Видео преглед на вестник Уикенд

понеделник, 16 ноември 2015 г.

Хороскоп 16.11-22.11.2015г.



Слънцето е в „компанията” на посредника Меркурий и през тази седмица преминава през последния деканат на Скорпион, а той се свързва с пик от събития или развръзки на вече породили се трансформации. Всичко, което възникне като тенденция през това време ще бъде трудно отменяемо после и ще има някакви трайни последици, ще бъде съпътствано от разгорещени дебати, осъзнаване на някаква истина, разяснителни разговори, сваляне на маски и раздели с илюзии.
Разположението на звездите е такова, че постепенно ескалира вид конкуренция на различни нива, противопоставяне на мнения и интереси, както в личен, така и в обществен план.
Ако ви въвлекат в спорове сега, все още ще можете да разчитате на възможност за „мирно” разрешение на въпроса, но на съответна цена и явен, осъзнат компромис. Недоразумения, които не са получили подобен отговор и изход,  буквално могат да прераснат във война до средата на декември. В най-рискова позиция в това направление попадат кардиналните знаци- Овен, Везни, Рак и Козирог. Те трябва много добре да преосмислят онова, което е ценно за тях, какво искат да задържат до себе си и на каква цена, дали си струва…По различни поводи ще бъдат въвлечени в подобни размишления.
Подвижните знаци /Стрелец, Риби, Дева и Близнаци/- попадат във водовъртеж от провокации, продуцирани предимно от околните-близки и роднини, партньори. Успехите  или чувството им за щастие зависи в значима степен от чужда подкрепа или промени в сектор „сигурност” /финанси, отношения, че и здраве/.
Неподвижните знаци /Лъв, Водолей, Телец и Скорпион/ придобиват забележителна устойчивост на волята и позициите,  граничещи с крайности, които са способни да превъртят начинът им на живот и то за дълго…
До края на седмицата приключва месецът на Скорпион, а с него и оптималния срок, през който можем да се подготвим по най-адекватен начин за предстоящата зима- в пряк и преносен смисъл. След това, звездите ще толерират онези, които са по-адаптивни, умеят да „оцеляват” при по-сурови условия, като отстояват себе си твърдо и/или агресивно, а сентенцията, че „целта оправдава средствата” ще е по-валидна от всякога…
Овен
През тази седмица приключва  максималният срок, през който можете да инвестирате в своето бъдеще чрез съответни предприети стъпки и трансформации, както на чисто поведенческо, психологическо и емоционално ниво, така и в събитиен аспект под формата на вид инициативи. Действията ви през ноември ви превъртат на друго социално ниво или личностна позиция, която отстоявате като минимум.
Подходящо е да заложите на дипломацията и да извлечете ползи, особен, ако те са свързани с личности стоящи далеч от вас, с „правото”- в един по-общ смисъл, влиятелни авторитети в живота ви.
Паралелно се натяга някаква конкурентна или спорна ситуация, която ще ви принуди да воювате за придобития статус-  кариерно развитие, брак или имидж. Най-показателни в това отношение са понеделник и вторник. През тези дни получавате първи сигнали за бъдещи тенденции и добре да обърнете внимание на силните и слабите звена, да въздействате в една по-позитивна посока.
След това, навлизате в цикъл, който ще ви изправи пред онези подробности и скрити елементи от живота ви, отчитани като пренебрегвани и/или заобикаляни до този момент.
В сряда и четвъртък можете да разчитате на приятелска подкрепа и не само. Популярността ви расте, заедно със способността ви да влияете на околните.
Петък и събота са сложни, тонусът ви не е висок, пазете се от грешки, а  и ”удари под кръста”. Ако имате „слаби места”- те са открити и по-уязвими…
Неделя е емоционален ден, вие сте пробивни и можете да превъртите вид негативи в позитиви.
Телец
Тази седмица е последната, през която най-силно можете да влияете на партньорските ви отношения. Тя е показателна за посоката на развитие, а фонът който ще създадете, ще ви съпътства през следващите няколко месеца. По различни поводи, вие вече сте усетили, че взаимоотношенията ви се променят, а до края на периода, тенденцията ще прерасне в разяснителни разговори, за някой- важни за бъдещето обсъждания, новини, вид прозрения, анализи, променени настроения към вас, които се изясняват.
След Новолунието, вие все още можете да въздействате по един позитивен начин и да канализирате трансформациите съобразно собствените ви желания.
Същевременно напрежението на работното ви място расте, поради повишение на ангажиментите, нови изисквания или условия на труд. До 19 ноември вие трябва да докажете авторитета си и да „циментирате” позициите си, в друг вариант- да изкажете претенции и да завоювате по-високи позиции.
След това попадате в по-сложна и конкурентна среда, ескалират провокации извън плануваното, които ще изведат ежедневието ви от обичайния ритъм. Наблюдавайте, обръщате внимание на подробностите, за да реагирате и вземете мерки своевременно, най-показателни в подобно направление са дните-понеделник и вторник.
Сряда и четвъртък са напрегнати, но много продуктивни, дребни действия имат широко въздействие върху кариерното ви развитие или имидж като минимум.
В петък и събота попадате под сложно психологическо въздействие на приятели и колеги. Отсявайте получената информация и не вярвайте на всичко чуто.
Неделя е напрегнат, за мнозина-изненади.
Близнаци
През тази седмица приключва периодът, през който вие вложихте не малко ресурси и усилия в ежедневието си, така че да преустроите живота си на различни нива- служебни ангажименти, промени в дома, при това едното влияе силно на другото или ви подтиква към вид компромиси.
Оформя се важна информация на работното ви място, особено за родените през трети деканат, но и всички останали в различна степен.
В друг вариант- полезно е да оздравите навиците си, да обърнете повече внимание и на здравето си.
Хора близки до сърцето ви- от деца до приятели и любовници, са повод за трансформации и вземане на съществени решения с дългосрочно отражение. Тенденцията ще ескалира в по-остри форми до средата на декември. Като цяло, това е време, през което околните са тези, които ще ви подтикват да превъртите „колелото на съдбата си” на друго ниво. Наблюдавайте, анализирайте, понеделник и вторник са много показателни, през тези дни получавате първи сигнали за бъдещи перспективи. Все още можете да влияете в една по-подходяща за вас посока, а след това „контролният пакет” попада в ръцете на неуправляеми личности или такива, които ще се стремят да ви налагат своето мнение, желания и т.н.
В сряда звездите ви подкрепят, а четвъртък е напрегнат, но и много продуктивен.
В петък и събота на повърхността изплуват скрити желания и копнежи, трупани в миналото недоразумения между вас и партньора ви ескалират и изискват своето разяснение. Родените през първата деседневка на Близнаци попадат под „строгия контрол” на своята половинка, налага им се подчертано да се съобразяват с тяхната визия и мнение за бъдещето и/или трансформации около важни за тях хора се отразяват и на собствения им начин на съществуване. Всички преобразувания от сега и до февруари 2016 година са почти неотменяеми и трайни…Имайте го предвид и не забравяйте ,че в началото винаги по-лесно се влияе…
В неделя-подходящо е да се разтоварите с приятели, да почивате активно. Изненади.
Рак
Звездите ви подтикват да извършите промени в най-близката ви среда-дом, семейство, така че да оздравите атмосферата с вид преустройство и ремонт, за някой-уреждане на въпроси с недвижимо имущество, премествания и т.н.
В друг вариант, налага ви се да трансформирате нещо във взаимоотношенията си с вашата половинка, а неговото мнение, подчертано се отразява и на собствената ви позиция и визия за бъдещото. Понеделник и вторник са много показателни в тази връзка.
Ако съществуват недоразумения или спорни въпроси между вас и партньора ви е подходящо да ги изясните през настоящия период. В противен случай те ще навлязат в една доста по-остра фаза през следващите седмици и почти до края на януари ще ви действа силно дестабилизиращо, а за някой и превратно.
Ежедневието ви е доста натоварено, на работното ви място е препоръчително да избягвате конфронтации с влиятелни лица и/или такива, които стоят далеч от вас-в пряк и преносен смисъл.
Здравето ви е по-уязвимо, а петък и събота притежават елемент на риск.
В неделя- сте склонни на крайности и нека да преобладава практичната оценка, а не емоцията. Ще възникнат провокации за обратното, постарайте се да не им отговаряте…
Лъв
Вие сте социално все по-активни, а това е повод да се доберете до полезна или интересна информация, от която да се възползвате.
В друг вариант сте все по-склонни активно и безкомпромисно да отстоявате мнението си, а тенденцията ще ви въвлече в спорни ситуации с конкуренти, власт-имащи, вид авторитети в живота ви.
В положителен вариант, до средата на декември това ще е повод да изясните важни за вас взаимоотношения, а новини и изненади, дори и да не са твърде по вкуса ви, поне ще внесат значима яснота и ще ви насочат в най-правилната посока.
Предоговаряте работни отношения или ги късате, ежедневието ви е доста динамично, изпълнено с предизвикателства, но и възможности.
За бъдещи тенденции в това поле, получавате ясни сигнали в понеделник и вторник.
В сряда и четвъртък е подходящо да заздравите връзките си-лични или делови, популярността ви расте, както и въздействието ви върху околните. Изненади, а понякога и обрати, ако прекрачите определени граници на добрия тон.
В петък и събота тонусът ви не е висок, пазете се от грешки, които ще имат  широко отражение.
В неделя звездите постепенно ще ви заредят с енергия, ентусиазъм, но и нервност…
Дева
Настоящият период е като оптимален срок, през който можете да подобрите социалния си статус чрез преговори, по-голяма социална активност, търсене и получаване на подкрепа, разяснителни разговори.
Паралелно с това ескалира необходимост от стабилизиране на финансовите потоци, защото разходите ви нарастват, поради допълнителни харчове за удоволствия или близки личности, защото сте решили да инвестирате в бъдещето си или пък поради некоректно отношение към вас самите от страна на власт-имащи.…
Каквито и да са причините обаче, те ще насочат основния ви енергиен ресурс точно към това поле- стабилизиране и/или получаване на нови, допълнителни доходи. Вероятно до средата на декември разходите ще надвишават приходите, но ако правилно изберете посоката си на развитие, това ще има благотворно въздействие и то за дълго, а периодът да се окаже ключов за материалната ви стабилност и бъдещ просперитет.
Най-показателни в подобен аспект са понеделник и вторник, тогава разбирате и на кого можете да разчитате, съответно-не. Хора близки до сърцето ви са повод за силни емоционални преживявания.
В сряда и четвъртък ежедневието ви е доста динамично, натоварено, понякога и с допълнителни ,непредвидени ангажименти, но и продуктивно
В петък и събота са възможни недоразумения с вашия партньор или вид променени обстоятелства около него рефлектират и върху вас самите.
В неделя-ви занимават съвсем практични въпроси и то предимно свързани с другите, понякога-какво давате, а какво получавате и т.н.
Везни
Венера и Марс транзитират през вашия зодиакален знак, така че вие по различни поводи се оказвате в център от внимание- защото сте по-инициативни, чарът и въздействието ви върху околните също са значими.
Същевременно, мнозина от вас усещат, че е дошъл моментът, в който трябва по-енергично да отстоявате правата си, да действате, а не да се оставяте силният поток от събития да ви отнесе някъде другаде, а не там, където вие желаете.
През следващите няколко седмици вашите партньори-лични или делови ще се държат доста непредвидимо и допълнително ще ви стимулират вие да „отговорите на удара”, тенденцията ще ескалира в различна степен и варианти до средата на декември.
Вероятно ще предприемете стъпки, които ще обновят най-близката ви среда- семейство, дом, защото тя се нуждае от вид промени и реконструкции-от премествания и ремонти до различен брой жители…Някой от преобразуванията са императивни, независещи от вас и засягащи близките ви, а други са продуцирани от собствената ви неудовлетвореност и желание да се превъртите на ново и по-високо ниво от развитието ви.
Най-показателни в това направление са понеделник и вторник.
В сряда и четвъртък притежавате доза късмет, възползвайте се!
В петък и събота ежедневието ви е доста натоварено, не е изключен известен хаос, пазете психическото и физическото си здраве.
В неделя- изненади.
Скорпион
До края на тази седмица Слънцето все още ще ви закриля, ще ви подкрепя енергийно, така че да осъществите своите намерения, ако не веднага, то поетапно през новата ви лична година, но сега е време да планирате, да мечтаете, да сте максимално инициативни и дейни в посока собствените ви мечти.
Същевременно, постепенно ескалира друга-паралелна тенденция, която ще ви подтиква да се разделите с нещо изживяло своето време, изчерпало се е и няма стойност за бъдещото ви развитие. Поради тази, а и други причини- вие ще търсите вид алтернативи, стабилизиращи живота ви – в морален, но и чисто финансов аспект. Всъщност, периодът е доста подходящ за това, току виж сбъднете ваше тайно желание. Ако сте на хонорар, а не твърда заплата, вероятно ще откриете и други, нови източници на материални блага. Ако сте служители във фирма или предприятие обаче, постепенно се натяга променена обстановка от договорни отношения и изисквания към вас, които могат да доведат и до прекратяването им, ако съзнателно не направите някакъв компромис.
В този смисъл- вълна от важна информация е способна да превърти социалния ви статус до средата на декември. Най-показателни за бъдещи тенденции са понеделник и вторник. През тези дни не са изключени новини, разяснителни разговори с по-широко отражение.
Внимавайте, насочвайте, все още имате подобен шанс, а и в началото по-лесно се влияе на предстоящите перспективи.
В сряда и четвъртък се раздвоявате между лични и обществено значими дела и/или тонусът ви не е много висок.
В петък и събота ви се изяснява някаква сложна ситуация свързана с хора близки до сърцето ви, а някой ще отделят и значим ресурс за тях /психически, финансов…/.
В неделя „почивате” активно. Изненади.
Стрелец
Вие сте на път да приключите житейски цикъл и усещате тенденцията по различни поводи- нова семейна среда, ескалираща от променени условия около близки, вид премествания, необходимост от уреждане на имотни и други битови дела в ежедневието.
В последно време сте доста ангажирани, а тенденцията е трайна и постепенно ще ви пренесе на други житейски релси за развитие, като минимум- ще ви помогне да се раделите с вид илюзии, да прозрете някаква истина или подробности ,които са ви убягвали до този момент.
Внимавайте във финансовите потоци, правете си точен разчет приходи-разходи, за да не останете на червено до средата на декември. В друг вариант- пазете се от загуби, продуцирани от необмислени ходове и инициативи.
В оптимален случай- инвестирате в бизнес, в децата си, а това ще е бавна, но полезна възвръщаемост.
В сряда и четвъртък-  подкрепа от приятели и колеги. Популярността ви расте, както и способността ви да извличате облаги в обективно сложни ситуации.
В петък и събота- дом и семейство отново се превръщат във фокусна точка, която ви натоварва и мобилизира едновременно.
В неделя- преобладава ентусиазмът, волята ви за успех във всяко едно направление.
Пазете психическото и физическото си здраве, защото са по-уязвими от обикновено…
Козирог
През тази седмица можете да се възползвате в оптимален вариант от подкрепата на приятели и колеги, така че да постигнете собствените си желания и намерения.
Вашият социален статус- кариерно развити и брак се превръщат във фокусна точка, поради нараснала конкуренция и/или повишени амбиции, променени условия в дома и семейството ви, които ще ви мобилизират и превъртят в друга, обновена обстановка до средата на декември.
В значима степен силата е на ваша страна, въпреки че ескалират събития и провокации, на които само ще сте длъжни да отговорите и реагирате. До каква степен владеете бъдещите тенденции, кои са силните и слабите звена- ви се изяснява в понеделник и вторник. През тези дни сте емоционални, на повърхността изплуват някой прикривани преживявания.
В сряда и четвъртък ви занимават чисто финансови въпроси, влияете на това поле по-лесно.
В петък и събота- новини и разговори, които могат да оставят траен отпечатък в съзнанието ви.
В неделя- семейството и близките ви са най-важни…
Водолей
От доста време Уран внася известен хаос в ежедневието ви и приоритетно- в информационния поток, начин на комуникиране и т.н.,
превръща се в повод за изненади, а и вид превратни ситуации, често и извън контрола ви.
От тази седмица се активира нова вълна в подобно направление, която ще ескалира до средата на декември и може да ви въвлече в словесна война, а в по-мек вариант-активно отстояване на позиции, поради нови и „внезапно” възникнали ситуации, често непредвидени обстоятелства, обрати.
В позитивен вариант, вие се стремите да разширите хоризонтите си, получавате известна свобода на действие, като игнорирате част от задълженията си и се насочвате сами към друго поле за развитие. Вероятно не всичко ще протича гладко при така сформираните аспекти, но задължително ще възникват и допълнителни шансове, чрез които ще можете да превъртате вид негативи в позитиви или поне да реагирате максимално правилно на „острите завои” по житейския ви път.
В понеделник и вторник научавате някаква тайна или подмолните течения са доста силни-образно казано.
В сряда и четвъртък привличате погледи, звездите ви подкрепят…
В петък и събота се пазете от загуби или се очертават основни, водещи тенденции в материален аспект.
В неделя- разяснителни разговори, новини…
Риби
В последната седмица на Скорпион вие можете да предприемете важни стъпки, за да разширите хоризонтите пред вас- чрез общуване с влиятелни лица, пътувания, преквалификации, вид инициативи свързани извън традиционното ви обкръжение.
Същевременно навлизате в сложен период на преоценки, които могат пряко да се имплантират в социалният ви статус. Те са свързани с кариерното ви развитие, парични потоци и8или семейни условия на съществуване.
Вероятно ще ви се наложи да инвестирате в бъдещето си или пък ще възникнат други, непредвидени и допълнителни разходи. Тенденцията ескалира през следващите седмици и вие трябва да сте много внимателни по отношение на финансови потоци, уреждане на наследствени дела и/или взаимодействие с банки и „официални структури”.
Най-показателни в подобно направление са понеделник и вторник, не са изключени важни новини, а взаимодействието ви с околните-приятели и колеги ви действа доста трансформиращо…
В сряда и четвъртък получавате неочаквана подкрепа, търсете алтернативи и „обходни пътища” за успехи и ще ги откриете. Можете да разчитате на чужди ресурси или да ги канализирате в една по-изгодна за вас посока.
В петък и събота сте доста емоционални ,мнозина прозират истина, разделят се с илюзии…Не са изключени силни предчувствия, ясновидски сънища.
В неделя ви занимават чисто материални въпроси-обсъждате ги, вземате решения. Изненади.




Вестник Галерия

Вестник Уикенд, брой 46- целия брой

Участие в проучвания срещу заплащане

Времето в момента

Ads