Видео преглед на вестник Уикенд

понеделник, 16 март 2015 г.

Хороскоп 16.03-22.03.2015г.

Хороскоп 16.03-22.03.2015г.


Подготвен от Астро М Хороскопи


Последна седмица преди Новолунието мнозина ще изпитат недостиг на сили, поради преумора-физическа или чисто психическа.
Меркурий вече транзитира през Риби и почти през цялото време е под влияние на Нептун, а като резултат- ние сме разсеяни, податливи сме на песимистични или меланхолични настроения…
До края на периода преговори се водят трудно, разговорите ще напомнят повече на развален телефон: „един казал едно, друг чул второ и предал трето” и т.н. Освен това не е подходящо да се доверяваме напълно на получената информация, вероятността тя да е изкривена е значима по различни поводи- убягване на важни подробности, поради липса на адекватна и задълбочена концентрация в съжденията и/или прикриване на истинските мисли, умишлено подвеждане…
Водим се предимно от подсъзнателни мотиви, а те могат да изкарат на повърхността всички мечти, но и страхове, дълбоко заложени предразположения от хитрост и изобретателност до фобии и пристрастеност.
Ясно е, че в такова време не е удачно да се сключват договори, да се стартират нови начинания…После ще възникнат усложнения, в повечето случаи-непредвидени…Пазете се от измами и само-заблуди…внимавайте като шофирате, крайно неблагоприятен момент за закупуване на автомобил.
В позитивен вариант- интуицията е много силна, мнозина ще бъдат споходени от ясновидски сънища, ярки предчувствия. Преди някой да е изрекъл нещо, вие ще имате шанс да го доловите още във „въздуха”.
Полезно е да медитирате, изкуството и водата имат пречистваща сила.
От 15 март Сатурн бавно обърна своя ход в ретрограден- стремежът за стабилност през следващите няколко месеца задължително ще трябва да се осланя на завоюван вече авторитет, опитност, защото иначе ще рискувате да попаднете в бурно море, без здрава опора, а и ориентири.
Анализът на стари събития, завършване на важни теми от второто полугодие миналата година ще е друг рефрен, който ще звучи все по-силно и остро до август-септември 2015г., за да добие окончателен и завършен вид като последица. Най-общо казано, това са въпроси свързани с нашата „сигурност”- в частен или по-общ и глобален смисъл, водещ до значими трансформации на материални и нематериални блага.
Тълкуванието се потвърждава от Слънчевото затъмнение на 20 март. То е в последните градуси на Риби и ще изисква точно това- да приключим с обстоятелства изживели своя смисъл и значение. През идните шест месеца това ще е водещо направление, както знаем, затъмненията действат като „стрелочник”, който задава ново направление в живота ни и това е ключов етап от развитието на всеки.
Родените на 20 и 21 март задължително ще обновят живота си, а посоката ще изберат сами, спонтанно и благодарение на нови възможности.
В петък Слънцето ще премине в сектора на Овен, така че през последните дни ще ни е необходима значима пренастройка, но всичко клони към „раждане”, начало, обновление на сили и не само, асоциативно с настъпващата пролет…
Овен
Седмица преди Слънцето да навлезе във вашия зодиакален знак мнозина ще се чувстват изтощени, ще имат нужда от почивка или поне да намалят темпото.
Марс и Венера ще продължават да ви вдъхват кураж, инициативност, чар и доза късмет, но ще бъдат премесени с някакви носталгични нотки, произхождащи от миналото или подсъзнанието, а при някой копнеж да се избяга от ангажименти или действителността по различни начини.
Част от информацията ви убягва, защото сте разсеяни или защото сами се включвате в „канали” от неясни и подвеждащи данни. Може и сами да прикривате нещо, а в друг случай вас да ви лъжат.
Полезно е през цялото време да се пазите от измами, задкулисни машинации, интриги, в който волю или неволю ще бъдете въвличани, поне съпричастни.
Научавате тайна или скрити обстоятелства, прикривани до сега изплуват на повърхността.
Понеделник е важен за социалния ви статус, денят е напрегнат, преобръщащ и да се надяваме- в позитивна посока. Малки действия имат широк отзвук и се забелязват повече от обичайното, пряко се имлантират в статуса и имиджа ви.
Във вторник и сряда- разчитате на приятели, търсена  ипредпочитана компания сте.
Четвъртък и петък са доста рискови. Отложете по-важните начинания, пазете психическото и физическото си здраве.
В събота и неделя постепенно ще възвърнете силите си, но нервно напрежение и изблик на неконтролируеми емоции са също доста вероятни…
Телец
През настоящата седмица все още ще сте под влияние на изминалия бурен период- вълна от силни емоционални преживявания, предизвикателства и събития извън контрола ви. Като резултат- сега визията ви за бъдещето е някак по-неясна и объркана. Причина за това могат да бъдат чисто финансови проблеми, променена среда, усложнени връзки с важни за вас хора- от приятели и колеги до любими личности и авторитети, но със значимо влияние върху психиката, а и планове, намерения, избор на посока.
Подобно императивно послание е способно през последните дни да преобърне живота ви, разбира се всичко ще зависи и от собствените ви желания, че и устойчивост към чужда намеса.
От тази седмица Сатурн вече е ретрограден и през следващото полугодие ще ви принуди да изчистите въпроси свързани с ваши партньори-лични или делови, като се върнете към стари теми, ревизирате ги със съответните последици. Тенденцията ще е като финален акорд или завършек на създадени перспективи от есента 2014г.
В понеделник хора стоящи далеч от вас- в пряк или преносен смисъл са определящи за успехите ви, а и чувството на щастие.
Във вторник и сряда е целесъобразно да дадете най-доброто от себе си, защото няма да остане незабелязано. Дребни действия имат широк отзвук
В четвъртък и петък се пазете да не попаднете под някаква зависимост на околните, които ще ви изкарат извън обичайното душевно състояние. Не се доверявайте на всичко чуто, заложете предимно на вътрешния ви глас.
В събота и неделя тайни или обстоятелства извън контрола ви отново ескалират…
Близнаци
Социалният ви статус се променя и тенденциите, които ще зададете до края на тази седмица ще се впишат трайно и поне като фон за следващото полугодие. Под императивно послание за трансформации са всички, но предимно родените през първа  и трета декада.
Родените през първата декада се „изпитват” от техните партньори-лични или делови. В оптимален вариант те се явяват техни „учители”, може би строги, но необходими за собствената ви стабилност.
В друг вариант обаче, те са източник на повишена грижа, отговорности, за някой- напрежение, което ще превърти животът им на ново ниво.
Ясни сигнали се получават през тази седмица.
За силните и слабите страни в живота ви са особено показателни четвъртък и петък. Тези дни ще се окажат за мнозина доста важни, като минимум за взети решения в резултат на „осветени” приоритетни въпроси.
Ретроградното движение на Сатурн от тази седмица ще ви върне с неприключени теми от изминалата есен свързани с професионалната ви реализация или пък здраве. До август имате шанс да ги насочите към един по-позитивен за вас „финал”, като се осланяте на натрупания вече опит и авторитет…
Понеделник е напрегнат и трансформиращ.
Вторник и сряда звездите ви подкрепят.
В четвъртък и петък под влиянието на Слънчевото затъмнение всяка дребна промяна е със широк отзвук и „знак” за ново начало.
В събота и неделя сте социално много активни, адреналинът е висок- в пряк и преносен смисъл.
Рак
Хора стоящи далеч от вас- в пряк или преносен смисъл обсебват вниманието ви или изискват повече грижа.
В друг вариант- теми свързани с пътувания, необходима преквалификация и придобиване на ценз, включително и въпроси свързани с висше образование стоят все по-актуално. Най-показателни в подобно направление са четвъртък и петък. Под влияние на  Слънчевото затъмнение горе-споменатите въпроси ще търпят „обновление”, което ще ви оказва влияние през следващото полугодие.
Сатурн обръща своя ход през тази седмица и до август ще ви върне към хора и обстоятелства от миналото, които са близки на сърцето ви, били са актуални през есента, но не са били напълно разрешени- до август ще придобият окончателен вариант и е подходящо да ги насочвате в по-подходяща посока.
В понеделник се решават партньорски взаимоотношения и/или те са определящи за социалния ви статус, успехи, като минимум-чувство за щастие.
Във вторник и сряда са приоритет материални и финансови въпроси.
През почивните дни сте доста емоционални, крайни.
Лъв
През настоящата седмица звездите ще ви насочват към финансови въпроси, които добиват някаква неяснота или са повод за сериозни трансформации. Най-показателни са четвъртък и петък, дни през които можете да получите вид новини, може би не твърде по вкуса ви, но важни и доста показателни.
Все пак периодът е рисков за материалното ви положение, особено, ако имате собствен бизнес. В този случай е полезно да се пазите от измами, ако е възможно до края на периодът не задлъжнявайте, избягвайте крупни сделки, после ще се активират непредвидени проблеми.
В друг вариант хора близки до сърцето ви- от деца до любовници ще „точат” значим психически, но и паричен ресурс.
Ретроградното движение на Сатурн ще ви върне към въпроси свързани с условията на живот /дом, семейство, наследствени приоритети/, които са звучали остро през есента, но са останали неразрешени. Сега подобни теми ще ви върнат „назад”, за да ги „оформите” в окончателен вариант, а до август имате все още възможност да ги насочвате в една по-подходяща за вас посока.
Юпитер продължава да ви надарява с късмет, особено, ако приоритетите ви са свързани с хора и обстоятелства стоящи далеч от вас- в пряк или преносен смисъл.
В понеделник ежедневието е натоварено, не са изключени „извънредни обстоятелства”.
Във вторник и сряда ваши партньори- лични и делови обсебват вниманието ви, можете да стабилизирате връзките си, да разчитате на околните.
Четвъртък и петък са доста напрегнати, трансформиращи. Пазете психическото, а и физическото си здраве.
През почивните дни постепенно възвръщате сили.
Дева
Семейните Деви, особено родените през първата декада са под особено силно влияние на своя партньор или други извънредни обстоятелства в семейството. Доста показателни в това направление са четвъртък и петък, когато под влияние на Новолунието и Слънчевото затъмнение се стартира нов цикъл в живота им. Да се надяваме, че линията на повече „грижа” ще води до ползи и изкачване на друго и по-благоприятно ниво.
При всички случаи, връзката с важни за вас хора не е твърде лека или е повод да разходвате значим психически, физически ресурс.
Ретроградното движение Сатурн ще ви върне към теми свързани с роднини, договорни отношения, наследства или пътувания /необходими, а не по желание в повечето случаи/, които са се активирали през второто полугодие на миналата година, но не са се разрешили и това трябва да се случи до август 2015г.
В понеделник сте доста пробивни, налагате авторитета си.
Във вторник и сряда ежедневието ви е много натоварено поради извънредни обстоятелства, включително и здравословно неразположение.
През почивните дни променяте нагласите си, склонни сте на крайности.
Везни
През настоящия период са възможни знакови новини, които ще сменят ритъма на ежедневието ви. Те може да са свързани с договорни отношения, работа, семейни условия на съществуване. Най-показателни са четвъртък и петък-едва ли сега дните ще протекат според предварителните ви очаквания. Не всичко чуто обаче ще бъде точно такова, каквото е представено на този етап. Бих казала ,че новите тенденции те първа ще се оформят под влияние на Слънчевото затъмнение през тези дни, което ще ви превключи на „друг коловоз” в живота през следващото полугодие. Разбира се, в началото винаги по-лесно се насочват събитията- действайте, но след 22 март!
Ретроградното движение на Сатурн ще ви върне към неразрешени финансови приоритети от миналото полугодие. Можете да превъртите негативите в позитиви и да постигнете вид стабилизация в това направление до август 2015г.
В понеделник тонусът не е твърде висок, избягвайте нервни напрежения, противопоставяне с ваши партньори и близки хора- сега това е крайно нежелателно.
Във вторник и сряда звездите са на ваша страна, притежавате доза късмет.
В четвъртък и петък здравето ви е по-уязвимо от обикновено.
В събота и неделя постепенно възвръщате тонуса си и то благодарение на „другите”, които повишават адреналина ви по различни поводи.
Скорпион
Хора близки до сърцето ви- от деца до любовници са повод за силни емоционални преживявания, повече грижа, а и разход на материални и психични ресурси. Най-рискови, а  и показателни в това направление са четвъртък и петък. Кои са слабите и силните звена, кое ви носи повече загуби, отколкото ползи, от какво трябва да се пазите или къде да „инвестирате”, за да се сдобиете с вид сигурност разбирате в четвъртък и петък.
Продължавате да реализирате честолюбивите си планове в условия на конкуренция или „извънредни обстоятелства”. Знакови новини, извеждащи ежедневието ви извън обичайния ритъм получавате в понеделник.
Във вторник и сряда ви занимават предимно домашни или лични приоритети, които изместват служебните.
През почивните дни-възникват допълнителни ангажименти и предизвикателства, някой от които и непредвидени. Пазете здравето си-по-уязвимо е от обикновено.
Стрелец
Въпроси свързани с дома или семейството  ще привличат вниманието ви по различни поводи, а те варират в широки граници от възникнала повишена грижа и/или променени условия около членове на семейството до належащ ремонт например. Пик в подобно отношение или важни, показателни новини получавате в четвъртък и петък. Хубаво е да следите за тенденциите през тези дни, защото под влияние на Слънчевото затъмнение те могат да се окажат фон за следващото полугодие. Разбира се, в началото винаги по-лесно се влияе на оформящите се нагласи и тенденции.
Ретроградното движение на Сатурн ще ви върне към теми от близкото минало-есента, така че до август тази година окончателно да оставите някакъв стереотип от живота ви зад гърба.
В понеделник чисто финансови въпроси са приоритет, като минимум е полезно да се обсъдят, за да се предпазите от загуби, грешни ходове и т.н. В друг случай разходите са неизбежни, за да покрият нужди на любими хора или бизнес интереси или  пък задоволяващи някаква ваша прищявка.
Във вторник и сряда информационният поток е усилен, приятели се сещат за вас, вие сте по-инициативни, намирате начин да се разтоварите в приятна компания. Изненади,  а  и доза късмет.
През почивните дни „огнената енергия” разпалва силни страсти в сърцето ви, в позитивен вариант- сте център на внимание, а в негативен- пазете се от „пожари” в чувствата.
Козирог
Информационният поток през тази седмица е доста засилен и мнозина ще узнаят някаква истина, ще прозрат обстоятелства „зад гърба им” и/или извън контрола им.
Словесна „война” не е изключена, а като минимум трябва да се пазите от интриги, които могат да ви окажат съществено влияние, дори да доведат до скъсване на отношения, договори и т.н. Най-показателни в това отношение са четвъртък и петък. Под влияние на слънчевото затъмнение след този период вие навлизате в нов цикъл във връзка с ваши роднини, семейни условия на съществуване и т.н. В началото винаги по-лесно се влияе на тенденциите- все още мнозина могат да ги направляват и е полезно да се възползват до август, когато ще се оформи окончателен и „обновен” вариант в условията ви на съществуване.
В понеделник Луната е във вашия знак- притежавате ценен коз, с който направлявате събитията. От друга страна ви е трудно да прикривате истинските си чувства и сте склонни на спонтанни емоционални реакции.
Във вторник и сряда имате шанс да получите бонус, морално поощрение, вид подкрепа.
През почивните дни домът и семейството ви отново са приоритет по различни поводи.
Водолей
Ескалират въпроси свързани с финансови неуредици, че и непредвидени загуби на онова, което притежавате, а тълкуванието може да е в по-широки граници. Все пак е полезно да се пазите от необмислени харчове, може би е удачен точният разчет на бюджета ви. Пазете се от измами и умишлено подвеждане. Най-рискови са четвъртък и петък!
Приключи периодът, през който трябваше да си изясните някаква важна истина. Ретроградното движение на Сатурн от тази седмица постепенно ще ви върне към приоритетни теми свързани със социалния ви статус- кариерно развитие, брак и съответно породили се трансформации с тях през изминалата есен. На къде ви води поетата посока, какви ревизии и „завои” трябва да извършите, бих казала „остри” до август 2015г., изяснява ви се почти в пълна степен до края на тази седмица. Следете за тенденциите и направлявайте до колкото е възможно, разбира се…
Понеделник е напрегнат и извън обичайния ритъм.
Във вторник и сряда звездите са на ваша страна, притежавате доза късмет. Сами сте проводник на промени, разяснителни разговори, получавате ценни новини.
През почивните дни-изненади.
Риби
През настоящата седмица като финален акорд си изяснявате истина или „сваляте розови очила” по важни теми свързани с вашия живот.
Преобладават мечтите, за някой и желанията да се избяга от действителността. В позитивен вариант- интуицията ви ще нарасне в пъти, не са изключени силни предчувствия и ясновидски сънища, особено за родените през първата декада и в четвъртък и петък! Знаци от Съдбата през тези дни под различна форма, дори и чисто информационна, много показателна…. В негативен- полезно е да се пазите от измами, интриги, че и само-заблуди, които до края на периода са способни трайно да се „впишат” в имиджа или социалния ви статус или последиците от необмислени действия, изказани думи да ви влияят дълго. Внимавайте какво казвате, разяснителни разговори са крайно нежелателни- вероятността да се разминете с очакваното е доста голяма.
В понеделник приятели и колеги ви оказват определящо въздействие. Някой приоритетни за вас връзки могат да се променят значимо.
Във вторник и сряда се нуждаете от почивка.
В четвъртък и петък е Слънчевото затъмнение в последните градуси на Риби. Всички, но особено родените през трета декада е полезно да си пожелаят нещо, за да стартират нова и по-позитивна програма за следващата им лична година, защото обновление в живота им задължително ще има. Следете за тенденциите като минимум…
През почивните дни материални въпроси са водещи, в някой случаи определящи и за сърдечността.

Вестник Галерия

Вестник Уикенд, брой 46- целия брой

Участие в проучвания срещу заплащане

Времето в момента

Ads