Видео преглед на печата

събота, 23 август 2014 г.

Инженер за дълъг брак, танцьор - за развод

снимка: svejo.net




Годжи се напати от балерини, Джей Ло и Мадона - от хореографи

Не се бракувайте с танцьори, защото няма да е за дълго. Вричането във вечна вярност изобщо не важи за посветените на Терпсихора. Оказва се, че точно те се развеждат почти четири пъти по-често от инженерите например. Доказва го изследване, проведено от психолози. След анализ на семейния живот на представители на 499 професии учените глави съставили списък с 10 от тях, които са най-рискови за домашния уют, пише списание Police and criminal psychology. След хореографите най-често се развеждат барманите и масажистите - шансът им е повече от 38 процента. Психиатрите, медицинските сестри, а също и работещите в спортната и развлекателната индустрия, се нареждат веднага по-долу с почти 29 процента. С по-малка склонност към раздели са инженерите и служителите в селскостопанското производство. При тях възможността за раздяла е едва 2 процента. Рядко влизат в съда и учителите. Затова пък математиците и секретарките гонят 20 на сто от делата.

Обяснението на психолозите е, че вероятността за развод е по-голяма при хората, чиито професии налагат много срещи. А и наличието на красиви колеги, особено при хореографите, увеличава съблазънта. Освен това професионалните танцьори са номер едно в секса. Кой ли не би искал да се пробва с мачо или гърла, чиито задни части са по-твърди от кухненския плот. А и не забравяйте, че това са хора на изкуството, които имат навика да експериментират, което ги прави предпочитани партньори в любовната игра. Какво по-хубаво от това да попаднеш в едно легло с красавица или чаровник, готови да преоткрият нови хоризонти в секса.

За представителите на някои професии може да се предположи и без нарочно проучване, че ще бъдат в разрез със здравото семейство. Ако съпругът или съпругата работи в нощен бар, някак следва да се досещате, че изкусителните предложения ще валят по-често от нормалното. И брачната катастрофа ще наближава застрашително. Така че търсете си инженери или ветеринари. Но гледайте да са американци - поне според изследването. За българите не е сигурно, че подлежат на каквото и да е класифициране.

В класиката също е сложно

В класиката ситуацията невинаги е идентична - поне ако се коментират всеизвестните факти. Какво се случва зад кулисите, както обикновено, е ария от друга опера. Мая Плисецкая открай време е свързвана с Родион Шчедрин. Изумителният композитор и неин съпруг й посвещава серия от прекрасни творения. В неговата сюита "Кармен" по Бизе тя отново доказа, че е гениална. Мая танцува и на 80 - истинско свещено чудовище в балета, както я нарича френската преса.

Вера Кирова, една от най-изящните българки на всички времена, цял живот е омъжена за Боян Трайков. Известният журналист я обожава, въпреки че в началото са само приятели. Тя го среща, когато е на 27 - трябва да му отнесе пакет във Варшава, където той е кореспондент. На летището не се случва нищо подобно като "любов от пръв поглед". Трайков обаче веднага решава, че това е жената на живота му. За да не я стресне, преминава през обходни тактики. Вера обира овации из цял свят и ражда сина им Александър на 37. Само шест месеца след това отново е на сцената. И двамата се движат из хайлайфа на Европа, където не липсват изкушения, но бракът им остава повече от стабилен.

Красимира Колдамова също живее половин век с архитект Стоян Манчев. Страхотната дама винаги е отлично "придружавана". Достолепната двойка посещава само отбрани светски сбирки. На тях Красимира блести с интелект, чар и финес, а съпругът й продължава да я гледа като истински възторжен балетоман.

Маша Илиева в ранна младежка възраст се омъжва за Ясен Вълчанов, но не след дълго се разделят. Оттогава дамата, която скандализира с еднократни голи снимки и с постоянен талант, не се е поддала на провокацията да се "бракува" втори път. Тя е напълно щастлива и без подпис с мъжа, с когото живее отдавна. Още повече че той тотално я подкрепя в акциите й - танцувални и педагогически. Школата на Маша вече е доста известна.

Шоумени от класа обожават грациите

Страстта на мъжете в екипа на Слави Трифонов към балерини е пословична. Освен Маестрото, който се задоми с Нели, босът на рейтинговото шоу от доста време се е кротнал при Мартина също от "Мегаданс". Но като че ли Георги Милчев-Годжи най се напати от връзки с красиви танцуващи създания. Навремето баскитаристът любеше шефката на "Дива" Зорница Петрова. Именно тя и момичетата й кършеха снаги в предаването в онези години. В разгара на връзката им обаче Зорница излови Милчев да й кръшка с по-младата от нея Елица Павликенова от "Сатен", който наследи сцената, когато зрелището стартира в Би Ти Ви. Огорчена от изневярата, Петрова не се колеба дълго - около нея винаги е имало безброй мъже заради професията й. Така че бързо смени Годжи с Митко Кърнев от Д2. Вместо да си вземе поука и да редуцира погледите към секси танцьорките, момчето с китарата отново се прехласна по тяхна колежка - Станислава Левтерова. Последваха три безметежни години на любов, разбирателство и кавги от време на време.

Когато скандалите зачестиха, Стаси заряза Човека оркестър заради футболист, а той дълго не можеше да се отърси от мрачното си настроение. "Тя го съсипа. Не може да преодолее раздялата им", коментираха тогава запознати.
Раздялата с хубавицата обаче донесе не само тъга на Годжи, но в крайна сметка го дари и с вдъхновение. Само година след това той успя да напише десетки парчета, повечето от които балади за собствените му сърдечни трепети. После плъзна слух, че следващата в списъка пак била танцьорка... Тя нямала нищо общо с вечерното шоу, била от балета "Магия". Именно тази формация придружавала Годжи при участията му из страната. Момичетата натрупали червени точки покрай изпълненията си с рапъра Криско в летния му клип "Почивни дни". Танцували и със звезди на "Пайнер" по спектаклите на телевизия "Планета", снимали и с конкуренцията на Слави от "Комиците".

Младок побърка латинодива

Дженифър Лопес, която изпадна в типична "хореографска" ситуация, вече търси житейски отговори в умните книги. Звездата, която наскоро официално се раздели с гаджето си Каспър Смарт, сподели, че черпи сили и идеи от теоретиците и философите. "Аз съм духовен човек и се ровя дълбоко в душата си с помощта на четива, чрез които работя за самоусъвършенстването си. Често отварям Библията за насока", каза дивата в шоуто на Уенди Уилямс.

Джей Ло и танцьорът от трупата й се разделиха преди месеци. Слухът беше, че той й е изневерил с транссексуална моделка на бельо. Каспър даде тогава официално изявление, че не е имал отношения, в каквито го обвиниха и че причината за раздялата му с Лопес е съвсем друга.

Младият танцьор се кани да съди медиите, разпространили информацията за забежките му със съмнителните красавици.

Според близки на вече бившата двойка, Смарт не е могъл да понесе да бъде в сянката на Лопес и публиката да го приема единствено защото е неин партньор. Момчето явно иска да бъде признат наравно с Джей Ло, но, естествено, това няма как да се случи. Певицата обаче е изпаднала в тежка депресия след раздялата им, тъй като смятала, че ще остане вечно сама. Тя и младокът бяха заедно близо 3 години. Каспър не се отделяше от нея и й помагаше в грижите за близнаците от бившия й съпруг Марк Антъни. Само преди два дни се заговори, че Смарт отново се навърта около латинодивата. Бил забелязан на волана на скъпа лимузина, с която развеждал бившата си любима из Лос Анджелис. Лопес се опитала да се скрие от папараците, когато те ги "надушили". Явно е, че младокът се покая заради загубата на каката и прави какво ли не, за да привлече вниманието й.

Дженифър Лопес имаше връзка и с друг танцьор - Максим Чмерковский, но тя не го брои в класацията. "Аз съм необвързана от месеци", каза категорично тя и допълни, че не се впечатлява от мъжката визия. "Не гледам много обвивката. Интересува ме същността на човека", заяви певицата. Максим е познат от риалитито Dancing with the Stars. Двамата се запознават, благодарение на общия си приятел Тони Доловани и според близки до певицата искали да развиват романса си бавно. "Всичко е съвсем прясно. Те са приятели и си говорят много. Постоянно си пишат мейли и се чуват и тя е отворена за срещи. Но още не иска децата й да се запознават с друг мъж. Максим й поиска съвет за своите танци и тя му каза, че е супер талантлив и много горещ. Дженифър още вярва в истинската любов и иска да я открие някой ден", е коментарът на списание "Пийпъл". От обкръжението на дивата издават, че тя и Максим започнали да си хвърлят пламенни погледи за първи път още миналия ноември, когато той излизаше с модела Кейт Ъптън. Тогава помежду им прехвръкнали искри, но нищо не се получило. Химията обаче била силно осезаема.

През март Дженифър и Максим бяха забелязани да танцуват заедно на рождения ден на неговия брат Вал. Очевидци дори твърдят, че певицата актриса още тогава изглеждала влюбена в хореографа. "Те не могат да се наситят един на друг. Просто електричество. Никога досега не е чувствала нещо подобно към мъж.", сподели анонимен близък на Джей Ло пред "Стар".

Любовните връзки на Дженифър се следят под лупа от медиите и феновете по цял свят. През 1997 г. тя се омъжва за кубинеца Оджани Ноа, но бракът им трае една година. Връзката й с Пъф Деди продължава от 1999 до 2001-а. Скоро след бурната история с рапъра тя се бракува изненадващо за своя хореограф Крис Джъд, когото среща на снимките на клипа към Love Don't Cost а Thing. И този съюз е кратък - развеждат се след по-малко от две години. През 2002 г. е сгодена за Бен Афлек, но и тази голяма любов не издържа на времето и обстоятелствата - само до 2004-а. Сякаш орисана да няма късмет в любовта, Дженифър упорито се бори да докаже обратното. На 5 юни 2004 г. тя се омъжва на тайна церемония за Марк Антъни. Четири години по-късно - развод, след който поне останаха близнаците Ема и Макс.

Мадона не остава по-назад

Настоящата половинка на Мадона е 26-годишният хореограф Тимор Стефънс. Двамата се срещат миналата година в Швейцария - в замъка на Валентино, където поп кралицата често отсяда, но връзката им започва едва през януари. Младокът дори придружи дамата си на церемонията за раздаването на наградите "Грами". Разликата им е точно 30 години. Неотдавна Тимор разкри, че харесва по-стари жени, защото те му напомнят на майка му. "Между нас има възрастова граница, но аз не я забелязвам. Жените ми винаги са били по-големи от мен и така ми харесва. От тях научавам много", казва Стефънс и добавя: "Майка ми е моето вдъхновение. Те е боец - силна и независима и аз търся жени, които да притежават тези качества. Сега Мадона е моето вдъхновение, тъй като тя е различна и обича предизвикателствата."

Танцьорът стигна дори толкова далече, че пожела деца от звездата, за да докаже на себе си, че може да бъде по-добър баща от своя, който го е зарязал като малък.

Но колкото и да е във вихъра на любовта, Мадона има едно наум с този тип мъже. Точно преди две години тя се канеше да стане булка за трети път. Как да откаже, след като 24-годишният й тогава любовник Брахим Зейбат й поиска ръката на колене в приятелски кръг. Въпреки че поп иконата се беше зарекла повече да не се омъжва, сериозно обмисляла предложението на 30 години по-младия си възлюбен танцьор. Мадона и Брахим са заедно от края на 2010-а, като няколко пъти се разделяха и събираха. 54-годишната тогава звезда бе влюбена във французина, но близките приятели и децата й не бяха въодушевени от връзката им. Според тях танцьорът само я използва и гледа да се добере до парите й. Певицата е известна със скъперничеството си и винаги внимава с мъжете, които се навъртат около нея заради богатството й. С Брахим обаче Мадона доста свали гарда и аха - да мине отново под венчило. Все пак Мадж се взе в ръце, не се поддаде на емоциите си и повече не повдигна темата. Спази клетвата си, че след развода с британския режисьор Гай Ричи никога повече няма да се омъжва.

Истински бум обаче предизвика връзката й с 22-годишния модел Хесус Лус през 2010-а. По-точно - любовта им направо втрещи цял свят. Срещу тази двойка застанаха всички, включително близки и роднини на бразилеца. Бивше гадже на красивия модел изрази на глас това, което си мислят другите, но не смеят да го изрекат. "Тя е на възрастта на баба му", коментира девойката.

И когато бразилският красавец я заряза, всички си отдъхнаха. Най-вече майка му, която не можеше да понася връстничката си. Първоначалната версия за разлъката гласи, че Мадона е уличила Хесус в изневяра с 18-годишна бразилска моделка, живееща в Мюнхен, и дори наела частен детектив, за да го докаже. След което стегнала куфарите му.

"Хесус често излизаше извън града, губеше се по цели дни, а мобилният му телефон бе изключен. На Мадона не й беше необходимо много време, за да разбере какво точно се случва", заявява близък до певицата. Според други обаче на Хесус му било писнало от обсебващото поведение на звездната му половинка, от сприхавия й нрав и вечни капризи. Особено, че го натискала за дете - тогава тя бе на 51 и твърдеше, че фитнесът, благодарение на който поддържа форма, й позволявал.

Първият й брак през 80-те с Шон Пен също е неуспешен. Още докато е омъжена за него, в края на 1987-а има афера с Джон Кенеди-младши. През 1991 г. върти двама - все хора от шоубизнеса - модела Тони Уорд и рапъра Ванила Айс. Тъй като непрекъснато искала бебе от Ванила, за да се отърве от терора, той я напуска. Треньорът Карлос Леон случайно попада в лапите на секс машината. Той е баща на първото й дете. На 14 октомври 1996 г. се ражда Лурдес Мария Чиконе Леон. После Труди, съпругата на Стинг, запознава Гай Ричи с Мадона. Тук вече става въпрос за пари. Мисис Стинг финансира новия му филм, а доскоро неизвестният режисьор търси продуцент за саундтрака. Веднага след запознанството си с него Мадона заявява, че не се интересува толкова от музиката, колкото от мъжа. "Видях живота си да минава като на лента. Сякаш бях пронизана от стрела - така се случи и с първата ми любов Шон Пен", признава певицата.

Сред компаньоните на Мадона са Принс, Денис Родман, Уорън Бийти ("Историята им продължи само докато траеха снимките на "Дик Трейси"). Хладнокръвие запазва само Майкъл Джексън. "В нощта на оскарите през 1992 г. тя го целува нежно по устните. Той сякаш се поддава, но веднага се отдръпва и започва да се смее. Като малко дете", пише биографът й Андрю Мортън.

Копирано от standartnews.com

1 коментар:

Unknown каза...

Съпругът ми ми се разведе преди 3 години без причина, направих всичко, което можах да го накарам, но не работех, докато не срещнах д-р Агбазара от AGBAZARA TEMPLE в интернет, който ми помогна да участвам в революционно заклинание и в рамките на 48 часа съпругът ми се върна при мен, за да се извиня. Благодаря на д-р Бабазара. Свържете се с тази великолепна играчка за вашите взаимоотношения или проблеми с брака в електронната си поща на :( agbazara@gmail.com ) ПОКАНА ИЛИ ЧУВСТВО, КОЕТО: +2348104102662.

Вестник Галерия

Вестник Уикенд, брой 46- целия брой

Участие в проучвания срещу заплащане

Времето в момента

Ads