Видео преглед на печата

неделя, 29 ноември 2015 г.

ХОРОСКОП - 30 ноември - 06 декември 2015 г.



Енергията на Стрелец е огнена, подклаждаща ентусиазма, склонността да се поемат рискове,  желанието да се излезе извън обичайната среда, да се разширяват хоризонтите- чрез индивидуални цели отправени в по-далечното бъдеще, чрез реални пътувания, борба за  укрепване собствените позиции в конкурентна или обновена среда на съществуване.
Мечтите са ярки, много от тях са осъществими, особено за по-инициативните личности, за онези, които се отчитат като предприемчиви, лидери, власт имащи…Подобни авторитети ще бъдат подчертано дейни и ще превъртят живота си на друго ниво, ще повлияят и на близкото си обкръжение, като го заставят да се съобразява с нови правила, наложат волята си и зададат друг вектор на развитие- глобално.
Всеки един от нас е във взаимодействие с по-възрастни и/или висше-стоящи личности, с такива, които трябва да се съобразява и сега императивно попада в подобен водовъртеж от предизвикателства, в който трябва да съвмести личните си виждания за бъдещето с тези на други важни особи в живота си. В друг вариант- самите вие се превръщате в кипяща от емоции и страсти фигура, способна да промени начинът си на съществуване и то за дълго.
При всички случаи, няма да е преувеличено, ако кажа, че по различни поводи до средата на декември, ние се срещаме със Съдбата- очертава се онова, което ни очаква през следващата година, перспективи заложени в миналото, но действащи като отправна точка за едно ново начало.
Някой от нас ще се разделят със стари отговорности /отнасящи се до партньорски взаимоотношения, професионални ангажименти, път на развитие/, други в горе-посочените сфери на влияние ще се натоварят с още повече  ангажименти, но това ще е съпътствано с изкачване по йерархичната стълбичка, успехи, които перманентно ще се активизират поне през следващите две години. Трети- ще се разделят с илюзии, това може да е болезнен процес на анализи, които ще доведат до преоценки, ще трансформират начинът на мислене и поглед, с който възприемаме обикалящата действителност.
Мъжката част от света и онези, които са с по-борбен темперамент ще се въвлекат във война, в която да отстояват интересите си. Тенденцията ескалира през декември и се отнася както в частен, така и в обществено значим план.
Връзката между „дами” и „кавалери” изисква подчертана дипломатичност от страна на нежния пол, на друго едва ли може да се разчита при възникването на недоразумения, особено, ако са трупани през изминалите месеци…
Звездите ни дават шанс сега да осъзнаем някаква истина, да надникнем в по-далечни перспективи и да изберем най-верния път. Не пренебрегвайте знаците на Съдбата, превърнете се в „кораб за собствените ви мечти” или поне се качете на такъв, чиито „капитан” ще ви отведе в такава посока, по друг начин казано- търсете опека и покровители, които да ви помагат, ако ги намерите- те ще се окажат стабилна основа за дългов време, а може би и кармични персони, към които ще се привържете в „бурно море”. В краен случай- ще сте принудени да служите и да отдавате голям енергиен ресурс на по-възрастни или друг вид авторитети присъстващи в близкото ви обкръжение.
Но е факт, че от една страна е хороскопът с неговите послания, а от другата- вашият свободен избор!
На всички пожелавам мъдрост и прозорливост, защото те са тези, които осветяват – къде да откриете личното щастие!
Овен
През настоящия период вие кипите от ентусиазъм, силни желания и страсти, които да ви изведат извън сферата на познатото и можете да имате много оригинални идеи в тази посока, които да осъществите поетапно като разчитате на хора стоящи далеч от вас, повишите ценза си и/или усвоите някакви нови знания, като преговаряте, пътувате и/или пък се справите с някакви правни въпроси застанали на пътя ви.
През целият този цикъл успехите ви зависят в значима степен от способността ви да си сътрудничите, от влиятелни партньори, вид авторитети в живота ви и т.н. Имайки предвид това, вие трябва да продължите линия на поведение, която изключва ярки конфронтации. А подобни провокации от страна на „другите”, които се явяват под формата на дразнители, конкуренти, че и открити недоброжелатели- постепенно ще ескалира с пик от събития в средата на декември, тенденция, която генерално е способна да превърти социалния ви статус, а като минимум- имидж или начин по който ви възприемат околните. В тази своеобразна „война”, очертаваща се на хоризонта- вие ще излезете победители, ако не сте твърде праволинейни, а изградите и своеобразна стратегия, в горе-споменатите рамки, поемате добре обмислени рискове, търсите и намирате алтернативи.
При повечето от вас съществуват обаче, някакви неконтролируеми „спирачки”, по друг начин казано-извън контрола ви. В този смисъл- мнозина ще се разделят с онази част от мечтите си, за които ще стане ясно, че са неосъществими на този етап. В друг случай- плащате голяма цена от повишени отговорности- към хора, институции, външни обстоятелства, включително и здраве, към което трябва да сте по-внимателни през следващите седмици.
Мнозина научават тайна, а това генерално променя мнението им по приоритетни теми…
До сряда сте много пробивни, притежавате доза късмет и почти нищо не може да застане на пътя ви към собствените ви цели.
В четвъртък и петък сте натоварени, преобладава рутината, която ви натоварва повече от обикновено.
В събота и неделя е подходящо да заздравите партньорските си отношения. Дните са добър лакмус- за силните и слабите страни във връзките ви.
Телец
Периодът на сериозни преобразувания и преоценки в живота ви продължават с пик от събития през тази седмица, които ескалират като развръзки до средата на декември.
Ежедневието ви е все по-натоварено от ангажименти, а през тази седмица можете да подобрите позициите си на работното място, като разчитате на опеката от влиятелни личности, търсите и получавате подкрепа- морална, но и чисто финансова от „външни източници”- на партньори, шефове, банки…
Същевременно се активират сили, които извеждат ритъмът на ежедневието ви извън обичайното, понякога под формата на изненади, а в други случай- спонтанни решения от ваша страна. За сега това е „първи повей”, на предстоящи и усилващи се ветрове почти до края на декември. Вижте, огледайте са за сигурни и защитни механизми, които не само дави задържат на съответната позиция, но и да ви изведат на по-добро място. Както казах вече, това е напълно възможно, когато търсите алтернативни и подкрепящи от страна на другите варианти.
До сряда се раздвоявате между лични и служебни приоритети, като най-силно и благотворно можете да влияете на въпроси свързани с дома и семейството ви. Шанс да изгладите евентуални недоразумения, да подобрите условията си на съществуване, да разчитате на подкрепата на близките си, да проведете разяснителни и важни разговори, които после да прорастват според собствените ви желания.
В четвъртък и петък притежавате доза късмет, но хора близки до сърцето ви /деца, любовници, приятели/ ви тревожат или отнемат голям енергиен ресурс, въвличат ви във вълна от емоционални преживявания.
Ако трябва нещо да ви се изясни в това поле, така и ще стане…
В събота и неделя „почивате” активно.
Близнаци
Основна тема в живота ви продължава да бъде партньорството /лично или делово/ , защото цялостният ви статус зависи в значима степен от него, защото обстоятелствата около хора, с които сте обвързани по някакъв начин се променят и рефлектират върху вас самите, защото се налага повече от обикновено да се съобразявате с „другите”.
Разрешавате въпроси, които са трупани дълго време или теми от миналото се възвръщат, за да се превърнат в превратна точка за едно по-добро и обновено бъдеще.
В друг вариант стари другари, вид авторитети в живота ви напомнят за себе си, могат да играят стабилизираща роля, ако желаете това.
При всички случаи, до средата на декември текат важни събития, които ще поставят отношенията ви с важни за вас личности на друго ниво, ще зададат фон, който ще ви влияе поне през следващата година. Сега- в значима степен можете да насочвате потока от оформящи се бъдещи перспективи. Подходящи са преговори, разяснителни разговори, които могат да открият внезапни и нови хоризонти пред вас.
В резултат- обновявате позициите си или коренно сменяте средата си на съществуване.
Приятели, колеги, деца, любовници- играят силно трансформираща роля в живота ви. Не са изключени и изненади от тяхна страна. Посоката и влиянието се изясняват през месеца на Стрелец и в този период е целесъобразно да сте по-внимателни и да не предизвиквате сами- обрати, да не предприемате прекалени рискови ходове…
По-съществените задачи е препоръчително да извършите до сряда- звездите са на ваша страна, интензивни и позитивни разговори, новини, преговори.
В четвъртък и петък тонусът ви не е висок, мнозина от вас ще се чувстват предизвикани на отговорят на някаква провокация. Занимават ви домашни, битови, имотни и/или теми свързани със семейството ви.
Събота и неделя са динамични и интересни.
Рак
Ежедневието ви продължава да е твърде натоварено и може би е необходимо да си направите някакъв план-график за текущи ангажименти, иначе не е изключено нещата да излязат извън контрол и да настъпи известен хаос.
Можете да разчитате на енергичната подкрепа на член от семейството си, а в друг вариант- премествания, ремонти и/или освежаване на средата ви на съществуване- имат благотворен ефект, а в някой случаи са и принудителни, включително и занимания с разнородни имотни казуси.
За повечето представители на този зодиакален знак сега е важно да не се претоварват твърде, да пазят здравето си и да си намерят подходящ отдушник, който да ги разтоварва емоционално- разходки, хубава музика, общуване с приятели, които много ще ви изненадват, а и зареждат позитивно.
На работното ви място избягвайте конфронтации с по-възрастни и авторитетни личности. В друг случай- повишават се изискванията към вас, а ако успеете да се справите, това ще стабилизира в значима степен и за дълго позициите ви.
Паралелно ескалира необходимост от трансформация на връзките ви с важни за вас хора. Не е нужно нищо да правите, а може би само да следвате течението, не да вървите срещу него…
До сряда имате шанс да спечелите нещо- материално или поне като морално удовлетворение. Действията ви са много-ефективни и се ценят адекватно, по достойнство, така че е подходящо да сте максимално инициативни.
В четвъртък и петък ескалира напрежение, което може да прерасне в недоразумения и конфликти.
В събота и неделя предпочитате да останете у дома.
Лъв
Вие сте социално все по-активни, пробужда се огненият ви темперамент, който ще отключи вълна от интересни емоционални преживявания с хора близки до сърцето ви. В позитивен вариант- интересни новини ,разяснителни разговори, вие активно защитавате мнението си и сте способни да постигнете значими резултати, да сбъднете своя мечта. Но  постепенно тази тенденция може да прерасне в нещо повече  до средата на декември- словесна война, защото кредитът ви на доверие и/или търпение са изчерпани . Внимавайте, не прекрачвайте определени граници на добрия тон, иначе- късате договори и връзки…
През тази седмица обаче, вие сте много убедителни и въздействащи с дар словото ви. Възползвайте се, после идеите ви ще се възприемат по-скоро като агресивно вмешателство и желание да се налагате, разбира се и поводи ще съществуват и в двете посоки.
Понеделник, вторник и сряда са най-хубавите ви дни- привличате внимание, притежавате доза късмет, с по-голяма лекота осъществявате намеренията си.
В четвъртък и петък се пазете от необмислени разходи, че и загуби. Дните са показателни за „пробойните” във финансовото ви състояние и бъдещи перспективи в този сектор.
В събота и неделя- изненади.
Дева
Дом, семейство, битови условия на съществуване, имотни приоритети- това са основните теми от живота ви, на които можете да влияете активно чрез решения, реални действия и инициативи. Всички промени, които предприемете сега в тази сфера, после ще се отчитат за правилни и благонадеждни.
Вероятно ще отделяте значим енергиен ресурс, за да стабилизирате финансовото си състояние и ще успявате, но в рамките и в зависимост на близкото ви обкръжение и роднини и/или в зависимост от тях.
Партньори-лични и делови продължават да внасят смут в душата ви, но пик от събития може да внесе значима яснота в това поле.
В друг вариант- „другите” отнемат значим ресурс от внимание, грижи и т.н.
В понеделник, вторник и сряда – търсите и намирате алтернативни, обходни пътища за собствените ви мечти и желания. Някой от вас научават тайна, детайли, на които не са обръщали внимание, но и доста полезни. Неочаквана подкрепа, дори от личности ,за които не предполагате ,че са на ваша страна.
В четвъртък и петък привличате внимание, всичко, което таите и натрупано като емоции и неразрешени въпроси излиза на повърхността.
В събота и неделя- спонтанни разходи и/или чисто материални въпроси обсебват вниманието ви, повод са за решения, че и спорове.
Везни
Марс все още е във вашия зодиакален знак и ви подтиква да бъдете особено енергични, инициативни, социално активни.
В положителен вариант- вие отстоявате и налагате собственото си мнение, повишавате авторитета си сред другите. Вземате важни решения, съобразно новини и разговори, които текат интензивно и за някой от вас- информационният поток може да се превърне в превратна точка, която да повлияе векторът ви на развитие поне за следващите две години и половина.
През тази седмица в значима степен влияете на потока от събития, все още съществуват фактори, които ви защитават или минимизират някой негативни тенденции.
Някой Везни предприемат пътувания или премествания и те ви извеждат извън обичайния ритъм, но се отчитат като полезни и благоприятни.
В ежедневието ви цари известен хаос, поради ангажименти, които ви натоварват повече от обикновено или поради нарушена комуникация и липса на ясна визия за бъдещето.
До средата на декември- основни приоритети се оформят и придобиват окончателен вариант.
На този етап е полезно да действате, за да се разтоварвате от нервно напрежение, а и да влагате, насочвате в правилна посока растящата вътрешна необходимост от вид обновление.
Провокации ще има и те ще са основно от ваши партньори-лични и делови.
В дома, семейството и сред най-близките ви също ескалират трансформации, през следващите две седмици те ще се осъществят под влияние на вашата собствена и енергична намеса, позиция, която заемате.
В понеделник, вторник и сряда сте търсена и предпочитана компания, при нужда-имате на кого да разчитате ,възползвайте се.
В  четвъртък и петък научавате някаква тайна или новини ,които внасят смут в душата ви.
В събота и неделя сте емоционални, но и завладяващи, привличате внимание, оказвате силно въздействие на околните, трудно прикривате емоционалните си преживявания.
Скорпион
За вас сега е важно да стабилизирате материалното си положение и седмицата е много подходяща за това, като разчитате на вид алтернативи за печалба, хора стоящи далеч от вас или пък сбъднете някаква тайна и съкровена мета към която се стремите от доста време.
Същевременно и разходите ви нарастват- къде за любими хора, деца, инвестиции в бизнес начинания, удоволствия и удовлетворение на прищевки, а при някой- и попадане в капан от манипулации и измами. Внимавайте!
Затяга се пик от напрегнати разговори и новини, които ще ескалират до средата на декември и могат да ви поставят в нови условия на съществуване, особено, ако сте служител във фирма.
Пазете се от нелоялна конкуренция и изненади в това поле.
Повечето от вас се чувстват изтощени и се нуждаят от почивка, опитайте се да не се претоварвате.
Мнозина от вас приключват някаква енергийна програма и разбират с какво могат да продължат напред, какво се налага да оставят зад гърба си. Онова, което си отива е изживяло своето време и ще бъде заместено от нови и по-надеждни алтернативи.
В понеделник, вторник и сряда- дребни действия имат широко отражение за имиджа ви, а понякога и за цялостния ви социален статус. Вие сте много емоционални, но също така и пробивни, звездите са на ваша страна, така че да извоювате вид победа.
В четвъртък и петък приятели и колеги ви оказват значимо въздействие, пазете се да не се възползват от вас, дори и във финансов аспект- отчита се като „загуба”.
В събота и неделя имате нужда от почивка…
Стрелец
Вие оказвате силно влияние на околните, привличате внимание, действате енергично и съобразно по-далечни перспективи.
Мнозина са под влияние на сериозни преоценки на миналото, които се превръщат в превратна точка за бъдещи перспективи и идеи за бъдещето.
За по-младите- това е важен етап на съзряване, когато придобиват безценен опит, знания, съзряват и стават по-самостоятелни.
За по-възрастните- точен ориентир в резултат на превратни събития или сериозни анализи, когато се вземат съществени решения, по кой път да се поеме…
До средата на декември пред вас се оформят нови хоризонти за развитие и вие може да надникнете в бъдещето, да му повлияете, като се натоварите с по-високи отговорности, но такива, които ще се окажат база за развитие поне за година напред. Припомням, че докато Слънцето е във вашия зодиакален знак- вие градите енергийна програма ,която ще ви съпътства като основен фон до следващия ви рожден ден.
Търсете подкрепа, съюзници- и ще ги откриете.
Най- хубавите ви дни са понеделник, вторник и сряда- съпътстват ви допълнителни шансове, с по-голяма лекота постигате желанията и целите си.
В четвъртък и петък се чувствате предизвикани да отстоявате позициите си, но дребни действия имат широко отражение. Преобладава рутината и необходимостта да се справите с голям набор от задачи.
В събота и неделя е подходящо да се разтоварите сред приятели…
Козирог
Приключвате годишен цикъл и сте под влияние на преоценки или поток от събития, които се осъществяват повече по инерция, отколкото според собствената ви воля и желания.
Сега е правилно да се движите според течението, а не срещу него.
Онова, което ще остане зад гърба ви се отчита като изживяло своето време и не целесъобразно за бъдещето ви, дори и вие самите да се чувствате по-скоро притиснати от обстоятелствата.
На работното ви място ескалира вид конкуренция, с която можете да се справите не в директен сблъсък, а като търсите обходни пътища и вид алтернативи- през тази седмица в пълна степен можете да ги откриете, дори в лицето на определени хора, които не са от близкото си обкръжение.
Някой от вас мечтаят за далечни хоризонти и/или да сменят обстановката около себе си и току виж- сбъднат това свое желание спонтанно до края на декември.
Други- са принудени да извършат някакви реформи в дома и семейството си под натиск от своя партньор или други причини трупани във времето и клонящи към развръзка.
Но варианти винаги има и сега е полезно, удобно- да ги откриете, особено в понеделник, вторник и сряда.
В четвъртък и петък-шанс да превъртите евентуални негативи в позитиви.
В събота и неделя- разяснителни разговори, важни решения, изненади.
Водолей
Стари приятели, колеги, влиятелни личности и вид авторитети ви оказват особено силно въздействие, но е факт, че сега можете да разчитате на подкрепата на околните, а и моментът е подходящ да търсите и намирате вид опека, така че да заздравите авторитета си, а и позициите си, да разширите перспективите пред вас.
Всъщност, мнозина ще бъдат провокирани в подобна посока, поради смяна на средата- преместване, по-голяма конкуренция, нови изисквания и т.н., възникване на принудителни пътувания и/или разрешаване на правни въпроси.
Същевременно материалното ви положение се усложнява по различни поводи- пазете се от манипулации и грешни ходове в това поле, ако предстоят решения- използвайте „буфер”, компетентно лице по интересуващия ви профил, внимавайте за подробности и детайли!
Информационният поток ви носи напрежение, изненади, тенденцията се усилва през декември и може да доведе до скъсване на договори и отношения- внимавайте. В оптимален вариант- изяснявате си някаква истина, а това винаги е полезно, преди да продължите напред.
В понеделник, вторник и сряда- популярността ви расте, оказвате значимо въздействие върху околните, ако съществуват евентуални проблеми във връзките ви- сега можете да ги насочите в една по-позитивна за вас посока.
Ваши партньори-лични или делови, привличат вниманието ви и се превръщат в мост към успехите ви, бъдещи перспективи.
В четвъртък  и петък- се пазете от загуби и/или чисто финансови въпроси да не застават между вас и любими личности.
В събота и неделя- изненади.
Риби
Седмицата е важна за социалният ви статус- можете да отключите внезапни нови възможности за печалба, в резултат на стари ваши действия и инициативи или пък решение да се нагърбите с по-големи отговорности, понякога и като качествено смените векторът си на развитие.
Трансформациите на положението ви в обществото /кариерно развитие, брак/, а и имиджа ви като цяло, преминават през одобрението и вид подкрепа от страна на чужди ресурси- на ваши партньори- лични или делови, институции, банки и т.н.
Ако трябва да извършите нещо важно свързано в горе-посоченото поле - направете го до края на настоящия период.
След това ескалират обстоятелства, които се отчитат за особено рискови за материалното ви състояние. Внимавайте! Дребни действия имат широко отражение- не са изключени допълнителни разходи или неочаквани събития, които да ви дестабилизират.
До средата на декември се оформя визия за бъдещото ви развитие и перспективи, на които можете да разчитате.
В понеделник, вторник и сряда ежедневието е напрегнато, натоварено, но и много резултатно. Действията ви се оценяват по достойнство, със съответните последици.
В четвъртък и петък се пазете от конфронтации с влиятелни личности.
В събота и неделя- променяте мнението си, оценките и настроението си и не бе з повод разбира се…

Вестник Галерия

Вестник Уикенд, брой 46- целия брой

Участие в проучвания срещу заплащане

Времето в момента

Ads