Видео преглед на вестник Уикенд

понеделник, 24 август 2015 г.

Хороскоп 24.08-30.08.2015 г.

Седмичен хороскоп подготвен от Астро М Хороскопи


От началото на седмицата основният ни енергиен източник-Слънцето, вече ще е в сектора на Дева. От това поле и през следващия близо месец ентусиазмът ни и поривът за приключения, както и вид грандиозни проекти продуцирани от желания, зародени дълбоко в душата като необходимост, в която разпознаваме щастието, постепенно ще започнат да се смаляват или да придобиват някакви по- земни, реалистични форми, конкретни стъпки, към които ще бъдем „подбутвани” да извършим.
Тенденцията при всеки ще има различно измерение- при едни ще се усети като натрупани ангажименти,  завъртащи ни в своята рутина, заедно с изоставащ план, изискващ „наваксване”, при други ще е императивно послание за подобряване на квалификация, получаване на нови знания и умения, така че да реализират кариерните си и честолюбиви намерения, при трети- раздяла с илюзии, под натиска на някакви събития, които ще се спукат подобно на балон, особено в дните на пълнолунието /петък, събота и неделя/ или две седмици след това…
За всички без изключение е важно да са по-внимателни към психическото и физическото си здраве. Прогнозата се запазва почти през целия септември.
Възможно е да ескалират вирусни заболявания, преумора, разсеяност, внушаемост, занижен имунитет. Пазете се!
В края на седмицата се формира „емоционален вакуум”, фокусна точка, приоритет-  индивидуален според собствения начин на живот, но обединяващото е нов нюанс на „обработено” знание, променена гледна точка и/или реалност. Борба за право, борба за истина-на различни социални нива…
За любовта- тя няма да липсва, но страстите ще ни връщат към стари чувства и ретроспекции, съответно колкото по-ценни и стойностни са те, толкова по-пълноценни ще са към настоящия момент, защото преживяванията пряко ще зависят от натрупания опит. За някой пък това ще е „втори” опит или път към бивш партньор.
Овен
Ежедневието ви става все по-натоварено поради нараснали ангажименти и/или променени условия на труд, различен начин на възприемане на работния процес поради външни и независещи от вас обстоятелства, като минимум- рутината ви изморява повече от обикновено, преобладават задълженията, включително и съобразяването с други лица.
Имате отдушник, за сега това са стари чувства, някаква страст или любов, които да завладеят сърцето ви, особено през втората част на седмицата. Може и да ви се поиска да последвате поривът на мечтите си, но ежедневни или натрупани задължения ще ви „завръщат”- в пряк и преносен смисъл.
Е, поне може да възникнат обстоятелства /при вид тесни специалисти и/или високо квалифицирани кадри/, които да им дадат нова отправна точка за скок в кариерата, дори и на този етап да е под формата на разговори, дори и зародила се идея. Тя може да нараства, да се „храни” от собствените ви високи и честолюбиви планове, но може и да е по принуда, понеже попадате в различна среда- от изисквания, а понякога и лични желания.
Докато Марс /вашият покровител/ е в Лъв, вие ще продължавате да поддържате форма с придобития си авторитет и „царски” размах на действия, изискващ уважение.
Но твърде вероятно е едно да искате, а звездите да ви дърпат в друга посока.
След 27 август постепенно ще ескалира необходимостта да сте по-диалогични, да преговаряте на различни нива, за да се изкачите едно стъпало нагоре или поне да съхраните статуквото.
„Колкото повече, толкова повече” е казал Мечо Пух, а това означава ,че всичко ще зависи и от нивото на амбициите ви, отворени пътища ще има…
Най-хубавият в ден е понеделник.
Във вторник и сряда дребни действия са значими за социалния ви статус.
В четвъртък и петък предстоят силни емоции, срещи, които да помните.
В събота и неделя пазете психическото и физическото си здраве.
Телец
Хора близки до сърцето ви-от деца до любовници, обсебват вниманието ви по различни поводи, превръщат се във фокусна точка. Подобно на изследовател вие ще ги разглеждате под лупа и разбира се поводи за това ще съществуват. И отново вариантите са различни- променени условия около тях и/или пък вие сте по-склонни да ги виждате с различни очи. Тенденцията постепенно ще ви превърти в друга реалност през септември и „реалност” е точната дума, защото ако съществуват вид розови очила, тогава те задължително ще отпаднат.
Повечето от вас имат силна нужда от взаимност и любов, ще я търсят и имат шанс да я открият, стига да не е вън от  обкръжението им и да е по-близо до настоящата действителност.
В дома ви също кипят силни страсти, възможно е да съществува някакъв неразрешен въпрос от миналото, който се уголемява, придобива размери, невъзможни за обикаляне- в пряк и преносен смисъл, това важи и за следващата седмица.
Най-трудно се вземат решения под влияние на силни емоции, така че се опитайте да балансирате с ясни преценки за бъдещето, не се поддавайте на провокации, особено в петък, събота и неделя.
Близнаци
От една страна е семейството и близките  ви, домашни и лични приоритети, ангажименти,  а от друга- собствените ви мечти, визия за социалния ви статус и развитие. Към настоящия момент те или си пречат /едното на другото и обратно/, или е наложителен някакъв баланс и компромис- „едното за сметка на другото”.
Каквато и да причината обаче, налага се да забавите темпото в значима степен да преосмислите, за да не ви подведат, а в някой случаи- да не попаднете там, където не сте очаквали и то в близкия месец. Внимавайте, ескалира някаква неточност или „подхлъзваща” информация, а не е изключено и просто да не забелязвате детайли,  но които ще трябва да оцените през септември.
На какво може да разчитате- както в повечето случаи на бързата си мисъл и отлично красноречие. През целия период ще бъдете доста убедителни ,ще влагате много страст в изказа си и/или ще водите твърде емоционални разговори, които между впрочем ще са повод за ретроспекции, анализ на минали ситуации.
След 27 август мисълта ви ще стане по-свободна, творческа, ще се насочи към идеи които да носят повече радост, а не конкретни ползи. Току виж, това което сте „поръчали” и сте го открили…
Най-рискови, но и показателни за бъдещите ви намерения са събота и неделя.
В понеделник можете популярността и влиянието ви са значими.
Във вторник и сряда зависите от „чужди ресурси”-материални и морални, в друг вариант- придобиват нова стойност.
В четвъртък и петък-интересни новини, разговори, разкрития.
Рак
Настъпва период, през който информацията за вас има преувеличено значение. Това е време, когато можете да чуете важни новини- за вас или ваши близки, но рефлектиращи и върху собствения ви живот. От друга страна нараства необходимостта да сте социално по-активни ,за да се доказвате, за да съхраните статуквото или пък- да се изкачите по йерархичната стълбичка.
Едно е сигурно- повечето от вас ще навлязат във фаза „преговори” за бъдещето си по различни поводи, както в личен, така и професионален план. Това може да е повод да се преподпишат договори и отношения, но също така и да се скъсат, при условие, че не кореспондират с
Индивидуалните очаквания, тенденцията се усилва през септември и може да е повод да „смените декорите” около вас- с хора, които ви подвеждат или обстоятелства, които не ви удовлетворяват.
През цялото време е добре да се пазите от преувеличения или откровени манипулации, отсявайте сеното от плявата и не вярвайте на всичко чуто, избягвайте спорове и неконструктивно противопоставяне, особено в събота и неделя.
Друга фокусна точка е материалното ви положение, приходи-разходи, клонят към преразглеждане, внимавайте само да не застанат между вас и любими хора.
Понеделник е натоварен с ангажименти.
Във вторник и сряда е удобно да се опитате да заздравите партньорските си отношения.
Четвъртък и петък възникват допълнителни разходи или финансите са водещ мотив.
Лъв
Вие кипите от силни страсти и емоции, преразглеждате всичко ценно за вас, въпреки че основен мотив сега трябва да бъде стабилизация на материалното ви положение. Причината може да е променени разходи /извън обичайното/ или приходи, нови условия на труд, така че да се доказвате. Каквито и да са вариантите, важното е да знаете, че шансове за печалба съществуват, дори и допълнителни, стига да не са твърде големи и да не кореспондират с тези на вашите партньори, началници например или пък реалността, най-общо казано.
Но ако си поставите план-график, който да преследвате поетапно, прецизно, стъпка след стъпка, тогава можете дори да се доберете до ресурси, несъществуващи до този момент. Същевременно е полезно да избягвате финансови спекулации, вземане на кредити, даване на заеми, защото после ще възникнат обърквания или ще се окаже, че някакви детайли са ви убягнали.
Най-хубавият ви ден е понеделник, тогава притежавате и доза късмет-възползвайте се.
Във вторник и сряда ежедневието е много натоварено, нека това да не е повод за недоразумения. Но положените усилия ще са пропорционални на получените възнаграждения,  а като минимум-адекватна оценка за старанието ви.
В четвъртък и петък-емоционални разговори или срещи.
В събота и неделя- трансформиращи дни, които могат да ви повлияят силно на бъдещите намерения.
Дева
Слънцето вече транзитира през вашия зодиакален знак,  а благодарение и на Юпитер, вие навлизате в ключов период за социалния ви статус, когато ще нараснат честолюбивите ви планове, желание да реализирате и най-смелите си мечти, да се откъснете окончателно от миналото, от онова, което ви е носило повече изтощение и вреда, отколкото ползи.
И така, звездите постепенно ще влеят нови сили, идеи, възможности.
Онова, което ще ви спира в повечето случаи ще бъдат „другите”- партньор, семейство, някакви ангажименти извън контрола ви, но някак задължителни, такива, с които трябва да се съобразявате или черпят значими ресурси-психически или физически.
Е, какво пък, в пълна степен ще можете да разчитате на себе си, да вървите напред и да покорявате нови върхове, но не рядко и като „дърпате” близките си след себе си, като минимум- се съобразявате в значима степен.
Любовта е зад гърба ви по различни поводи- защото криете истинските си чувства или ги преразглеждате, защото сте отдадени на тайна любов, но не е изключено и към вас да не са твърде коректни.
Но вие умеете да превъртате негативите в позитиви- така ще бъде и сега, под формата на алтернатива, фокусна точка, която сами ще изберете и на която ще се осланяте като вариант.
Пълнолунието от събота и неделя пряко ви засяга и може да ви даде някаква яснота за партньорските ви отношения, връзки с влиятелни за вас лица.
През втората седмица се пазете от натягане на напрежение между вас, недоразумения и т.н., защото ще ви влияят после поне през следващите две седмици.
В оптимален вариант-прозирате истина, сваляте „розови очила”, перспектива, която ще ви поднесе на други релси, нещо от рода на „аз или другите”…Това може да се превърне в лайтмотив за цялата следваща година, разбира се най-добре се влияе на оформящите се перспективи в началото- така че дерзайте в избраната посока, като не губите целите си в по-далечен план, а Юпитер-планетата на щастието ще ги осъществи, ако не веднага, то през следващата година, че и години /цикълът на Юпитер е 12 години, може да се върнете назад и да анализирате/.
В понеделник тонусът ви не е много висок или се раздвоявате между лични и служебни ангажименти.
Във вторник и сряда авторитетът ви е значим, притежавате и доза късмет, но се пазете от крайности…
В четвъртък и петък ежедневието ви е доста натоварено, възникват непредвидени обстоятелства, които да объркат предварителния ви график.
Везни
Вие вече навлизате в период на приключване на житейски цикъл и не само едно-годишен, но и такъв, какъвто се градили през изминалите близо 12 години. Тенденцията ще я усетите чрез ярки ретроспекции, неволно връщане към миналото, за да си направите анализ какво трябва да оставите зад гърба си, съответно- какво може да пренесете през следващата година и не по-рано от 16 октомври.
За сега, мнозина от вас вече чувстват вид психическа или физическа умора. Не е изключено да се сблъсквате с външни и независещи от вас обстоятелства, принуждаващи ви да смените ритъма на ежедневието си, да сте по-мобилизирани и концентрирани, а като че ли желание липсва, а понякога и посока…
Преосмисляте важни за вас връзки, житейски обстоятелства..И това е най-правилно към настоящия момент. Не е нужно да бързате, понякога човек трябва да забави темпото, дори да спре, да се огледа и да бъде максимално точен в преценките си преди да продължи напред, например- след рождения ви ден, когато всичко и поетапно ще почне да се нарежда. Дори и да не е точно така, както очаквате, звездите винаги ни насочват в най-подходящата за нас посока, дават ни сигнали, които трябва да отчетем, така че за вас е подходящо да се движите по посока, на където е течението, а не обратното, няма смисъл…Освен това едни възможности винаги се заместват от други, не го забравяйте!
Най-показателни за всичко са събота и неделя, по време на пълнолунието. То може да сложи вид разделна черта за бъдещите ви намерения и съответни перспективи, като минимум за следващите две седмици.
Приятелствата или колективът, в който работите са под влияние на някакви силни емоции. Можете да се опирате на стари такива, но като съзнателно избягвате остри противоречия, пазите се от конкуренция, понякога без правила, особено в четвъртък и петък, тогава разбирате и на кого и в каква степен можете да разчитате.
Понеделник ви носи много информация, а вторник и сряда се раздвоявате между лични и служебни въпроси, дните са рискови…
Скорпион
Водещо значение за вас придобива одобрението и подкрепата от страна на приятели, колективът, в който работите, също и одобрението на влиятелните за вас лица. И сам войнът е войн, но по различни поводи, ако не се съобразявате подчертано с околните, в избраното от вас направление, тогава фокусната точка- социалният ви статус, ще забоксува или ще ви коства доста силни емоционални преживявания.
Какво пък, можете да научите много, дори и от ваши конкуренти, да се обедините с техните сили, дори и да черпите от техните ресурси, но не и да се противопоставяте.
Хора близки до сърцето ви, сега са повод за силни емоционални преживявания, разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате, в оптимален вариант- сваляте „розови очила”, особено в дните на пълнолунието – събота и неделя, както и две седмици след това…
В друг вариант- обстоятелствата в обкръжението ви се променят, а те рефлектират и върху вас, съответно изискват по-голяма адаптивност, гъвкавост в подхода ви, всеотдайност, а при някой и грижа…
В понеделник ви занимават чисто финансови приоритети и през този ден най-силно можете да им влияете.
Във вторник и сряда информационният поток е засилен, извличате ползи от конкретни новини или разяснителни разговори, само да не преминете някакви рамки на добрия тон. Като минимум-изяснявате си неща, които не са ви били ясни.
Четвъртък и петък са рискови, намалете темпото, не правете „остри завои”.
Стрелец
Социалният ви статус- кариерно развитие, брак, започват да звучат с по-остри и силни „тонове”, по различни поводи, а и варианти. В един случай- тенденцията се продуцира от нараснали ангажименти по дома, семейството, нещо там се променя и отнема значим енергиен ресурс, рефлектира върху собствените ви намерения и визия. В друг случай- налага ви се повече от обикновено да се доказвате на работното място, изискванията или обстоятелствата в професионалната ви реализация са различни, а това разбира се също се отразява и на най-близките ви хора.
При всички случаи навлизате в много важен и динамичен период, който ще смени „декорите” и приоритетите около вас. Важното е да умеете да балансирате между наистина важните въпроси и да отстранявате онези, които внасят само смут в душата ви, хаос в ежедневието ви, а както става ясно- подобни провокации ще съществуват, но и значими шансове също, с които да компенсирате.
Ключови или много показателни дни са събота и неделя. През тях можете да прозрете някаква истина, а може и да зададете тенденции като минимум за следващите две седмици.
В понеделник сте под „светлината на прожекторите”- дайте най-доброто от себе си.
Във вторник и сряда усилията ви са пропорционални на оценките и възнагражденията. Вид „разплата”- в пряк и преносен смисъл. Пазете се обаче от необмислени харчове, в последно време отново се активират процеси, които силно влияят и дестабилизира бюджета ви.
Тези дни са рискови, хубаво е да не предприемате съществени ходове…
В четвъртък и петък водите емоционални разговори, интересни новини.
Козирог
Навлизате в период, през който можете да разширите хоризонтите си пред вас чрез реални пътувания, общуване с хора извън близкото ви обкръжение, насочване към по-далечни и високи цели, които да преследвате поетапно през следващата близо година.
На този етап информационният поток около вас е силен, разделяте с някакви илюзии, разбирате подробности, които иначе са ви убягвали.
Променя се комуникацията между вас и важни за вас хора, а може би и доверието? На къде „духат ветровете”, ясни „знаци” получавате в събота и неделя. Възможно е тези дни да отключат ново направление в живота ви, като минимум за следващите две седмици. Разбира се, вие самите можете да канализирате събитията в една по-подходяща за вас посока, притежавате достатъчно воля, а и ресурси, особено във вторник и сряда.
В понеделник, обстоятелства стоящи „зад гърба ви” набират скорост и/или застават на пътя ви.
В четвъртък и петък се пазете от необмислени харчове.
Водолей
Темата за партньорските отношения приключи за вас или поне се измества от друг водещ приоритет- финансовото ви състояние и стабилност. То се усложнява по различни поводи- нараснали разходи или променени приходи. Мнозина ще имат нужда от подкрепата на „чужди ресурси”, могат и да се ориентират към уреждане на правни въпроси, включително и наследствени. Но все нещо ще пречи, за да реализирате в пълна степен предварителните си намерения и очаквания.
На какво и в каква степен да разчитате, какво носи повече ползи или вреда, ясно се оформя на хоризонта през почивните дни-събота и неделя.
Вие навлизате в силно трансформиращ период- на приоритети, оценки за хора и обстоятелства, бъдещи намерения. По всяка вероятност в края на септември ще гледате на всичко от съвсем различен ъгъл, нещо ще се пречупи във вас и вие ще си поставите други и по-градивни цели.
Любовта- да, тя съществува при мнозина, но е под влияние на някакви ретроспекции или е свързана със „стара любов”, която ръжда не хваща. Страстта при мнозина може да излезе извън контрол в различни модификации, в оптимален вариант- да си дадете „втори шанс”, рестарт на взаимоотношения и т.н., стига чисто материални въпроси да не вгорчат връзката ви.
В понеделник популярността ви расте, можете да разчитате на подкрепата на приятели, колеги…
Вторник и сряда са напрегнати и в известен смисъл извън контрола ви. Планирайте стъпка след стъпка, за да можете да реагирате на момента, най-добре-без излишни емоции и да отговаряте на провокации. В такъв случай, дори ще се доберете до допълнителен енергиен канал, ще сбъднете намерения, за които и не сте очаквали.
В четвъртък и петък- всичко зависи от вас, притежавате достатъчно воля и енергия. Но! Много сте емоционални, а това понякога е повод за ескалация на спорове, изказване на думи, за които после да съжалите. Лайтмотив е: „аз-ти, моите-твоите интереси”, наместват се пластовете в партньорските взаимоотношения и нека това да е в плюс за вас.
Риби
Навлизате в период, който е определящ за партньорските ви взаимоотношения. Това е време, през което популярността ,реализацията ви, а и чувството ви за щастие въобще, зависи подчертано и по различни поводи от „другите”.
Вие може да имате някакви очаквания, а любимите ви хора – съвсем различни. В каква степен се разминавате, започва да ви се изяснява в дните на Пълнолунието /събота и неделя/ или през следващите две седмици. В друг вариант-обстоятелствата около вашата половинка се променят, а това рефлектира и върху вас самите.
При всички случай, в началото най-лесно се влияе на бъдещи перспективи от една страна, а от друга- какъвто фон създадете през септември, такъв ще ви съпътства или такива семена ще прорастват през цялата следваща година. Внимавайте, не губете ясните си цели от поглед, не се оставяйте вид емоции да ви водят.
На работното ви място е напрегнато, кипят силни емоции и страсти. Някой Риби дори могат да „завъртят” любовна афера  с колега, която после ще се преразгледа…
В понеделник дребни действия имат широко отражение върху имиджа ви.
Във вторник и сряда околните ви влияят в значима степен със своето настроение, изказани мнения и т.н.
В четвъртък и петък ежедневието е извън обичайния ритъм, планувайте краткосрочно, за да можете да реагирате на момента.


Вестник Галерия

Вестник Уикенд, брой 46- целия брой

Участие в проучвания срещу заплащане

Времето в момента

Ads