симпатии, а това може да е предпоставка за бързи флиртове, влюбвания или подобряване  на имиджа ви до края на ноември.
Някой от вас са на път да сключат полезни договори, да преподпишат стари контракти или пък да се ориентират към нови и още по-благонадеждни за бъдещото им развитие, особено, ако са свързани с частна инициатива или вид творчество.
Доходите са стабилни, но мнозина и харчат повече от обикновено- за хоби, за разтоварване, за деца или пък за разплащане на минали дългове. Полезно е да се пазите от измами и да не задлъжнявате до края на месеца, защото после трудно ще си върнете борча.
В понеделник интересна информация и известия, ползотворни разговори.
Във вторник и сряда сте много емоционални, понякога крайни.
В четвъртък и петък ежедневието е динамично, възможно е да получите подарък или да любим човек да ви развълнува силно с подкрепата си.
В събота и неделя „почивате” активно.
Дева
Настъпва време, през което пряко ще трябва да материализирате своите идеи и да ги пресъздадете в най-близката ви среда- работна или в дома ви. През следващия месец ще имате шанс да извършите съществени стъпки, повишаващи доходите ви-пряко или ще извършите вид инвестиции, способни да се възвърнат многократно и да променят социалният ви статус за дълго.
Паралелно с това се активират процеси, водещи до промени в договорни отношения, начин на общуване, позиции в обществото.
Някой от вас могат да решат да пътуват, да си закупят ценна вещ и това ще се отчете като положително обстоятелство.
Информационният поток е много усилен, струва си да водите преговори, да сключвате контракти, получавате ценни новини, особено в сряда и четвъртък.
Звездите продължават да ви закрилят, подтикват ви към кардинални трансформации и е полезно да сте максимално активни, за да насочвате потока от събития и провокации, а и за да не се разминете с някой шансове през този изпълнен с вид обновления период.
В понеделник привличате внимание, оказвате силно въздействие на околните.
Във вторник и сряда печелите нещо-материално или под формата на морално удовлетворение.
В събота и неделя имате нужда от почивка или предпочитате уединението.
Везни
Още от началото на периода Венера вече ще транзитира през вашия зодиакален знак, така че ще ви надари с повече късмет, чар и харизма, а благодарение на тях- да постигате собствените си желания, да прокарвате идеите си с по-голяма лекота, а това да създаде условия за печалба- под формата на бонус, допълнителни шансове и алтернативи за развитие, някой от които и неочаквани.
От 13 ноември във Везни ще премине и Марс, така че ще повиши тонуса ви, ще обнови енергийната ви програма за следващите близо две години. Под подобно въздействие вие постепенно ще станете по-инициативни, типичната ви уравновесеност ще бъде заменена от устойчиво отстояване на мнение и позиции.
В този смисъл- ескалират разяснителни разговори, промени в общуването и съответно- връзките ви с околните. Те преминават на друго ниво, а през настоящата седмица са само първите сигнали в тази посока.
Всяка монета си има две страни, образно казано, а във вашия случай- новият начин на комуникиране ще внесе известен хаос в ежедневието ви, включително и на работното ви място, поради повишени изисквания и/или защото трябва да отстоявате по-енергично авторитета си пред по-възрастни или влиятелни личности. Четвъртък и петък са най-показателни в тази посока.
Най-хубавите ви и успешни дни са вторник и сряда, въпреки че ще се нуждаете и от вид пренастройка, трябва да се пазите от крайни и емоционални реакции.
В събота сте доста пробивни, а в неделя- е препоръчително да охладите страстите, така че да не усложните близки отношения.
Скорпион
Новолунието от сряда е във вашия зодиакален знак- Скорпион, така че има подчертано силно въздействие върху вашата енергийна програма за цялата следваща година, особено за родените в сряда и четвъртък, но и всички останали в различна степен. Обновлението в живота ви ще включи до края на ноември ценни новини, промени на гледната точка, съответно-идеи и решения, които засягат бъдещото ви развитие.
Вие сте много емоционални, склонни сте да преекспонирате всичко чуто, така че е полезно да се пазите от крайни, прибързани и необмислени реакции.
Постепенно навлизате във фаза, която ще ви подтикне да ревизирате чувствата си, а и всичко ценно за вас. При наличието на съществено неудовлетворение вие ще търсите алтернативни и обходни пътища към собственото ви щастие и ще ги намирате.
Продължавате да сте в силен етап от своето развитие, можете да откриете съществена подкрепа в лицето на влиятелна личност, щедри приятели или колеги.
Оптимално благоприятен период, за да утвърдите нови и по-добри позиции в колектив. Всъщност, вие ще усетите тази тенденция, защото ще се оказвате в център от внимание, а и опека от страна на околните.
Материалното ви състояние се усложнява, поради повече харчове за близки, включително и деца или пък за удоволствия. Ако имате собствен бизнес- също ескалира необходимост от точен разчет-приходи-разходи или съществени преобразувания, така че да не останете на „червено”.
В понеделник, събота и неделя- научавате тайна или детайли, които са ви убягвали.
В четвъртък и петък- занимават ви чисто материални въпроси- шанс да им повлияете положително.
Стрелец
Погледът ви е насочен в по-далечното бъдеще, а тенденцията ви подтиква да си правите съответни равносметки- какво да оставите зад гърба си, с какво да продължите напред. Мнозина търсят алтернативи и действително ги откриват, но не в сред близкото си обкръжение.
Някой стрелци ще осъществят своя тайна мечта, други ще са склонни да прикриват истинските си намерения, но ще предприемат действия, които пряко ще се отразят на социалния им статус /кариерно развитие, брак/. Вече съм споменавала ,че стрелците се намират в ключов и преобразуващ етап от своето развитие, а сега е той се проявява/продуцира от дълбоко заложени и натрупани емоционални преживявания, действащи като „моторче” за едно по-светло бъдеще.
Вие сте все по-натоварени, оформя се някаква проблемна ситуация в дома или семейството ви. Внимавай, оглеждайте се, анализирайте, опитайте се, ако е възможно да разтоварите по най-подходящ начин натрупващото се напрежение у дома.
Нараства авторитета ви в колектив, вие сте търсена и предпочитана компания, особено в четвъртък и петък, когато ще сте под светлината на прожекторите по различни поводи.
Във вторник и сряда- интуицията ви е много силна, възможни са силни предчувствия, ясновидски сънища, вземане на крайни решения, защото е осъзната някаква истина.
В събота и неделя- възникват допълнителни или спонтанни харчове.
Козирог
Вашето положение в обществото се променя, вие оказвате все по-силно въздействие на околните, авторитетът ви расте.
Още от понеделник сте под закрилата на планетата любовта-Венера, която ще окаже благотворно въздействие върху имиджа ви, ще ви надари с доза късмет в кариерното ви развитие.
От 13 ноември вие все по-настойчиво и упорито ще отстоявате правата си, ще сте все по-инициативни, за да повишите благосъстоянието си, защото сте достигнали някаква пределна точка на търпение или са нараснали амбициите ви в пъти, разбира се и не без провокации в тази посока- от страна на конкуренти или енергични партньори, които ще ви стимулират да се развивате, да преразглеждате бъдещите си планове.
Назряват и някакви недоразумения в общуването- вие казвате едно, а околните чуват-друго, в друг вариант-остава нещо задкулисно, извън контрола ви и под повърхността, а понякога и под формата на откровено подвеждане. Внимавайте за детайли, не позволявайте да ви подвеждат, вие бъдете максимално откровени, защото последиците могат да бъдат по-трайни или сериозни от колкото очаквате.
В понеделник, вторник и сряда- можете да извършите съществена крачка напред и нагоре към собствените ви мечти и желания.
В четвъртък и петък възникват допълнителни ангажименти и обстоятелства, объркващи предварителните ви планове.
В събота и неделя на повърхността изплуват всички натрупани емоции.
Водолей
През тази и следващата седмица вие можете да превъртите социалният си статус на ново и по-високо ниво, като разчитате на поддръжката на околните-партньори, роднини, приятели, че и официални структури, включително и банки.
Ако решите сега да предприемете  стъпки, включващи и инвестиции в по-дългосрочна перспектива, обновяване на средата, това ще се отчита за правилно и полезно и то за дълго.
По различни поводи до края на ноември вие ще трансформирате нещо в начина, по който ви възприемат околните- защото поведението ви е различно или въобще- положението сред другите /на работното място, в дома и т.н./.
От друга страна нарастват и разходите, полезно е да се пазите от измами и необмислени ходове в това поле.
Новолунието от вторник и сряда е много показателно за бъдещото ви развитие. През тези дни дребни действия могат да имат широко отражение и то за дълго.
В понеделник, четвъртък и петък ежедневието е натоварено, но доста резултатно.
В събота и неделя тонусът ви не е твърде висок.
Риби
Вие сте в период, през който можете да разширите хоризонтите пред вас чрез реални пътувания, общуване с хора, които стоят далеч от вас, повишаване на образователния ценз, разрешаване на юридически казуси, при това- чрез активното съдействие на партньори-лични или делови.
Прекрасен период да зададете нова и по-позитивна насока на личните ви взаимоотношения, да потърсите и намерите влиятелни поддръжници, които да ви помогнат по точния начин и в точния момент, особено от понеделник до сряда, но и през другите дни в различна степен.
Шанс да повишите социалния си авторитет и статус, като разчитате на чужди ресурси, включително и на банки, но не всичко е толкова гладко, за мнозина ще означава- раздяла с някакви илюзии или конкретно- с вид авторитет в живота, който повече ви спъва, отколкото да ви носи ползи.
През седмицата постепенно ескалират събития, способни да ви придвижат в нова обстановка,  да превъртят живота ви на друго и по-високо ниво. Степента на успехите ви зависи от опеката на влиятелни лица, както и по-активната ви социална позиция и инициативност.
В четвъртък и петък дребни действия имат значимо отражение, а в събота и неделя няма да ви липсва приятелска компания.

Вестник Галерия

Вестник Уикенд, брой 46- целия брой

Участие в проучвания срещу заплащане

Времето в момента

Ads