Видео преглед на вестник Уикенд

понеделник, 25 май 2015 г.

Хороскоп за периода 25.05- 31.05.2015г.


Една от най-важните и „издигнати” планети за тази седмица е Меркурий, но той вече е ретрограден. Това означава, че приоритет отново и отново ще бъдат теми от миналото, които по различни поводи ще виждаме и преоценяваме в особено ярки краски, до степен на преувеличение и излизане извън нормата. Съществува вероятност да се съсредоточим върху своя индивидуална тема от живота си, например ескалирала през изминалата зима и това да доведе до силни предчувствия, прозрения анализи, а в някой случай и нервно напрежение. Но и провокации на събитийно, особено информационно ниво няма да липсват- чуваме думи, научаваме за прикрити обстоятелства или други, в които се чувстваме измамени- защото така сме искали или пък откровено са ни подвели. В подобен сложен период са възможни два варианта- единият е да се разделим с илюзии, да се доверим на интуицията си, така че да прозрем бъдещето, а другият е да потънем в съмнения, несигурност, да задаваме неправилни въпроси, които нямат отговор или пък той е удобен, но не и истински. Всъщност, Нептун е също много силно поставен и за да не се изгубим в спуснатата от него мъгла, трябва да имаме здрави ориентири- морални, интелектуални, да знаем какво наистина искаме и на къде сме тръгнали, за да не пристигнем другаде.
Пазете психическото си здраве, обграждайте се само с позитивно настроени хора, защото негативните енергии ще ги прихващаме по-лесно и вие сами ще се убедите в това.
Нервната система също е доста уязвима, хора с различни зависимости- лекарства, алкохол или наркотици трябва да са най-внимателни.
Подсъзнанието работи на пълни обороти- за някой ще преобладават мечтите, тайните желания, на които ще се отдадат, а за други- натрупани страхове и т.н. Може би моментът е подходящ обаче са се изчистим от тях, като се прекрачи цензурата между съзнание и под съзнание и съответно осъзнато се отстранят „шлаките”, „изтупа се праха” от ценности за нас, които гинат под това въздействие.
Безспорно тенденцията ще се отрази на криминални прояви, а контингент с престъпно мислене ще е забележително изобретателен.
Венера все още е в Рак- императивно ни насочва да преоценим семейството си, роднини и близки, съответно- тяхната стойност. Под подобно въздействие някой от вас ще разберат, че извън тази единица не могат да бъдат щастливи, ще се върнат към традициите и задълженията на дома, защото „дома е тяхната крепост”, но други – ще осъзнаят, че ресурси в това поле са изчерпани и могат да се решат но по-драстични трансформации, полезно „обновление”, а в краен случай- окончателно да се разделят с обкръжението си…
На бърз просперитет или постигане на цели едва ли можете да разчитате, възникват препятствия и ограничения от различно естество. Продължава и конфронтацията между отделни личности и авторитети, предимно с разлика във възраст, социално положение и т.н.
Официални структури и власт-имащи са отново по ръба на „острие”, но истинският израз на решенията от настоящите предизвикателства ще се прояви към средата на юни.
Предстои и нова „корекция” на ценности- от чувства до парични потоци, а може да се отрази и на валутни курсове, стойност на имоти, работа на банки и т.н..
Мечтайте, искайте, бъдете позитивни, това е най-правилният ход сега и току виж материализирате желанията си, ако не веднага, то поне през септември, октомври!
Овен
Информационният поток продължава да е доста засилен около вас. Вие активно водите преговори, за да сбъднете своя мечта и сте особено изобретателни или пък сте провокирани от другите да заемете по-активна позиция, внимавайте само тя да не премине в словесна война. На този етап коректните доводи и контра-доводи са почти изключени, както и използваните средства за влияние върху вас, а понякога и от вас. При всички случаи е полезно да не позволявате да ви въвличат в във вид задкулисие, което ще „лъсне” със съответните последици най-късно в средата на юни. В оптимален вариант научавате някаква тайна и си изяснявате детайли, които са ви убягвали до този момент. Това може да доведе до прекрояване или направо скъсване на договори- в пряк и преносен смисъл /писмени или устни обещания/.
В дома ви предстоят реформи и/или леки „революции”- в повечето случаи вие ще сте провокаторът, така че от вас ще зависи дали това ще е обновление и  освежаване на средата или пък дестабилизиране на основите и то с дълготраен ефект.
В понеделник звездите са на ваша страна и ентусиазмът ви е способен да извърши значими пробиви към някакво желание.
Вторник и сряда са напрегнати, защото са изпълнени с ангажименти и/или новини, извеждащи ви извън обичайния ритъм или пък имате подчертана нужда от почивка, така че да обърнете внимание и на психическото, физическото си здраве.
Успехите в четвъртък и петък се определят от способността ви да лавирате между ваши и чужди интереси. Важен момент за партньорските взаимоотношения- лични и делови, въпреки известни провокации- задайте положителен тон, който ще ви превърти на по-високо и градивно ниво.
В събота и неделя се пазете от крайности, чисто материални въпроси се отразяват и на други сфери, водят до трансформации в нагласи, идеи за бъдещето ви.
Телец
Фокусна точка е вашата сигурност- материална или морална /на кого можете да разчитате, съответно-не/. Подобни теми ескалират по различни поводи- нараснали разходи, промени в приходите и/или провокации от страна на приятели, колеги, които по различни поводи могат да доведат до загуби. В позитивен вариант, това може да е повод да „разчистите” около вас онези, които повече ви натоварват, отколкото да са ви полезни. Остават онези, които ще издържат проверката на времето и ще заслужат място в сърцето ви, а останалите не са ви нужни и вие ще го осъзнаете чрез разяснителни разговори, изненади, научаване на тайна и/или внезапна поява на теми от миналото, но видени от друг ъгъл- разделящ ви с илюзии или сглобяване на важни детайли, които са ви убягвали до този момент.
Вашата управителка- Венера е в активна позиция и подобно на нея вие ще сте силно мотивирани да трансформирате нещо ценно за вас. Тенденцията се отразява като минимум в силни емоционални преживявания, а понякога и внезапни решения, смяна на настроения и намерения за бъдещето. За да придобиете нещо или да се доберете до съкровено желание трябва да се откажете от друго, под формата на „цена”, но е съществено първо да си направите точна равносметка дали си струва, преди да предприемете каквото и да било.
В понеделник се раздвоявате между лични и професионални ангажименти, които могат да препятстват успешната реализация и на едното и на другото.
Вторник и сряда са рискови- пазете се от загуби. Това, което може да ви помогне е рационалният ви подход, земни и практични съждения, които вие по правило притежавате.
Четвъртък и петък са динамични, правете краткосрочни планове, за да имате шанс да реагирате „на момента”.
В събота и неделя е подходящо да стабилизирате партньорските си отношения, ще имате възможност, ако поискате или имате нужда.
Близнаци
Предстои една от най-важните седмици в годината за социалния ви статус-кариерно развитие, брак, а като минимум- трансформира се начинът, по който ви възприемат околните. Причината може да са ваши по ярки мечти за бъдещето, които да ви провокират да бъдете по-активни и предприемчиви, така че да сбъднете своя мечта или пък тръгвате в нова посока под външни влияния- нови изисквания, условия от страна на другите.  
Всъщност, ваши партньори-лични или делови сега ще играят ролята на спирачка или пък строг учител, който ви подтиква към равносметки за вашето собствено бъдеще, а понякога- и общ, съвместен път за развитие. Каквито и да са „сигналите” обаче, те не са случайни, а са с натрупване от миналото. Вашият управител Меркурий е ретрограден, така че той също ще ви подтикне към подобни ретроспекции, анализи, ще спре за малко устремът ви напред, за да вземете най-правилните решения. На този етап това е най-правилният ход и не противопоставянето, а стабилността ви по различни поводи зависи от вид „авторитети” в живота ви, от способността ви да се нагаждате към тях, да се съобразявате, а като минимум да делегирате отговорности.
Не забравяйте, че Слънцето вече е в Близнаци и докато е там вие създавате нова енергийна програма за предстоящата ви година. Внимавайте, насочвайте събитията в една по-позитивна за вас посока, рационално, а не емоционално и в поглед вперен в по-далечни хоризонти, защото фонът, който ще зададете ще ви влияе месеци.
Ескалират някой „внезапни” или непланувани разходи, материалното ви благосъстояние е нестабилно и не бива да поемате излишни рискове.
Едва ли е много надеждно да разчитате на „приятели”, дори и под формата на съвети- те ви изненадват или последиците на по-късен етап са непредвидими.
Любовта е на заден план или силно се влияе от някакви интереси.
В понеделник информационният поток е много засилен- можете да извлечете ползи от това.
Вторник и сряда са рискови, тонусът не е много висок.
В четвъртък и петък събитията приличат на въртележка- условие за успехите ви е да уцелите „точния момент”.
В събота и неделя почивате активно.
Рак
Голяма част от събитията около вас вече се движат на „автопилот” или според зададените вече тенденции. В известен смисъл това означава, че не бива сами да инициирате промени, които ще са с непредвидими последици. Ако все пак съществуват провокации за обновяване на живота ви, тогава е полезно да се съобразите с „течението” и да се движите по него, там да търсите пристан и бряг, а не в обратна посока, поне до средата на юни.
Подсъзнанието ви е силно активирано, както и натрупани в него скрити мечти, страхове и т.н. Ако имате недоброжелатели или съществуват други подводни камъни спъващи развитието ви, задължително ще можете да ги идентифицирате в такъв период, а после и оставите зад гърба си, като минимум това ще е полезна равносметка- от какво да се откажете или пазите, на какво да разчитате, кой е най-правилният път за бъдещето ви. Онова, което си отива сега е изживяло своето време и ще бъде заменено от нов и по-перспективен житейски цикъл, така че не бива да съжалявате за него. Понеделник е особено показателен, притежавате силна интуиция, а също и предчувствия, благодарение на тях – шанс да спечелите, да откриете неочакван изход или допълнителни варианти.
Във вторник и сряда информационният поток е много засилен, научавате тайна, изясняват ви се скрити детайли. Пазете се от прояви на нечестност, че и интриги.
В четвъртък и петък имате нужда от почивка, а в събота и неделя- получавате подкрепа от приятели и близки.
Лъв
Всичко ценно за вас се променя и преосмисля- приятелства, партньорски отношения, начин на печелене на средства, идеи за бъдещето и т.н. Разбира се, провокации в подобна посока ще има, понякога те ще са „внезапни”, в други случаи с натрупване и под формата на „прозрения”, но задължително много полезни, защото така разбирате истинската стойност на важни за вас хора и обстоятелства, а така ще вземете и най-правилни решения.
Поради ретроградния Меркурий за вас също е полезно да забавите ход, да ревизирате миналото, а не да задавате вид ново начало.
Най-хубавият ви ден е понеделник-тогава можете да „блестите”, да привличате внимание и да печелите аплодисменти.
Във вторник и сряда е полезно да се пазите от загуби-чисто материални или пък морални, които да превъртят обстановката около вас.
В четвъртък и петък-изненади, краткосрочните планове са най-подходящи.
В събота и неделя мнозина ще предпочетат уединението или компанията само на най-близките си хора.
Дева
Седмицата е много важна за имиджа ви, който може да се промени под влияние на ваши партньори- лични или делови. Те ви оказват силно въздействие, защото ви влияят психически и емоционално със съвети, с изказани мнения и/или променени условия около тях, рефлектират и върху вас. Вариантите са много, но тази връзка се превръща във фокусна точка, която е способна да ви превърти в коренно различна ситуация. Вашият управител е ретрограден, а това традиционно ви кара да забавите движението си напред, за да извършите вид равносметки и вземете най-правилни решения. На този етап те в значима степен могат да са свързани с човека до вас или друга важна личност, която обсебва вниманието ви. Разкриване на тайна, раздяла с илюзии или ескалиране на манипулации са само една част от вариантите. Но това подсказва, че е полезно да се доверявате предимно на себе си, а не на околните, които дори и несъзнателно, пак могат да ви подведат.
Най-показателни са вторник и сряда, а четвъртък и петък клонят към развръзка на минали събития.
През почивните дни едва ли ще ви липсва компания. Интересни, полезни разговори и новини.
Везни
Ежедневието ви е изпълнено със силни емоции, но и известен хаос- защото мечтаете за далечни хоризонти, а може и да не сте наясно с бъдещи перспективи, какво действителност искате. За мнозина това е житейски кръстопът, през който действително могат да решат да пътуват или да сменят ритъма на ежедневието си с обновени приоритети, задачи за изпълнение.
Хора стоящи далеч от вас- в пряк или преносен смисъл са източник на напрежение и равносметки. Ако ви предстои пътуване, преквалификация или разрешаване на юридически казуси, тогава е полезно да сте подготвени за известни спънки, все пак „предупреденият войн е въоръжен войн”.
Изненади от хора близки на сърцето ви, внасят известна яснота- до колко можете да разчитате на тях.
Понеделник е подкрепящ, ако търсите помощ- направете го през този ден.
Вторник и сряда са напрегнати, не протичат според предварителните очаквания. Пазете се от задкулисие и „подводни камъни”.
В четвъртък и петък привличате внимание, думата ви се чува- възползвайте се.
През почивните дни можете да се поглезите с някакъв подарък.
Скорпион
Ежедневието ви е изпълнено с изненади, които могат да трансформират бъдещите ви намерения. Вие продължавате да сте в период на равносметки, които сега се подсилват от ретроградния Меркурий. Ако желаете кардинални трансформации или такива „планово” предстоят, то през тази седмица задължително ще ви се изясни- бъдещи перспективи, на кого и какво да разчитате.
Хора близки до сърцето ви са друга фокусна точка- това могат да са деца, любовници, че и приятели. Те черпят значим ресурс- чисто финансов или поне психически. Ако сега не съществува напрежение в тази посока, това е обещание за равен път на развитие за дълго. Ако обаче ескалира натиск- полезно е да му обърнете внимание, защото не е случаен, а с натрупване от миналото. След средата на юни- събитията вече ще се движат според зададеното направление, което да възнагради търпението и прозорливостта, които ще проявите сега. Но не е изключено и да поемете по-нов път, защото ще възникнат такива шансове и варианти.
Събитията от понеделник влияят силно на имиджа ви- дайте най-доброто от себе си.
Във вторник и сряда околните имат подчертано въздействие върху вас. Внимавайте да не се превърнете в отдушник или „средство” за чужди интереси.
В четвъртък и петък се нуждаете от почивка, а в събота и неделя утвърждавате авторитета си и сами направлявате тенденциите.
Стрелец
Партньорските отношения за вас могат да се превъртят на съвсем различно ниво, което ще е фон за дълго време. Но не всичко е толкова лесно. Вие преосмисляте човекът до вас, но и той е склонен да ви възприема с други очи и то по-критични, в известен смисъл- „сваляте розови очила”. В друг вариант- семейни и домашни задължения ви натоварват повече от обикновено и/или обстоятелства около близък човек се променят, а това рефлектира и върху вас самите.
Към настоящия момент просперитетът, авторитет, популярността и стабилността в живота ви зависят от вид авторитети в най-близкото ви обкръжение. Вие или трябва да се съобразите с тях или да поемете самостоятелно отговорности със съответната тежест и последици.
Не забравяйте ,че тенденциите, които ще зададете във важни за вас връзки ще ви влияят поне до края на годината, а е твърде вероятно и след това…
Понеделник е най-хубавият ви ден.
Вторник и сряда са натоварени с ангажименти, понякога извън обичайното. Показателни, а и определящи са за социалния ви статус.Пазете психическото и физическото си здраве.
В четвъртък и петък сте търсена и предпочитана компания.
В събота и неделя е полезно да намалите темпото, за да се „презаредите” с енергия- повечето от вас имат подчертана нужда от това.
Козирог
Ежедневието ви е натоварено с ангажименти, ако сте служител във фирма- това ще „точи” значим физически и психически ресурс, който може да прерасне в недоразумения, че и „словесна война”. Не позволявайте да ви въвличат в интриги, внимавайте, ако ви се налага да подписвате и/или боравите с писмени документи. В друг случай-късате договорености, но само онези, които са подвеждащи за бъдещия ви просперитет.
През целия период информационният поток е много засилен, носител на новини, разяснителни разговори, които като минимум  да оставят траен отпечатък в съзнанието ви.
В понеделник – шанс да оценят по достойнство положените от вас усилия и да спечелите бонус, поощрение…
Вторник и сряда са напрегнати, особено, ако ви предстоят разрешаване на юридически казуси, необходимост от преквалификации, вид обучение или пътуване. Хора стоящи далеч от вас /в пряк или преносен смисъл/- мобилизират енергията ви, но ви носят и напрежение.
В четвъртък и петък сте пробивни и инициативни.
В събота и неделя- подкрепа от приятели.
Водолей
Хора близки до сърцето ви- деца, любовници, се превръщат във фокусна точка и изискват повече внимание, черпят психически, но и значим финансов ресурс. Разбира се, в такъв случай те могат да бъдат напълно оправдани, а като минимум- полезни. Но ако имате собствен бизнес, тогава е подходящо да изчакате или да се пазите от измами и подвеждане!
Възможна е обаче и друга връзка- чисто материални въпроси да застават на пътя между вас и любими хора. Когато бурята утихне обаче, последиците ще останат и не бива да позволявате тази перспектива.
Ако сте служител във фирма- изненади на работното ви място, любовта е на заден план или се преосмисля под натиска на други и приоритетни въпроси от ежедневието.
Ако не работите- сами ще ескалирате голяма динамика, а и обрати ,чрез разяснителни разговори, новини…
Понеделник е подходящ да стабилизирате партньорските си взаимоотношения, да повишите авторитета и популярността си.
Вторник и сряда са трансформиращи, дребни действия имат широко отражение.
В четвъртък и петък звездите са на ваша страна. Изяснявате си важни обстоятелства, научавате истина.
През почивните дни се пазете от крайности.
Риби
Най-важен приоритет за вас през настоящия период е да насочите в по-позитивна посока събития свързани  домашната атмосфера и среда на съществуване, семейните отношения. Това поле на влияние се трансформира и изисква повишено внимание, защото обновеният фон ще  остане такъв за дълго. В друг вариант- обстоятелства около близки и роднини се променя- като изисквания към вас или условия около тях, но вие трябва да набележите силните и слабите звена, да отстраните евентуални негативи- своевременно. Най- показателни са вторник и сряда, а и способни да ви превъртят на друго ниво, своеобразен пик от на провокации, изпитващи търпението ви или други граници.
Социалната ви активност към настоящия момент може да е слаба, защото се измества от други-лични въпроси за разрешаване. Вие също се нуждаете от забавяне на темпото и преосмисляне на ситуации, за да вземете най-правилни решения, особено – с дома и семейството ви.
Спонтанни или непредвидени харчове, най-вече в четвъртък и петък.
В събота и неделя шанс да превъртите негативи в позитиви.

Подготвен от Астро М Хороскопи

Вестник Галерия

Вестник Уикенд, брой 46- целия брой

Участие в проучвания срещу заплащане

Времето в момента

Ads