Видео преглед на вестник Уикенд

четвъртък, 23 октомври 2014 г.

Списание "PLAYBOY" - Биляна Евгениева

Списание "PLAYBOY" 
Октомври 2014 г.

Фаталната брюнетка Биляна Евгениева е корица на новия брой на Playboy. Плеймейтката, която стана скандално известна покрай връзките си с Христо Сираков и Благой Георгиев, демонстрира огромния си бюст на фона на панорамен изглед към София. Лесно ще разбереш защо тя се оплаква, че „мъжете би трябвало първо да ме гледат в лицето, но за жалост в моя случай никога не гледат там“.


За да си говорим с нея за интимни подробности, голяма заслуга имат 30-те секс герои на нашето време. Без тях нямаше да можем да си приемо-предаваме всякакви еротизми! Дължим огромна благодарност на следните учени, хора на изкуството, изследователи и чисто и просто революционно красиви жени! За да им се поклоним, ги подредихме нагледно!

Голямото интервю на броя е с Калин Сърменов. Милото от Седем часа разлика; Жури/водещ на танцувално риалити; театрална легенда, шеф на Сатирата. Но той е лицето, мозъкът и сърцето зад „Контрол“ и „Чувал чувал“; тип, който никога не се притеснява да каже онова, което мисли, и да застане зад собственото си, макар и често приемано за еретично, мнение. Истински мъжкар.

Срещнахме се и с Франк Милър. Геният на комиксите, който създаде Град на греха и направи Черния рицар наистина черен, сподели доста неща, та да му олекне на душата!


Вестник Галерия

Вестник Уикенд, брой 46- целия брой

Участие в проучвания срещу заплащане

Времето в момента

Ads