неделя, 14 юни 2015 г.

Хороскоп 15.06-21.06.2015 г.

Хороскоп 15.06-21.06.2015г.

Новолунието от началото на седмицата ще  зададе ново начало, а през следващия лунен месец то ще е свързано с усилен информационен поток, разгорещени дебати, промени в комуникацията между отделни личности, особено след настоящия период, когато окончателно се прозират детайли от миналото, положителни и слаби звена се обсъждат, променени отношения между хората, както и важни приоритети, а това ще действа подобно на „пусков механизъм”, да се надяваме в по-позитивна посока.
На 17 юни Меркурий тръгва смело напред и се отдалечава от влиянието на Сатурн- ретроспекциите, в значима степен са приключили и ако сте желаели да разберете на кого и в каква степен можете да разчитате, на какво да се надявате и каква част от миналото ви се налага да оставите зад гърба си- в значима степен се изяснява. Тенденцията може да се тълкува като миг на прозрение или пък превключващ етап, преди да преминете напред.
Впрочем, натрупани напрежения от неразрешени въпроси- в личния и обществения живот, бързо ще започнат да се придвижват в определена посока, твърде вероятни са и изненади- те могат да действат като трамплин за по-инициативни натури, особено за представителите на въздушните и огнените знаци /все едно свалят товар от гърба си/, но и за всички останали, които имат смелост да експериментират и желаят да поемат рискове, в името на по-светлото си бъдеще.
За други и в различна степен започва нов етап на развитие, който ще се определя все пак от способността им да преговарят и отстояват собственото си мнение. Скромността сега няма да „краси”, внимание и „аплодисменти” ще получават предимно екстровертите, ярките и склонност на вид демонстрации персони.
Да не забравяме, че Новолунието винаги дава шансове да насочваме събитията в определено поле, по благоприятно за нас. Подходящо е да се действа в посока- преговори, сключване на договори /но след 17 юни/, утвърждаване в колектив, търсене на по-широко поле за изява и съответно създаване на връзки, които после ще се окажат полезни или приятни.
Желанията за развлечения, удоволствия, които да порадват душата- продължават да нарастват и мнозина ще търсят-получат подобни възможности. Оформят се ярки емоционални преживявания, които да се помнят дълго. Започването на нови романтични отношения сега ще бъдат изпълнени с много страст, но огънчето ще трябва да се поддържа почти в същия диапазон или да бъде заместено от адекватни и други достойни чувства, за да се съхрани.
И не забравяйте- когато човек много силно иска, цялата Вселена му помага!
Овен
Новолунието ще ви стимулира силно да зададете нов тон в общуването с важни за вас личности, паралелно с нарастващата ви самоувереност, креативност и желание да се превъртите на по-високо ниво, да утвърдите авторитета си.
Всъщност настоящия период е прекрасен за подобни прояви, а и инициативи от ваша страна. Вие имате шанс да заздравите стари връзки, но и да създадете нови, които да ви заредят с голям ентусиазъм, като минимум- да порадват сърцето ви.
По всяка вероятност няма да ви липсва компания, често може да се оказвате в център от събития или дебати, може и разгорещени спорове, ако почувствате съпротивление и някой ви предизвика- можете да го унищожите и само с думи. Изказът ви и без това е прям, понякога остър, а сега ще ви е почти невъзможно да сдържате мнението си и можете да изненадвате околните, че и себе си.
Свободните Овни са социално много активни и едва ли ще им липсват ухажори, а дребни флиртове лесно ще се разгарят в страстна авантюра- стига да поискат.
Обвързаните Овни могат да обогатят преживяванията със своята половинка чрез вид развлечения, пътувания, особено в събота и неделя- обещават да бъдат незабравими.
В понеделник и вторник- новини, интересни известия- ежедневието е динамично и изпълнено с шансове.
В сряда и четвъртък сте твърде емоционални и тенденцията е способна да ви изведе от равновесие- внимавайте, грешки в подобен период се плащат поне две седмици.
През почивните дни намирате начин да се разтоварите в приятна компания.
Телец
Новолунието ще сложи нов акцент върху материалното ви състояние, търсене и намиране на доходи, при това някой от възможностите се реализират бързо, с нюанс на изненада. Все пак всичко ще зависи и от собствената ви инициативност, а тя при повечето от вас ще е висока поради нараснали амбиции или външни причини, които ви провокират.
В семейството ви обстоятелствата се развиват благоприятно, ако съществува вид напрежение, сега е във ваша власт да изправите неуредиците. В друг вариант- настъпват промени с крупни покупки, които да обновят атмосферата, не е изключено и важно събитие, касаещо най-близкото ви обкръжение.
Като цяло инициативи свързани с недвижимо имущество, дом и т.н.- се развиват успешно и според вашите желания, направление, което вие ще зададете. Подобна тема като рефрен ще звучи почти цял месец, Юпитер ще изисква разширение- в пряк и преносен смисъл и/или преместване…
В понеделник и вторник дебати, интересна информация или разяснителни разговори свързани с вашите финансови потоци. Хубаво време да „отпушите” благоприятни тенденции.
В сряда се пазете от спорове, не е изключено да изречете или да чуете думи, които да преобърнат ситуацията около вас. В четвъртък- сте убедителни, инициативни, емоционални и пробивни чрез дар словото си.
В петък, събота и неделя предпочитате семейството си и/или по различни поводи то е в центъра на вниманието ви.
Близнаци
Новолунието се случва във вашия зодиакален знак и превръща седмицата в особено важна за бъдещето ви, като минимум- в посоката, която ще зададете, сигналите, които трябва да оцените- да се възползвате от вид „знание” , да отстраните евентуални негативи.
Това е период, през който можете да зададете тенденции за следващото полугодие.
Родените през третата деката попадат под императивното условие за обновление на партньорските отношения, а от там и начин на живот, но и всички останали Близнаци- в различна степен.
Важно е да се знае, че сега звездите ви закрилят, вие го усещате в позитивните новини и по-голямата лекота, с която прокарвате собственото си мнение.
Около вас е оживено, търсена и предпочитана компания сте, ако желаете да сключите договори, водите преговори и т.н.- трябва да знаете, че сте в доста благоприятна позиция.
Назрява момент, в който можете изненадващо да смените средата си или пък заемате нова позиция в колектив, при това по-благоприятна.
В други случаи- завързвате нови познанства, креативни личности са способни да превъртят ежедневието ви на други и доста бързи обороти, приятели се сещат за вас и ви изненадват, особено от петък до неделя.
В понеделник и вторник е подходящо да искате, за да ви се даде. Мечтайте, бъдете позитивни, проектирайте бъдещето си, медитирайте…
В сряда и четвъртък се пазете от спонтанни или необмислени харчове ,че и измами.
Рак
През настоящия период е възможно известно напрежение поради извънредни ситуации, които ви натоварват повече от обикновено, извеждат ежедневието ви извън обичайния ритъм.
Същевременно шансовете ви да спечелите нещо, което да компенсира дългите ви усилия- нарастват. Всъщност, през настоящия период в значима степен разбирате за „таван” от възможности в поетата вече посока- кариерно развитие, брак... Получавате награда и удовлетворение, а ако това не е така- ще е сигнал, че социалният ви статус ще се трансформира през новата  лична година, според обновените тенденции, които ще зададете.
Сега звездите ви носят много изненади под формата на информация, че и събития.
Най-силно можете да влияете на събитията в сряда и четвъртък.
В петък, събота и неделя получавате подарък-материален, под формата на морално удовлетворение и т.н. Не са изключени важни разговори относно бъдещото ви благосъстояние.
Лъв
Новолунието от тази седмица ще увеличи влиянието ви в колектив, популярността ви, а в някой случаи и ще смени обкръжението ви.
Вие сте в прекрасен период, в който можете да завържете нови и полезни познанства, приятелства, сърдечни връзки, а чрез тях да се превъртите и на ново, по-високо социално ниво.
Трябва да имате предвид, че в края на юни и до средата на юли вие сте в уникално позитивен период! Напомням, че и малкото и голямото щастие, символизирани в астрологията от Юпитер и Венера се намират във вашия зодиакален знак. Това се случва веднъж на приблизително 12 години- възползвайте се, надарени сте с късмет, харизма и не само!
Мечтайте, искайте, за да ви се даде и звездите ще изпълнят желанията ви, при това по един внезапен начин, способен да надхвърли очакванията ви и то за дълго…
Полезно е да насочите тази позитивна енергия в някакви градивни цели, свързани със цялостния ви социален статус, а те ще водят до успехи и разширение и то за години напред.
Най-хубавите ви дни са петък, събота и неделя.
В понеделник и вторник ежедневието е динамично- търсена и предпочитана компания сте.
В сряда и четвъртък сте твърде емоционални, пазете се от грешки.
Дева
Новолунието от понеделник и вторник ще ви превърти в нова борба за обновление на социалния ви статус. Това означава, че дребни събития през тази и следващата седмица могат да ви превъртят в качествено различна обстановка и път на развитие. Можете да сбъднете някаква своя тайна мечта, да разчитате на хора стоящи далеч от вас- в пряк или преносен смисъл, да откриете някакви допълнителни или нерегламентирани доходи, да разчитате на чужди ресурси, включително да разрешите имотни и наследствени въпроси. Част от събитията са извън контрола ви и в ръцете на роднини, на влиятелни лица, с които трябва да се съобразявате, но изхода  е да ги привлечете на ваша страна, а не да се противопоставяте. При всеки тенденцията е различна, но тя изисква мобилизация и гъвкавост, а вие притежавате тези качества в пълна степен и повечето от вас ще извървят още една крачка нагоре.
Все пак, през втората част на юни можете да решите значима част от вид неуредици, периодът е много важен за бъдещото ви развитие и задава тон за следващото полугодие, имайте го предвид и следете тенденциите, особено до сряда.
През почивните дни предпочитате уединението или само компанията на най-близките ви хора.
Везни
Със сигурност сега не ви липсва компания. Ако търсите другарска или друга подкрепа- ще я намерите. Популярността ви расте, влиянието ви в колектив също. Някой от вас могат да превърнат приятелство в любовен роман, други да създадат връзки, които да са им полезни при осъществяването на собствените им планове.
Друг фокус в живота ви са юридически дела или в областта на „правото”- в един по-общ смисъл. При по-младите- ескалира необходимостта от повишаване на образователния ценз, образование, пътувания-близки или далечни, включително и зад граница. Подобни въпроси сега получават „зелена светлина” , възползвайте се от благоразположението на звездите, ако са приоритет в живота ви.
Ежедневието ви е хаотично, защото сте разсеяни или сте разпилени в много и различни теми.
Понеделник и вторник са позитивни, получавате „попътен вятър” в избраното направление. Изненади.
В сряда и четвъртък сте емоционални, под светлината на прожекторите сте-дребни действия имат широк отзвук.
В петък, събота и неделя около вас е много оживено, за някой-малък празник, вид развлечения.
Скорпион
Новолунието от понеделник и вторник ще продължи линията на трансформации в живота ви- социален статус, а като минимум- идеи, настроения, намерения за бъдещото ви развитие.
В края на юни и до средата на юли се намирате в прекрасен период, през който можете да се изкачите на ново и по-високо стъпало по йерархичната стълбичка. Ако сте служител във фирма- това е повишение, признание според вложените от вас ресурси.
Ако нямате работа- потърсете си, имате шанс да си намерите такава, която да отговаря на ценза ви и да ви носи удовлетворение за дълго.
В сряда и четвъртък сте философски настроени, умеете да привличате внимание. Емоционални разговори, новини от хора стоящи далеч от вас.
Петък, събота и неделя- са много показателни за перспективите пред вас, в някой случаи- важни и конструктивни разговори.
Стрелец
Новолунието ще акцентира и през следващия месец върху партньорските ви отношения-лични или делови, които  могат да се развият бързо в нова посока, бих казала изненадващо. Огнената енергия ви подкрепя- вие кипите от ентусиазъм, желание да разширите хоризонтите  пред вас, при това не без чужда намеса към настоящия период.
Околните ви стимулират, не са изключени и някой леки „дразнения”, но те в повечето случай ще „увисват” без последици.
Рутината ви дразни, някой от вас ще предприемат пътувания, които да разнообразят ежедневието им, други ще се впуснат в творчески процес, а ако това е свързано с бизнес- обещава да ви носи позитиви.
По-младите ще флиртуват, ще са социално много активни и често- в център от внимание, особено в понеделник и вторник.
В сряда и четвъртък са възможни извънредни или необмислени харчове, а дните –петък, събота и неделя ще порадват сърцето ви по различни поводи.
Козирог
Новолунието от понеделник и вторник ще сложи нов акцент върху професионалната ви реализация, защото ангажиментите са нараснали, както и необходимостта да се доказвате или пък настоящата ви работа не ви удовлетворява, липсва подходяща реализация и т.н. Бъдете максимално активни през тази и следващата седмица и пред вас ще се открият внезапни възможности. В друг случай ще можете да разчитате на чужди ресурси- на банки, на роднини, партньори и т.н.
При някой Козирози ескалира необходимост от уреждане на имотни, наследствени, битови въпроси. Сега имате възможност да ги разрешите в една по-позитивна посока.
Условията ви на съществуване и най-близка среда се променят- в каква посока, получавате „сигнали” още през първите дни- обърнете им внимание, ако е необходимо- насочвайте в една по-позитивна за вас посока, защото както знаем в началото винаги по-лесно се влияе на събитията.
Обърнете внимание и на здравето си, пазете се от пренапрежения, особено родените през трета декада, но и всички останали в различна степен.
В сряда и четвъртък имате шанс да стабилизирате отношенията си, ако се нуждаете от това, да изкарате приятно в компанията на любим човек.
В петък, събота и неделя се обсъждат чисто материални въпроси, дните са трансформиращи, внимавайте подобни теми да не застанат между вас и любими личности.
Водолей
Новолунието ще акцентира и през следващия месец върху хора близки до сърцето ви- от деца до любовници…Условията около тях се променят и рефлектират и върху вас, черпят психически и/или физически ресурс, мобилизират ви…
Същевременно сте в прекрасен период, през който можете да повишите популярността си, влиянието си над околните.
Сега в пълна степен можете да разчитате на подкрепата на другите при нужда.
Социалната ви активност е много висока, проведените разговори могат да са ви изключително полезни, така че да разкрият внезапни възможности пред вас.
Водите много интересни разговори, получавате внезапни и изненадващи новини, които да превъртят живота ви на друго ниво.
През втората част на юни и до средата на юли сте в прекрасен период да стабилизирате настоящите си връзки, да сключите договори, да откриете половинката в живота си или да сключите брак.
Каквито и да са целите ви, използвайте благоразположението на другите, за да ги постигнете, те ще играят ролята на „лост”, който да ви повдигне и към най-смелите ви мечти.
Понеделник и вторник могат да зададат тон на цялата седмица.
Сряда и четвъртък са динамични, натоварени с ангажименти извън обичайното.
Петък, събота и неделя могат да са превратни за партньорските ви връзки, но имате шанс да ги насочвате в значима степен- възползвайте се.
Риби
Новолунието ще акцентира и през следващия месец върху семейството и домашните ви условия на съществуване. Винаги е хубаво да се действа в една по-позитивна посока, в седмицата на Новолунието, тогава по-лесно се влияе на събитията и се канализират в избраното направление.
Това, което може да ви е много полезно сега е динамиката в работния процес. Шансовете, които ви се дават в ежедневието са почти на всяка крачка. Ако работите- печелите доверие и симпатии, свободните Риби могат да започнат флирт с колега, който да прерасне в любовна авантюра.
Действайте, животът ви тече сега на бързи обороти, а късметът съпътства ежедневието ви- почти на всяка крачка. Въпреки че е валидна и поговорката: „Господ дава, но в кошара не вкарва”, така че нивото на успехите ви все пак ще зависи и от инициативността ви.
А сега си струва да сте максимално активи, особено, ако си търсите работа- през втората част на юни и до средата на юли е оптимално време за собствената ви реализация.


Подготвен от Астро М Хороскопи

Участие в проучвания срещу заплащане

Времето в момента

Ads