неделя, 26 април 2015 г.

Седмичен хороскоп - 27.04-03.05.2015 г.

Седмичен хороскоп подготвен от Астро М Хороскопи

През тази седмица Слънцето успокоява всички страсти, а енергията която  отправя към нас е плодоносна, подхранва творческия ни потенциал и въображение, но те се базират повече върху практични съждения и съответно са доста  полезни.
Не можем да очакваме някакви резки завои в живота, но мнозина ще проявят завидна воля и свръхконцентрация в избрано вече  направление, което може да доведе до качествено преобразуване, обновление и подобрение на съответната област от живота им.
Важно е сега да имате цел, да извършите нужните стъпки към нея, а после това ще провокира инерция, способна да превърти колелото на Съдбата пред вас. Както в природата ,така и в нашия път на развитие е подходящо да материализираме на този етап някаква своя мечта, да получим първи прояви на желанията си, които да имат и реално изражение.
В периода на Телец нищо не се дава даром, но пък положените усилия са почти право пропорционални на резултатността. В известен смисъл сега ще бъде тествана устойчивостта и амбицията на всеки- каква позиция ще заеме, как ще  я отстоява и … какво ще получи.
До края на седмицата ще ескалират две основни тенденции. Едната ще открои практични личности, които ще изскачат поне още едно стъпало нагоре, ход, който дори и не твърде забележим на този етап, да има широк отзвук в бъдеще. Другата- хора, които не понасят такива „тежести” ще се подадат на по-суетни занимания и удоволствия, олекотяващи джоба им по различни поводи, но разтоварващи ги от вътрешно напрежение. В оптимален вариант харчим, за да инвестираме в деца, бизнес, тогава всичко е оправдано.
Трудно можете да разубедите някой от взето решение или установено мнение. В този смисъл-разяснителни разговори не са препоръчителни.
В петък Меркурий ще премине в Близнаци и до неделя бързо ще „развърже” езика ни по стари теми, ще потърси „сметка” за минали събития, а като минимум ще ревизираме идеи и поето направление от началото на годината. Внимавайте вид преувеличение или песимизъм да не застане между вас и любими хора…
За чувствата- продължаваме повече да ги проектираме, желаем, отколкото изпитваме. Множество флиртове и закачки ще са повод за мимолетно разтоварване, но това не е време, да се приемат обясненията чак толкова сериозно…
Овен
Пред тази седмица продължава хубавият период, през които имате шанс да повишите доходите или благосъстоянието си. Чисто материални теми преобладават в живота ви, но сега могат и да се реализират на практика, благодарение на вид инициативи от ваша страна и/или като повишите „рейтинга” си, съответно- позиции в обществото, на работното място ит.н., като разчитате на допълнителни и нерегламентиани доходи, на хора стоящи далеч от вас-  пряк или преносен смисъл.
Същевременно обаче и разходите ви могат да нараснат, защото е необходима инвестиция в начинанията ви или пък желаете да порадвате себе си и околните, особено през втората част на периода.
Чрез дар словото си прокарвате нови идеи или пък получавате новини, които са подкрепящи собствените ви намерения.
В понеделник преобладава ентусиазмът, който може да разпали чувствата ви, но може и да разпилее част от ресурсите ви.
От вторник до четвъртък преобладава рутината, задълженията и ангажиментите, но те са резултатни. Ако нямате подходяща професионална реализация- потърсете си през тези дни.
От петък до неделя назрява напрежение, възможни са разяснителни разговори, известия, които да ревизират мнение, позиции, да ви върнат към миналото със съответни преоценки.
Телец
Слънцето „влива” сили и енергия във вас, решимост и инициативност ,която е способна да разшири хоризонтите пред вас- в пряк и преносен смисъл. Вие сте устойчиви, а действията и оформеното ви вече мнение задължително ще трансформира социалната ви позиция, като я приближи до личните ви виждания, а и желания.
Трудно бихте направили компромиси сега с вашето благополучие, факт, който ще ви подтиква и стимулира да се развивате. Напомням, че докато е Слънцето във вашия знак, вие създавате „годишна програма”, произлизаща от вашето Его, мечти…А Марс, веднъж на две години и половина също ще ви подкрепи, а и няма да ви позволи да се отпускате…посетите семена ще прорастват дълго, така че е полезно  да изберете внимателно посоката си на развитие, а после ще се движите по нея, понякога по инерция, а в други случаи това ще се оказва задължително…Така за някой „обновлението” ще тълкува като шанс, а за други- принуда, защото старите схеми, а и ресурси  са се изчерпали.
През цялото време можете да получавате вдъхновяваща помощ от приятели и колеги, използвайте го, за да извлечете максимална изгода.
Чувствата продължават да са хладни и пряко да се влияят от финансови или други „материални” съждения, особено през втората част на периода, когато ескалират принудителни плащания и подобни въпроси: „дал-взел” и т.н.
Някой Телци спонтанно ще разкрият прикривани преживявания- свои или чужди, със съответните последици.
В понеделник се раздвоявате между домашни и служебни приоритети, забавяте ход под външно влияние. Събитията са много показателни и осветяват силните и слабите звена в най-близката ви среда- дом, семейство. В него постепенно ескалира нужда от промяна- ремонт или наместване на пластовете между вас и околните. Взетите мерки ще тушират напрежение в края на тази или през следващата седмица, но все пак зависи вие какво искате…
От вторник до четвъртък сте много пробивни, а това ще е повод да повишите само-оценката си, да завоювате по-добри позиции, да порадвате сърцето си.
В събота и неделя „почивате” активно.
Близнаци
Част от събитията може да са извън контрола ви, защото се движат по инерция според зададено вече направление, защото има външни фактори, които ви влияят, защото приключвате житейски цикъл и имате нужда да намалите темпото и да „презаредите” енергийните си ресурси, да преосмислите посоката си на развитие, по кой път да поемете и т.н. Всичко това е много полезно, а в такъв период продължавате да сте под полезната опека на Венера, която усилва харизмата ви, съответно шансове да влияете на околните, а и ви надарява с доза късмет.
Все пак е полезно да се пазите от преувеличения, които до края на периода могат да ескалират в недоразумения, дори разрив в някой отношения. Ако има нещо под повърхността,  вероятността да изплува до неделя е значима.
Склонни сте да се представяте в различна светлина, променяте имиджа си или другите ви виждат по подобен „обновен” начин.
За да постигате целите си сега можете да разчитате на скрити ресурси, на хора стоящи по-далеч от обкръжението ви, в друг вариант-пътувате и това е удачно, носи ви вид удовлетворение.
В четвъртък вашият управител Меркурий ще навлезе в Близнаци и силно ще ви подкрепи, ще свали значима част от бариерите пред вас, като за начало- в изказа.
Понеделник е подкрепящ, информационният поток е доста усилен- полезни или приятни новини. Подходящо е да водите преговори.
От вторник до четвъртък настроението ви е неустойчиво, занимават ви лични дела или онези, които са зад гърба ви-образно казано, но трябва да бъдат „разчистени”.
Почивайте си, намерете начин да се разтоварвате в приятна компания през почивните дни, когато сте по-податливи на песимистични оценки, а същевременно няма да ви липсва адекватна поддръжка от важни за вас хора, стига да искате или да я потърсите.
Рак
Вашата значимост в обществото нараства, както и вероятността да получите подкрепа от когото трябва и когато е необходимо. Ако има вид недоразумения между вас и околните, сега можете да ги разрешите успешно- възползвайте се от „попътния вятър”, за да завоювате по-добри позиции, а и осъществите бъдещите си планове- те продължават да зависят в значима степен от близкото ви обкръжение.
Обвързаните Раци могат да преминат на ново ниво във връзката си чрез решения, преобразувания и то за дълго. В оптимален вариант това са трансформации в семейството, които ще ги обогатят- от сключване на брак до раждане на дете или други общи проекти, които да се отразят на всички, но напълно удачни в своите перспективи.
Свободните Раци могат да привлекат личност, която освен интимен партньор да им бъде и ценен другар в живота.
Внезапни или бързи, но подкрепящи социалния ви статус събития.
Разходите нарастват, в понеделник е добре да сте по-внимателни, за да не претърпите загуби или да се предпазите от необмислени харчове. Подобни чисто материални въпроси могат да ескалират в напрежение до неделя.
От вторник до четвъртък информационният поток е усилен- полезна или приятна информация, вие сте търсена и предпочитана компания, „искайте, за да ви се даде”.
През последните дни възникват провокации, които объркват предварителните ви планове.
Лъв
Настоящата седмица е ключова за социалния ви статус и имидж- поради по-високите ви амбиции или поради външни провокации, които изискват да отстоявате правата си, да утвърдите авторитета си. Каквито и да са причините, важно е да се знае, че ежедневието ви е динамично, може би има не едно предизвикателство, но също и доста шансове, способни да ви превъртят на по-високо ниво- в кариерното ви развитие, а като минимум- положените от вас усилия са резултатни и ви носят удовлетворение, дори и в някой случаи да не кореспондират съвсем с предварителните ви очаквания. Тенденцията може да е първа стъпка по път, който ще ви помогне да постигнете голяма цел до август.
В понеделник привличате внимание и влияете силно на околните.
От вторник до четвъртък печелите нещо- повишение, материално или морално поощрение.
От петък до неделя е полезно да се пазите от конфронтации, толерантността е задължителна, за да преминете по-лесно през вид предизвикателства. Може да чуете думи или да узнаете истина, която да не е твърде по-вкуса ви, но пък е ценна и внасяща яснота по приоритетни за вас теми. Разбирате на кого да разчитате, съответно-не.
Дева
Земната енергия на Телец продължава да ви подкрепя и „влива” във вас сили, устойчивост и възможности, способни да отворят пътища дори и към най-смелите ви мечти.
Ако са съществували недоразумения между вас и партньора ви, сега можете да ги изясните и преобразувате в една по-подходяща посока. Всъщност, мнозина ще изживеят приятни мигове, които ще помнят дълго. Това може и да е разплата или признание за положена грижа и внимание, оценени по достойнство на този етап…
Радост от деца или близки до сърцето ви хора.
Идеи за пътувания са много успешни и/или хора стоящи далеч от вас ще са повод за приятни емоции.
Най-хубавите ви дни са от вторник до четвъртък- бъдете инициативни през тях, малки действия имат широк отзвук.
От петък до неделя ескалират финансови приоритети, които се обсъждат и съвсем естествено се прехвърлят и върху други подобни въпроси отнасящи се за социалния ви статус- кариерно развитие, брак, условия на съществуване…възникват идеи за трансформации, но засега-  повече се обмислят, защото се ревизират минали събития…
Везни
Всекидневните ви ангажименти през настоящия период вървят гладко, можете да осъществите съкровена или тайна мечта и/или се справяте със „скрити подмолни течения” от близкото минало, преобръщате евентуални негативи в  позитиви. Ако сте служител във фирма- сега е моментът да получите опека от влиятелни личности и да заздравите позициите си.
Ако не работите- потърсете си реализация, а вероятността да си намерите подходяща е значима.
При мнозина ескалират въпроси свързани с „чужди ресурси”- банки, наследства, на партньора и т.н. На този етап звездите са на ваша страна, така че ако съществуват подобни казуси, побързайте да се възползвате от „попътния вятър”. Между впрочем, той засяга и позицията ви в обществото, социален статус като цяло- предстоят да се вземат важни решения или дребни действия имат широк отзвук и е важно  да ги насочвате в една по-позитивна посока, но не без подкрепата на околните, на авторитетни и/или любими хора. За вас сътрудничеството има водеща роля, на различни нива според индивидуалния начин на живот, но все пак е с преувеличено, понякога и решаващо значение. Съсредоточете се върху такава задача- да привлечете съмишленици, приятелска или друга помощ и половината от пътя към намеренията ви ще е изминат. Хубаво е, че ще имате такъв шанс, ако го потърсите разбира се.
Понеделник, петък и събота са най-хубавите ви дни.
Скорпион
Партньорските отношения се преобразуват във все по-вълнуваща област от живота ви, защото водите емоционални разговори, докосващи сърцето ви, защото  ви стимулират да трансформирате социалното си положение и имидж, даряват ви с ценни съвети, енергия и не само. Под влияние на „другите” ежедневието ви може да е стресово, изпълнено с предизвикателства, налага се умело да балансирате между лични и професионални ангажименти. Но сега популярността ви расте, както и способността ви да влияете върху важни за вас личности и може би това е по-полезно, отколкото рутинно свършената работа, която все по-малко задържа вниманието ви.
Мъжете Скорпиони са много инициативни по отношение на противоположния пол. Жените пък едва ли ще останат безразлични към нечие кавалерско присъствие.
При всички случаи, личният живот е наситен със силни чувства, които могат да оставят трайна следа и да са повод за крайни решения. Провокациите са- новини, разяснителни разговори, обяснения и срещи, особено от вторник до четвъртък. Едва ли ще ви липсва компания и внимание през тези дни.
В понеделник дребни събития имат голямо значение- внимавайте, дайте най-доброто от себе си и се пазете от прибързаност.
От петък до неделя ежедневието не протича по предварителен график, планувайте на момента, за да имате възможност адекватно да реагирате на променящата се обстановка.
Стрелец
Ежедневието ви е наситено с ангажименти и ако работите на процент, тогава задължително ще повишите доходите си. Ако сте служител във фирма, получавате поощрение, бонус или повишение на заплатата. Най- показателни, а и важни за социалния ви статус или имидж са дните от вторник до четвъртък. През тях достигате своеобразен „таван” от възможности или поне получавате „сигнали”  за близки и по-далечни перспективи свързани с просперитета ви, приоритетни въпроси и т.н. Като цяло периодът е силно подкрепящ професионалната ви реализация. Но вие не обичате твърде рутинните задължения и това може да генерира вътрешно напрежение, вид дискомфорт, който трябва да разтоварите чрез подходящ начин и защо не чрез повече движение, срещи с приятели и т.н. Имате и подкрепата на ваши партньори-лични или делови, въпреки че тя е някак спорадична и неустойчива. Внезапно започване или прекратяване на контакти сега е доста вероятно. Дребни флиртове могат да прерастват бързо в любовен роман, но и пак така бързо да приключват.
Понеделник е напълно подкрепящ, зареждащ ви с ентусиазъм и добро настроение по различни поводи.
От петък до неделя няма да ви липсва компания, но не са изключени и изненади, внасящи яснота- предимно на кого можете да разчитате или-не.
Козирог
Навлизате в един от най-силните си периоди, през който няма да ви липсва и доза късмет. Разбира се, случайни успехи няма и сега те могат да се изразят в материализиране на собствените ви усилия, които се полагали в миналото или значимо преобразование в живота ви, вид резултат, развръзка по поетата вече посока.
Звездите ще намерят начин да порадват сърцето ви- чрез прояви на повече сърдечност от страна на любими хора, чрез награда или повишение на доходите. Ако се стремите към частна практика, която да ви завоюва самостоятелност и по-добър статус /стабилен във времето/- сега е моментът да действате- ще съществуват и провокации и възможности, като посетите тенденции ще се имплантират трайно в начина ви на живот или ще ви влияят поне през следващите две години. Разбира се всичко ще зависи и от собствените ви желания, инициативност и т.н. Всички, но особено родените през първата декада, едва ли ще запазят статуквото и ще бъдат силно мотивирани да се докажат. Хубавото е, че ще срещнат и адекватна подкрепа.
Най-силните ви дни са от вторник до четвъртък.
От петък рутинни или стари задължения изпълват ежедневието ви и то е по-натоварено от обичайното. Възможни са и непредвидени обстоятелства, които да объркат предварителните планове. „Бързайте бавно” и не се претоварвайте, за да не пострада физическото ви здраве.
Водолей
Битови, имуществени или семейни приоритети изместват фокуса от професионалната ви реализация. В оптимален вариант- влагате средства в ремонт, инвестирате в дома и близките ви, предприемате преместване и др., които да „обновят” средата около вас. Всякакви подобни и лични въпроси ви карат да забавите темпото,  да преосмислите поетия път.
В понеделник това може да е повод за разяснителни разговори с вашия партньор, а от вторник до четвъртък натежават финансови теми, защото нарастват разходите или пък е необходимо да изясните до каква степен са целесъобразни вид вложения. При всички случаи е полезно да внимавате, така че материални въпроси да не застават между вас и околните, да не ескалират в недоразумения.
От петък до неделя имате шанс да превъртите евентуални негативи в позитиви, като минимум- отстоявате позицията си, повишавате авторитета си.
Риби
През тази седмица получавате яснота по въпроси, които са близки до сърцето ви, свързани са със съкровени мечти и желания. Информационният поток продължава да е доста засилен, особено за родените през първа декада, но и всички останали в различна степен.
Преговорите са много полезни, търсете подкрепа и ще я получите, особено от вторник до четвъртък.
Интуицията, прозорливостта, възможността да въздействате чрез дар словото си сега е значима и е хубаво да се възползвате от подкрепата на звездите и да сте по-инициативни. Шанс да сключите договор, ако се стремите към подобен, подкрепа от приятели, но и високо поставени и креативни личности.
От петък до неделя ескалират финансови въпроси, а при някой те са свързани и с повишени разходи. Това може да е повод за разяснителни разговори или недоразумения в дома ви, когато могат да се обсъждат натрупани във времето спорни и неразрешени проблеми.

Участие в проучвания срещу заплащане

Времето в момента

Ads

Етикети

Вестник Телеграф вестник всеки ден вестник труд вестник 24 часа Вестник "Телеграф" Вестник "ВСЕКИ ДЕН" Вестник "ДНЕВЕН ТРУД" Вестник "24 ЧАСА" Вестник "БЪЛГАРИЯ ДНЕС" Вестник БЪЛГАРИЯ ДНЕС Вестник Уикенд Вестник Галерия Вестник "СТАНДАРТ" Вестник Ретро Списание STORY Вестник "ПРЕСА" Вестник Минаха години Хороскоп Вестник "НОВИНАР" СПИСАНИЕ БЛЯСЪК Вестник "МЕРИДИАН МАЧ" Вестник "ТЕМА СПОРТ" Вестник "ДУМА" Седмичен хороскоп Вестник Стандарт Вестник "7 ДНИ СПОРТ" Вестник "СЕГА" Вестник Монитор Вестник "КАПИТАЛ Daily" Списание LOVE style Вестник "МОНИТОР" Вестник "ШОК" Вестник "ШОУ" вестник Шоу Вестник "УИКЕНД" Списание "БЛЯСЪК" вестник "Земя" Вестник "КЛАСА" Вестник "СТРУМА" Благоевград Вестник Дума Вестник Преса Списание Cosmopolitan "БЪЛГАРИЯ ДНЕС" 24 часа Вестник "168 ЧАСА" Списание JOY Вестник "ТРУД" "ВСЕКИ ДЕН" vestnik Вестник "ГАЛЕРИЯ" Вестник "РЕТРО" Вестник 19 минути Вестник Лична драма Списание Тема вестник "ТЕЛЕГРАФ" БЪЛГАРИЯ ДНЕС Вестник "АТАКА" Вестник "Всичко за семейство" Вестник "МИНАХА ГОДИНИ" Вестник 168 ЧАСА Вестник Всичко за семейството СПИСАНИЕ EVA Списание "Журнал за ЖЕНАТА" Списание 8 "24 ЧАСА" telegraph vestnik vseki den Вестник "19 МИНУТИ" Вестник "Mobile.bg" Вестник "СТРУМА" Списание "Story" Списание "ТЕМА" Списание ELLE вестник Досие "ДНЕВЕН ТРУД" Вестник Земя Вестник Меридиан Мач Вестник Новинар Вестник Шок Списание Auto Bild Списание Hello! Списание OK Списание PLAYBOY Auto Bild Playboy Вестник "НАД 55" Вестник "ХОБИ ФЕРМЕР" Вестник Жълт Труд Всеки Ден Списание Списание "AUTO BILD" Списание "GoodFood" Списание Harper's Bazaar Списание LIFE Списание Биограф ТРУД "ПРЕСА" LOVE style Вестник "Досие" Вестник "КАПИТАЛ" Вестник Сега Списание Glamour Списание MODA Списание Жената Днес вестник 7 дни спорт телеграф "СТАНДАРТ" vestnik Show vestnik retro vestnik telegraf Ванга Вестник "ВЕСТНИК ЗА ДОМА" Вестник "Жълт ТРУД" Вестник "ПАПАРАК" Вестник "СТРОИТЕЛСТВО И ГРАДЪТ" Вестник "Седмичен ТРУД" Вестник КАПИТАЛ Daily Всичко за семейството Преса Списание "BRAVO" Списание GoBio Списание Top Gear Списание ЗНАНИЕ вестник Капитал уикенд "МЕРИДИАН МАЧ" "ТЕМА СПОРТ" Amica GLAMOUR Story Telegraf vestnik Presa vseki den Вестник "АКЦЕНТ" Вестник "БАНКЕРЪ" Вестник "БЪЛГАРСКИ ФЕРМЕР" Вестник "ВЯРА" Благоевград Вестник "ЖИВОТЪТ ДНЕС" Вестник "ТВ ГИД" Вестник "ТРЕТА ВЪЗРАСТ" Вестник Тема Спорт Всичко за жената ДНЕВЕН ТРУД КАПИТАЛ СТАНДАРТ Седмичен ТРУД Списание "GRAZIA" Списание "LOVE STYLE" Списание "Всичко за Жената" Списание 9 месеца Списание ClubS1 Списание Go Bio Списание Good Food Списание Grazia Списание OK! Списание Всичко за жената Списание Клуб Z Списание Про-Рок Шоу "ГАЛЕРИЯ" "СТРУМА" Благоевград BBC TOPGEAR ELLE EVA Esquire Bulgaria GRAZIA Show covid-19 vestnik dosie vestnik novinar vestnik shok vestnik standart vestnik struma vestnik telegraph vestnik trud vestnik weekend Вестник "ДОКТОР" Вестник "Здравословно" Вестник "ЛЕЧИТЕЛ" Вестник ХОБИ ФЕРМЕР СТРУМА- Благоевград Сватбен каталог Списание "COSMOPOLITAN" Списание "Coiffure Beauty" Списание "HELLO" Списание "JOY" Списание "Top Gear" Списание BBC GoodFood Списание Harper's Bazaar България Списание auto motor und sport Списание life.bg Списание Авто Труд Списание Лична драма Списание Осем Списание Политика брой вестник Посредник вестник струма ковид-19 списание "Life" списание hello списание мениджър "168 ЧАСА" "ДУМА" "НОВИНАР" "СЕГА" "Седмичен ТРУД" 168 часа 24 chasa AUTO BILD България BBC GoodFood България BIOGRAPH Cosmopolitan Good Food Harper's Bazaar Hello! Joy LIFE.BG Men's Health Mobile.bg TREND Top Gear auto motor und sport balgaria dnes covid galeria galeriq novinar shou spisanie bliasak spisanie politika spisanie tema standart telegraph.bg vestnik 24 chasa vestnik balgaria dnes vestnik duma vestnik sega vestnik shou vestnik uikend vestnik zemia vsekiden.com Авто Труд Автокаталог 2015 БАНКЕРЪ В-к "24 часа" Вестник "ДУМА" Вестник "Computerworld" Вестник "Бряг" Русе Вестник "Бургас днес и утре" Вестник "ЕВРОФУТБОЛ" Вестник "ЗДРАВЕ ЗА ВСИЧКИ" Вестник "КЛУБ 100" Вестник "ПОЛИТИКА" Вестник "СТАНДАРТ" . Вестник "Строго Секретно" Вестник "ЧЕРНО МОРЕ" Варна Вестник Mobile.bg Вестник Атака Вестник Бургас днес и утре Вестник Вяра Вестник Нов Живот Вестник Работническо дело Вестник ТВ ГИД ЕНРИКЕ ИГЛЕСИАС Жълт Труд КЛУБ Z Лична драма Пловдив Политика РЕТРО Списание "360" Списание "AMICA" Списание "BIOGRAPH" Октомври 2014 г. Списание "ELLE" Списание "Esquire" Списание "NATIONAL GEOGRAPHIC" Списание "Playboy" Списание "auto motor und sport" Списание "АВТО ТРУД" Списание "ВВС ЗНАНИЕ" Списание "ИКОНОМИКА" Списание "КУЛИНАРЕН ЖУРНАЛ" Списание "НАШ ДОМ" Списание "Обектив КИТАЙ" Списание "Политика" Списание "РЕГАЛ" Списание "СВАТБА" Списание AUTO BILD България Списание Bazaar Списание Glamour Bulgaria Списание Men's Health Списание OFF-road.BG Списание TopGear Списание autoclub.bg Списание Агрозона Списание Кенгуру Списание Моето дете Списание Наш Дом Списание Плейбой Списание Рецепти за здраве Час Пик бензин в. "БЪЛГАРИЯ ДНЕС" в. "ВСЕКИ ДЕН" вестник "ВЯРА" вестник Българска Армия вестник Деветнадесет минути вестник Строител злато коронавирус петрол приложение Час Пик рак "168 ЧАСА" 03 октомври 2014 г. "19 МИНУТИ" 06 октомври 2014 г. "24 ЧАСА" 01 октомври 2014 г. "24 ЧАСА" 05 октомври 2014 г. "24 ЧАСА" 18 септември 2014 г. "7 ДНИ СПОРТ" "7 ДНИ СПОРТ" 01 октомври 2014 г. "A-SPECTO" "Coiffure Beauty" "LOVE STYLE" "Mobile.bg" "STORY" 01 октомври 2014 г. "БАНКЕРЪ" "БЛЯСЪК" "БЪЛГАРИЯ ДНЕС" 02 октомври 2014 г. "Бременност и раждане" "ВСЕКИ ДЕН" 01 октомври 2014 г. "ВСЕКИ ДЕН" 02 октомври 2014 г "ВСЕКИ ДЕН" 03 октомври 2014 г. "ВСЕКИ ДЕН" 15 октомври 2014 г. "ВСЕКИ ДЕН" 20 септември 2014 г. "ВСЕКИ ДЕН"- 25 септември 2014 г. "ВСЕКИ ДЕН"/ 29 септември 2014 г. "ВЯРА" Благоевград "ГАЛЕРИЯ" 02 октомври 2014 г. "ДНЕВЕН ТРУД" 01 октомври 2014 г. "ДНЕВЕН ТРУД" 02 октомври 2014 г. "ДНЕВЕН ТРУД"/ 29 септември 2014 г. "ЖИВОТЪТ ДНЕС" "ЗЕМЯ" "ЗЕМЯ" 01 октомври 2014 г. "КАПИТАЛ Daily" "КЛАСА" "Клуб Z" "МЕРИДИАН МАЧ" 01 октомври 2014 г. "МИНАХА ГОДИНИ" "ПОЛИТИКА" "РЕТРО" "СТРОИТЕЛСТВО И ГРАДЪТ" "ТЕЛЕГРАФ" 01 октомври 2014 г. "ТЕМА СПОРТ" 01 октомври 2014 г. "Твоят ден" Бургас "Твоят ден" Варна "ХОБИ ФЕРМЕР" "ШОУ" 01 октомври 2014 г. 14 януари 2015 г. 2015 г. 22 август 1999 24 24chasa.bg 7 дни спорт AMICA Magazine BBC Good Food Bulgaria BBC GoodFood BG truck trend Bazaar Blagoevgrad Bravacasa Coiffure Beauty Cosmopolitan Юни 2015 DAF Dacia Dosie ELLE България Esquire Ford GEO: Гърция GOODFOOD Go Bio Google Great Wall Harper's Harper's Bazaar Колекции Hello Hristina Topiashtata Iveco Krone LEUROPEO LIFE Lethocerus patruelis MAN Mercedes Moda NASA NATIONAL GEOGRAPHIC National Geographic KIDS OK! Playmate of the year 2014 Pleven Pro-Rock Rammstein Telegrapg. Telegraph.bg Top Gear Bulgaria TopGear TopGear България USA Utilities Vanga Wanga autocatalog benzin bulgaria dnes charlie citroen doll duma duma.bg facebook ferrari racing days fiat horoscope horoskop http://www.lechitel.bg/ hyundai jult trud kovid-19 mazda petrol posrednik sega shok smart Apps spisanie spisanie LIGHT spisanie manager spisanie menidjur spisanie ok spisanie pro-rock spisanie svatba sporten vestnik standartnews.com struma struma.bg tema sport trud vesnici vestnici vestnik Borba vestnik Galeria vestnik Galeriq vestnik Kapital vestnik Zemq vestnik bulgaria dnes vestnik cherno more vestnik desant vestnik dneven kapital vestnik narodno delo vestnik nov jivot vestnik posoki vestnik posrednik vestnik treta vuzrast vestnik viara vestnikataka.bg weekend westnik zemia АФП Авиокатастрофа в Тайван Автокаталог Агрозона БГ Алманах Април- Май 2015 БРОЙ 1 НА "ЖЕНАТА ДНЕС" БРОЙ 14 / ФЕВРУАРИ 2015 БТА Наука и техника Баба Марта Биляна Евгениева Биограф Блясък Бойко Борисов Брой 22 на списание Life Брой 50 Брой 8 България 4×4 2015 - каталог на OFF-road.BG Български транспортен вестник В-к 168 ЧАСА В-к Демокрация - 25 август 1990 г. ВВС ЗНАНИЕ ВЕСТНИК ЗА ДОМА ВИП Брадър Вестник "24 ЧАСА" Вестник "БЪЛГАРИЯ ДНЕС" Вестник "ВСЕКИ ДЕН" Вестник "ДНЕВЕН ТРУД" Вестник "Жълт ТРУД" Вестник "ЗЕМЯ" Вестник "ТЕЛЕГРАФ" Вестник "УИКЕНД" Вестник "24 ЧАСА" 02 септември 2014 г. Вестник "24 ЧАСА" 08 декември 2014 г. Вестник "БЛЯСЪК" Вестник "БЪЛГАРИЯ ДНЕС" 02 септември 2014 г. Вестник "БЪЛГАРИЯ ДНЕС" 22 ноември 2014 г. Вестник "БЪЛГАРСКА АРМИЯ" Вестник "Борба" Вестник "ВСЕКИ ДЕН" . Вестник "Всеки ден" 02 септември 2014 г. Вестник "Всичко за семейството" Вестник "Габрово Днес" Вестник "ДНЕВЕН ТРУД" 08 декември 2014 г. Вестник "Десант" Вестник "Десант" Бургас Вестник "ЖИВОТ БЕЗ РАК" Вестник "ЗЕТРА" Вестник "Знаме" Вестник "Знаме" Пазарджик Вестник "КОНКУРЕНТ" Враца Вестник "МЕРИДИАН МАЧ"/10 декември 2014 г. Вестник "МОНИТОР" 02 септември 2014 г. Вестник "МОНИТОР". Вестник "НАЦИОНАЛНА БИЗНЕС ПОЩА" Вестник "НОВ ЖИВОТ" Вестник "Народно дело" Варна Вестник "ПОСОКИ" Плевен Вестник "ПОСРЕДНИК" Плевен Вестник "ПРЕСА" 26 ноември 2014 г. Вестник "Посредник" Вестник "РЕТРО" 13 ноември 2014 г. Вестник "СЕГА" 09 януари 2015 г. Вестник "СТАНДАРТ"- 08 декември 2014 г. Вестник "СТАНДАРТ"/ 02 септември 2014 г. Вестник "СТРУМА" Благоевград . Вестник "СТЪРШЕЛ" Вестник "Седмичен ТРУД"/10 декември 2014 г. Вестник "ТЕЛЕГРАФ" . Вестник "Телеграф" 08 декември 2014 г. Вестник "Телеграф" 16 декември 2014 г. Вестник "Телеграф" 28 януари 2015 г. Вестник "Телрграф" Вестник "УТРО" Русе Вестник "Утро" Вестник "Фактор" Бургас Вестник "Черноморски фар" Вестник 168 Вестник 24 Часа - 02.05.2015 г. Вестник 24 Часа - 04.11.2015 г. Вестник 24rodopi.com Вестник Борба Вестник Всеки Ден - 30.03.2015 г. Вестник Всеки Ден 10 февруари 2015 г. Вестник Всеки Труд Вестник Всеки ден - 01.02.2016 г. Вестник Всеки ден - 01.07.2015 г. Вестник Всеки ден - 02.12.2015 г. Вестник Всеки ден - 03 Септември 2015 г. Вестник Всеки ден - 09.12.2015 г. Вестник Всеки ден - 16.06.2015 г. Вестник Всеки ден - 29.05.2015 г. Вестник ДНЕВЕН ТРУД- 02 септември 2014 г. Вестник Демокрация Вестник Демокрация - 30 август 1990 Вестник Дневен Труд Вестник Доктор Вестник Дума - 28 август 1990 Вестник ЖИВОТЪТ ДНЕС Вестник Здравословно Вестник Конкурент Вестник Народен глас Вестник Отечествен фронт (27 ноември 1989 година) Вестник ПРЕСА- 18 септември 2014 г. Вестник Папарак Вестник Стандарт- 10.03.2015 г. Вестник Струма Благоевград Вестник Телеграф - 01.12.2015 г. Вестник Телеграф - 03.07.2015 г. Вестник Телеграф - 04 Септември 2015 г. Вестник Телеграф - 06.04.2015 г. Вестник Телеграф - 12.11.2015 г. Вестник Телеграф - 20.04.2015 г. Вестник Телеграф - 24 Февруари 2016 г. Вестник Телеграф - 26.04.2015 г. Вестник Телеграф 17 Февруари 2015 Вестник Телеграф- 10.03.2015 г. Вестник Телеграф. Вестник Труд - 01.04.2015 г. Вестник Труд - 06.04.2015 г. Вестник Труд - 17.06.2015 г. Вестник Труд - 17.12.2015 г. Вестник Труд - 19.07.2015 г. Вестник Труд - 24.11.2015 г. Вестник Труд 03 Февруари 2015 г. Вестник Труд – 1 март 1980 г. Вестник Търговишки новини Вестник Уикенд - 05-11 Ноември 2011 г. Вестник Уикенд - 12 ноември 2011 г. Вестник Уикенд - 25 ноември 2011 г. Вестник Утро Вестник Черно Море Вестник Щурец Вестници - 04.03.2015 г. Вестници - водещите заглавия Всичко за градината Втора Младост ГАЛЕРИЯ ГОДИШЕН КАТАЛОГ ЗА КОМЕРСИАЛНИ АВТОМОБИЛИ И МАШИНИ Гигантска водна буболечка Годишното издание „Светът през 2015” Д-р Емилова ДНЕВЕН ТРУД" Дарина Павлова Ден на детето Док Макплюшинс Еврофутбол Елена Кучкова Емануела ЖИВОТЪТ ДНЕС Желю Желев Жената днес Заглавията от вестниците Замръзналото кралство Земя Зима 2014 Знамената на славата Зорница Линдарева Ивановден Идеален дом Издание на Капитал Йога за всички КЪЩИТЕ НА ХОРАТА Как ще изглеждате след 20 години Каталог 2015 Катето Евро Класация НАЙ-ДИНАМИЧНИТЕ МАЛКИ И СРЕДНИ КОМПАНИИ В БЪЛГАРИЯ 2014 Клуб Z брой Корица Лили Иванова Лудогорец - Реал Мадрид Марина Борисова Мартин Карбовски Минаха години Мис Плеймейт 2014 Моето дете НАРОДЕН ЛЕЧИТЕЛ НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК НЛО НС Най-печелившите спортисти и отбори Наш Дом - март 2015 г. Николета Лозанова Николета показа зърно Никулдeн Петък 13-ти Пижо и Пенда Плейбой Пловдив 2019 лого Пловдив европейска столица на културата Практично земеделие Първа сбирка на българския фен клуб на Чаатай Улусой Първите в бизнеса – поглед отвътре РАБОТНИЧЕСКО ДЕЛО Разпределението на мандатите Росен Плевнелиев СПЕЦИАЛНО ИЗДАНИЕ СПИСАНИЕ MOTO CLUB СТРУМА Благоевград Свети мъченик Неофит Светлана Василева Седмичен астрологичен хороскоп Ски и борд Сп. КЪЩИТЕ НА ХОРАТА Специално издание "Бременност и раждане". моето дете Специално сувенирно идание Специалното издание "Готови ли сте за зимата" Списание "BAZAAR" Списание Good food Списание InGlobo Списание TopGear Списание "8"- брой 11 Списание "AUTO BILD" ноември 2014 г. Списание "BANKER SPECIAL" Списание "BBC TopGear" България Списание "BEAUTY WOMAN" Списание "BULGARIA ON AIR" Списание "Biograph" Списание "BravaCasa" . Списание "Business Week BG" Списание "COSMOPOLITAN" Октомври 2014 г. Списание "EVA" Списание "GLAMOUR" Списание "GLAMOUR" Октомври 2014 г. Списание "Go Bio" Списание "Go Bio" БРОЙ 12/ДЕКЕМВРИ 2014-ЯНУАРИ 2015 Списание "HiComm" Списание "MODA" Списание "MODA" Декември/ Януари 2014/2015 г. Списание "National Geographic KIDS" Списание "NetworkWorld" Списание "OFF-road" Списание "OK" Списание "TG" Списание "TopGear" Списание "VOYAGE" Списание "АВТО МОТО СВЯТ" Списание "ЕВА" Списание "ЖЕНАТА ДНЕС" Списание "ЗНАНИЕ" Списание "ИДЕАЛЕН ДОМ" Списание "Идеален дом ДЕКОР" Списание "КЛУБ Z" Списание "Мениджър" Списание "ОКЕАН dreams" Списание "СВАТБЕН КАТАЛОГ" Октомври-Ноември 2014 г. Списание "ФОТОМАНИЯ" Списание BBC TopGear България Списание BBC ЗНАНИЕ Списание BRAVO Списание Club S1 Списание Coiffure-beauty Списание Esquire Списание Esquire Bulgaria Списание Eva - Брой 190 / Септември 2014 Списание Good Food Bulgaria Списание GoodFood Списание Hi Drive Списание LoveStyle Списание Men's Health България Списание Meчо Пух Списание Mobile.bg Списание Mobile.bg брой 2 Списание NG Списание OFF-road Списание PALACE PETS Списание Playboy - Брой 152 / Май 2015 Списание TG BG Списание Top Gear - Брой 126 Списание auto motor und sport Bulgaria Списание АЕРО Списание Аптека Списание Браво Списание Всичко за семейството Списание Грация Списание Грация - Юни 2015 Списание Езда Списание Журнал за жената Списание Идеален Дом ДЕКОР Списание Икономист Списание Йога Списание Йога за всички Списание КОСА И КРАСОТА Списание КУЛИНАРЕН ЖУРНАЛ Списание Лична драма - Брой 12 (1085) 24-30.III 2015 Списание МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ: БУНТОВНИЦИТЕ Списание Маша и Мечока Списание Мода Списание Моето бебе и аз Списание ОК! Списание Отечество Списание Принцеса Списание Ски и борд Списание Ютилитис Списание “Сватбен каталог” Списание „9 месеца” Списание „AUTO BILD” Списание „Amica” Списание „BAZAAR” Списание „ELLE” Списание „Forbes Woman” Списание „LIFE” Списание „Mobile.bg” Януари 2015 Списание „Prime time” Списание „auto motor und sport” Списание „Авто Труд” Списание „Блясък” Списание „Меню“ Списание „Рецепти за здраве” Списание „Списание GEO България” Списание"ELLE" Строго Секретно Строител Твоят ден Телеграф. Telegraf Тема Тодор Живков Факт Февруари 2015 Ферари Рейсинг Дейс Хороскоп 04.05-10.05.2015г. Хороскоп 16.03-22.03.2015г. Хороскоп 23.02- 01.03.2015 г. Хороскоп 23.03-29.03.2015 г. Хороскоп 30.03- 05.04.2015 г. Хороскоп за периода Хороскоп за периода 12-18.01.2015г. Хороскоп за седмицата Христина Топящата Цар Симеонова градина в Пловдив Цветан Василев Чавдар - българско село за чудо и приказ Шарли ебдо бабинден бакшиш безплатен вестник безплатно саниране братя Галеви брой 10 - 2016 г. брой 13 - 2016 г. брой 44 брой 5 - 2016 г. брой 5/2015 г. българия българка бори рак с чесън в. "ВСЕКИ ДЕН" 15 август 2014 г. в. "ЛЕЧИТЕЛ" в. "ПАПАРАК" 01 септември 2014 г. в. "ПРЕСА" 15 август 2014 г. в. "СТАНДАРТ" 15 август 2014 г. в. "СТРУМА" Благоевград- 02 септември 2014 г. в. "УИКЕНД" 29 август 2014 г. в. УИКЕНД вестник Труд вестник Втора Младост вестник Политика вестник Час Пик вестници вирус възнаграждения гаф грабеж деветнадесет минути депутати диета за здраве на Ванга диета на Ваня Червенкова жълт вестник заплати извънземни катастрофа клипове коефициент концесионери корона вирус лечение на рак лого любовна магия лятно часово време магия мартеница мартенички най-търсената любовница нулев брой/2008 г. откриха лечение на рак почина Желю Желев пресата прилика проблем със самолета на Борисов професионално списание разваляне на магии репортаж саниране седмичник секс сп. BAZAAR сп. „PERSONAL COMPUTER WORLD” септември 2014 г. списание Biograph списание National Geographic списание джой спортен вестник тютюнопушене фейсбук френски вестници „Работническо дело” – брой 307 от 2 ноември 1988 г.