Видео преглед на печата

понеделник, 26 октомври 2015 г.

Хороскоп за тази седмица - какво Ви очаква?

26.10-02.11.2015г.


Слънцето вече транзитира през  Скорпион, така че през следващия близо месец ние ще пренастроим своето съзнание и начин, по който възприемаме света според посланията на този зодиакален сектор.
Символично- периодът на Скорпион е онзи, който ясно ни показва, че изминалата година е на път да си отиде, че след топлите и летни дни идва зимата, че кръговратът на живота съществува, той е неизбежен, но и безкраен, а не окончателен…За това сред този зодиакален знак се раждат едни от най-силните, бих казала безстрашни характери. Защото „всичко е пепел, но и всичко е възкресение”…подобни теми ще се имплантират съвсем естествено в мисленето ни, в различни нюанси и степен, но обединяващото е, че ние ще сме по-склонни да  възприемаме случващото се подчертано сериозно, дори, когато става въпрос за дребни въпроси за разрешаване. Мисълта ще е по-задълбочена и все повече ще се осланяме не толкова на фактите, колкото на своята интуиция, а тя поради редица астрологични фактори ще е особено силна до средата на ноември.
Това е време, през което можем да имаме силни предчувствия, от подсъзнанието изплуват всички натрупани страхове, страсти, мечти. Инстинктивно човек /природата/ търси запаси от енергия, нещо стойностно, което  го поддържа жив- в пряк и преносен смисъл.
А това може да пренареди приоритетите, идеите за бъдещото развитие, не случайно секторът на Скорпион е нарочен за най-трансформиращия.
Тенденцията е подсилена от напрегнатият аспект между Нептун и Сатурн, който ще „разтвори” статуквото до февруари и не само в личен, но и в глобален план, нещо трайно и качествено ще се промени, за да се обнови през пролетта. При наличието на подобни астрологични провокации и съответно- крайни емоционални преживявания, ние можем да се развием духовно, но можем да отключим и най-низки страсти, а „целта да оправдава средствата”, да се прескачат всякакви морални бариери, писани и неписани закони, да се коригират важни норми и правила...
Предстои да видим, ще е интересно и доста цветно тази зима.
През цялата седмица информационният поток ще ни носи много изненади. Ако водите преговори-внимавайте, да не предизвикате обрати.
Пълнолунието от вторник е показателно или дава „знание” относно нашата сигурност- в един по-общ смисъл.
Вероятно през следващите близо 14 дни ще са на лице някакви следствия върху материалното ни състояние или в друг вариант и по различни поводи- финансите, паричните потоци, а може би и стойност на валутата ще се превръщат във водещ приоритет…
Чувствата продължават да бъдат съпътствани от съвсем практични оценки, но това е благоприятен момент – да видите любовта и връзките ви с околните без розови очила, а такива, каквито са в действителност.
„Основните елементи на щастието са: нещо да правиш, нещо да обичаш и нещо, за което да се надяваш…” Алън Чалмърс
Овен
През тази седмица ви предстоят цветни преживявания, изненади в информационният поток, които ще ви принудят да „сверите часовника си” или да коригирате в известна степен бъдещите си намерения.
Продължава благоприятния период, през който можете да се превъртите на по-високо стъпало по йерархичната стълбичка или като минимум- да защитите авторитета си като специалист по интересуващия ви профил. Към тази тенденция, сега се прибавят и някакви допълнителни алтернативи, на хоризонта се очертават други цветни варианти, които могат да сбъднат някаква ваша мечта.
Същевременно периодът е доста трансформиращ за вас- като начин на мислене, променяте „стойността” на всичко ценно-от пари до важни за вас хора. Някой от тях ще ви радват, получавате подкрепа от колеги и е възможно лек флирт да прерасне в любовна авантюра, а други ви тревожат- предимно, онези, които са на далеч от вас, включително далечни роднини, по-възрастни и влиятелни личности и т.н.
В понеделник- вие притежавате достатъчно ресурс, за да направлявате сами събитията, но може сами да се превърнете в провокатори на вид обрати.
Привличате внимание, печелите с лекота симпатии, стига- да поискате и да не преминете определени граници- съвсем спонтанно и ентусиазирано.
Във вторник и сряда под влияние на пълнолунието си правите равносметки за материалното ви състояние. Възможно е през тази и следващата седмица да ескалират важни събития, като следствие и зададени вече тенденции, но сега да „оберете плодовете”…Дните са много продуктивни, с адекватна възвръщаемост на положените от вас усилия.
В четвъртък и петък бъдете внимателни, когато преговаряте, не са изключени обрати, а и провокации, които да ви превъртят в непредвидени ситуации.
В събота и неделя сте емоционални, може би ще предпочетете семейството си и най-близкото ви обкръжение…
Телец
През тази седмица получавате подкрепата на вашите приятели, партньори, които могат да са ви доста полезни и точно в нужния момент. Като цяло сте в период, който носи нюанси на късмет, но е съчетан с много изненади и попадане в ситуации, които са извън контрола ви.
Помагат ви в този случай- практичната оценка, а и чар, способност да влияете на околните.
Възможна пречка- са спорове и непредвидени обстоятелства, предимно на работното ви място и/или във всекидневието, където сте най-ангажирани, особено в понеделник. Внимавайте!
Във вторник и сряда е Пълнолунието, то ще внесе някаква яснота в партньорските ви отношения /лични и делови/ или тези дни ще се превърнат в отправна точка за трансформации във връзките ви за следващите две седмици като минимум.
Добрата новина е, че можете да ги насочвате в предпочитаната от вас посока в значима степен. Така или иначе, вие на този етап сте много емоционални, животът ви е цветен и пълен с преживявания, хора близки до сърцето ви /включително деца и любовници/ ви стимулират силно, дават ви сили, насока, мотивация.
В четвъртък и петък се пазете от необмислени харчове, а в събота и неделя- сте търсена и предпочитана компания, информационният поток е много усилен, носи ви и изненади. Избягвайте неконструктивни спорове.
Близнаци
Ежедневието за вас ще забърза своя ритъм ,поради променени условия на работното ви място или други текущи ангажименти, които ще направят животът ви по-пълен, а и цветен. През настоящата седмица можете да сбъднете някаква ваша мечта или поне ще разберете коя част от плановете ви са реалистични.
Но при всички случай- настъпва вид обновление в социалния ви статус-кариерно развитие, брак, вие можете или дори-трябва, да направите нужното, за да защитите намеренията си, имиджа си, а в някой случаи и да се превъртите на по-високо социално ниво. Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му, е, сега ще стане ясно- какво ви носят те- сбъднато щастие до средата на ноември или очертание на нещо хубаво, но в по-далечна перспектива, или само мираж…
Все пак, ако желаете бляновете да се превърнат в реалност-моментът е подходящ да действате, но следвало да разчитате основно на себе си, а не на вашите партньори-лични и делови.
На този етап те или не ви разбират, не са съгласни с вашите намерения, визия за бъдещето или пък желаят да ви влияят силно, а понякога и да ви контролират.
Това е началото на една нова рамка за развитие на вашите връзки, оформяща се до февруари, а после- със съответните последици през пролетта. Обърнете внимание на силните и слабите звена- насочвайте, в началото винаги по-лесно се влияе.
Друга фокусна точка е вашият дом или семейство- трансформациите там се отчитат за полезни, понякога-задължителни.
В понеделник предстоят много изненади от вашите приятели и колеги.
Във вторник и  сряда  може да ви се наложи да намалите темпото поради външни и не зависещи от вас обстоятелства.
В четвъртък и  петък привличате внимание, раздвоявате се между лични и служебни приоритети, но имате шанс да  насочвате събитията.
В събота и неделя- правите си подарък или печелите нещо- материално или под формата на морално удовлетворение.
Рак
Вие сте в период, през който чрез творческия си подход и интуиция можете да сбъднете някаква ваша сърдечна или „далечна” мечта ,включително свързана с пътувания, хора които не са в близкото ви обкръжение.
На този етап речта ви е  въздействаща, вие сте социално много активни-поради нарасналите ви амбиции или пък по принуда, защото ви се налага да отстоявате позициите си, особено, ако става въпрос и за партньорски отношения-лични или делови.
Същевременно ежедневието ви става все по-напрегнато с ангажименти, в друг вариант, на работното ви място ескалира сложна ситуация, поради нараствали отговорности и/или изисквания от по-възрастни или власт-имащи личности. Тенденцията може да предизвика промени в кариерното ви развитие, ако настоящата позиция повече ви натоварва, отколкото да има адекватна възвръщаемост.
Теми, относно бъдещото ви развитие се обсъждат и в дома ви, внимавайте- няма смисъл да ги превръщате в безсмислени спорове, опитайте се да избягвате подобна тенденция…В друг случай-се разкъсвате между лични и професионални задачи за изпълнение и това ви напряга до степен да вземете внезапни решения ,да се колебаете за посоката, която да поемете.
През тази седмица чрез комуникация вие в почти всяка ситуация можете да наклоните везните във ваша полза, възползвайте се!
Най-рисков ден, през който не бива сами да предизвиквате Съдбата е понеделник, въпреки това, ако са на лице важни сигнали за вид трансформации- това ще се отчита като предопределеност, от която е добре да се възползвате ,а не да се противопоставяте.
Във вторник и сряда сте търсена и предпочитана компания, при нужда-подкрепа от околните.
В четвъртък и петък-изненади, някой от вас могат да научат тайна или да осъзнаят вид подробности ,на които не са обръщали внимание до този момент.
В събота и неделя сте доста емоционални, но и въздействащи върху околните.
Лъв
Семейството ви изисква повече внимание от ваша страна, причината може да е постоянната ви ангажираност, а и известна дистанция, която се прокрадва от известно време. В друг вариант- сега успешно можете да разрешите някакви имотни или битови проблеми, можете и да  разчитате на помощ от страна на партньора ви или на банка например.
Ако сте служител във фирма и сте на процент, работите на хонорар, а не твърдо заплащане- задължително ще повишите доходите си. А, ако сте на твърдо заплащане- моментът е удобен да изкажете претенции и да изисквате повишение. Като минимум- получавате бонус, подарък, морално удовлетворение и поощрение.
Ако имате собствен бизнес- тенденцията се затяга силно и ще изисква огромни усилия, за да съхраните дейността си по същия начин. Вероятно ще ви се наложи да търсите други алтернативи, да предприемете качествени преобразувания.
Любовта е доста охладняла, ако я има, тя се преценява съвсем рационално и ви лишава от всякакви цветни преувеличения, при условие, че са съществували разбира се. Може да се каже, че това е силно „отрезвяващ” период, но се отчита и като полезен…
В понеделник-изненади, преобладава ентусиазмът, чрез който в обективно нестабилна среда ще извлечете вид облаги.
Във вторник и сряда- можете да извършите скок напред и нагоре в кариерното ви развитие.
В четвъртък и петък се пазете от интриги и безсмислени спорове.
В събота и неделя-сте много емоционални, изненадите продължават, но трудно се контролират последиците…
Дева
Хубавото време за вас продължава и вие трябва да се възползвате максимално от опеката на звездите. Вече съм ви казвала, че сте закриляни от малкото и голямото щастие, а именно-Юпитер и Венера. Подобен аспект можете да очаквате пак след 12 години. Може би е полезно да зададете положителна енергийна програма и на мисловно ниво, да я подкрепите и с реални действия , а те ще прорастват като резултат през цялата следваща година и не само.
Към настоящия момент се усилват и комуникативните ви способности ,социалната ви активност, а и амбиции- повечето от вас усещат ,че трябва нещо да предприемат, да променят, така че да се развият, да постигнат успехи, които да ги превъртят на друго и по-високо ниво, повечето от вас усещат, че това ключов етап от живота им, след, който всичко ще е различно.
Ако не канализирате активно тази енергия в определена посока обаче, може да станете по-нервни от обикновено, че и да започнете да трупате килограми.
Същевременно в дома ви се оформя някаква ситуация, която ще изисква повишено внимание- тя може да е свързана с роднина или член на семейството ви, но до края на февруари ще обнови най-близката ви среда. Вижте тенденциите, понякога посланието е, че трябва да сте на щрек, защото ви убягват подробности, които изведнъж може да осъзнаете- това може да е полезно, отрезвяващо, така че да се възползвате, но може и да е болезнено, ако не кореспондира с очакванията ви. Насочвайте перспективите сега-от начало винаги по-лесно се влияе…
Възможни са неочаквани или непредвидени разходи, особено в понеделник. Пазете се от прибързаност, че и измами.
Във вторник и сряда звездите са на ваша страна…
В четвъртък и петък се пазете „дребно камъче да не преобърне каляската ви на успеха”.
В събота и неделя- сте в център на внимание.
Везни
Вие сте в ситуация, която ви действа подобно на „късо съединение” в душата ви- това може да е информация, предстоящо събитие или друго- продуцирано от околните, които се държат непредвидимо и/или около тях настъпват трансформации, които рефлектират и върху вас самите.
Това, което можете да направите сега е да не предизвиквате сами Съдбата и съответно е добре да избягвате полемики, които могат бързо да сменят обстановката около вас.
Полезно е да търсите варианти, обиколни пътища и задължително ще ги откриете.
През тази седмица ескалират и някакви финансови въпроси, които ще се превърнат във водеща тема през ноември. Подходящо е до средата на ноември да насочвате тенденциите в една по-подходяща за вас посока ,ще имате такъв шанс.
В понеделник  е подходящо да заздравите партньорските си отношения.
Вторник и сряда са много емоционални, трансформиращи, водят ви към вид прозрение.
В четвъртък и петък- с по-голяма лекота прокарвате идеите си.
В събота и неделя- някой от вас вземат важни решения, а за други- преобразуванията са основно в оценките ,в начина на мислене.
Скорпион
Слънцето вече е във вашия зодиакален знак и постепенно ще обнови силите ви, постепенно ще ви зареди с енергия, която трайно ще се имплантира в начина ви на живот и ще се превърне в „програма” за цялата следваща година. Това важи за всички, но особено силно за родените през първи деканат. За тях е важно да мечтаят и току виж бляновете се материализират през новия им житейски цикъл. При всички случай- попадат под особена опека, все едно имат „закрила свише” за намеренията си и онова, което продуцират като перспектива ще е за дълго...
Същевременно, желанията могат да ви струват скъпо- в пряк и преносен смисъл. Внимавайте! Освен това материалното ви положение ще изисква да редуцирате разходите си и не само сега, а и за следващите месеци. Имайте го предвид и обърнете внимание на тенденциите от самото начало.
Около вас продължава да е пренаселено-от приятел, колеги, но и конкуренти…Ежедневието ви продължава да е напрегнато, изпълнено с изненади, особено на работното ви място. Правете краткосрочни планове ,за да имате шанс да реагирате на момента, в понеделник подчертано, но и през другите дни.
Във вторник и сряда е полезно да заздравите партньорските си отношения, ако е необходимо или може да получите подкрепата на околните, да получите помощ при нужда. Популярността ви расте…
В четвъртък и петък се пазете от загуби.
В събота и неделя-звездите са на ваша страна.
Стрелец


През тази седмица звездите продължават да влияят силно на социалния ви статус- вашият имидж се променя- от една страна харизмата и личностния ви потенциал сега правят високо впечатление и се утвърждават под влияние на различни провокации, а от друга- налага ви се активно да отстоявате авторитета си пред конкуренти или пред допълнителни  ангажименти, понякога –условия на съществуване.
Но ви се дава шанс да спечелите нещо значимо- повишение, финансов бонус, ако сте служител във фирма или друг „подарък” от съдбата, като минимум- адекватна възвръщаемост и оценка на положените от вас усилия.
Ако имате частен бизнес обаче, тогава делата ви не вървят толкова гладко, а са повод за равносметки, изискващи вид корекция, инвестиции, не са изключени и изненади, ако сте в процес на преговори, особено в понеделник.
Вие приключвате един житейски цикъл през ноември, който най-силно се отразява на дома, в който живеете, семейни традиции, отношения с близки и роднини. Възможно е в това поле да откриете неочакван изход на заплетени въпроси, но тенденцията е такава, че нещо остава зад гърба ви, трансформира се трайно, за да се обнови през декември и да ви постави, надявам се – в по-добри позиции. Все пак зависи от натрупвания в миналото, а вектор на развитие, който вие сами ще насочите, но в рамките на възможното, вероятно има неща, на които не можете да влияете и на този етап се отчитат като „кармични”, зародили са се през септември със съответните окончателни развръзки или „плодове” през февруари 2016г.
Във вторник и сряда сте доста натоварени, но дните са резултатни.
В четвъртък и петък е полезно да градите мостове с ваши партньори-лични и делови, защото успехите ви ще зависят повече от тях, избягвайте противопоставяне, рязко може да ви превърти надолу…
В събота и неделя сте доста емоционални, възникват допълнителни харчове.
Козирог
През тази седмица вие засилвате позициите си в колектив- сред приятели, колеги и т.н, можете реално да разчитате на тях или да извлечете облаги, включително и под формата на материална помощ, ако се нуждаете от такава.
В друг случай- позициите ви, а  и доходите ви- подчертано зависят от одобрението на околните. В момента звездите ви закрилят, така че ви надаряват с доза късмет в избраното от вас направление, остава да инициирате сами вид положителни трансформации, като сте социално по-активни.
Въпроси свързани с хора стоящи далеч от вас- в пряк и преносен смисъл сега ви вълнуват също, това може също да са идеи за пътувания, повишение на квалификацията ви – за всичко горе-споменато ,получавате зелена светлина, а и бързо придвижване в нова обстановка.
През цялото време имиджа и/или статусът и могат рязко да се променят, в резултат на новини, понякога свързани и със семейство, роднини, домашни условия на съществуване, не е изключено да обсъждате важни теми, а решенията-трайно да се закодират в в бъдещото ви развитие.
Най-рисков е понеделник и/или „превратен”, най-хубавите ви дни са вторник и сряда.
В четвъртък и петък ежедневието е доста напрегнато и динамично, правете краткосрочни планове, за да можете да реагирате на момента, избягвайте ескалация на спорове…
В събота и неделя- партньорските отношения са водещ мотив, насочете ги в по-положителна посока.
Водолей
Последната седмица на октомври и почти целият ноември се превръща в ключов за социалният ви статус- кариерно развитие, брак и вие сами ще се убедите в това. До 10 ноември можете в значима степен да направлявате събитията, да накланяте везните във ваша полза и да извличате реални ползи- чисто финансови или морални.
Възползвайте се максимално, защото после хоризонтите пред вас ще се стесняват, особено във връзка с материалното ви състояние- нарастват разходите или пък приходите са нерегулярни.
Каквито успехи постигнете и вектор на развитие зададете през следващите няколко седмици, това ще се превърне в основен фон, почти до края на май, после, ако желаете пак можете да коригирате.
Но на този етап е полезно да сте максимално активни в избраната от вас посока.
Ако нямате работа- подходящо е да си потърсите и току виж сбъднете своя мечта.
Можете да разчитате на „чужди ресурси”, в известен смисъл „другите” са ви много полезни, създават пред вас допълнителни варианти и възможности.
Информационният поток е все така „изненадващ”, но е препоръчително да не водите разяснителни разговори, особено в понеделник, не се знае какво ще чуете, а и дали сте готови да го чуете. Бъдете внимателни в изказа, защото чрез преговори, новини и т.н. рязко се трансформира ситуацията около вас, и може да ви донесе ползи, но може и да „скъса” договори, връзки…
Във вторник и сряда се раздвоявате между лични, семейни и служебни приоритети. По-лесно се справяте с личните.
В четвъртък и петък сте доста предизвикателни, пазете се от необмислени харчове или загуби в по-широк смисъл.
Риби
Слънцето от сектора на Скорпион през следващия месец ще разшири хоризонтите пред вас по различни начини, ще усили в пъти интуцията ви, особено за родените в първи деканат, но и всички останали в различна степен. В повечето случаи съвсем интуитивно ще успявате да откривате вярната посока, да действате по възможно най-правилен и целесъобразен начин. При нужда- разчитате на приятели и колеги ,влиянието ви над околните е значимо.
Но е важно да знаете, че периодът е ключов за положението ви в колектив, така че важно сами да действате в подобна насока, за да се възползвате максимално от опеката на звездите.
През цялата седмица ескалират допълнителни или непредвидени разходи, пазете се поне да не бъдат и необмислени, а  и от откровени манипулации, които да дестабилизират финансовото ви състояние, особено в понеделник, четвъртък и петък.
Най-хубавите ви дни са вторник и сряда, а в събота и неделя- ярки емоционални преживявания, изненади, от хора близки до сърцето ви.

 Седмичен хороскоп подготвен от Астро М Хороскопи

Вестник Галерия

Вестник Уикенд, брой 46- целия брой

Участие в проучвания срещу заплащане

Времето в момента

Ads