Видео преглед на вестник Уикенд

понеделник, 17 август 2015 г.

Вестник Всичко за семейството

Брой 32/2015г.

Източник - вестник Всичко за семейството

Сандра Алексиева е сготвила над 3000 манджи
Новото попълнение сред телевизионните кулинари е създателка на сайта "1001 рецепти". Чаровницата обожава не само да готви, но и да си похапва вкусно и е враг на всички диети. Предпочита мръвките пред десертите, но пък тях приготвя с най-голямо удоволствие. Кои са другите й кулинарни чалъми, четете в новия брой на "Всичко за семейството".
Лесен сладкиш със сини сливи
Продукти: 1 ч.ч. брашно, 1 ч.ч. захар, 3 яйца, 1/2 ч.ч. олио, 1 ч.л. бакпулвер, 400 г сини сливи, 2 с.л. ром, 1 с.л. пудра захар.
Начин на приготвяне: Яйцата се разбиват със захарта, докато тя се разтвори напълно. Към яйчената смес се прибавят ромът, олиото, пресятото с бакпулвера брашно и всичко се разбива с миксер до получаването на гладка и гъста смес за кекс. Тя се изсипва в тавичка, на дъното и стените на която има хартия за печене, и се заглажда с лъжица. Отгоре се подреждат половинки пресни сини сливи с разреза нагоре. Десертът се поставя в предварително загрята на 180 градуса фурна и се пече до готовност. Поднася се охладен и поръсен с пудра захар.

Вестник Галерия

Вестник Уикенд, брой 46- целия брой

Участие в проучвания срещу заплащане

Времето в момента

Ads